Förmiddagspromenad

 
Imorse fick jag äntligen lite sovmorgon, sen blev det frukost i soffan framför nyhetsmorgon innan jag snörade på mig promenadskorna för en kort promenad längst älven. 
 
Strax blir det lunch här hemma och sedan iväg och jobba några timmar på extrajobbet! 
 
Hoppas ni har en bra dag så här mitt i veckan, KRAM!
 
/ S.

Höst i Hallen!

 
Lite höst-nytt till hallen, träkrukan från gekås och ljusstaken från Hemtex! Just nu får några röda äpplen pryda ljusstaken men om jag känner mig själv rätt så kommer det vara mängder av olika saker som kommer få spendera lite tid i den framöver :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, STOR KRAM på er! 
 
/ S.

Söndagsträning!

 
Efter ett dygns-pass på jobbet och en stunds slöande i soffan är det nu dags att hoppa i träningskläderna och bege mig till Friskis & Svettis för en timma på gympagolvet! Sen blir det myskväll med god mat med sambon! Bra avslut på veckan! :)
 
Ha en mysig söndagkväll, KRAM!

/ S.

Fredagen den tjugofemte oktober!

 
Här hemma har jag börjat min ledig fredag, med en lugn och skön stund i soffan framför nyhetsmorgon! Men snart är det nog slut på friden då jag ska jag vara barnvakt åt min guddotter några timmar idag! Nej, skämt och sido så ska det bli jätte roligt och mysigt! :) 
 
Hoppas ni också fick/har en mysig start på fredagen! 
 
/ S.

TVÅ månader till julafton!

 
 
Jösses vad fort tiden går, kan någon fatta att det är julafton om endast två månader?
Det kan iallafall inte jag.. 
 
Nu efter en dag med brandutbildning och sedan möte så ska jag nu slöa i soffan en timma innan det är dags för lite träning, sen har sambon önskat pizza ikväll! Bra avslut på dagen! :)
 
/ S.

Förmiddagsbakelse

 
 
I förmiddags tog jag med en kort promenad hem till föräldrarna där mamma var hemma och var sjuk, hade med mig en hög med tidningar och även varsin bakelse som vi gillar! Mums :)
 
Nu håller jag på att tvätta och tänkte även springa fram på stan och göra lite ärenden denna lediga onsdag, sen ikväll blir det en helkväll hemma i soffan med sambon. Det ska bli härligt :)
 
/ S.

Andra långgatan

 
 
 
 
Hur snygg är inte denna ljusa härliga lägenhet, synd att den inte ligger i våran lilla stad istället för i Stockholm.. Då hade isåfall jag varit given på visningen! :) 
 
Efter sex dagars ledighet är det idag dags för mig att hoppa in och jobba några timmar på extra jobbet, men vad gör det denna otroligt grå och regniga dag?
 
Ha en bra tisdag, KRAM!
 
/ S.

MY WEEKEND

 
 
 
 
En härlig helg har sprungit förbi, den har inneburit bla. idolmys, sovmorgnar, släktkalas och promenad i höstvädret! :)
 
Nu kickar vi igång en ny vecka! 
 
STOR KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

SÖNDAG!

 
Hej Söndag! 
Idag började jag och Svea dagen med en härlig sovmorgon och mys framför nyhetsmorgon i sängen, annars idag har jag läst lite och nu precis ätit lunch. Funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad innan sambon kommer hem efter en helg borta med grabbarna. Resten av dagen är oplanerad, så lediga söndagar ska se ut! :) 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på helgen, KRAM! 
 
/ S.

fredagsmys

 
Gårkvällen började med en pizza med föräldrarna, och avslutades hemma i soffa med bananasplitt och annat gott framför idol! Härlig fredagkväll! :)
 
Om en stund blir det ärenden på stan med mamma och syster!
Ha en trevlig lördag! 
 
/ S.

FÅRSKINN I SVART

 
Här hemma har vi några vita fårskinn/fällar, men när jag fick syn på dessa bilder härifrån så blev jag otroligt sugen på att byta ut dom mot svarta istället! Visst är dom snygga? :)
 
Happy fredag kära vänner! :)
 
/ S.

Vardagslyxig torsdag!

 
I förmiddags blev jag bortbjuden till en vän på fika och nagelfix, härligt och lyxigt en regnig och grå torsdag som denna! :) 
 
Strax ska jag iväg på lite träning, sedan kommer kvällen spenderas med sambon tillsammans med god mat framför tv:en. Bra uppladdning inför helgen! :) 
 
KRAM på er! 
 
/ S.

Inför kommande jul och kalastillställningar!

 
Inför kommande jul och nyår så känner jag att jag nog snart får börja spana efter klänningar som jag kan komma i med min (antagligen stora) bebismage. Och redan nu till helgen vankas det lite kalas och jag tror dessa klänningar ovan hade passat bra redan nu med min lilla mage, och lika bra i slutet på året till dom andra tillställningarna! 
 
Du hittar båda här!
 
/ S.

Till skrivbordet

 
Om jag hade fått plats med en snyggt skrivbord här hemma så hade gärna dessa saker härifrån funnits där! 
 
Idag och igår har jag spenderat dagarna genom att bocka av saker på min långa och tråkiga to do-lista, men nu är det mesta avklarat och det känns riktigt skönt. Strax sticker jag iväg för veckans enda jobbpass, sen har jag lite långledigt! Härligt! :) 
 
Ha en fin tisdag! :)
 
/ S.

Höstpromenad!

 
Igår eftermiddag när jag slutat jobbet så blev det en långpromenad i rådaskogen med mamma, pappa och lillasyster! Riktigt härligt :)
 
Hoppas ni fått en bra start på nya veckan, KRAM!
 
/ S.

Elfte oktober!

 
Började dagen med en härlig sovmorgon, följt av en kylig promenad längst älven. Sen gick jag till lekplatsen och hängde lite med Jenny och Wilda innan det var dags att gå hem för en varm dusch. Nu sitter jag här nyduschad och ska fixa mig iordning lite för att sedan gå och handla lite lunch innan sambon slutar jobbet kl ett :)
 
Resten av dagen är oplanderad förutom kvällen då vi ska ha riktigt fredagsmys med tacos framför idol, ska bli mysigt! ♥ 
 
Hoppas ni får en härlig fredag, KRAM!
 
/ S.

Träningsdags!

 
Nu sticker jag iväg till Friskis & Svettis för att spendera en timma på gympagolvet, härligt! :)
 
STOR KRAM på er!
 
/ S.

Triss i doftljus

Dessa snygga doftljus från Indiska som påminner väldigt mycket om Voluspa´s läckra ljus men dessa ovan finner du här för en betydligt billigare slant! Dom hade gärna fått liva upp höstmörkret hemma hos mig :)
 
/ S.
 

Fullspäckad måndag!

 
Igår började dagen redan halv sex då vi satte oss i bilen och styrde mot gekås, spenderade några timmar där inne innan vi sedan åkte hemåt! Stannade till på Ikea för lunch och mera shopping! Lyckad dag då vi fick tag på det mesta som vi behövde! :)
 
Idag därmot började dagen med en härlig sovmorgon och sedan ett besök hos barnmorskan, och nu ska jag äta lite lunch innan jag ska ta tag i dagens to-do:s! :)
 
Hoppas ni har en fin tisdag! 
 
/ S.

Söndags- inspiration!

 
 
Bjuder på lite härlig ispiration nu på söndagsförmiddagen, det kan man inte få för mycket av!
 
Annars då, jo här hemma har vi en superlugn förmiddag i soffan än så länge. Perfekt start på en ledig söndag! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej Fredag! 
Gick av jobbet imorse efter ett dygn-pass, myste lite i soffan innan jag sedan begav mig ut på en härlig promenad i höstvädret! Nu står lunchen i ugnen och sambon trillar in när som helst! Sedan i eftermiddag ska jag iväg och jobba några timmar på extra-jobbet innan det sedan är Fredags-mys för hela slanten! :)
 
Hoppas ni får en mysig fredag, KRAM!
 
/ S.
 

Hösten hos Lagerhaus

 
 
Satte ihop ett litet kollage på några höst-mysiga prylar från Lagerhaus, man vill ju inte annat än att tända massa ljus och kura upp sig i soffan med en filt och en kopp varm choklad! :)
 
Du hittar sakerna i butik, eller här om du som jag inte har någon Lagerhausbutik i din stad! 
 
/ S.

♥ Vi ska bli TRE ♥

 
Gud vad vi längtar efter dig ♥
 
/ S.

RSS 2.0