sommar mot höst!

Sitter just nu i soffan under en filt och kikar på idol, höstmysigt med tända ljus och en varm filt. Men helst hade jag ju velat att det forfarande var sommar, då satt jag och några vänner ute i trädgården i solen och kollade tv :)

Hoppas ni har en bra fredag, hörs imorgon :)

/ S.


Kvällsmys

:)


Träning avklarat

Blev rastlös förut så stack iväg och tränade lite, skönt att ha kommit igång lite lätt nu :)

God natt, hörs imorgon :)


Testing testing

Såg att blogg.se appendix äntligen kommit ut, så detta är ett försök att uppdatera genom mobilen. Hoppas det funkar :)


i hopp om att förlänga sommaren..

The Body Shop´s jordgubbslotion, doftar sommar och jordgubbar. Mumms!

/ S.


härlig start på tisdagen!



Började dagen med en skön sovmorgon och låg kvar lite och myste med mina våra två fyrbenta vänner :) Sen blev det jobbsökande och sen gympa, som jag längtat! Kändes dock att jag inte tränat på några veckor..

Nu ska jag tvätta och senare blir det fika med mormor och morfar innan N kommer hem :)

/ S.


måndagkväll!

Efter en god kvällsmat med N så har han nu åkt och spelat bowling, så nu har jag myst upp mig i soffan med tända ljus och nya Elle. Funderar dock på om jag ska klä på mig rejält med kläder och gå och hejja på min N :)


/ S.


snart släpps tredje boken om elsa!

Någon mer än jag som kommer haffa denna bok så fort den kommer? :)


/ S.


mjukstart med en kort morgonpromenad

Välkommen måndag och ny vecka!
E
fter två veckors träningsuppehåll pga att jag varit sjuk så mjukstartade jag med en halvtimmes morgonpromenad imorse, märks att det inte är sommar fortfarande.
Riktigt kyligt och grått, usch.. 



Hoppas ni får en bra start på nya veckan så hörs vi senare, Puss!

/ S.

en fullbokad men härlig helg!

I fredags blev det som sagt riktigt kvällsmys för oss här hemma, sen i lördags begav vi oss till Kinnekullering för att kika sm-finalerna i rallycross. Sen igår kväll var jag och Jenny en sväng på bowlinghallen och kikade lite :)

Och idag har det vart fullt upp med, först till Vänersborg och kolla när pappa körde Rally (bilden ovan). Sen på hemvägen svängde vi in på Överby men ingen av oss fick med oss något hem, och sen nu ikväll har vi ätit skräpmat med min familj :)

Hoppas ni också haft en härlig helg :)

/ S.


fredagsmys pågår!


Hoppas ni får en underbar fredagkväll! :)


/ S.


rosett på ryggen

Denna härliga tröja från Vila måste jag spana in nästa gång vi är iväg och shoppar, kanske blir på söndag som det ser ut nu :)


M
en nu ska jag forstätta med maten så den är klar tills N kommer hem, Kram på er!


/ S.


fredagen är här!

Välkommen fredag!

Hade helst velat börja denna fredag med att träna, men vågar inte eftersom jag inte är helt frisk än.. Men ska istället ha en lugn morgon i soffan tills N slutar om tre timmar och då ska jag ha börjat med maten. Sen får vi se hur vi spenderar dagen, ihop iallafall :)

Hoppas ni får en bra start på helgen, vi hörs lite senare :)

/ S.


en onsdag på stan

Efter att ha spenerat några timmar på stan med Josefin genom att fika, och pratat en massa strunt så sitter jag nu här i köket och mumsar på en chokladkaka. Gott :)

Och förresten så känner jag mig inte lika sjuk idag, så skönt :) :)




/ S.

moves like jagger!



Medans jag tar tag i lite städ här hemma så lyssnar jag på denna, har spelats rätt mycket här hemma i några veckors tid nu. Jag gillar den verkligen :)

Hörs senare!

/ S.

två veckor på svensk mark

Idag är det alltså två veckor sedan jag kom hem från en vecka på soliga Kreta, var otroligt skönt att få en vecka med sol och bad efter att ha jobbat precis hela sommaren. Men jag kan också säga att det aldrig förr har varit så skönt att komma hem som det var efter resan, till mina nära och kära och välkomna hösten!




Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas vakna upp pigg och kry imorgon,
God Natt kram till er!

/ S.

tips från kappahl




Hittade denna snygga tröja med skinndetaljer när jag tog en sväng inne på Kappahl i veckan, tyvärr så var den minsta storleken alldeles för stor för lilla mig.
Men ett hett tips till er andra där ute för den är verkligen kanon snygg :)

/ S.

fortfarande inte helt frisk..



Hej på er!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag, huvudet dunkar och jag känner mig fortfarande inte frisk. Tusan också, jag som gärna vill komma igång och träna.. Så idag ska jag kurera mig i soffan med massa filtar, tidningar och varm oboý och gott fika. Hoppas det hjälper :)

Kram till er!

/ S.

en söndag i soffan!



Efter en rätt sen kväll igår så låg vi kvar extra länge i sängen innan vi orkade oss ut till soffan. Där har vi spenderat dagen, och det kommer vi göra även ikväll.

Nu ska jag se om det finns någon bra film att se ikväll till lite godis, chips och mera marängswisch :) Hoppas ni får en mysig söndagkväll :)

/ S.

fredagsmys



Igår skulle jag och Jenny egentligen åkt till Göteborg och träffat en killkompis och gått ut på krogen, men vi båda har varit lite krassliga sen i onsdags och igår vaknade jag upp med "snor i hela hjärnan". Så bestämde oss för att vi åker en annan helg när vi är helt friska och pigga istället. Så igårkväll var vi hemma hos mig och hade fredagsmys istället, mysigt :)

Idag har jag och N haft en lugn morgon och om en liten stund ska jag ta bilen ut till pappas garage och hjälpa han en liten stund, men vi hörs senare under dagen.
Ha en fin Lördag!

/ S.

solig fredag!



Började dagen med en fika i solen på Limtoget med mamma, mormor och morfar. Och nu är jag precis hemkommen från lite tittande på stan med mamma.

N
kom precis hem också så strax ska vi hitta på något att käka, får se om det blir något lagat eller om vi går ut och käkar lunch :)

Ha en fin dag så hörs vi senare :)

/ S.

en lite hängig start på dagen

Började dagen med lite sovmorgon och just nu sitter jag i soffan och känner mig lite hängig i kroppen och huvudet, ska hoppa in och jobba i eftermiddag men det är bara fyra timmar så det orkar jag med :)
Behöver dock ta cykeln hem till föräldrarna och skriva ut lite papper, får se om jag orkar det eller stannar inne tills det är dags att ta cykeln till jobbet..


Weheartit

/ S.

no strings attached



Efter att ha svettats en timma i en gympasal så har jag nu hoppat i min onepiecie (så ful), tänt ljus och bäddat ner mig i soffan och ska passa på att se No Strings Atteched medans N är iväg och tränar. Härligt avslut på dagen :)


Stor Kram till er!


/ S.


kladdkaksmuffins


Slängde snabbt och lätt ihop liten smed med kladdkaksmuffins precis :) Hade tänkt vänta med att smaka tills N kommer hem från jobbet, men ni som känner mig förstår ju hur det gick.. Så jag har redan provsmakat och dom var riktigt goda :)


N
i som är sugna på att baka något snabbt och lätt kan ju tjuvkika på receptet på bilden, om ni inte ser vad det står så är det bara att fråga så skickar jag det till er! :)


Stor Kram!


/ S.


the start of the new week



Måndag och nu vecka, och den spenderas med att ta tag i lite saker som måste göras. Ringa lite samtal, uppgradera mitt cv, fylla i lite papper och beställa kort. Tråkiga saker att göra men så skönt när det är fixat sen :)

Ha en fin måndag så hörs vi senare :)

/ S.

america - america

    

Denna snygga tröja från Modekungen skulle mer än gärna få flytta in i min garderob, kanske får klicka hem den i veckan.. :)

Hoppas ni får ett mysig avslut på helgen, stor kram!

/ S.

en riktig söndag!

Idag låg vi kvar lite extra länge i sängen innan vi steg upp, idag ska vi ta en riktig hemma söndag. Vi ska nu börja rulla hemmagjorda köttbullar som blir lunch idag, och sen ska vi ta tag i att frosta av frysen som vi hade tänkt att göra innan sommaren..

Hoppas ni har en fin söndag!

/ S.


utökat min converse samling!



Lyckades få tag i dessa låga oranga converse förra veckan, häftig färg tycker jag! :)

Vad tycker du om dom? :)

/ S.

lördagsfika



Nu sticker jag fram på stan för att möta upp mamma och bror för en lördagsfika och runda på stan.

Hoppas ni får en mysig lördag så hörs vi senare, Kram!

/ S.

välkomnar fredagen med färgglada rosor



Välkommen fredag! :)
Började min dag med ett gympapass, måste komma igång nu efter sommarens uppgång med 3 kg. Visst trivs jag med dom men måste komma igång för motionens skull kände jag igår när jag blev anfådd av att cykla till jobbet.. oppsi!

Resten av dagen kommer spenderas med N som slutar nu kl ett, blir lunch och sen lite ärenden på stan och sen ikväll blir det käk för våran del med några vänner :)
Hoppas ni får en härlig fredag, Kram!

/ S.

njuter av att vara hemma..

Hej på er! :)
H
ar varit lite dålig uppdatering men jag njuter av att vara hemma igen. Resan och allt har varit jätte bra, men jag är så himla glad att vara hemma igen hos min N, våra små fyrbenta och min familj :) Hoppade även in och jobbade idag så har inte varit hemma så mycket, men idag ska vi träffa min familj så det ska bli mysigt :)
Hoppas ni får en mysig torsdagkväll, Stor kram! :)





♥ ♥


/ S.

someone like you!



Fin låt och underbar röst!

Ikväll ska jag iväg och svettis i gympasalen, men först ska jag gosa med min N :)
Hoppas ni får en fin kväll!

/ S.

ett brunare och fräschare jag!


I
dag har jag gjort behövliga ärenden och även morgonfikat med mormor och morfar. Sen så lagade jag mat eftersom N kom hem över lunch, mysigt det! :) Nu ska jag gosa med katterna som jag saknat och sen ska jag nog börja pyssla, köpte med lite saker hem som jag ska greja med tills N slutat jobba! :)

/ S.


honey i´m home!



Nu är jag äntligen hemma i soffan efter en härlig vecka i Grekland med syster. Allt har varit jätte bra och vi har mest latat oss vid poolen eller i det 25-gradiga havet! Underbart, men också så otroligt skönt att vara hemma :)

Hoppas ni får en mysig kväll, Stor kram till er!

/ S.

RSS 2.0