Morgonträning- skivstång!

 
Imorse var det dags för skivstång igen, det har verkligen blivit en ny favorit hos mig. Tror det är för att man så snabbt märker resultat att man blir starkare, älskart! :) Nu sover Tuva middag och jag ska göra ett röj här hemma, det behöver rensas i garderober och städas för senare i eftermiddag kommer vänner över på kaffe! :)
 
Hoppas ni får en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.

K a k t u s a r

Kunde givetvis inte låta bli dessa kaktus-brallor, Tuva kommer bli så tuff i dom! 
 
Måndag och jag har precis gått av långhelgen på jobbet, idag har vi dagen oplanerad förutom att jag ska kramas med min lilla tjej och ikväll blir det veckans roligaste träningspass. Bra start på veckan! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Min veckas ledighet är idag slut och i eftermiddag är det dags att starta långhelgen på jobbet, men först ska jag njuta av några lediga timmar. Det blir nog en promenad, fika med en vän och lite mys med familjen hinns även med :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.
 

Trä + marmor

Hur snygga är inte dessa tre till köket, så snyggt med trä och marmor! Du hittar dom här
 
 
Torsdag och det är riktigt grått och regnigt ute, usch! Strax blir det lunch och sedan en sväng till öppna förskolan där det blir sångstund och lek! 
 
Ha en forsatt fin dag, KRAM! 
 
/ S.

GRÖNT TILL SOFFAN

 
Tok-älskar mina nya snygga kuddar, så kul och fräsht med lite grönt! Är nog första gången någonsin som grönt (förutom växter) kommer in i inredningen, kul! :) Kuddarna kommer härifrån! :)
 
/ S.
 

En blåsig och grå måndag

 
Usch vilket grått, småregnigt och trist väder väder vi haft idag! Riktigt höstväder! Men vi har ändå varit ute och promenerat lite, haft min syster här på lunch och fikat med svärmor. Nu sitter jag i soffan efter ett träningspass och korvstroganoff i magen, härligt! :) 
 
Har ni också grått och trist väder hos er? 
 
/ S.

Paisley-mönster till våren

Hur läcker är inte denna tunika och klänning, hade gärna startat våren och sommaren i dessa. Du hittar dom här!
 
Söndag idag och vi har precis kommit hem från en riktigt blåsig och kall promenad från affären, strax blir det dusch och greja lite här hemma och sedan kommer lite vänner över på lunch. Bra start på söndagen! 
 
Ha ett fint avslut på helgen, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
 
Välkommen fredag! 
Fick bli en extra dag hemma från jobbet igår men idag är jag på jobbet igen, och det är hela dagen lång det! Blir några extra timmar på jobbet imorgon annars är det ledig helg som gäller! Eller jag ledig ända fram tills fredag nästa vecka faktiskt! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

s j u k s t u g a

 
Här hemma njuter vi inte utav solens stålar utanför fönstret, neej för här hemma har vi nämnligen haft sjukstuga. Tuva fick en liten släng av magsjuka i lördagskväll, jag fick det i måndagskväll och sambon igår. Men idag mår vi bra igen och imorgon blir det back to work igen! :)
 
/ S.

Lite nytt i Labyrint- hyllan!

 
Lite nytt i favorithyllan från Bruka Design, lite grönt, lite nytt och lite loppis-fyndat! Perfekta blandningen! :)
 
Annars då? Jo måndag och ytterligare en helg har sprungit förbi. Det har jobbats, tränats, städats och självklart myst med familjen! Nu väntas en vecka med massa jobb, hoppas den går lika fort som den brukar! 
 
Hoppas ni har en fin start på veckan! 
 
/ S.

Fikabord

 
Igår hade jag och Tuva fikagäster här hemma, men idag är det andra bullar (hihi) spenderar nämnligen hela långa dagen på jobbet! 
 
Hoppas ni får en fin helg, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Hur läcker är inte toa-dörren? Vill ha! 
 
Godmorgon fredag! 
Sista lediga dagen innan helgjobb och sedan väntas en vecka fylld med mycket jobb, så här ska njutas. Börjar med lite fika här hemma med kaffesugna gäster, sedan lite ärenden på stan, ett skivstångpass och sedan avslutar jag dagen med fredagsmys med familjen! En mycket bra fredag ♥
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.

Piece of Ease

 
I söndags var vi och besökte denna fina lilla butik, och jösses vad mycket fina grejer dom hade. Blir defenitivt mer besök dit framöver :)
 
Annars då? Torsdag och idag står bla öppna förskolan på schemat! Där blir det sång och lek för hela slanten, vilket våran Tuva verkligen ääälskar! :)
 
KRAM! 
 
/ S.

6 vårfavoriter från Lindex

 
Dessa fina saker från Lindex hade gärna fått uppdatera Tuvas garderob, jackan och leoskorna är ju underbara! :) 
 
Hoppas ni får en mysig kväll, KRAM! 
 
/ S.

Härlig start på tisdagen

 
Medans Tuva är och myser en liten stund hos sin mormor så passade jag på att sticka iväg och köra ett skivstångspass, så härligt att gjort träningen på dagen! Nu ska jag ringa ett telefonsamtal och höra vad som händer med stolarna vi beställde för två veckor sedan, inte hört något.. sen ska jag gå och hämta hem min lilla tjej! :) 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Söndagsmys i soffan

 
Efter en riktigt trevlig helg sitter jag nu i soffan och ska njuta av detta, var ju bara tvungen att köpa med mig den nya Ben & Jerry när jag var och köpte godis igår. Kanelbulle-smak alltså, ska bli otroligt spännande att testa! 
 
Hoppas ni får ett mysigt avslut på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Välkommen fredag! 
Igårkväll smet jag och sambon iväg hemifrån lite för att åka till grannstaden för att kika lite handboll, trevligt att göra något annat en vardag så. Tror nämnligen hela helgen kommer att spenderas hemma då sambon och Tuva inte är helt krya! Ahja så är det ibland, tråkigt men sant!
 
Ville mest kika in och önska er en trevlig fredag och start på helgen! Idag blir det en litet pass på jobbet innan jag sedan går på ledighet tills nästa lördag! Wiho! :) 
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

En torsdag med vårkänslor

 
Vilken solig dag vi har idag, vi har varit ute och promenerat med en vän, delat på en pizza och gungat på lekplatsen i solen! Härlig dag! Vi hade dock inte lika härlig start på dagen då Tuva är sjuk så vi har fått sova dålig i natt plus att hon skulle gå upp 5.30 imorse, lite väl tidigt tyckte vi.. Men vad bra dagen blev, och än är den inte slut! :) 
 
Har ni också fått njuta av soligt vårväder dom sista dagarna? :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag står denna underbara tuffa jacka som Tuva mer än gärna hade gått klädd i nu i vår, tyvärr är den helt slutsåld.. 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Senaste dagarna

 
Jösses vad dagarna swichar förbi, i helgen som var stod det jobb på schemat och även lite födelsedagsfirande i form av fika för mina närmaste. Fick så himla mycket fina saker, lovar er att visa så fort jag lyckats fånga det på en bra bild (inte så lätt med en gående 1-åring som ska med överallt) hihi! Sen igår började sambon jobba igen efter fyra månader som pappa-ledig, så nu jobbar vi båda så mycket vi kan utan att Tuva behöver gå på dagis. Tycker vekligen att hon är för liten för dagis än så inskolning blir det blir inte förrän i augusti! :) Annars så har jag varit iväg på lite träning, men dock ätit aldeles för mycket godis och fika varje dag det sista! Det måste få ett stopp!! Annars så blir man lite extra glad när man idag får vårkänslor när solen skiner ute och blommorna börjar ploppa upp i rabattena! :)
 
Hoppas ni också haft en bra start på nya veckan, KRAM! 

/ S.

kaktusar på bomull

Som ni läsare säkert inte har missat så har även jag hakat på trenden med kaktusar (både snygga och praktiska), och förra veckan hittade jag dessa plagg med just kaktusar på! Uoc Så nästa vecka är det jag och Tuva som springer in och haffar ett par kaktus-brallor till henne, klart tösen ska ha det! Du hittar plaggen här! <--
 
Hoppas ni får en fin söndag! :)
 
/ S.
 

RSS 2.0