2 fast 2 furious



Godkväll!

Just nu är det tv:en som gäller för oss här, för första gången idag faktiskt. Förut lagade vi nämnligen mat, sen hem till min familj, och sen hem hit och diska och nu sitter vi här. Och nu klockan nio ska vi kolla på filmen 2 fast 2 furious, dom filmerna gillar vi! Så nu börjar den, hörs imorrn! God Natt! 

/ S. 

Slutat jobbet för dagen

Egentligen slutade jag klockan tre, men var kvar till klockan fem idag. bara bra vilket betyder mer pengar! cathing! ;) När som helst kommer älsklingen hem med, får se vad vi ska hitta på idag! Men strax ska jag kolla The Hills iaf,
Hörs senare! :)



/ S.


Tisdag!



Godmorgon!
I
dag är det tisdag och jobb som gäller nu på dagen. Skönt att jag jobbar dag hela denna veckan, men sen nästa vecka och några veckor framåt är det många kvällar som gäller! :( Men men.. inget man kan göra åt. Men nu måste jag svara på alla era kommentarer, vi hörs senare!

/ S.

från ikea

Här kommer lite saker som jag vill ha hem från Ikea! Hoppas att vi kommer iväg dit snart, för det behövs!

 
  

/ S.

Måndag!



Godmorgon!
M
åndag och åter till jobbet denna dagen, har vart så sjukt skönt att få vara ledig i två dagar alltså! Just nu sitter jag framför vakna med teh voice och har precis ätit frukost och ska strax ta på mig till jobbkläder.. men känner att jag hellre skulle vilja gå och lägga mig igen, men tyvärr så funkar ju inte livet! Hörs senare!

/ S.

Hemmagjorda pannbiffar

Godkväll, idag har vart en mysig och härlig söndag. Förut lagade vi hemmagjorda pannbiffar, blev väl sådär goda men då gör vi dom bättre till nästa gång.







Nu: Tillbaka till filmen Casino Royal!

/ S.

Påskris


Gillar vårat Påskris som pryder våran hall! :)

/ S.

Söndag



G
odmorgon, ni har väl inte glömt att vrida fram klockan en timma?! Idag är det söndag och jag är ju som sagt ledig så idag ska jag och älsklingen ha en riktig slapp och slödag, sådanna behövs ibland alltså! Nu ska jag krypa ner igen bredvid den varma kroppen, hörs senare. Ha en mysig söndag!

/ S.

Nyshoppat

Idag köpte jag skorna som jag suktat efter i någon vecka nu, så snygga! Kände idag att jag inte kunde hålla mig längre, så nu är dom mina! :) Vad tycks? :)





/ S.


Till lägenheten

Är så sugen på att köpa lite snygga saker att piffa upp lägenheten med, kolla bara dessa snygga saker! :)

 

 

Och härmed säger jag nu God Natt, Sussa sött! :)

/ S.


Kvällen

Godkväll!
N
u har Lollo kilat hem efter en mysig och trevlig kväll ihop, alltid lika trevligt att ses! :) Vi har ätit kinamat och kollat på Let´s Dance, och om några minuter avgörs det ju vem som står överst på pallen. Båda är värdiga vinnare tycker jag, fast Laila var snäppet bättre idag.. hennes avslutande dans var ju såå fin!
Vem håller du på? :)


Jag och Lollo för 1 ½ år sedan! :)

/ S.

Hemma från jobbet

Så nu är jobbet klart för dagen och nu är jag ledig tills på måndagmorgon, så skönt! :) Nu ska jag mysa lite med älsklingen, sen ska jag träffa Lollo för en kväll med god mat och mys! :)


Ikväll blir det att kika Lets Dance!

/ S.

snö, nu?

När älsklingen gick upp i morse kom han sen in igen och sa att det snöade ute, då var redan min morgon förstörd. Jag som tänkte om solen sken att jag med skulle gå upp då och kanske gå ut och gå en liten sväng istället för att sova någon timma till. Men pga denna snön var jag inte alls sugen på det längre kan jag lova. Och nu när jag sitter och kollar ut genom fönstret blir jag riktigt förbannat faktiskt. Jag som trodde våren var här för att stanna, men tänk så fel man kan ha.. Hörs efter jobbet!



/ S.


Fredag

Godmorogon!
Redan fredag, helt sjukt vad fort tiden går just nu alltså. Vilken ioförsig känns skönt. Förresten är ledig för första gången i helgen, jobbar dag idag sen är jag ledig lördag och sönag! :) ska bli så otroligt skönt, kommer inte ihåg när jag var det sist alltså. Men nu till idag, det är fredag (vilket det är mest folk som ska ha dagens) plus att dom har fått lön nu så det lär bli sjukt mycket på jobbet idag + att det är fläskfilé. Shit! Men som sagt, är ju ledig i två dagar sen.. men nu måste jag äta upp min frukost! HEJS!

/ S.

Step up2



Så nu sticker jag till jobbet, ha en bra kväll! :)

/ S.

I think they like me ;)



Nu: Damma och dammsuga lite i lägenheten!

/ S.


utomlands

Just nu är jag så sjukt sugen på att åka utomlands, det skulle vara så otroligt skönt! Men jag jobbar och sliter så jag kan inte åka tyvärr. Men idag skiner ju solen iaf så får hoppas att den stannar kvar och det börjar bli lite varmare med! :)


Ser det inte underbart ut? :)

/ S.

Torsdag



Godmorgon!
I
dag jobbar jag kväll på jobbet, men innan det ska jag iväg och städa i några timmar. Solen skiner just nu och jag skulle bara vilja att våren var här för att stanna nu, läste nämnligen i tidningen att det kanske ska bli snö igen imorrn (?) Men det hoppas jag inte! Men nu måste jag äta upp min frukost som idag är Youghurt, banan och kiwi, gott! Hörs senare!

/ S.

ledig i två timmar, sen börja jobba igen

Så nu är mitt första pass klart, så nu är jag ledig till fem sen börjar jag jobba igen. Tur att det bara är idag det är så! Nu ska jag ringa lite ärenden och sedan ska jag börja med tvätten, så får älsklingen göra klart den sen när han kommer hem från jobbet! Hörs igen innan jag åker tillbaka till jobbet!




Åt nyss en 88:a, så god! :)

/ S.

Onsdag



Godmorgon på er!
I
dag är det onsdag och även Våffeldagen, jag själv älskar våfflor men tyvärr blir det inga idag. Ska nämnligen jobba två pass idag på jobbet så jag kommer inte hinna göra våfflor, tyvärr. Annars idag så skiner solen in så skönt på mig när jag sitter här. Men nu måste jag svara på alla era kommentarer, Hörs senare! :)

/ S.

Köpen idag:


En ny kruka eftersom den andra åkte i backen!



Inpregneringsspray till skor/jackor/väskor!


Två par trosor!


Häftig fransväst (syns dåligt på bilden dock).


Ett par snygga jeans! :)


Och självklart en stor påse med godis! :)

Är mycket nöjd med mina köp jag gjort idag, hann även träffa Fanny en snabb sväng med! :)

Strax: Kommer älsklingen hem, då ska jag först iväg och köpa tvättmedel mm.. sen blir det bara mys hela kvällen! :)

/ S.

Dagens

Så nu kom jag precis hem efter en heldag med mormor och morfar, var ju som sagt på överby och shoppade sen åkte vi förbi och pratade med min familj lite med, så dagen har vart trevlig! :) Det jag shoppade kommer bilder på strax, men först Dagens! :)



/ S.


Nike

Är rädd att jag ska komma hem med dessa skor idag.. har ju dom in en annan färg och jag älskar dom, tyvärr börjar dom bli lite för slitna så nu ett par nya skulle sitta fint, men men får se om jag köper dom eller inte!
Men visst är dom snygga? :)


/ S.


Tisdag



Godmorgon!

Idag är jag äntligen ledig, så skönt! Men som ni märker är jag uppe i tid ändå för idag ska jag åka till Överby med min mormor och morfar, har inte vart där sen i somras. Så det ska bli kul att åka dit idag, Ha en bra dag!

/ S.

Gott Gott





J
ust nu sitter jag och älsklingen och äter ur dessa två burkar (som min lillasyster dansgrupp säljer) , så gott! :) Visst är den röd-rutiga så sööt?! :) I den är det cookies och i den andra är det olika kolor, gotti gott gott! :)

/ S.


Stor handlat

Godkväll mina vänner!
Nu har jag äntligen satt mig ner för att ta det lugnt, det har vart full fart hela dagen! Först blev det jobb till fem, sen träning halv sex till halv sju, sen åkte jag och älsklingen och storhandlade.. och nu har vi nyss ätit kvällsmat och slappar framför tv:en, och det ska jag göra hela kvällen kan jag lova! :) Nu ska jag svara på era kommentarer, hörs senare! :)


Kylskåpet och frysen är nu proppfull kan jag lova!

/ S.

Bilder från i lördags!



     

En mycket trevlig kväll! :)

/ S.

Måndag!

Godmorgon!
I
dag är det det måndag och just nu sitter jag framför Vakna med the voice och äter frukost. Om drygt en timma ska jag åka och börja jobba, sen direkt efter jobbet blir det träning för mig. var länge sen jag träna så nu måste jag ta tag i det igen! Idag blir det Core på Friskis & Svettis! Ska bli skönt det! :)

/ S.


Sanningens ögonblick + kiwi

Godkväll, just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en och kollar på Sanningens Ögonblick och har precis ätit kiwi. Så denna kväll blir det mys framför tv:en!
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi i morgon! :)



/ S.

jobbat klart

Så nu är jag hemma efter några timmars jobb på Grillen, så nu ska jag gosa lite med min älskling och sedan ska jag iväg till kontoret och städa idag tänkte jag. Känner att jag egentligen inte orkar det just nu men är lika bra att göra det eftersom jag kommer vara lika trött efter jobbet imorrn! Hörs senare då! :)

/ S.

Söndag



Godmorgon!
Hann inte skriva mer igår, för efter jobbet åkte jag hem och gjorde iordning mig för kvällen. För igår firade vi en kompis nämnligen, det blev god mat och bowling. Det var väldigt trevligt! :) Nu till idag, det är söndag och jag ska strax iväg och jobba några timmar. Förresten så har jag och älsklingen precis diskat vårat stora berg av disk, så nu kan man gå in i köket igen! ;) Vi får ta och höras efter jobbet sen, Ha en bra söndag! :)

/ S.

Lördag!



Godmorgon!
I
dag är det lördag och även idag är det jobb, men det är dagtid så det går bra! Älsklingen ligger här brevid och mår inte alls bra, inte så kul för han. Men får hoppas att han blir bättre snart! Strax ska jag iväg till jobbet, så nu ska jag gosa lite med älsklingen innan. Hörs efter jobbet, ha en bra Lördag!

/ S.

Hundtricket



Godkväll på er!
J
ag och älsklingen sitter framför tv:en, och det har vi nu gjort hela kvällen.. med massa godis och CocaCola såklart! :) Strax ska vi kolla på Hundtricket som börjar kvart i tio! Sen blir det nog läggdags efter det, vi båda är trötta så! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! GodNatt!

/ S.

jobbat klart

Så nu är jag hemma efter en dag på jobbet med massor att göra, så skönt att man nu har slutat för dagen! :) Ikväll ska jag vara med älsklingen, får se vad vi hittar på! men måste jag hoppa in i duschen, hörs senare! :)


Har nyss knökat i mig en Daimstrut!

/ S.

Fredag!


Jag och min familj! :)

Godmorgon!
H
ar nu ätit frukost och myst med älsklingen lite, och strax ska jag göra mig iordning lite inför dagens jobb. Skönt att jag jobbar dag hela helgen! :) Hoppas ni får en underbar fredag så hörs vi efter jobbet! :)

/ S.

Vill ha!

 

Kan inte sluta gilla denna bikinin alltså, så jäkla snygg! Synd att det är slut överallt bara, men hoppas det kommer mera av den, för denna skulle jag gärna gå runt i på stranden i sommar! :)

Om drygt en timma: Jobb för fulla muggar!

/ S.

Redbelt



S
å nu har jag och älsklingen ätit pizza och kollat på filmen Redbelt här hemma. Den var bra, men inte mer än så! Nu funderar jag på om jag ska ta med mig en stol och sätta mig ute på våran uteplats på marken (balkongen) och njuta lite av solen! :) Har ni med sol? :)

/ S.

torsdag



Godmorgon!
Ä
ven idag skiner solen, underbart! :) Har precis ätit frukost framför tv:en, älsklingen ligger bredvid mig för han är hemma och är sjuk idag! Strax ska jag iväg och städa lite, sen hem och ta hand om min älskling för att sedan senare i eftermiddag åka och jobba! Hörs senare!

/ S.

Dagens




Strax: Slänga in tvätt i maskinerna.
Efter det: Stan, göra ärenden och träffa Josefin! :)

/ S.

Onsdag!



Godmorgon!
Även idag skiner solen och jag känner mig riktigt frisk idag, skönt det! :) Så strax tänkte jag gå ut och gå en kort sväng för att sedan gå och sola lite snabbt bara. Sen hem hit igen, har lite ärenden jag måste göra idag med men det tar vi sen! Ha en bra Onsdagsförmiddag så hörs vi strax igen! :)

/ S.

tidningar + godis



Har just vart och köpt två tidningar och lite godis, trevligt! Ska passa på och läsa dom nu medans älsklingen är ute och cyklar med sin specialcykel! Men får se hur det går med godispåsen, för jag åt riktigt för första gången förut så magen är inte van så får nog ta det lite lugnt med godiset iaf. Annars ikväll blir det att ta det lugnt med älsklingen! :) Om vi inte hörs senare så hörs vi imorrn!
Ha en trevlig tisdagkväll!

/ S.

Miami Ink!

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Miami Ink, blir så otroligt sugen på att göra tatuering nummer två! :) Men den vill jag ju ha på revbenen och shit det kommer göra så ont, därför väntar jag lite till! :P

Förövrigt så har jag fått i mig lite att dricka och lite nyponsoppa så det går bara bättre och bättre, skönt! :) Så får se vad det blir för mat sen när älsklingen kommer hem från jobbet! Men nu ska jag kolla på tv:en igen! Hörs senare! :)




/ S.

Step up 2

Nu har jag precis sett Step Up 2, jag vet inte hur många gånger jag sett den nu alltså! Så jävla bra dans alltså! :)





 

/ S.

Är med och tävlar


Här hittar du tävlingen! :)

Tisdag


Godmorgon!
I
dag känner jag mig bättre så jag hoppas att jag blir frisk snart nu! :) Vill ju börja äta och så, men det gick inte så bra igår när jag gjorde det så måste prova snart igen! Det som slinker ner just nu är som sagt avslagen coca cola och lite nyponsoppa, hoppas jag får behålla det idag! :) Idag blir alltså en dag hemma för att försöka bli frisk och kry! :)
Hörs senare! :)

/ S.

avslagen coca cola

Godkväll, jag är troligtvis magsjuk! :( Usch, hatar att vara det! Men som tur är tar älsklingen väl hand om mig och då känns det genast bättre! :) Hoppas att ni mår bättre där ute! :)


Just nu är det avslagen Coca Cola som gäller för mig, inte så gott kan jag lova. Skulle hellre vilja dricka den med kolsyra och jätte kall med isbitar i, mumms men det får jag inte! :P

rs kanske senare, om jag inte somnar eller bosätter mig på toaletten!

/ S.

sjuk :(

När jag ätit upp min frukost i morse mådde jag skit illa, så jag gick ut lite och tog luft innan jobbet och sedan åkte till jobbet. Men där var jag bara kvar en kvart för jag var rädd att jag skulle kräkas, och det är ju inte så smart eftersom jag jobbar bland massa mat. Så jag bestämde mig för att åka hem, och det gjorde jag rädd i eftersom jag kräktes nyss. Men bara lite så hoppas att det är något jag ätit bara och inte magsjuka! Usch!

Krya på mig!

H
örs senare, Kiss!

/ S.

Måndag



Idag är det Måndag, och idag är jag trött känner jag. Kanske inte så konstigt eftersom det tog en stund innan jag kunde somna igår natt när jag kom hem från jobbet. Men så är det ibland, idag är det jobb som gäller fast nu på dagen. Sen efter det blir det att städa på kontoret och sen vara med älsklingen! :) Men först nu jobb,Ha en bra dag! :) Kiss!

/ S.

trötta

Just nu ligger vi i soffan och är skit trötta, och jag ska börja jobba om mindre än två timmar. Puh! Idag var vi ute och gick en liten sväng och sedan åkte vi hem till min famlj där vi åt middag! Innan jobbet nu så ska vi bara ta det lugnt, skönt det! Om vi inte hörs senare idag, så hörs vi imorrn! Ha en fortsatt bra söndag! Kiss!



/ S.


Söndag


Idag skiner solen! :)

Godmorgon!
Skönt med riktig sovmorgon idag, och just nu ligger vi i soffan och kollar på tv. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, sen jobbar jag ikväll med! Men nu tillbaka till tv:en, hörs senare! Kiss!

/ S.

Lc



Hon lyckas alltid! Så enkelt, så snyggt! :)

Nu: Sova, God Natt!

/ S.

God natt


Förut blev det en av dom nya GB-glassarna och FREDAG! :)

Just nu sitter jag framför tv:en nyduschad och borstade tänder och kollar lite på Sin City på 5:an! Kom nyss hem från jobbet, och älsklingen kör taxi även denna kväll eftersom jag med jobbat! Strax blir det läggdags för mig! Ha en mysig natt så hörs vi imorrn, Kiss!

/ S.


Nyshoppat

 

Dessa Gladiatorsandaler fick följa med mig hem idag! :) Ser dock bättre nu i verkligheten! :)
Jag och älsklingen har vart och ätit på restaurang nyss och nu slappar vi framför tv:en! Senare blir det jobb för oss båda! :)

/ S.

Dagens



Så här ser jag ut idag, fast inte dessa skor för det är det för kallt för! Skorna är nya, kommer i nästa inlägg! :)

/ S.

Måste lära mig att gå i högklackat




Dessa tre vill jag gärna vilja gå omkring i! :)

/ S.

Lördag!

Godmorgon!
J
ust nu äter jag frukost, för sen ska jag fram på stan och fika med en vän. det ska bli mysigt, men innan det har jag några ärenden jag ska göra med! Nu ska jag kolla på vädret, hörs senare! Kiss!

/ S.

godkväll

Nu sitter jag själv framför tv:en och halvsover, kom nyss hem från jobbet nämnligen och älsklingen kör ju taxi ikväll! Det gick bra på jobbet idag och jag smakade på två nya GB Glassar, gott! :) Men nu ska jag fortsätta kolla på Raw, hörs senare! Kiss!



/ S.

vuxenpoäng?

Har glömt berätta för er att igår köpte vi en ny dammsugare till hemmet, och det var inte gratis 1600 kronor gick den på. Men den suger iallafall upp dammet tillskillnad mot den gamla! Och här har vi den:


/ S.


goddag

Just nu sitter jag framför tv:en och kollar på mtv, än så länge har jag städat och så! Sen kom älsklingen hem vid halv två för han skulle till kiropraktorn, där han är nu. Hoppas han är klar snart så jag får träffa honom lite till innan jag börjar jobba sen klockan fem. Sen en timma senare ska han iväg till sitt jobb där han ska jobba ikväll! Men nu ska jag kolla lite på tv, hörs om ett tag igen! :) Kiss!

/ S.


Fredag!



G
odmorgon!
Nu är det fredag igen, och det innbär ledighet för dom flesta men inte för mig.. jag ska jobba fredag, lördag och söndag! Jobbar eftermiddag/kväll idag, men innan det ska jag iväg och städa lite några timmar. Sen blir det hem och ta det lugnt innan jobbet, träffa älsklingen lite med! :) Men nu ska jag äta upp min frukost och svara på era kommntarer! Kiss!

/ S.


Megan fox









Världens vackraste, enligt mig!

/ S.


nu snöar det

Helt sjukt, i förmiddags när jag cyklade till jobbet var det underbart vårväder med solsken och nu.. snöar det! :( Jag som trodde våren vad på väg, men så fel jag hade. Jaha, nu har jag iallafall kommit hem från jobbet och jag tänkte vila lite och försöka komma på någon snygg header till bloggen innan älsklingen kommer hem! Hörs sen, Kiss!


/ S.

strax över nio

Just nu sitter jag och funderar på hur jag vill att min nya header ska se ut, så himla svårt att komma på något snyggt!  Men jag får fundera lite mera tills imorrn, för då måste jag ha bestämt mig! :) Annars idag så börjar jag jobba om en timma, men slutar tidigt idag sen så det ska bli skönt! :) Så vi hörs efter jobbet i eftermiddag, ha en bra dag så länge! Kiss!

Förresten, denna kjol skulle jag vilja hitta i min garderob just nu!


/ S.


torsdag


Godmorgon!
J
ust nu sitter jag framför Vakna med the voice och äter frukost, och min älskling åkte precis till jobbet. idag gick vi upp tio över sex för att ut och gå en halvtimma nu på morgonen, det var kallt men skönt nu efteråt! :) Får se om vi kommer fortsätta med det eller inte! Men nu ska jag äta klart, hörs senare! Kiss!

/ S.

kvällen

Just nu sitter jag och älsklingen bänkade framför Arga Snickaren på 5:an! Och jag har precis ätit lite mer ur min Nutellaburk, gott! Annars ikväll har vi ätit pizza och vart ute och kollat i skyltfönstret på en butik som vi ska köpa lyktor ur! :) Men nu tillbaka till tv:en, ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! Kiss!



/ S.


Nyshoppat



Dessa söta fick hänga med mig hem, vad tycker ni? :)

/ S.

Dagens

 

Åh, just nu skiner solen så härligt så jag slängde på mig min korta "mc-skinnjacka"! :)

Jeansleggins- Gina
Tunika - Lindex
Kofta - Gina
Sjal - Rut mfl
Skinnjacka - H&M

NU: Stan och kolla lite saker till lägenheten, sen blir det fika med Josefin! :)

/ S.

vill se



Handling:
Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.
Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill ge honom ett annorlunda uppdrag.
Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana.

Någon av er som sett denna, är den bra? :)

/ S.

vart på gymmet

Så nu är jag hemma efter tjugo minuters konditionsträning på gymmet, så nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs snart igen, Kiss!

/ S.

Onsdag



G
odmorgon, idag är jag med ledig underbart! och redan nu skiner solen in i vardagsrummet där jag sitter just nu, så skönt med solen! :) Hoppas att det håller i sig bara och att våren är här strax! Denna dag ska jag börja med att gå till Friskis&Svettis och träna lite i gymmet, skönt att få det gjort! :) Hörs senare då, Kiss!

/ S.

tack :)

Vill börja med att säga Tack för alla tips och fina kommentarer jag fått av er idag! :) Blir jäte glad! :) Ska sätta mig imorrn och försöka fatta hur jag ska kunna göra en ny, tror inte jag kommer fatta men kan ju hoppas!

Förresten så blev det ingen spinning förut för oss, det blev en långpromenad istället! Sen kvällsmat och tv! Nu ska jag svara på era komentarer, hörs imorrn! Kiss!

/ S.


måste ha hjälp med en ny header!!

Gud min blogg är bara vit och tråkig, jag fick ju hjälp så den blev lite bättre för några månader sen.. men det syns ju inte längre! varför försvann det bara?? Så nu skulle jag vilja ha hjälp med en ny om någon vill hjälpa mig, vore så underbart snällt om någon kunde tänka sig att göra det. För kan säga att jag inte vet något, inte ens hur man får en bakrundsbild! :P Haha, så dålig på sådant därför behöver jag nu din hjälp! :):)

Någon som vill hjälpa mig? :)



Stax:
Kommer älsklingen hem och då blir det mys, sen blir det spinning för oss!

/ S.

Tvättar

Nu är solen framme (UNDERBART) och sedan jag skrev sist har jag vart framme på stan snabbt och kollat på lite gladiatorsandaler men hittar inte dom perfekta! Sen blev det en sväng hem till mormor och morfar, vilket dom tyckte var väldigt kul! :) Sen så har vi tvättid just nu så det håller jag på med just nu också! Synd bara att man inte tvättmaskinerna i tvättstugan ser ut som den här, för då hade det vart betydligt roligare ju! :):)

 

/ S.

Ansiktsbehandlingen

Så nu är jag hemma från 90 minuters ansiktsbehandling med bland annat massage, så skönt att jag nästan somnade! haha! Dit ska jag gå igen kan jag säga! Fick med mig en peeling hem, men ingen vanlig utan en för nästan femhundra kronor! Dyrt, men den skulle vara bra för min hy så då måste jag ju ge den en chans! Någon som har någon produkt från märket Nimue, dom ska tydligen vara bra?



/ S.

vad händer för mig halv tolv?

Jo för då ska jag på ansiktsbehandling, har alltid velat göra det men det har aldrig blivit av. Sen så önskade jag mig det i födelsedagspresent av svärmor och svärfar och då fick jag det så idag ska jag dit. Jag tog den största som typ inkluderade allt massage i ansiktet bla, och gud va skönt det kommer bli. Tar hela 90 minuter så det kommer ta en stund! Men det ska bli kul att testa det! Någon av er som går på ansiktsbehandlngar? Kiss!



/ S.

tisdag



G
odmorgon, idag är det tisdag och jag är ledig!! så skönt! :) Gick upp för drygt en halvtimma sen, skönt att sova lite längre någon gång. Synd bara att älsklingen måste jobba, att han inte kunde ligga kvar i sängen med mig.

F
örresten igår så hade vi riktigt fint vårväder med sol, fast det var ju kallare än vad man trodde. Och i det väder igår så såg jag för första gången i år en snödroppe, så söt och gud vilka vårkänslor jag fick! :) Hoppas att det blir lika fint väder idag med! Strax ska jag berätta vad jag ska gå och göra idag! :) Kiss!

/ S.

Kvällen

Godkväll!
Just nu halvligger jag och min babe framför tv:en, har precis knökat i oss några köttbullemackor och det var gott kan jag lova! :) Men helst av allt skulle jag ju vilja ha massa godis, men det kan jag ju inte äta dygnet runt varje dag så därför fick det bli några köttbullemackor istället! Haha!

Men nu ska jag kolla om det börjar någon bra film som man kan kolla nu. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! God natt, Kiss!

/ S.


The hills

Nu är jobbet klart och just nu sitter jag och älsklingen och bokar till stockholm, samtidigt som jag kollar på The Hills! :) Strax ska jag iväg och städa på kontoret, så vi hörs sen ikväll igen! Kiss!





/ S.

Denim



Ingen kan ju ha missat att det är Demin- mode som gäller just nu! Allt som har med demin och göra är så hett just nu, allifrån västar, skjortor och inte minst jeanslegginsen som sägs vara årets trendplagg! Snyggt tycker jag! :)

Strax: Göra iordning mig för jobb! 
           Hörs efter jobbet! Kiss!

/ S.

måndag


Min frukost denna morgon, mjölk och köttbullemackor!

Godmorgon just nu sitter jag framför tv:en och äter frukost. idag är jag trött känner jag, inte så konstigt med tanke på att jag och älsklingen låg i sängen och pratade och skrattade till klockan halv två i natt! Men det var det värt för det är så mysigt att ligga där och mysa och prata om allt! :) Men nu måste jag äta klart, Kiss!

/ S.

Beck

Godkväll, nu har vi suttit i flera timmar framför datan och letat efter hotell i stockholm tills vi ska åka dit. Alla hotell var upptagna typ, och vi kunde inte förstå varför så här 3 månader innan vi ska dit. Men nu vet vi varför Bruce Springsteen ska nämnligen uppträda då, så då är det inte så konstigt att det var fullt överallt! Så nu får vi tänka om och antagligen en månad innan istället!
Men nu åter till Beck, hörs imorrn! Kiss!



/ S.

Söndag!



G
oddag, eller nästan godkväll får jag väl säga. Just nu sitter jag och älsklingen i soffan och kollar på tv, jag kom nyss hem från jobbet har jobbat 11.00-17.00 idag! så nu är det skönt att jobbdagen är klar och ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på tv! :) 

Förresten, våran kväll igår var bra. jag och älsklingen var ju som sagt hemma hos min familj och åt god kvällsmat. sen åkte vi och kollade lite på en bandycup och sedan blev det att åka hem och kolla på melodifestivalen och åt godis! :)

Men nu måste jag hoppa in i duschen, jag verkligen osar grill och fritösolja! Blä!

/ S.

jobbat klart

Så nu har jag jobbat klart för denna dagen, det har vart så otroligt mycket folk idag så det är skönt att det är över! Älsklingen och jag har duschat precis med, och nu ska vi hem till mina föräldrar och kvällsmat. Sen blir det melodifestivalen för våran del sen får vi se vad vi gör mer ikväll! Ha en bra kväll så hörs vi, Kiss!


Vill ha sommar nu!

/ S.

Lördag!



Godmorgon, idag är det ledig vilket innebär att vara ledig för dom flesta men inte för mig! Idag ska jag jobba dag och även imorgon med. Men men så är det. Gårdagen hade jag och älsklingen jätte mysigt och härligt att ta det så lugnt och det blir samma för oss ikväll med fast då ska vi hem till min familj och äta kvällsmat! Men nu måste jag till jobbet, hörs efter fem! Kiss!

/ S.

Kvällen!

Ikväll har jag och älsklingen lagat taco, kollat på Så ska det Låta och nu nyss kollade vi på Rallybrudar! :) den var bra, roligt att ha sett den! Strax ska vi boka biljetter till stockholmsresan som släppt biligt nu vid tolv! Hörs imorrn! Kiss!

/ S.

Dagens

 
 

Nu: Antagligen fram på stan och kika lite innan älsklingen kommer hem! :)

/ S.

vad tycker ni?

Vad tycker ni om mina nya leggins? :)

 

/ S.


Trött

Så nu har jag vart iväg och tränat en timma, sen cyklade hem för att hämta pengar för att sedan cykla och sola på bowlinghallen och sen blev det att cykla hem igen! :) Skönt att det är gjort, men nu ska jag hoppa in i duschen.. och duscha länge länge, så härligt är det! :) Hörs snart igen, Kiss!

 

/ S.

Fredag



Godmorgon! Idag är min enda lediga dag denna vecka, jobbar både imorrn och på söndag sen. Så idag tänkte jag att jag skulle ha en dag för mig själv (tills i eftermiddag när älsklingen kommer hem), så nu klockan tio blir det träning, efter det kanske jag går och solar. Sen hem och ta en lång dusch och bara ha det gött och njuta av dagen! :) Men som sagt först träning, hörs efter den sen! Kiss!

/ S.

Forever21.com

Hoppas det går bra för dom som just nu letar efter butik i Sverige, för jag vill gärna kunna shoppa deras snygga saker i butik! Här kommer bara lite av allt snyggt som finns där:

                      .

Nu:
Åka iväg och prova jobbyxor
Efter det: Jobba kväll.

/ S.

jag idag

Här får ni en bild på hur jag ser ut idag(måste lära mig självutlösaren på kameran snart), kände att det inte var någon idé att lägga upp en dagens eftersom jag har jobbkläderna på mig och de innebär svarta mjukisbyxor och en svart t-shirt. Men nu om en halvtimma ska jag och en till iväg och kolla på ett par riktiga jobbyxor. Hoppas det finns några i min lilla storlek!



/ S.


strax hemma igen



Så nu springer jag iväg till Apoteket och handlar lite behövliga saker.
Ser nu att solen lyser ute, härligt! :) Hörs snart igen, Kiss!

/ S.

Svaren från Frågestunden

Vilket är ditt favorit resemål?
Svar: Det härligaste jag vart på är Kreta i Grekland. Vill till Thailand snart med och dit har jag alltid velat åka.

Hur många unika besökare har du varje dag ungefär?
Svar: Det ligger just nu runt femtio stycken, kul eftersom jag hade två eller nått i början. :P

Har du hårförlängning?
Svar: Ja det har jag, men det är clips så jag har bara i det ibland till fest eller något speciellt tillfälle.

Hur kommer det sig att just du började blogga?
Svar: För jag började läsa några olika bloggar och tyckte det var roligt och härligt att få skriva av sig lite ibland med.

Vilket/ vilka länder skulle du vilja åka till?
Svar: Thailand, dit ska jag en dag!

Singel?
Svar: Nej, det är jag inte.

Beskriv dig själv med tre ord?
Svar: Snäll, ordningsam och omtänksam.

Har du barn? Eller vill du ha? Isåfall, hur många då?

Svar: Nej, jag har inga barn än men det vill jag självklart ha. Helst två stycken tror jag.

Hade du offrat ditt liv för någon?
Svar: Ja det hade jag.

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Svar: Förhoppningsvis är jag gift med min nuvarande pojkvän och har två barn och en hund och bor självklart i en villa. :P

Hur ser den perfekta dagen ut för dig?
Svar: Oj svårt..  då ska det vara en fin vårdag, solen skiner och jag träffar mina kompisar och självklart min pojkvän med! :)

Vad händer idag då?
Svar: Idag ska jag jobba kväll, innan det ska jag åka och prova ut jobbyxor.. men nu innan det ska jag förstöka vila ite och kanske äta lite marängswisch!


Hoppas ni fått svar på era frågor nu, annars är det bara att fråga igen! :)

/ S.

Torsdag!



G
odmorgon i stugan, just nu sitter jag framför vakna med the voice och ska strax iväg och städa lite nu på morgonen! Sen blir det även jobb ikväll igen, men imorrn är jag ledig! :) Roligt att ni ställt lite frågor, svarar på dom när jag kommer hem igen om någon timma! :) men nu måste jag ta på mig lite och så, hörs senare! Kiss!

/ S.

Frågestund

Några har frågat om Frågestund eftersom jag aldrig haft det, men tänkte att jag nu skulle ha det då! :) Jobbar ju ikväll så svarar och lägger upp det imorrn!

FRÅGESTUND!



Ha en bra onsdageftermiddag/kväll! :)

/ S.


Nu även..



Att som kändis ha en egen parfym verkar vara mer eller mindre obligatoriskt. Nu har även Halle Berrys gett sig in i parfymindustrin.
Någon som vet om den luktar gott? :)

/ S.

Assessora.se



Dessa rosa armband skulle inte jag säga nej till! :)

/ S.

Dagens



Skön luvtröja från BikBok
Jeans från Vila

Nu: Fika med en vän!
Hörs sen när jag kommer hem, innan jag börjar jobba!

/ S.

svettig

Så nu har jag vart och tränat lite, blev bara en liten stund men kände att det är bättre att börja lite sakta än att köra på fullt med en gång för då vet jag att jag kommer tycka det är för jobbigt! Så idag körde jag tjugo minuter på en konditionsmaskin i gymmet och shit vad svettig jag var alltså, men det är gött efteråt så! Men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen! Skriver snart igen, Kiss!

 

/ S.

Onsdag!



G
odmorgon, gick upp för en halvtimma sen! så skönt att få sovmorgon! :) Men nackdelen är ju att jag jobbar kväll idag, tråkigt för då hinner jag inte träffa min älskling idag. Fast han ligger ju så sött och sover när jag kommer hem i natt så! :)

Men nu till vad jag ska göra innan jobbet, först nu ska jag iväg till gymmet och träna lite. Sen kanske jag ska möta en vän och ta en fika, mysigt! Men nu ska jag ta på mig träningskläderna och börja ladda för träningen! Hörs efter det sen, Kiss!

/ S.

Marängswich



Just nu sitter vi framför tv:en och myser, har precis ätit marängswich med! Gott! :) Hoppas ni också har en bra kväll, hörs imorrn! Kiss!



Update: Blir vansinnig går ju inte att svara på kommentarerna ju för det är såå segt! :(

/ S.

Paris hilton



Min favorit parfym, luktar så underbart! :)

Vilken är din favorit parfym? :)

/ S.

Jobbat klart för dagen

Så skönt att jobbdagen är slut och att jag är ledig ikväll! :) Då blir det en massa mys med älsklingen, han kommer förövrigt hem strax! :) Jag själv ska hoppa in i duschen nu och sedan börja med tvätten! Men som sagt först duschen! :) Hörs senare! Kiss!



/ S.

Tisdag!


Megan Fox, finast av dom alla!

Godmorgon, just nu sitter jag under en filt framför tv:en och försöker vakna till. Har dock vart uppe i tjugo minuter men usch vad trött jag är. Kanske inte så konstigt eftersom jag jobbade dubbla pass igår, men idag blir det bara ett och det är på grillen 11.00- 16.00! Perfekt tid!! :) Tänk om jag kunde få ha den tiden varje dag! :) Men nu ska jag kolla runt lite på datan innan jag sedan jag ska ta på mig och göra iordning mig lite! Kiss!

/ S.

Hemma

Så nu är jag hemma från dagens första jobbpass, jag har nu jobbat i butiken 11.00- 16.00 och ska snart iväg igen och jobba på grillen. Men först ska jag gosa med älsklingen lite innan för han skyndar sig hem från jobbet så vi kan hinna ses en liten stund iaf! :) :)
Men nu ska jag slappa lite framför tv:en medans jag väntar. Om vi inte hörs senare så hörs vi imorrn. Ha en fortsatt bra måndag! Kiss!

Strax: Marängswisch! :)



/ S.


H&M Home







Här är bara lite av dom snygga sakerna som finns på H&M Home, jag tror det kommer bli en hitt! :)
Strax: Duschen!

/ S.

Måndag!



N
y vecka, vilket betyder nya tag! Denna vecka kommer bli en vecka med massa massa jobb, så idag ska jag jobba dubbla pass! :( Men det kommer vara så skönt när denna vecka är över när jag jobbat så mycket! :) Men nu måste jag försöka piggna till lite alltså! Kiss!

/ S.

Kebabtallrik

Godkväll mina vänner, just nu sitter jag under en filt framför en film på tv:en! Älsklingen gick precis för att köpa en kebabtallrik till oss, så gött! :) Ikväll blir det mera mys och det blir säkert någon film med om det går någon bra! :) Kiss!



/ S.

Söndag!


G
odmorgon, eller godförmiddag kanske passar bättre denna tid på dygnet! Jag och älsklingen ligger fortfarande i sängen och myser! :) Idag blir en riktig slappdag för oss, skönt! :) Det behöver vi båda, jag jobbade ju igår sen åkte direkt ut till hangelösa för att fira två av mina vänner och sedan var jag hemma vid två! Men det var trevligt så! Men nu ska jag svara på alla kommentarer, hörs senare! Kiss! 

/ S. 

RSS 2.0