black swan!



Måndag igen, och idag kör jag ett till kvälls-pass så jag började dagen med sovmorgon och en stor god frukost. Och nu efter lite städande och plockande så tänkte jag se denna omtalade film, Black Swan. Hoppas den är lika bra som alla säger! :)

/ S.

trettionde januari!



H
ar spenderat dagen med N som vanligt :) , och nu tänkte jag kika nyaste avsnittet av Stylisterna innan det är dags att bege sig till jobbet! Ha en fin söndag, Puss!

/ S.

friday im in love!



Hade en härlig fredag igår, började dagen med lite sovmorgon och sen en långpromenad. Sen slutade N tidigt så vi lunchade och gjorde lite ärenden på stan. Sen hem till min familj för att se på handbollen ihop, och sen åkte vi hem till oss för att ha myskväll resten av kvällen. :)

Men idag är det lördag, och jag ska iväg och jobba alldeles strax. Hörs senare, Puss!

/ S.

torsdagen!

Heej på er!
T
orsdag igen och idag har jag varit en sväng på jobbet, sen så (här och häpna) har jag och N varit ute och sprungit!! Trodde ärligt talat att vi skulle skjuta upp det ännu längre, men idag var det dags för oss kände vi. Gick över förväntan och efteråt fixade vi god mat, och var en sväng hos min familj.
Men nu, resten av kvällen kommer vi spendera i soffan under mysigaste filten.. med en stor skål med bananasplitt! (ja idag igen) Underbart gott!! :)
Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi imorrn, Puss!

/ S.


en riktigt bra kväll!





Bananasplitt, nya Elle, tända ljus och en varm famn. Kan inte bli en bättre kväll tror jag!
Hoppas ni med har det mysigt, Puss!

/ S.

vad är det jag ser på marken utanför fönstret?

Meera snö?? Vad tusan! Den skulle ju försvinna så vi kunde få lite vårkänslor..
Usch då, får nog knöka i mig chokladkakan nu och sörja denna snö. Efter det blir det promenad med Josefin, Ha en fin dag!



/ S.

solsidan!

Har precis kikat andra avsnittet av säsong 2 av Solsidan, jag älskar det! :) Bästa svenska humor-serie, någonsin! Håller ni med mig? :)

/ S.


tjugofjärde januari!

Hej på er!
M
åndag och ny vecka, igen. Hur fort kan tiden gå egentligen? Snart är det februari och jag fyller tjugotvå år, högst upp på min önskelista är att våren ska komma så man kan slänga in vinterjackan längst in i garderoben och inte ta fram den förren i slutet av året igen. Vill vakna av att solen lyser in, inte av att dom skottar snö utanför fönsret. Tror dock inte att denna önskan kommer slå in, känns ganska långt bort just nu känner jag..

Imorse när klockan ringde så var jag så in i bomben trött, men det var bara att pallra sig upp och iväg till friskis. Väl där var vi väl inte särskilt aktiva, mest tjöt blev det. Väl hemma blev det frukost.. och en stor skål med glass och chokladsås. Bra Sara, verkligen, du skulle ju skärpa till dig med detta på vardagarna iaf..

/ S.

tjugotredje januari!

Spenderar söndags-dagen med N, sovmorgon, promenad och sen middag med släkten. Sen ikväll blir det jobb efter två lediga dagar, åh det är ju så skönt att vara ledig!



/ S.

lördagskvällen



Idag har vi spenderat dagen med långpromenad, fiskpinnar, fika hos min familj och firade in kvällen med för onyttigkvällsmat och nu detta ovan till en bra film!
Tror jag kommer klara av kvällen trots att jag innerst inne är rastlös! ;)

/ S.

plexiglas

 


R
iktigt snygg tidningförvaring!


/ S.


kunde inte låta den hänga kvar i butiken!





/ S.

tjugoförsta januari!

Hej på er!
F
redag och ledig både idag och imorgon, så skönt. :)
Började dagen med lite sovmorgon, sen en god frukost för att sedan ut på en promenad i solen (!!) Åh, så härligt så fort solen kommer fram och det är vindstilla.

Nu efter en dusch och val av klädsel så ska jag möta upp Josefin om drygt fem minuter så jag gör ett snabbt inlägg bara. Men vi hörs senare mina vänner, Puss!



/ S.

familjen på ingång!



Familjen är på väg hit för lite kvällsmat, plus att pappa ska hjälpa oss med handtagen!
Hoppas att ni får en mysig kväll!

/ S.

kärlek vid första ögonkastet!



Från och med imorgonkväll kommer dessa underbara handtag pryda våran omgjorda fina byrå från 40-talet! :)

Nu sticker jag till jobbet. Ha en fin kväll, Puss!

/ S.

nittonde januari!

Sitter just nu framför våran tredje dator, fixar hem en film plus att katterna har tagit min plats i soffan. Idag är det återigen kvällsjobb så jag spenderar dagen i lugn och ro i soffan. Eftersom jag inte sitter vid min egna dator utan en gammal så bjuder jag på lite bilder från 2008!


Kanarieöarna


Weekend i Göteborg




Bonnarundan


Jag tar studenten!
/ S.

artonde januari!



Godförmiddag!
I
dag blev det äntligen en härlig sovmorgon till strax efter tio, och sedan dess har jag inte gjort många knop. Nu ska jag iallafall slänga i mig lite mat och sedan ringa ett samtal, kommer säkert vara en sjuk telefonkö med.. Men först som sagt mat, sen kommer N hem om drygt en timma så det blir att umgås med han några timmar innan det är dags för kvällsjobb. Puss på er!

/ S.

strandsnyggt från h&m!

 

GOD NATT PÅ ER! :)


/ S.


smygtitt på byrån



Här får ni en liten smygtitt på byrån som jag fyndade och som pappa sedan målade om. Saknas dock handtag därav öppnade lådor och dörrar.

Tänkte att jag ska försöka få hit pappa ikväll så han kan hjälpa oss att få dit dom snygga handtagen vi hittat, tänkte visa bild på dom senare ikväll! :)

/ S.

sjuttonde januari!

Hej på er!
H
elgens jobb är över och den nya veckan börjar med en ledig dag, mötte upp Sandra för lite träning imorse och sedan dess har jag bara tagit det lugnt i soffan. Behövdes en sådan dag idag kände jag.
Försöker hitta lite inspiration till sovrummet, men jag hittar bara inspiration till allt annat än just sovrummet som måste få lite personlighet det sista nu :)

Här kommer en till bild på tatueringen som gjordes i Oktober, det är några som bett om det. Senast söta Jill! :)



Ha en fin måndag så hörs vi senare idag, Puss!

/ S.

sextonde januari!

Måste börja med att säga att kvällen igår var riktigt trevlig, riktigt roligt tjejer! :)

I
dag har vi haft riktig sovmorgon här hemma och ätit god mat, och strax ska jag bege mig till jobbet för ett kvälls-pass! Synd bara att jag missar Solsidan, älskar fasen det! :) Ha en härlig söndag!

/ S.


spontanutgång!


Jenny och jag i somras!

Bestämde mig för en timma sen att det blir lite party, så ikväll beger jag mig hem till Jenny på förfest!

Hoppas ni får en fin kväll! :)

/ S.

fjortonde januari!

Hej på er!

Började min lediga fredag med lite sovmorgon, sen en morgonpromenad. Nu ska jag hoppa in i duschen om sen möta upp Josefin för en lunch/fika. Sen ska jag umgås med N resten av dagen, bio ikväll blandannat! :)

/ S.


in med våren!


H
är hemma slängde vi ut julen i helgen och välkomnade in vårens färger. Vardagsrummet fick sig ett lyft med en färg jag aldrig tidigare haft i mitt hem, nämnligen grönt. Men det blev vårigt och fint! :)


N
är som helst kommer N hem och då ska vi gå och hämta handtagen som vi bestämt oss för till våran nya byrå, (bilder kommer) tror det kommer bli kanon bra! :)

Ha en fin dag kära läsare!

/ S.


trettonde januari!

Godförmiddag!
J
ust nu sitter jag framför Änglagård 2 och har precis ätit frukost. Täcket och kudden är med i soffan och ljusen är tända på bordet, så jag och katterna har det riktigt mysigt i soffan just nu :)



/ S.

elfte januari!

Hej på er!
T
isdag idag och en ledig dag, den skulle börjats med ett pass på gymmet men så blev icke fallet. Det blev en härlig sovmorgon istället. Sen vid lunch kom min vän Johan hit, begav oss till Harrys för att käka en god lunch. Väl hemma blev det några drag med dammsugaren, sen kom syster och en kompis hit för att tjöta lite.

S
en stensomnade jag i soffan med Viggo på brösten och Svea nere vid mina fötter. Nu är N påväg hem så ska spendera resten av dagen med han, underbart! Puss på er!


Här har ni mig idag, måste börja använda b.u.s ser jag!

/ S.

tionde januari!





Hej på er!
I
dag har jag jobbat ett nio-timmarspass, vartit och tränat och just nu kvällsmat framför tv:en och Konferens resan. N är iväg på bandy med min lillebror så jag passar på att njuta av lite ensamtid! :)

F
örresten så är bilderna tagna på väg till mataffären nu ikväll, mysigt att julbelysningen är kvar än! Ha en fin kväll så hörs vi senare eller imorgon!

/ S.


nionde januari!

Efter en morgon i soffan så tar vi nu på oss ytterkläder för att bege oss ut på en liten promenad! Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi senare! :)



/ S.


droppar och rosetter!



Två julklappar som jag fick, dom söta örhängena fick jag av lillasyster min! :)


Dagen har vartit bra, vi har vart hemma och tagit det lugnt och även en sväng på stan. Sen hem till min familj och nu är N ute med min pappa och bowlar medans jag sitter hemma och har pysslat lite! :) Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

/ S.

åttonde januari!

Vilket betyder att det är exakt två år sedan som jag och min fina vän Fanny begav oss till London på äventyr. En resa som inte började så bra, men blev mycket bra tillslut. Tills våra biljetter till hemresan var spårlöst försvunna, haha. Men det var som sagt en riktigt bra resa, här kommer lite bilder! :)













Rekomenderar er verkligen att åka till London!! :)

/ S.


två plagg rikare!

Hittade inga skinnbyxor i så liten storlek så dom passade lilla mig. Men istället fick jag med mig ett par snygga legging, och den perfekta svart kavajen. Kanooon! Nu ska jag pussa lite på N innan det är dags att gå till jobbet, Puss på er!

/ S.

skinnbyx jakt!

 

Någon som vet vart det finns snygga skinnbyxor?! :)

J
ag ger mig nu ut på jakt!

/ S.

årets första träningspass avklarat!



Idag orkade jag äntligen pallra mig iväg till gymmet, är snart tre veckor sedan jag var där så det var minst sagt dags. Nu en dusch och frukost senare så funderar jag på om jag ska vila en halvtimma eller inte. Resten av dagen kommer bestå av städning, fix och kanske en sväng på stan. Sen i eftermiddag/kväll blir det jobb.
Ha en fin fredag så hörs vi lite senare, Puss!

/ S.

hoppas ni får en fin kväll!



Idag har det varit jobb, tvättning och vi har precis ätit en underbart god kvällsmat. Resten av kvällen kommer bestå av choklad (för min del) och mys framför någon film! Hoppas ni med får en mysig kväll, Puss!

/ S.

sängen är på plats!

Sovrummet är färdigmålat, så skönt! :)

Så här får ni en bild på det, men den nya byrån är inte klar än så mer bilder kommer. Plus att vi inte börjat inreda än pga att vi inte vet säkert hur vi vill ha det, så än så länge är det bara sängen, och tv:en som är på plats.

Men nu måste jag ta tag i allt här hemma, vardagsrummet är fullt med saker och damm. Usch! Ha en fin dag!

/ S.


fjärde januari!

Hej på er!
R
edan halv tio imorse kom pappa hit och då börjades det slipa och måla.. och måla..
Restultatet kommer så fort det är klart, så länge bjuder jag på en bild från julafton! :)




/ S.

kaos i lägenheten!

Under dagen idag så har pappa och jag spacklat och förberett inför målningen i sovrummet imorgon. Så här ser det ut i sovrummet just nu:



Och så här i vardagsrummet, snacka om kaos. Vi får sova i vardagsrummet så länge..




Tur att jag ska jobba ikväll, får panik när det ser ut såhär!

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

/ S.


doftande julklapp!



Här har ni en av mina julklappar jag fick förra veckan! :)

Ha en fin kväll, Puss på er!

/ S.

andra januari!

Hej på er!
S
öndag och idag börjar jag och N rensa hela sovrummet inför målningen. Nu först är det min garderob som gäller, själva garderoben ska ut i förådet och den nya byrån ska in när den är klar. Så nu ska det rensas! Hörs senare mina fina! :)


min garderob som den ser ut nu

/ S.

gott nytt år min vänner!



Igårkväll var jag helt nykter och käkade lite mat med två vänner och sedan fram till torget och kika fyrverkerierna. Vaknade utvilat och sen blev det jobb, och nu är jag nyduschad i mjukiskläder. Så gött! Ska ha mys-kväll med N framför tv:en med pizza och andra gottigheter!! :)

Hoppas ni hade en fin kväll igår, Puss på er!

/ S.


RSS 2.0