tjugosjunde februari!


T
ack för alla fina gratulationer, här, sms och alla samtal! :) Hade en riktigt bra dag igår med fina presenter, god mat och mycket fika och annat gott! :)
Hoppas ni alla får en fin söndag!

/ S.


22 år idag!


I
dag blir jag 22 år! Än så länge har jag fått fina paket av N, och om någon timma så kommer fina vänner på fika! :) Sen ikväll blir det lite mer firande! Puss på er!


/ S.


jäsning pågår!



/ S.

snyggt runt halsen


Har letat efter detta halsband i någon vecka nu, men det tycks inte komma in i stan. Får göra ett nytt försök idag, ska spendera ytterligare en dag med N. :) Blir några ärenden på stan och sedan bullbak! :)
Sen ikväll ska jag hoppa in extra och jobba ett kvällspass. 
Hoppas ni har en mysig fredagförmiddag!

/ S.


möta upp mamma!



Nu går jag och möter upp mamma, vi ska åka och handla lite för helgen (min födelsedag)! Plus att mina tulpaner som jag fick har vissnat så ska försöka hitta några nya fina! :) Hörs nog senare ikväll, Puss!

/ S.

lite inspiration så här på förmiddagen!

/ S.


Jag vill

Jag vill vakna av solens strålar genom fönstren, jag vill kunna äta nyplockade jordgubbar med mjölk till frukost. Jag vill kunna gå utanför dörren utan att frysa ihjäl, jag vill klä mig i fina klänningar med brunbrända ben. Jag vill kunna bada i havet och jag vill ha vår, sommar och massa värme!









/ S.

tjugoförsta februari!

Började dagen med en långpromenad med Sandra och Janni, sen hem och äta en brakfrukost och sedan bege sig till jobbet. Nu hemkommen från jobbet sitter vi i myskläder framför tv:en, och det planerar jag att göra hela kvällen. S.k.ö.n.t.



/ S.

egentid!



N
u blir det lite egentid innan det är dags att bege sig till jobbet, härligt att unna sig detta. Men en sak som är mindre härlig är att våran nyinflyttade granne håller på att riva en betong väg, i flera timmar har han hållt på och det lååter kan jag lova!
Hoppas ni får en härlig söndagkväll! :)

/ S.

tjugonde februari!

Godmorgon Godmorgon!
S
itter just nu i soffan och gosar med våra två fyrbenta familjemedlemmar, mysigt.
Helt sjukt att det redan är söndag igen dock, vilken innebär kvällsjobb. Men först så ska jag spendera den soliga men kalla (-16) dagen, ska försöka ge oss ut och springa om det inte är för halt. Sen så är jag så otroligt sugen på kebabtallrik så får se om det blir det till lunch. Men nu ska jag gå in och pussa på N som fortfarande sover, Puss!



/ S.

middag med familjen

Trevlig kväll igår med Jenny, god dricka och choklad.
Idag så har jag och N vart en sväng på stan och nu blir det middag med min familj.
Hörs senare, Puss!


Bild från Julafton hos familjen!

/ S.

kvällsmys med Jenny! :)



Hoppas ni får en mysig fredagkväll! :)

/ S.

fikagäster med vårbukett



Fredagen började med några fikagäster på elva-kaffe här, som jag fick en fin vårbukett av :) Efter det gick jag och mamma en runda på stan, och nu sitter jag i soffan och moffar lite glass. Men nu tänkte jag bege mig ut på en promenad medans solen är framme! :) Puss på er!

/ S.


sjuttonde februari!

Hej på er! Torsdag och har avklarat ett dag-pass på jobbet och resten av kvällen har/kommer spenderats hemma i soffan. Hoppas ni får en mysig kväll! :)


/ S.


sextonde februari!

Hej på er!

N kom hem tidigt i förmiddags :) Så idag har vi varit och handlat och ätit tacos, alltid lika gott. Nu blir det att umgås hela dagen tills det är dags för jobb ikväll,
Hoppas ni får en fin dag!

/ S.


solsidan och bananasplit!



Jag framför detta just nu! :)

/ S.

solsidan och bananasplit!



Jag framför detta just nu! :)

/ S.

alla hjärtans dag!


Glad Alla Hjärtansdag på er!
H
oppas ni spenderar den med en massa kärlek ochn fina minnen! Stor kram!

/ S.


trettonde februari!

Åh, igår hade vi en alldeles underbar dag! :) Perfekt! :)



M
en idag är det söndag och jag ska strax ta på mig för att åka och hämta bror för att sedan kika på N när han spelar innebandy. Sen senare ikväll blir det jobb.
Hoppas ni får en bra söndag! :)

/ S.


5 år ♥



Idag firar vi 5 år tillsammans! :) ♥ ♥ ♥


/ S.

dagens detalj - turkos

Nytt örhänge från Ur&Penn, snyggt till en annars helsvart klädsel!


/ S.


elfte februari!

Hej på er!
R
edan fredag igen och jag är ledig nu i två dagar! :) Så skönt!
Idag så ska jag luncha med Jenny och sen spendera kvällen med min bästa :)


Snygg-Jenny och jag i somras! :)

/ S.


torsdagens

Dagen hittills har bestått av lite paketinslagning, filmen nedan, lite städ, nya avsnittet av Stylisterna och nu har jag slängt i två maskiner tvätt. Kommer inte ha så mycket roligare dag eftersom jag ändå jobbar ikväll, men efter det är jag ledig i två dagar! :)



Hoppas ni får en mysig kväll! :)

/ S.

neej inte snö!!



Godmorgon!
Inte så kul att se detta när man drar upp persiennerna.. jag ville ju som sagt ha vår!
Men det är ju trots allt bara andra veckan i februari, så får väl vänta mer än en månad innan våren verkligen är här.
Hade tänkt att gå ut och springa en tur idag på förmiddagen men det lockar inte nu, ska nog sätta på en film och hålla mig inne tills det är dags för jobb ikväll.
Hoppas ni har bättre väder iallafall, Puss!

/ S.

lite av allt som inhandlades igår!

Lite av innehållet av mina tre stora kassar från igår, mer bilder kommer! Men inte så kul att visa allt, tandbortar och annat bra att ha här hemma är ju inte så spexigt på bild. ;)


/ S.


spenderat dagen i ullared!

     

Uppstigning halv fem imorse, då blev det att hoppa in i bilen med mamma och mormor mot Ullared. Lite folk och mycket bra saker hittades, en lyckad shoppingdag alltså :) Ska försöka lägga upp lite bilder till er!

Ikväll har jag och N varit ute och sprungit, ätit mat och nu kikar Sofias Änglar. Sen lär det bli tidig sängdags. Ha en fin kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

rullat 70 köttbullar



Här hemma har vi kört storkok, egengjorda köttbullar. 70 stycken!! Hade tänkt att vi bara skulle göra hälften men när vi väl höll på så kunde vi ju lika gärna fortsätta.. ;)
Det smakade utsökt och nu har vi mat-koma i soffan!

Ha en mysig kväll, Puss!

/ S.

sjunde februari!



Godmorgon Godmorgon!
M
åndag igen och den lediga helgen är över, helt otroligt vad fort en helg går. Det har varit en bra helg med mycket gjort fast ändå ingen stress :)
Idag blir det jobb, sen ikväll ska jag och N ge oss ut på en springtur tänkte vi.
Ha en fin kväll så hörs vi nog efter jobbet, Puss!

/ S.

lediga söndagen!

Idag har vi spenderat dagen på Överby med lite shopping, sen fika hos familjen och hem för lite plock och grejs. Nu ikväll har vi vart ute på promenad, kikat solsidan (BÄST) och nu TimeOut. Vi avslutar kvällen med någon av dessa filmer, Puss på er!



/ S.

americano shorts


Godmorgon!
S
itter just nu i soffan och njuter av solen som lyser in så härligt genom fönstren, synd bara att man ser hur fruktansvärt sketna dom är.. Iallafall, söndag idag och ytterligare en ledig dag. Underbart! Kommer spendera även hela denna dag med N (som förövrigt sover än), har nog äntligen kommit på vad vi ska göra på väggen i sovrummet så idag blir det jakt efter det. Ska även försöka knipa åt mig shortsen ovan, riktigt snygga :)

M
en nu ska jag nog gå in och pussa på min karl, Ha en skön söndag så hörs vi senare!

/ S.


femte februari!

Tjenamors!
L
ördag idag och en ledig helg, så gött! :) Vi började dagen med lite sovmorgon, sen en liten promenad i det gråa vädret. Sen blev det en sväng på stan och sen träffade vi även Jenny och gick på Bandy, Villa mot Edsbyn.

I
kväll ska vi hem till mamma och äta kina-mat, sen blir det myskväll bara, förhoppningvis med en massa gott! :) Hoppas ni har en fin lördag, Kram på er!



/ S.

bilder på byrån!





Nu äntligen är den klar, och vi är kanon nöjda!

Strax beger jag mig till jobbet, ytterligare en kväll..
Hoppas ni får ett härligt avslut på fredagen! :)

/ S.

en kebabrulle och fanta senare..

Just nu ligger vi i sovrummet och har det gött framför tv:en. Här ser ni lite av byrån också, bättre bilder kommer imorgon. GOD NATT, PUSS!


/ S.


tredje februari!

Hej på er!
B
örjade dagen med en morgonpromenad med Sandra, solen var framme även idag synd bara att det blåste halv storm.. Sen hem och äta frukost och sen cykla till jobbet (hade givetvis motvind). Och nu är jag hemma, sittandes i soffan och N kom precis innanför dörren. Vet inte hur vi ska spendera kvällen men det blir nog lugnt och skönt :)

Tänkte förresten att jag ska visa er resultatet på byrån som vi köpte och gjorde om, kommer upp senare ikväll eller imorgon. Ha en fin kväll!

/ S.

högst upp på önskelistan!

Vitt golv!!

Hoppas innerligt att jag lyckas övertala min svårövertalade sambo att det blir vitt golv i vardagsrummet! :)

Strax sticker jag till jobbet, ha en fin kväll!

/ S.

 


solen är framme idag :)

Imorse var jag och Sandra ute på en liten promenad i solen, så härligt att den är framme och att nästan all snö har smält bort! :) Idag kör jag ytterligare ett kvällspass, så strax ska jag börja tvätta och sen laga lite mat och sen ikväll blir det jobb som sagt. Hoppas ni alla får en solig dag!


Så här mycket snö hade vi på våran innegård i februari förra året..


Hos familjen i all snö..



/ S.


första februari!

Godmorgon!
N
u är vi redan inne i Februari och denna månad har allt lite att erbjuda, pappa fyller år, jag och N firar årsdag (det femte) och jag blir även ett år äldre i slutet av månaden. Så tror detta kommer bli en riktigt bra månad, speciellt om snön försvinner så vi får lite vår med :)

Men nu till idag, jag är ledig och har faktiskt inga planer för dagen än. Så antingen blir det lugnt tills N kommer hem, eller så flänger jag säkert omkring på stan med en vän. Hoppas ni får en bra start på tisdagen så hörs vi senare :)


Så fint det är med tulpaner! :)

/ S.


RSS 2.0