Mysmorgon i soffan

 
Igårkväll var vi iväg på Diggiloo som gästade våran lilla stad, riktigt mysig kväll!
Idag tog jag sovmorgon och sedan blev det lyxfrukost med jordgubbar och smoothie framför nyhetsmorgon!
 
Dagen är än så länge oplanerad men ska nog fram en sväng på stan iallafall, funderar även på att åka och plocka jordgubbar men frågan är ju om regnet kan hålla sig borta eller inte idag? Sen ikväll när N kommer hem efter en dagstur i göteborg så blir det myskväll med massa god mat, härligt! :)
 
Ha en härlig lördag fina ni! :)
 
/ S.

Fredagförmiddag och ledig helg!

 
Nu har jag tagit helg, och sitter nyduschad och äter efter ett litet pass på gymmet! Bra start! Idag skiner solen men tyvärr har det kommit en massa moln nu, jag som hade tänkt sitta ute för första gången sen jag kom hem från resan.. Det har regnat varje dag sedan jag kom hem så min bränna är snart redan borta så idag hade jag tänkt bättra på den, så när jag har ätit klart här så ska jag ut och försöka trolla bort molnen.. 
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen! KRAM!
 
/ S.
 

Nytt till fötterna - Nike Air!

 
Här ovan ser ni min senaste skoinköp, nämnligen ett par Nike Air! Dom är verkligen supersköna och jag tycker även att dom är snygga att titta på så jag är kanon nöjd! :)
 
Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Har letat ett bra tag efter en snygg magnettavla och nu tror jag äntligen att jag har hittat den, visst är den fin? :) Du hittar den här
 
/ S.
 

T I S D A G

 
 
Tre bilder från förra veckans Turkiet resa :)
 
Hej på er! 
Nu sitter jag äntligen i soffan efter att ha i princip bott på jobbet sedan i fredagsmorse, pjuh! Men nu är jag ledig tills på torsdag och då blir det bara ett pass innan jag går på helg sedan, ska bli riktigt skönt! :) 
 
Ikväll har jag tänkt att träna lite, har inte gjort det på två veckor så ska bli skönt att börja igen. Sen blir det matlagning och tv-häng med sambon, det har jag längtat efter!
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Midsommardagen

 
Igårkväll cyklade jag och sambon hem till min familj för att bli bjudna på grillat, hade riktigt längtat efter det så det var extra gott! :) Sen hann vi även få i oss lite gott godis innan vi cyklade hem för att kolla på sommarkrysset, innan vi stensomnade båda två. Idag är det tvättdag och även storhandling som står på schemat innan det är dags att åka till jobbet för min del! Bara två veckor kvar till semestern.. 
 
Ha en mysig söndag! 
 
/ S.

På hemmaplan igen efter en solig resa!

 
 
 
I torsdagskväll kom jag innanför dörren här hemma efter en mycket bra och solig resa i Alanya tillsammans med min bror, vi har mest legat och latas oss i solen men även shoppat lite, och även ätit en massa! :)
 
Och igår var det midsommarafton och jag jobbade över ett dygn så jag slutade nyss så jag ikväll får jag fira lite med min sambo och familj istället! :) 
 
Hoppas ni haft en fin midsommar, Kram på er! 
 
/ S.

Packning pågår- Alanya imorgon!

 
Eftersom jag och min bror flyger till Alanya imorgon för lite solsemester så kommer det eka tomt här sålänge, men om ni vill följa med mig under tiden på semestern så kan vi lägga till mig på instagram (SaraKarlsson3) om ni inte redan har gjort det! :) Lovar att bjuda på massa härliga sommarbilder, eller ja om internetet funkar som det ska såattsäga! :) 
 
Nu ska jag återgå till packningen och sedan iväg till friskis&svettis för lite Fuego, sen ska jag spendera kvällen genom att krama om min fina sambo som jag kommer sakna så! 
 
Ha en fin vecka, KRAM! 
 
/ S.

En förmiddag i solstolen!

 
Såhär lugn och harmonisk start på veckan har jag haft idag, helt underbart väder! Perfekt uppladning inför torsdagen då jag sticker till Alanya! :) Resten av dagen kommer bestå av en timma på gympagolvet och sedan matlagning med sambon. Mycket bra start på veckan måste jag säga! :)
 
/ S.

Söndag!

 
Nu var det några dagar sedan jag var inne här senast, jag har fullt upp att njuta av att sommaren är här och göra allt som hör det till :) 
 
I fredags firade vi mina föräldrar som firade tio år som gifta, igår jobbade jag hela dagen och idag har vi varit iväg på dop. Resten av dagen kommer bestå av lite träning och sedan söndagsmys här hemma, kanske även dags att börja tänkta på vad jag ska packa när jag åker iväg till alanya på torsdag :) 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på veckan, KRAM!
 
/ S.

Nationaldagen: grattis bror och alanya- resa!

 
Nationaldagen är här och det innebär att min bror (bild på oss ovan) fyller år, grattis till dig! :) Så idag ska jag iväg på lite kalas, och sedan ska jag njuta av det underbara väder som vi har idag! Kanske ta en tur i spåret idag igen! 
 
Har även helt glömt av att nämnt att jag ska iväg till Alanya nästa vecka, rättare sagt om sju dagar! Åh vad härligt det ska bli! Var drygt tio år sedan jag var där sist så ska bli kul att åka dit igen! :)
 
Hoppas ni får en trevlig dag med massa sol, KRAM på er! 
 
/ S.

En runda i skogen

 
Idag efter jobbet cyklade jag bort till spåret för att springa en runda, benen känndes tunga men jag kom runt två varv i ett hyffsat tembo ändå! Nöjd tjej :) 
 
Nu sitter vi i soffan efter en god kvällsmat och kollar på favorit-serien Hart of Dixie, har även en Ben&Jerry i frysen som lockar väldigt just nu också..
 
Ha en mysig kväll!
 
/ S.

Välkommen Juni!

 
I torsdags tog jag efterlängtat helg efter att ha spenderat över hundra timmar på jobbet på sju dagar, och sedan jag gick på helg har jag hunnit med en springtur, rejäl sovmorgon, suttit ute och njutit av solen och igår avslutade vi dagen med grillning och smågodis! Härligt! :)
 
Idag lyser solen igen och jag ska snart fram lite ärenden på stan för att sedan sätta mig ute och njuta av vädret, älskar sommarväder! :)
 
Hoppas ni också har en solig lördag, STOR kram! 
 
/ S.

RSS 2.0