Dagens vill ha!

På sommaren klär jag helst mig i kjol, och allra helst pennkjolar i mjukt material. Tycker det är så snyggt med bara en enkel t-shirt. Och förut såg jag denna snygga, och visst ser den snygg ut? Finns tyvärr inte i butik men får nog klicka hem och prova den :)
 
 
Finns här!
 
/ S.

Vecka 8:

Inspiration från pintrerest!
 
Hej vänner!  
Ny vecka och nu är hela familjen tillbaka på jobb/förskola och skola. Men blir bara jobb måndag, tisdag och onsdag för min del, sen tar jag och Lexus långhelg! Senare i veckan fyller jag år, men har bestämt mig för att ändå inte fira just nu i corona-tider. Men blir mys hemma med min lilla familj
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Sista dagarna på sportlovet!

I torsdags var hela familjen lediga tillsammans, och det var så himla mysigt! Barnen fick åka lite skridskor, sen valde dom mc donald´s till lunch och på eftermiddagen åkte vi till en rolig lekplats för massa lek. 
 
 
Sen igår hade Tuva en klasskompis hemma på förmiddagslek, och vi var hundvakt åt grannens hund. Så det blev några promenader ute i slasket, blev även en tur i spåret i skogen men där låg det snö kvar. Sen avslutade vi dagen med grillning och mys framför wild kids. 
 
 
Och nu lördag och jag är på jobbet och har varit här sedan imorse och jag slutar imorgon bitti. Då blir det hem och fixa inför det sista kalaset för Tuva, även det blir utomhus och det visar plusgrader och lite sol. Och både plusgrader och sol längtar jag efter nu så det är väldigt välkommet :) 
 
Hoppas ni haft en mysig lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

Utomhusfiranden och sportlov!

I fredags fyllde min pappa 55 år, och då överraskade vi honom med att vi och mina syskon planerat lite utomhusfirande för honom. Han fick först paket, sedan åkte vi upp till Råda där vi gick ett varv i spåret och sedan avslutade vi med tårta uppe vid utsiktsplatsen! :)
 
 
I lördags fyllde våran Tuva 7 år och det firade vi utomhus med lite kalas, det grillades korv och marsmallows, lektes och letades godispåsar i snön! 
 
 
Denna vecka är det sportlov i våran stad så vi löste med jobb så barnen kunde vara lediga hela veckan, kände att vi behövde en vecka utan att ställa klockan och stressa på morgonen. 
 
 
Vi har mest hängt i pulkabacken, lekt, myst i soffan och igår var barnen hos frisören! 
 
 
Just nu spenderar jag kvällen på jobbet, men slutar redan imorgonbitti och då ska även sambon vara ledig så vi ska ta med barnen och åka skridskor. Det ska bli mysigt! 
 
Hoppas ni har en mysig vecka!
KRAM! 
 
/ S.

TUVA 7 ÅR ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller våran Tuva 7 år! 
 
 
Grattis våran fina älskling 
 
/ S.

F R E D A G

Sovrumsinspiration från pinterest!
 
 
Hej fredag! 
Jag har nu checkat ut för jobbet för denna vecka, och är faktiskt ledig tills onsdag eftermiddag. Nästa veckan är det sportlov så barnen ska få vara helt lediga hela nästa vecka, är i stort behov av sovmornar så hoppas verkligen barnen bjuder mig på det nästa vecka. 
 
Idag fyller min pappa år så vi är faktiskt påväg nu att överraska honom lite, utomhus corona-style. Idag firar jag och sambon även 15 år tillsammans, tänk att vi varit ett par så länge 
 
Och imorgon fyller våran fina Tuva år, så henne ska vi såklart fira och på söndag är det ju alla hjärtans dag! En helg med vädligt mycket firande som ni förstår! 
 
Hoppas ni får en mysig helg! 
MASSA KRAMAR! ♥
 
/ S.

Ny lampa till hallen på övervången

Som jag har letat efter en snygg plafond-lampa till hallen på våran övervåning, men nu har jag hittat den! Kolla, visst passade den perfekt? 
 
 
 
Vi blev vädligt nöjda med den! :)
 
/ S.

Vecka 6:

 
Tidigare idag avslutade jag helgens sista jobbpass, och nu har jag ledigt till torsdag. Så nu hoppas jag att vi får njuta av härliga lediga dagar med familjen och att det bjuds på sol! 
 
Sen till helgen är det mycket som händer, min pappa fyller 55 år och våran Tuva fyller 7 år! 
 
Hoppas ni har en mysig start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

En solig helg i februari

Underbart att solen visat sig hela helgen, igår var jag ledig med familjen så vi var en sväng i pulkabacken. Sen efter lunch tog jag en härlig (men kall) promenad i spåret vid oss, titta så vackert! :)
 
 
Idag är jag tillbaka på jobbet igen och slutar inte förrän imorgon, men sen är jag ledig tills torsdag så det ska bli skönt! 
 
Ha en mysig söndagkväll! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej vänner! 
Det är fredagkväll och jag är just nu på jobbet, började jobba i eftermiddags så har haft en ledig dag hemma innan det var dags att gå hit. Medans Tuva var i skolan var jag och Lexus ute i pulkabacken, myste framför tv:en och njöt av solen ute på baksidan. 
 
Hoppas ni fått en mysig start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Fantastiskt vinterväder

I söndags packade vi in oss i bilen och åkte till en strand en bit utanför stan, tillsammans med en nära familj till oss. Vi gjorde upp en eld där vi grillade korv på och avslutade med att grilla marsmallows. Så vackert och fridfullt, barnen sprang runt och lekte på den spännande isen och vi njöt av strålande sol! 
 
 
I måndags blev vi helt chockade när vi drog upp persiennerna på morgonen då det kommit en mera snö, och bilden nedan knäppte jag på förmiddagen i pulkabacken när det bara kom mer och mer snö! 
 
 
Idag har det inte kommit någon snö, men det ligger ett rejält lager överallt nu. Plus att det varit sol idag, härligt! :)
 
 
Hoppas ni också fått se solen idag! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0