GOTT NYTT ÅR!

 
 
Vilket fantastiskt år vi haft, året då våran dotter kom! ♥ Bästa året! ♥
 
♥♥♥♥
 
Vill önskar er mina fina läsare ett Gott Nytt År, hoppas ni fått en trevlig kväll och att ni får en mysig start på 2015! 
 
STOR KRAM! 

/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna enkla men snygga kruka i koppar får stå för Dagens vill ha! Den kommer från Lagerhaus och finns att klicka hem här! Skulle passa fint i vardagsrumsfönstret ihop med våra taklampor som är i just koppar! :)
 
/ S.

V I N T E R L A N D

 
På självaste julafton kom den första snön, så otroligt mysigt! Och på annandagen kom det rejält med snö så vi har ett riktigt vinterlandskap här i våran lilla stad nu, så fint! 
 
Annars då? Jo måndag och vi är precis hemkommna från några vänner, där har våra barnen lekt tillsammans och vi ätit och fikat gott! :) Det som återstår på dagens schema är ett tränings-pass, ett riktigt roligt sådant också! :) 
 
/ S.

Lördagsbio - Micke & Veronica

 
Igår hade vi ordnat barnvakt så jag och sambon kunde ha en bio-dejt tillsammans. Det blev det nya svenska dramakomedin med David Hellenius: - Micke & Veronica. Rolig och mysig film! :)
 
Nu är vi precis hemkommna från en vän där vi lunchat och fikat, resten av dagen kommer bestå av lite städ och senare ikväll är det äntligen dags för lite träning igen! Ska bli skönt efter all julmat, fika och godis! 
 
Hoppas ni får en mysig söndag, KRAM!
 
/ S.

Mellandagsrea!

 
Tre plagg från mellandags-rean hos Lindex som jag ska spana närmre på. Hoppas på fynd! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Välkommen Fredag! 
Jag har ett dags-pass på jobbet kvar idag innan jag sedan går på långhelg. :) Skönt det efter att ha jobbat alla juldagar! Än så länge så är mesta delen av helgen oplanerad så vi får se hur vi spenderar den :)
 
Happy fredag kära ni! 
KRAM! 
 
/ S.

GOD JUL

 
God Jul på er mina läsare, hoppas ni haft en mysig dag med era nära och kära! ♥
 
KRAM PÅ ER! 

/ S.

Dagen före dopparedagen

  
Efter ett dags-pass på jobbet sitter jag nu samlad med mina familj och har precis tänt grilen, ska bli riktigt gott! :) Senare ikväll blir det uppesittarkväll framför Bingolotto, håller tummarna för storvinst!
 
Ha en mysig kväll, KRAM!
 
/ S.
 

M å n d a g

 
Efter lite morgonmys här hemma cyklade jag bort till Friskis & Svettis för ett träningspass, så skön start på dagen och härligt att ha resten av dagen oplanerad! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 

/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Måste spana in dessa fina julgranskulor, ser ju riktigt fina ut! Du hittar dom här
 
Hoppas ni har en fin lördag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Här hemma är vi precis nyvakna och sitter nu i morgonrock framför nyhetsmorgon medans Tuva ligger här bredvid och äter frukost. Om en stund tänkte jag åka till gymmet och träna en stund, det var allt för länge sen jag var där nu. Resten av dagen är än så länge oplanerad. Ska iallafall njuta av en ledig dag då jag jobbar i helgen sen. 
 
Ha en fin fredag och start på helgen, KRAM!
 
/ S.

Fyra lysande favoriter

 
Kikade in på ellos och fann otroligt mycket fint till hemmet, och fastnade lite extra för dessa fyra lampor. Riktigt snygga allihopa, du hittar dom här
 
Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM! 

/ S.

Årets julgran är klädd!

 
I söndags traskade jag och min lilla familj bort till mina föräldrar för att vara med och klä årets julgran, tyvärr är ju Tuva lite för liten för att hjälpa till i år men nästa år klarar hon nog av att hänga kulor längst ner i granen! :) 
 
Jag är dock väldigt sugen på att köpa en gran hit hem också men vet inte hur det ska gå då Tuva ska ta och klättra i allt.. så får nog vänta med det till nästa år det med! :) 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Snapshots från dom senaste dagarna!

 
Har varit lite dålig uppdatering här inne det sista men det är fullt upp här hemma just nu! Här kommer lite bilder som summerar den senaste tiden: 
 
Vi har hängt på öppna förskolan och lekt och lussat, bakat pepparkakor, slagit in julklappar, varit ute och käkat, åka bobbycar med Tuva, haft sovmorgnar och varit på lite julbord!
 
Ska verkligen försöka kika in här oftare nu i veckan, då vi inte har lika mycket inplanerat!
Så kika in snart igen!  :)
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Här i huset har jag gått på långhelg, vilket känns väldigt behövligt och skönt! :)
Idag ska jag och Tuva på hennes första lussefirande, ska bli riktigt kul och mysigt! :) Och sedan ikväll ska jag och sambon ut och äta själva. Ska bli skönt med lite egentid bara vi två, det är man verkligen inte bortskämd med när man är småbarnsföräldrar! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen, KRAM! 
 
/ S.

Pepparkaksbakning!

 
Igår var det dags för det årliga pepparkaksbaket med mormor och morfar, Tuva fick självklart också vara med en stund men hon får vänta tills nästa år med att få dega en egen deg! :) 
 
Har ni bakat några pepparkakor i år? :)

/ S.
 

Fjorton dagar tills julafton!

 
Idag har vi endast 14 dagar kvar tills julafton, dock har jag ingen julkänsla alls än så får nog börja plocka fram tomtarna och kanske ta in en gran i veckan. När man har gjort det brukar ju julkänslan krypa sig på rejält :) 
 
Har ni någon julkänsla än? :) 
 
KRAM PÅ ER! 

/ S.

Favorit-tavlan har äntligen hittat sin plats här i huset!

 
Finaste födelsetavlan som Tuva fick i namngivelsepresent har i några månader bara stått och väntat på att bli upphängd, och nu äntligen har den kommit upp! Tycker den gjorde sig väldigt bra på våran vita brädvägg i vardagsrummet! :)
 
Vill du beställa en likadan så gör du det här
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
 
Hej Fredag!
Idag har jag en ledig dag och just nu är jag och lilla familjen hos mamma och fikar, och senare blir det ett lunchpass på Friskis. Resten av fredagen är helt oplanerad vilket känns otroligt skönt! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag, KRAM!
 
/ S.

Matching Matching!

Hur snyggt är inte denna kavaj och byxor på Sanne? Kläderna kommer från River Island och du hittar dom här! Så otroligt jäkla snyggt! :)
 
/ S.

Lunchpass på Friskis & Svettis!

 
Idag vid lunch blev det ett lunchpass på Friskis & Svettis, svettigt och jag gillar verkligen att träna på dagen. Skönt att ha det gjort så man har kvällen ledig, eller som i mitt fall idag, då det är jobb på schemat ikväll! 
 
Hur går det för er med träningen? Kommer ni iväg några gånger i veckan? :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 

I wish i was a little bit taller!

 
Alltså hur fina är inte dessa posters från nystartade Wiho?! Dom två första hade mer än gärna fått flytta in till Tuvas rum, så fina! :)
 
Ha en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.
 

H E L G E N

 
Helgen firades in med ett skivstång/intervallpass innan det blev tacomys med mina favoriter! 
 
 
I lördags fick äntligen avdentsstjärnorna komma upp!
 
 
Igår blev det första advent och det firades med att tända första ljuset och fika hemma hos mina föräldrar! Mysigt :)
 
Och idag, 1 december och vi har precis varit på banken och skrivit över lägenheten. Så nu äger vi den inte utan bara vårat hus, känns riktigt skönt! :) Nu ska jag fortsätta leka med våran tjej här nere på golvet! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0