F R E D A G

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag! :)
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Långhelg!

 
Igår firade vi in långhelgen med afterwork med mina föräldrar och morföräldrar, det var även Tuvas första restaurangbesök och hon skötte sig helt exemplariskt som vanligt! :) Nu har vi långledigheten oplanerad så jag ska bara njuta av massa ledig tid ihop med min lilla familj ♥
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Köksfavoriter från Lagerhaus

 
 
Lagerhaus har så himla mycket fint just nu och dessa ovan är mina fem köksfavoriter, du hittar allt i butik eller här!
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.

En sommarhelg i maj!

 
Vilken sommarvämre vi haft i helgen, helt underbart! Den har spenderats bla. ute i solen, kikat klassfotboll, blivit uppvaktad på min första morsdag ♥ Tuva har premiäråkt i sittdelen och även invigd gungställningen som hennes morfar köpt till henne! ♥ En mycket bra helg! :)
 
Hoppas ni också fick en solig och härlig helg och att nya veckan startat bra för er! KRAM!
 
/ S.

F R E D A G

 
Fredag och solen skiner, underbart! Igår hade vi årets varmaste dag och idag ska det bli minst lika varmt så vi får passa på att vara ute och njuta av värmen idag också! :) Idag ska även lilltjejen få sin första vaccinationsspruta, usch känns lite jobbigt i mammahjärtat.. 
 
Hoppas ni får en solig fredag, KRAM! 
 
/ S.

Torsdag morgon!

 
Just nu hemma hos oss: Solen lyser utanför fönstret och Tuva kör morgongympa i babygymmet, och jag sitter i soffan och äter frukost. Testade brämhults nya juice med apelsin och mango, den rekomenderas! :)
 
Hoppas ni också får en solig och varm dag, KRAM! 
 
/ S.

Ica hemma trädgård

 
Just nu går nästan alla våra tankar åt vårat hus som vi får om mindre än två veckor!!
Bjuder på en härlig inspirationsbild till uterummet, hade gärna velat ha det så! Dock är jag väldigt dålig på att hålla blommor vid liv..
 
Här hittar ni produkterna! 
 
/ S.

Helgen och ny vecka!

 
Helgen startades med fikabesök och fredagskvällen avslutades med tacomys i soffan, lördagen spenderades i solen och avslutades med grillning med vänner. Och i söndags spenderade vi tid med våra familjer och jag stack även iväg på rolig träning! :) 
 
En ny vecka startades igår och den började med sovmorgon och förmiddagspromenad i solen innan jag och Tuva gick till öppna förskolan för lite sångstund med andra bebisar. Vi tvättade även vårat enorma tvättberg och jag dansade lite fuego på kvällen. Idag tisdag, och är precis hemkommen från en promenad. Strax blir det lunch, och sedan har vi resten av dagen oplanerad. Så skönt! 
 
Hoppas ni haft en bra helg och att ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Solig lördag!

 
Lördag och soool! :) Sambon är ute och trampar med cykeln och jag och Tuva har mysmorgon. Strax ska vi göra iordning oss för dagen, har dock inga planer alls så vi ska nog bara passa på att njuta av det soliga och härliga vädret! :)
 
Hoppas ni också har en solig lördag, KRAM!
 
/ S.

F R E D A G

 
Redan fredag och helg igen, härligt! :) Nu på förmiddagen kommer min mamma hit på fika, och senare i eftermiddag får vi fikagäster igen och sen ikväll blir det fredagsmys med tacos! Bra fredag! :)
 
Happy fredag!
 
KRAM!
 
/ S.

Uppdatering i träningsgarderoben

 
Här ser ni några av mina nya tillskott till träningsgarderoben, har även två nya linnen också som inte kom med på bild! Alltid kul med nya träningkläder och det tyckte jag att jag var värd nu när jag börjat träna igen efter graviditeten med Tuva! :)
 
Senare idag blir det träning, dans fuison! Kul! 
 
Hoppas ni har en bra onsdag, KRAM! 
 
/ S.

Tuva 3 månader idag ♥

 
Idag blir våran fina lilla tjej redan 3 månader ♥
 
/ S.

Beställt nytt kök till huset!

 
Igår var det dags för Ikea igen då vi äntligen bestämt oss hur vi vill att nya köket ska se ut till huset, kommer nog bli jätte bra! :)
 
Lördag idag och idag började jag faktiskt dagen med en timmas massage, riktigt skön start på dagen! Nu har Tuva ätit lite lunch och jag ska nu äta en bakelse som stått och väntat på mig i kylskåpet sen igår. Mums! :)
 
Ha en trevlig lördag, KRAM!
 
/ S.

F R E D A G

 
Letar just nu för fullt efter inspiration till huset, här två fina och personliga sovrum!
 
Godmorgon fredag! 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och hoppas ni får en bra start på helgen! 
 
STOR KRAM TILL ER! :)

/ S.

Dagens vill ha!

 
Idag står denna enkla men snygga omlottblus för dagens vill ha, du hittar den här! Dock har jag redan nu alldeles för mycket kläder så kanske får försöka sälja av lite först..
 
Någon av er läsare som är ute efter kläder i fint skick i storlek xs/s och kanske vill köpa av mig? :)
 
/ S.

Spädbarnsmassage/babymassage

 
Idag är det dags för andra gången att gå på spädbarnmassage/babymassage, jag tycker det var mysigt men Tuva verkade lite halvskeptisk första gången! Hoppas hon gillar det mer idag! :) 
 
Hoppas ni får en fin onsdag, KRAM! 
 
/ S.

h e l g e n

 
Ytterligare en helg är nu över och här ovan ser ni lite bilder på hur den har sett ut! Vi har bland annat ätit massa god mat, umgåtts med nära och kära och igår avslutade vi helgen hemma hos min familj där det bjöds på tacos och chokladpudding! :)
 
Nu måndag och ny vecka och på kvällens schema står storstädning i lägenheten och sedan ska jag iväg och dansa lite fuego! KRAM PÅ ER!
 
/ S.
 

Födelsedagsfrukost

 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min syster/Tuvas moster 21 år! :) Det firades imorse med en stor god frukost och sedan högg vi in på en tårta, bra morgon! :)
 
Vi har även hunnit gå en sväng på stan, jag shoppade ett nytt träningslinne och bokade en masagetid!! Har även varit och letar byxor men hittade inga som vanligt, jakten fortsätter.. 
 
Hoppas ni får en mysig lördagskväll, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Kickar igång fredagen med lite snygg inspiration! Hade gärna haft marockanskt kakel i köket men sambon vägrar,  och hallen på andra bilden är ju så enkel men läcker! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen, STOR KRAM! 
 
/ S.

M A J

 
Gårkvällen spenderades med god mat ihop med trevligt sällskap, tack för det :)
 
Idag välkomnar vi maj-månad, dagen kommer spenderas med min fina lilla familj :)
 
Hoppas ni får en mysig första maj! 
 
/ S.

RSS 2.0