Blogg- ledigt!

 
Tänkte ta lite ledigt från bloggen ett tag, känner att det kan behövas. Det är mycket jobb och även en resa på ingång, men ni hittar mig så länge på instagram under namnet SARAKARLSSON3! Hoppas vi ses där! :)
 
Ha det underbart tills vi hörs igen, massa KRAMAR till er!
 
/ S.

W E E K E N D

 
Ytterligare en helg har sprungit förbi och denna helgen har inneburit bland annat: jobb i ett dygn, gymmet, ätit massa god mat, myst med sambon, dansat fuego, ätit alldeles för mycket bananasplit, kollat ett nytt avsnitt av hart of dixie och även börjat bli nervös inför resan! Snart åker vi! :) 
 
Hoppas ni också haft en bra helg! KRAM!
 
/ S.

26 Januari!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig lördag och helg! :)
 
Stor KRAM på er! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Redan fredag igen och jag började min dag med en härlig sovmorgon för att sedan bege mig till gymmet, och nu har jag och sambon ätit våfflor. Mums! :) Resten av dagen är oplanerad vilket är riktigt skönt, så vi får se vad dagen gör med oss :) 
 
Hoppas ni alla får en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

Tränings- dags!

 weheartit
 
Snart dags för ett lunch-pass på Friskis & Svettis, så skönt att ha avklarat träningen på dagen så man får hela kvällen ledigt! Efter det blir det lunch/fika på stan med en vän, härlig ledig torsdag! :)
 
Hur går det med träningen för er? :)
 
/ S.

Min morgon!

 
Sitter just nu under favorit filten i soffan och äter frukost och kollar några på Glee, bra start på dagen! 
 
Önskar er en trevlig onsdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Hade mer än gärna strosat omkring i denna till ett par ljusa jeans i vår och till ett par shorts till sommaren, du hittar den hos BikBok! Men jag tänkte leta efter en på resan istället för halva sverige lär ju gå med just denna.. 
 
Idag blir det lunch/fika med Jenny och hennes Wilda, sen blir det någon timmas jobb! :)
 
Trevlig tisdag på er! 
 
/ S.

Adidas Vintage!

 
Säljer nu mina äkta adidas vintage shorts som tyvärr bara ligger i garderoben hos mig och samlar damm. Dom är i en läcker vinröd färg och passar dig som har storlek XS. Mejla mig eller skriv i kommentatorfältet om du är intresserad eller vill veta mera! :) Dom är så läckra!!
 
 
Säljer även dessa svarta (dålig bild) virkade slutsålda shorts från h&m i storlek 36! Använda en gång! Hör av dig om du är intresserad! 
 
Ha en fin måndagkväll! 
 
/ S.

Måndags- inspiration!

 
Måndag och ny vecka, igen! Har spenderat i princip hela helgen på jobbet och tiden har bara sprungit förbi, nu har jag några lediga dagar framför mig så hos mig finns ingen måndags-ångest! Än så länge har jag dagen oplanderad tills kvällen, då vankas det träning och häng med sambon! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Serie- tips!

 
Eftersom det är söndag och jag gissar att dom flesta av er är lediga (dock inte jag) så tänkte jag ge er två tips på serier som är perfekta att kika på en trist dag som denna! 
 
Först ut är Hart of Dixie, första säsongen har visats på kanal5 och andra säsongen har släppts i usa så den har vi också redan plöjt igenom! Det är en riktigt mysig serie som även är lite smårolig emellenåt! Bästa serien just nu tycker jag :)
 
Sen har vi Sons of Anarchy, dom flesta av er kanske redan sett den eller garanterat hört talas om den. Vi har sett alla säsonger som kommit ut och det är en spännande och bra serie om en motorcykelklubb! 
 
Två helt olika serier men jag och sambon gillar dom båda bägge två! Hoppas ni tyckte det var kul med detta tips av mig! :)
 
Ha en mysig söndag! :)
 
/ S.

Bakning pågår!

 
Efter att ha varit och jobbat ett dygnspass blev jag sugen på fika, och här står jag nu med en drömtårta som snart är klar! Mums! Perfekt tidsfördriv när sambon är på bandy, men så strax är han hemma och då blir det lördags-mys! :)
 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.

Fredag 18

Home inspiration!
 
Redan fredag igen och jag har väldigt svårt att hänga med känner jag, för jösses vad tiden går snabbt just nu! Jag jobbar långhelg nu i helgen så jag kommer ha fullt upp, så innan jag vet ordet av är det väl måndag igen. Vilket betyder ytterligare en vecka närmre resan :) 
 
Hoppas ni får en underbar fredag!
 
/ S.

Lunch- pass!

 
Nu sticker jag iväg för ett lunch-pass på friskis & svettis, härligt att ha träningen avklarad på dagen! Senare idag blir det även ett besök hos frisören så jag är snygg i håret till semestern! :)
 
Trevlig torsdag på er! 
 
/ S.

Walking in a winter wonderland

 
Började dagen med en kall men härlig morgonpromenad, det snöar för fullt och inatt vaknade jag av att dom var ute och skottade. Tusan, jag som inte ville ha mera snö.. men snart åker vi iväg på semester och då kommer jag garanterat slippa snö och kyla! :)
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Till öronen

 
Om du som jag tycker att vanliga hörlurar är plastiga och tråkiga så måste jag tipsa er om dessa, visst är dom snygga? Dom kommer från friis & company och du hittar dom här
 
Och stort TACK för tipsen i förra inlägget, ska bli så kul att åka iväg :)
 
/ S.

M I A M I

 
Jag har precis bokat en två veckor semester till MIAMI!! Gud vad glad jag är just nu!! :):)
 
Någon av er som vartit där? Vad får vi inte missa? :)
 
/ Kram från en superglad Sara! 
 

Söndags- inspiration!

 
Här hemma började vi söndagen med lång och skönt sovmorgon, nu ligger frukosten i magen och vi just nu kollar vi på film i soffan. Skönt med en lugn start, senare blir det lunch med svärföräldrarna och ikväll lite träning. Härlig söndag! 
 
Kram på er! 
 
/ S.

Köksvåg!

 
Har länge letat efter en köksvåg som skulle göra sig snygg på våran bänkskiva i köket och nu tror jag att jag har hittat den! Fyller ju år nästa månad så den kanske får bli den första saken på önskelistan :) Du hittar den här
 
Hoppas ni får en trevlig lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Redan fredag igen och jag började dagen med en stund på gymmet. Jag tränar på Friskis & Svettis och dom har precis byggt ut gymmet och jag gillar verkligen den nya delen (bilden)! Kommer bli grymt när man har lärt sig hur man ska göra allt :) 
 
Hoppas ni får en bra start på helgen! :)
 
/ S.

Fyndat på kappahl!

 
Svängde förbi kappahl idag då dom hade halva reapriset för medlemmar, och fick med mig det ovan. Ett linne, tjocka strumpor, ballerinaskor och ett par örhängen, och vet ni vad jag betalade för allt? Jo, 120 kr. Vilket fyndpris! Perfekta saker inför våren (minus strumporna då), jag är kanon nöjd! :)
 
Har ni fyndat något på julrean? :)
 
/ S.

Januari 10

Dagens frukost! 
 
Idag är det röjning av badrummet som gäller då vi köpt duschkabin och nya möbler som ska in där ikväll, även träning och tvättning står på dagens schema! 
 
Igår var jag låångt ute på landet och hälsade på min fina vän Fanny, lika mysigt som alltid gumman! 
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.

Lugn start på dagen

 
Här hemma har jag och Svea startat dagen med att ligga kvar extra länge i sängen och äta frukost i morgonrocken under favoritfilten, härligt! :)
 
/ S.

Efter ett dygn på jobbet!

 
Hej på er! 
Är nyss hemkommen från ett dyng på jobbet, stannade till på stadium på vägen hem och fick med mig lite nya träningskläder hem. När som helst kommer sambon innan för dörren och idag har vi kvällen oplanderad, skönt! 
 
Hoppas ni har en härlig tisdag! Kram på er! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Måndag och ny vecka, idag står denna mysiga och snygga tröja övest på min vill ha- lista! 
 
Trevlig måndag på er! 
 
/ S.

Söndags- träning!

 
Efter att ha spenderat ett dygn i soffan och varit och handlat choklad så är det nu dags för lite träning, härligt! :)

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen! 
 
/ S.

första fredagen i år!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och helg, massa kramar till er! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna läckra sko hittar du på skopunkten, lite chockerande faktiskt tycker jag! Hade tänkt testa dom igår men dom verkar bara finnas på webben, synd.. 
 
/ S.
 

Torsdags- inspiration!

 
Hej torsdag! 
Här hemma började vi dagen med sovmorgon och sedan en morgonpromenad, ska försöka komma ut på det några gåmger i veckan för man piggnar verkligen till! Tänkte ta på mig och springa en snabbis på stan för att sedan möta upp några vänner för en fika! Sista dagen ledigt innan det är jobb varje dag tills onsdag sen.. 
 
Trevlig torsdag på er! :)
 
/ S.

Dagens shopping!

 
Efter en frukost på stan med sambon och två vänner så for vi till överby för lite shopping, fick med mig denna mysiga mössa och ett par skor. Nöjd tjej :)
 
Hoppas ni har en bra dag, kram! 
 
/ S.

2 0 1 3

 
Vill önska er ett gott nytt år, hoppas ni får en bra start! 
 
/ S.

RSS 2.0