Jag är med och tävlar om detta snygga armband!

Hos denna söta hålls tävlingen! :)

Nu blir det lite träning, Bye!

/ S.


lyx efter jobbet

Nyss hemkommen från jobbet och det firar jag med en daimstrut, så gott! När som helst kommer killen hem och då ska vi till Jysk och kolla lite sen ska vi laga mat, och senare ikväll blir det träning! Ha en bra kväll så hörs vi senare!



/ S.

Trettioförsta augusti!



Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt, börjar redan kockan åtta idag nämnligen. Är lite trött för filmen höll på till nästan tolv igår, sen låg vi och prata en bra stund med. men det är så mysigt att göra det när tv:en är släckt innan man ska sova så det gör inget att jag är lite trött! Men nu ska jag äta upp frukosten! Kram!

/ S.

Gangster

Nu har vi precis tagit en dusch, och nu ska vi krypa ner i sängen och fortsätta att kolla på filmen i 4:an! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn bitti! Kram!

/ S.


Kvällsmaten



Fläskfilégryta med strips och paprika! Jätte gott!
N
u blir det att diska, sen ska vi ut på en kort promenad! :)

/ S.

Har nu ätit fiskpinnar till lunch!



/ S.

Trettionde augusti!

Godmorgon!
Har dock vart vaken i drygt en timma, jobbade ju till tre i natt.. så idag blir en slappdag, just nu halvligger vi i soffan och Viggo ligger på halva mig när jag skriver detta. Men nu ska jag mysa framför tv:en, hörs senare!



/ S.

Taklampa



Denna taklampa skulle jag vilja ha i vårt kök! :)

Nu blir det massa mys i soffan innan jobbet om ett par timmar!

/ S.

Tjugonionde augusti!



Godmorgon!

Skönt med lite sovmorgon idag, idag ska jag vara med killen min hela dagen tills ikväll då jag ska jobba även denna kväll! Plus att det är crusing idag så vi slutar tidigast 03.00 i natt, mindre kul kanske!
Hörs lite senare!

/ S.

Nu beger jag mig till jobbet!



Ha en bra kväll mina vänner! :)

/ S.


Några bilder på hotellet som vi bodde på i Bulgarien!









Kan lova att det verkligen var lyxigt alltså! Kommer bilder på hur det såg ut innuti hotellet om någon dag!

Ska strax göra iordning mig lite, sen blir det att springa lite ärenden på stan innan jobbet!

/ S.

Tjugoåttonde augusti!

Godmorgon!
Fredag idag och idag jobbar jag eftermiddag, så idag börjar jag dagen med lite träning på friskis. Sen efter det blir det kanske mat med pappa och sedan ska jag till tandläkaren. Men träning först nu som sagt! Kram!

/ S.


hemma efter en dag på jobbet!



Nu är jag hemkommen från jobbet och myser just nu med en gosig Viggo, och när som helst kommer killen hem från jobbet! Underbart! :)

/ S.

Tjugosjunde augusti!



Godmorgon!

Sitter framför vakna med the voice och äter frukost, börjar jobba klockan tio idag sen. Ska bli skönt att jobba dag idag! :) Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet, Kram!

/ S.

Sunny Beach





Två bilder från stranden! I bakrunden på första bilden ser ni vårat lyxiga hotell som vi bodde på! :)

/ S.

Ikea 2010

Just nu är det mys i soffan som gäller, har precis packat upp min resväska och sorterat det och plockat iordning lite här hemma. Sen om drygt en timma blir det tvättstugan, men först ska jag kika i den nya Ikea-katalogen! :)



/ S.


Home sweet home!



Godmorgon!
S
ent igår kväll kom vi hem från Bulgarien efter att haft en underbar vecka! Mer om resan och mer bilder kommer senare under dagen. Strax ska jag ett ärende sen träna lite, hörs efter det! Kram!

/ S.

Nu åker vi till Bulgarien, hörs om en vecka!



/ S.

snyggt ashley

 

/ S.

höstsnyggt från H&M

            

Dessa höstnyheter skulle jag mer än gärna vilja ha!
Allt från H&M!

Nä, nu ska jag väcka killen som forfarande sover eftersom han kom hem fyra i natt! :)

/ S.


Sjuttonde augusti!

Godmorgon!
Är nu ledig i nio dagar, underbart! :) Och som ni vet så åker vi till Bulgarien imorgon!!! :):) Så idag har vi massa saker som måste göras innan vi ska åka iväg! Här kommer en bild på dit vi ska! :)



/ S.


p.s. i love you



Nu har jag sett klart filmen, har sett den en gång förut och jag kan inget annat än att älska den. Jag storgråter för den är så sorglig och fin, så fin alltså! Om ni gillar romantik, se denna!
Nä, nu är det dags för sängen känner jag. Men innan det ska jag ringa my boy som kommer hem nu i natt, lovely! Hörs imorrn! :) GOD NATT, SOV GOTT!

/ S.

Min söndag!

Så här har min dag sett ut kortfattat!

Jobbat åtta timmar
Slöa i soffan
Lite träning med mamma
Duscha
Diska ett helt berg
Viggo dutta ner en kruka = Småsten i HELA lägenheten
Vattnat blommorna


NU: Ska jag mysa ner mig med en godispåse framför "PS I love you"!
Hörs efter filmen igen!

/ S.


Sextonde augusti!



Godmorgon!

Söndag idag, vilket betyder att det bara är två dagar kvar tlls vi åker till Bulgarien! :) Och in natt kommer killen hem igen efter sin tysklandsresa! :) underbart! Men nu till mig, jobbar 9-17 idag med, ha en bra dag så hörs vi efter fem!

/ S.

Framför transformers

Nu sitter jag hemma i soffan och myser framför Transformers, där Megan Fox är med. Jäklar vad hon är snygg alltså, synd att man inte ser ut som henne när man kollar sig själv i spegeln! ;) Ska väl kolla klart på filmen, sen blir det läggdags. Börjar tidigt imorrn med så det är väl bäst att inte lägga sig för sent, hörs imorrn bitti! SOV GOTT! :)



/ S.


Några bilder från gårkvällen!

Nu är jag hemkommen efter en dag med mycket folk på jobbet, och nu tänkte jag mysa lite med Viggo om han kan lugna ner sig lite. Sen om drygt en timma ska jag på mat hos familjen! :)









/ S.

Femtonde augusti!



Godmorgon!
M
åste börja med att säga att det var riktigt trevligt igår alltså, och skit mycket folk verkligen. Vi var ju som sagt på Arnfestivalen, husen från filmen var uppställda där och självaste Arn var även där. Det var bra stämnining och jätte mysigt  verkligen, Bilder kommer efter jobbet! Nu blir det jobb 9-17, hörs efter det!

/ S.

Jag och Fanny!


Bilden på oss är från Gbg-kalaset för fyra eller fem år sedan! :)

Strax sticker jag och Fanny iväg för att ha en trevlig fredagkväll ihop! :)
Hörs när jag kommer hem ikväll eller imorrn bitti!

/ S.

H&M skor.

                 

Kikade in på H&M:s hemsida precis och hittade dessa skor, riktigt snygga. Speciellt dom två första, dom skulle jag gärna vilja ha!

Men nu ska jag springa och köpa lite godis, skriver en gång till innan jag åker sen.

/ S.

solsken



Efter träningen imorse åkte jag till min familj och solade lite, blev två timmar iaf. Måste ju försöka få lite färg nu innan Bulgarien så jag inte bränner mig lika lätt, men har som sagt solat två ggr i år så kan säga att jag är ganska vit.
Nu ska jag fixa mig lite, kanske fika med Lollo med. Sen ikväll kommer Fanny och hämtar mig för då ska vi åka och kolla på bla Tomas Ledin, ingen favvo så men mysigt att göra något annat en kväll som denna! Hörs lite senare!

/ S.

Fjortonde augusti!



Godmorgon!

Idag är jag ledig, gud så skönt! :) Jag börjar dagen med gympa på friskis kl tio med Jessica. Sen om solen fortfarande lyser efter träningen så blir det hem till föräldrarna och lägga mig och försöka sola lite. Inte tokigt att börja sin dag så, hörs efter träningen!

/ S.

Till lägenheten!









Här är bara lite av massa saker som jag skulle vilja pryda lägenheten med just nu! :)

/ S.

Megan!



/ S.

trettonde augusti!


Min fina babe! :)

Godmorgon!
Torsdag idag och även idag jobbar jag eftermiddag, vilket passar bra eftersom killen är hemma från jobbet idag för han ska åka iväg i eftermiddag till tyskland och kolla när hans kompis kör rallycross. Roligt för han, ensamt här hemma för mig. Men han kommer hem söndag, sen åker vi ju till Bulgarien ihop på tisdagen sen. underbart! :) Men nu ska vi äta frukost och mysa i soffan! Hörs lite senare!

/ S.

3,5 år!

Idag firar jag och killen 3,5 år tillsammans, en underbar tid som kommer bli mycket längre. :):)


Första bilden på oss tillsammans! :)


Nyaste bilden på oss! :)

Har vi ändrat oss lite kanske?

/ S.

Fika med Lollo!



Om en stund ska jag fika med denna fina tös! :)
Men nu måste jag göra iordning mig, Hörs lite senare!

/ S.

Tolfte augusti!



Godmorgon!

Onsdag idag och jobbar eftermiddag idag med, men kunde inte ta så lång sovmorgon för jag ska gå och träna om en timma. Ska testa att gå på Skivstångspass, har aldrig vart det men kan tänka mig att det är rätt jobbigt. Hörs efter träningen!

/ S.

Jordglob!



Denna skulle jag gärna vilja ha hemma i våran lägenhet! Synd bara att plånboken säger ifrån lite vid priset..


/ S.

Fick besök av en vän!


Malin, till höger på kortet! =)

Så nu har jag umgåts några timmar med min fina vän Malin, alltid lika härlig!

Nu: Städa badrummet!

/ S.

Elfte augusti!


Bild från när jag var i Grekland sommaren 2007!

Godmorgon!
Idag tog jag en rejälsovmorgon, jobbar ju eftermiddag idag så det ska bli skönt. Har inget planerat innan jobbet heller så det är skönt, ska bara slöa och kanske göra lite nytta om jag känner för det. Men nu ska jag kolla om det finns något att se på tv:en, Hörs lite senare!

/ S.

Promenixat



Nu är vi hemkomna från en härlig promenad, och just nu är det gos med Viggo som gäller. Strax börjar Beck med och det blir väl att se den om jag inte lyckas övertala killen om att se något annat! Ha en bra kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

taco!



Nu har vi ätit taco, vilket var underbart gott verkligen! :) Nu ska vi slappa lite i soffan, sen ut och hänga upp tvätten sen ska vi även ut och gå en sväng.
Hörs lite senare!

/ S.

Tionde augusti!


Om åtta dagar åker vi! :):)

Godmorgon!
Är väldigt trött idag även fast vi la oss i rätt god tid igår. Men jag har ju jobbat så mycket nu i sommar så jag är helt död hela tiden typ.Skönt att jag bara jobbar en vecka till och sen åker vi till Bulgarien! :) Ska bli så skönt! Men nu ska jag slöa lite i soffan innan jag fixar mig inför jobbet! Kram!

/ S.

Ur arkivet!

Satt och kollade på lite gamla kort för någon dag sedan och fick se detta, skolkatalogen för fyra år sedan. Känner ni igen mig? :)



/ S.


Nionde Augusti!



Godmorgon!

Uppe klockan åtta idag, egentligen är jag ledig idag men jag jobbar åt en på jobbet. Så om mindre än en timma så börjar jag jobba och jobbar till fem. Det är väldigt mycket jobb just nu, men känner att det inte gör så mycket eftersom vi åker nästa tisdag! :) Snart bara en vecka kvar, ska bli underbart! :) Men nu ska jag äta upp frukosten, hörs efter jobbet!

/ S.

Inspiration



/ S.

Åttonde Augusti!

Godmorgon!
Idag blev det sovmorgon för mig och killen, för vi båda är lediga idag. Underbart, och solen skiner så vi får se vad vi hittar på en dag som denna. Ha en bra Lördag så hörs vi lite senare! Kram!



/ S.

Sjunde augusti!



Godkväll!

Förlåt för kass uppdatering men imorse när jag gick upp så funkade inte internet, sen direkt efter jobbet så la vi oss och vilade ett tag. Sen duscha och direkt hem till killens föräldrar där vi grillade i det fina vädret! Och nu blir det filmmys för mig och killen! Ha en bra kväll så hörs vi senare eller imorrn!

/ S.

Ljuslykta



Visst är den söt? :)

/ S.

solen skiner


Igår när vi grillade! :)

Nu är jag hemma från jobbet och har myst lite med killen innan han åkte och spelade golf. Så nu är det bara jag och Viggo här hemma, och jag tänkte att jag skulle hem till min familj och umgås ikväll! :) Det är ju soligt och fint idag så det blir nog grillning idag med! Men nu ska jag mysa lite med Viggo! Hörs senare!

/ S.

Sjätte augusti!



Godmorgon!

Idag är vi jätte trötta här hemma, ändå gick vi upp en kvart senare så vi kunde sova lite längre iaf. Så strax måste jag göra iordning mig inför jobbet, nio timmar som gäller idag med. Men vi hörs efter jobbet i eftermiddag. Ha en bra dag! Kram!

/ S.

Äntligen bokat & klart!

Om två veckor är vi här, jag och killen. Det blir till Sunny Beach i Bulgarien, guuud va jag längtar!
Visst ser hotellet så fint ut? :)









/ S.


femte augusti!



Godmorgon!
I
dag är det onsdag och jag börjar jobba om en timma, jobbigt att gå upp men jag jobbar hellre dag än kväll så det är värt det. Men nu ska jag gå och väcka killen min! :) Hörs i eftermiddag efter jobbet! Kram!

/ S.

Lite grillning



Idag åker vi hem till min familj för att grilla och lite så, men först måste vi slänga in en maskin tvätt till. Ha en bra kväll så hörs vi senare!

/ S.

fjärde augusti!



Godmorgon!

Idag börjar jag lite senare iaf, nämnligen klockan nio. sen är det klockan åtta som gäller resten av veckan.
Förresten så åt jag ju ute med min kära vän Lollo igår, det var mysigt och det var jätte god mat! :) Sen efter det blev det film med killen, sen läggdags i ganska god tid iaf. Men nu ska jag slöa lite innan det är dags att göra iordning sig.
Ha en bra dag så hörsvi efter jobbet! Kram!

/ S.

Ut och äta med min finaste vän!



Nu ska jag träffa denna fina tjej, ska bli underbart mysigt att gå ut och käka! :)
Ni får ha en bra kväll så hörs vi senare eller imorrn bitti! :)

/ S.

tredje augusti!



Godmorgon!

Idag är vi jätte trötta här hemma, killen åkte precis till jobbet och han var som en zombie så trött var han. Vi satt uppe igårkväll och letade sista minuten resor, sen låg vi och pratade länge i sängen efteråt. Jätte mysigt men det blev lite väl sent. Men men, det är bara att bita ihop. Om mindre än en timma är det jobb som gäller så! Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

/ S.

kvällsmaten



Fläskfilégryta med paprika! Underbart got! :)
Ha en bra söndagskväll!

/ S.

5-årskalas



Så nu har vi vart på 5-årskalas hos denna lilla damen! :)
Vi har även hunnit handla lite och kikat förbi hos mina föräldrar, och nu blir det mys i soffan!

/ S.

Andra Augusti!



Godmorgon!

Ännu en dag med lite sovmorgon, vilket är underbart! Även idag ska jag ha en heldag med killen, ska på barnkalas bla. Men innan det ska vi slappa och slöa i soffan, Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

/ S.

New Moon





Twilight
entusiaster väntar spänt på nästa Twilight film: New Moon. Den här gången lämnar vampyrfamiljen Cullen staden Forks efter att Bella, spelad av Kristen Steward, råkar skära sig. Det visar sig att suget efter blod är för svårt att motstå för familjen. Hjärtekrossade Bella börjar umgås mer och mer med Jacob. Det verkar som att han har något att dölja... Vi ser verkligen fram emot filmen!

Härifrån

/ S.


Första Augusti!

God eftermiddag!
Har inte hunnit skirva idag, för har inte vart hemma förren nu. Dagen än så länge lite kort: Stan och fika, shoppat ett par skor, hälsat på och ätit glass! :)

Förrsten så var gårdagen rolig, var inte mycket folk ute men vi hade trevligt ändå! :) Här kommer några bilder på hur jag såg ut i min nya klänning! :)



 

/ S.


RSS 2.0