F R E D A G

 
Godkväll! 
Valborg idag och jag är på jobbet nu ikväll och jobbar tills imorgon tidigt, och då ska jag och min lilla familj åka ut på första maj utflykt! Det ska bli mysigt! 
 
Ha en fortsatt mysig kväll! 
KRAM! 
 
/ S.

Snurrade ljus

 
Fick syn på dessa fina snurrade ljus förra veckan, och var tvungen att åka fram till butiken och köpa med mig några hem. Ska behålla några själv men även ge några till en vän som snart fyller år. 
 
Såg att dom nu hade "Ta 3 betala för 2" på alla ljus så tänkte passa på att tipsa er om det om det är så att ni också gillar dessa snurrade ljus eller bara behöver fylla upp ljusförrådet lite.
 
/ S.

Sista helgen i april!

Har haft en väldigt lugn och mysig ledig helg med familjen, vi har mest hängt hemma, barnen har hoppat på nya studsmattan och vi har ätit massa gott. Sen i lördags var jag och Lexus ute och cyklade lite, och plockade med oss vitsippor hem. 
 
 
Sen har det varje dag blivit en promenad i spåret här vi oss, så skönt att ha detta spår precis utanför vårat hus! 
 
 
Nu ska vi fixa lite här hemma, sambon fyller nämligen år så Lexus sitter här bredvid och målar en tecking till honom! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Inspiration från pinterest
 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus tog helg redan i onsdags, och vid lunch slutar Tuva skolan och sambon går även han på helg. Enda planen vi har i helgen är att försöka starta nästa utomhus projekt, som är att måla poolen och bestämma hur vi ska bygga ihop den med resten av altanen. Vi har lite svårt att bestämma oss för hur vi vill ha det nämligen.. 
 
Ha en mysig fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Serie- tips!

Senaste serien vi sett här hemma är "Tunna blåa linjen" kan verkligen rekomendera er att se den! 
 
 
TUNNA BLÅA LINJEN:
En svensk dramaserie där man får följa några poliser i malmö, deras tuffa och slitiga vardag i jobbet blandat med deras privatliv. 
 
Någon av er som sett den? Både jag och sambon tyckte verkligen om den, gjorde du det med? :) 
 
/ S.

Fix i solen

Vilket väder vi fick i helgen, och det hänger i idag också. Hoppas verkligen solen är här för att stanna nu, även om det tyvärr inte visar det..
 
I söndags målade vi balkongen här hemma, så skönt att det nu är gjort. Bara att måla lite kvar på fasaden innan det projketet är helt klart! 
 
 
Fick även syn på denna ljusslinga till altanen i veckan och i söndags var jag tvungen att åka och köpa den, tyckte den passade perfekt där. Ska ta lite bättre bilder att visa er senare i veckan. 
 
 
Har lite mer utomhus-projekt att dra igång så hoppas vädret i helgen blir bra så det blir mer motiverande att starta det :)
 
/ S.

Vecka 16:

Inspiration från pinterest
 
 
Måndag och ny vecka, och denna vecka består av mycket jobb måndag till onsdag sedan tar jag helg! Det ska bli härligt! 
 
Ha en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

Senaste veckan:

 
Blev ett litet uppehåll här igen då det tyvärr var dags för vab igen för min del, Lexus vakande nämligen upp med en lite snorig näsa i söndags. Men nu idag är tillbaka på jobbet igen. 
 
I veckan som gått så hade vi ett litet försenat utomhuskalas för Lexus (såklart innan han blev snorig) jag och Tuva har varit på bio med hennes bästis och hennes mamma, och vi var helt ensamma i biosalongen. Det har lekts mycket utomhus, myst inne i soffan och även försökt njuta av solen som äntligen kommit på besök, hoppas verkligen den är här för att stanna :) 
 
Ha en fin lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus har nyss lämnat Tuva i skolan och nu värmer vi oss under filten i soffan, det blåser verkligen storm idag. Vi ska mysa lite här hemma en stund till innan vi måste ta på oss och ta en promenad in till stan, jag ska till sjukgymnasten och Lexus får träffa sin moster en halvtimma under tiden. Annars idag har vi inte så mycket planerat, både Tuva och sambon slutar kl 13 så då tar hela familjen helg tillsammans. 
 
Planer i helgen (om blåsen inte hindrar oss) är att måla balkongräcket och greja på baksidan på huset. Kanske även köper lite mer blommor, och planterar om klematisen som vi var tvungna att gräva upp i höstas när vårat spabad kom på plats. Hoppas ena av dom två plantorna ska ha överlevt iallafall. 
 
Ha en mysig fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Onsdag och jag har tagit helg

 
Jag har i princip bott på jobbet senaste 2,5 dygnet, jag har enbart varit ledig ca 4 timmar då jag var hemma och vilade och duschade. Så blir det när det blir sjukdomar i dessa tider på mitt jobb. Men det gör inte så mycket för vet ni? Nu har jag ju gått på helg, underbart! :)
 
Ha en mysig kväll! 
KRAM! 
 
/ S.

Fyra från våran påsk

 
Det blev långfredag och vi packade in oss i bilen, tog med picknick och årets påskägg. Vi styrde bilen til "Lasses grotta" en mysig utflykt i skogen bara en kvart hemifrån oss. 
 
 
Där gömde jag påskäggen och barnen fick sedan springa runt och leta, lika uppskattat att leta påskägg där som förra året! :)
 
 
Det har såklart ätits en hel del godis i påsk, ja till och med för mycket. Vet inte varför det blir så varje påsk? Att man trycker godis istället för ett mellanmål eller massor mellan måltiderna.. 
 
 
Sen har jag även hunnit med endel härliga promenader i skogen precis vid oss, så underbart att ha detta bara några meter från vårat hus. 
 
GOD NATT! 
 
/ S.

Vecka 14:

Inspiration från pinterest!
 
 
Måndag och annandag påsk, jag är dock tyvärr inte ledig utan är på jobbet medans resten av familjen är hemma och är lediga. Men kommer bara vara jobb för mig måndag, tisdag och onsdag denna vecka så får njuta av ledighet sen istället! 
 
Hoppas ni haft en fin påsk! 
KRAM! 
 
/ S.

GLAD PÅSK ♥

 
GLAD PÅSK från våran lilla påskgubbe! 
Hoppas ni får en mysig dag med familjen idag 
KRAM! 
 
/ S.

Påsk-kärring krasch!

Igår cyklade/gick jag, barnen och några grannar till ett ställe nära spåret vid oss där en "påsk-kärring kraschat" barnen tyckte det var spännade och dom minsta undrade så hur hon kunde fastna så? Så roligt att det är några som kommit på idén och fixat denna. 
 
 
Jag har nu slutat jobbet och har bytt av sambo hemma som åkte till jobbet. Nu har jag och barnen några lediga timmar tills sambon slutar vi lunch, tror vi går hem till min pappa och planterar lite vårfint i hans krukor under tiden. Sen i eftermiddag blir det utomhusfika med min familj, och barnen ville då klä ut sig till påsk-kärringar :) 
 
Ha en mysig start på påsken nu 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0