Dagens vill ha!

 
Alltså hur läcker ser inte denna leo-kappa ut? Så otroligt snygg! Tur för min plånbok att den verkar vara slutsåld..
 
/ S.

Fyra från helgen

 
I fredags bakade vi pepparkakor här hemma, vilket våran tjej såklart älskade! :)
 
 
Och i lördagsförmiddag var vi hemma hos min syster på fika och gosade med hennes nya vän, Bo! Så otroligt söt och gosig :)
 
 
I söndags besökte vi en liten julmarknad här i stan och där blev det fiskedamm för Tuva. 
 
 
För att sedan värma oss inne på O´lerys för lunch, mums! 
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan :)
 
/ S.

Bland bockar och paket!

 
Idag har vi bland annat haft lite korttagning för årets julkort, inte det lättaste men det blev nog bra ändå tror jag! :) 
 
Nu blir det soffan resten av söndagen efter en trevlig med rätt fullbokad helg! 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Dagens fredagsinspiration kommer från Joannas vardagsrum, så snyggt! 
 
Hallo black friday! 
Jag har några timmar kvar på jobbet innan jag får ta helg tillsammans med familjen, ska bli mysigt! :) Får se om man kan ut och göra några fynd idag denna Black friday. Kul att sverige tagit efter det av usa, och perfekt nu när man shoppar mycket julklappar. Det är faktiskt så att jag bara har en julklapp kvar att köpa, riktigt skönt att bli klar i god tid som jag alltid försöker bli, så man slipper stressa i december med hela stan sen :)
 
Hoppas ni får en härlig fredag! 
 
/ S.
 

Advents-favoriter.

 
 
På söndag är det första advent och jag är just nu på jakt efter ny adventsbelysning, och jag är sugen på hängande adventsstjärnor till vardagsrummet. Så nu letar jag efter fina alternativ, såg att rusta hade några fina och dessa ovan från Lagerhaus ser fina ut dom med! :)
 
Även dom andra adventssakerna ovan hade gärna fått flyttat hem hit till advent, du hittar allt här
 
/ S.
 

Julmarknad på lantgården

 
 
 
 
Igår efter lunch åkte vi bort till lantgården en liten bit utanför stan, vi tittade på djuren, spanade in det dom julpyntat och avslutade med en värmande fika. Mysig eftermiddag 
 
Hoppas ni får en mysig start på veckan! 
 
/ S.

Vitlöksbröd och ceasarsallad

 
 
 
Förra helgen fick jag och sambon en dejtkväll, vi besökte stadshotellet för massa god mat. Sen åkte vi hem för godis framför en rolig film, som vi dock inte hann se klart innan vi fick hämta hem våran tjej som blivit magsjuk hemma hos sin mormor. Men några mysiga timmar ihop fick vi iallafall :)
 
Söndag idag och jag har precis gått av ett dygnspass på jobbet, idag har vi inga planer förutom Tuvas gympa i eftermiddag. Ska försöka ta mig själv till gymmet om jag inte har för ont i mitt ben, saknar verkligen träningen alltså.. Kan också säga att jag inte hade tackat nej till denna mat ovan idag, för det var riktigt gott! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
När jag var hemma och vabbade tidigare i veckan så fick även jag en liten släng av magsjukan, men nu är vi äntligen friska igen. Jag och Tuva tänkte ta en cykeltur och köpa någon julklapp innan sambon slutar vid lunch.
Sen får vi se vad vi hittar på mer idag, vi har ju haft sjukstuga i snart i vecka så jag kan lova att vi är lite smått rastlösa och längtar efter att komma ut i friska luften! :) Och ikväll har vi faktiskt pratat om att grilla, det var ju länge sen nu så det låter väldigt gott tycker jag! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.
 

Magsjukan hittade hit!

 
I helgen fick Tuva magsjuka och sedan dess har vi spenderat all tid inomhus och hållt alla tummar och tår för att jag och sambon ska klara oss, vilket vi gjort än så länge iallafall. Tuva mår redan bättre men magen är inte helt återställt än och hon vill knappt äta och är väldigt trött, så hon får stanna hemma denna vecka från dagis. Tur att jag jobbar som jag gör så man slipper vara hemma och vabba så mycket. 
 
Nu sover lilltjejen och jag ska gå ut i köket och steka pannkakor, för det önskade hon till lunch! 
 
Hoppas ni har en mysig tisdag! 
 
/ S.

Adventsljsstake- tips.

Jag är sugen på någon ny adventsljusstake till hemmet och så ramlade jag över denna som faktiskt kommer ifrån Rusta, måste kika om den finns i någon annan färg för jag gillade verkligen modellen. Och priset var ju lagom det också :)
 
Vad tycker ni om den, gillade ni den också? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag har precis gått av ett dygns-pass på jobbet och nu tagit helg! Jag och Tuva har några timmar att slå igen innan sambon slutar vid lunch, så vi ska iväg på fika hos min mormor och morfar. Sen i eftermiddag blir det fika med vänner och ikväll blir det fredagsmys såklart med massa gott att äta! :) 
 
Rumsgranen får stå för veckans fredagsinspiration, och det är faktiskt just en sådan som står på nästa inköp till hemmet. Hoppas det finns några kvar på torget imorgon :) 
 
Hoppas ni får en mysig fredag! 
 
/ S.

Våran tisdag i bilder

Det blev först en mysig kladdkaksfika på stan för mig, Tuva och hennes mormor. Efter det blev det lite shopping på stan! :)
 
Jag och min fina tjej 
 
 
Sen när pappan i huset slutat jobbet så åkte vi iväg till pulkabacken och åkte, vilket hon älskar! :)
 
Idag onsdag har det gjorts massa ärenden och om en stund får vi leksällskap här hemma, och ikväll blir det antligen pulkabacken igen! :) 
 
/ S.

Snön har hittat hit

 
I helgen kom den, snön! Och inte bara snön förresten, minusgrader, glashalka och så blåser det typ storm på det! Jag är absolut ingen vintermänniska så usch säger jag! 
 
Inte nog med att vädret är riktigt trist, jag har även åkt på en överbelasting/muskelskada i mitt ena ben så jag har ont av det varje dag och har inte kunnat träna på över två veckor nu.. Så trist! Så håller alla tummar och tår för att det ska gå över snart! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Helgens bukett!

 
 Härromdagen när vi fick besök fick vi denna fina bukett som ett Grattis till bebis i magen! Riktigt fin bukett helt i min smak och den luktar såå gott! :) 
 
På schemat idag står lite ärenden på stan innan det blir lunch här hemma med vänner. Och ikväll blir det familjemys i soffan med massa god mat! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Nu är långledigheten snart slut och jag har enbart några lediga timmar framför mig innan det är dags att jobba långhelg på jobbet i helgen. Men först ska jag umgås med min familj några timmar som sagt ❤️
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Alltså kan vi prata lite om denna soffa? Huuur snygg är den inte! Dock inte så praktisk när man vill mysa ner sig i soffan ihop hela familjen.. Men jösses vad snygg, stort vill ha begär över den! Du hittar den här
 
/ S.

RSS 2.0