Måndag

Godmorgon, jag ska strax cykla iväg till jobbet. jobba 10.00- 18.00 idag, sen ikväll ska jag festa så jag har bråttom efteråt. men nu tänkte jag lägga upp två bilder från igår på min älskling, mys! :) älskar han mest av allt, så sjukt underbar! :) Pussisar!

    


Glass med vaniljvisp

Nu sitter jag här en snabb sväng igen, älsklingen och pappa kollar fotbollen på tv:en och jag tycker inte det är så intressant. men jag ska strax gå ner för att färga håret. har precis ätit upp en stor skål med jordgubbar och vaniljvisp, mumms! :) imorrn är det jobb 10.00- 18.00, sen är det snabbt hem för att äta och duscha för att sedan festa. på kvällen är det måndaxklubben här i lidköping som gäller, ska bli riktigt kul! :) skriver mer imorrn för nu ska jag ner och färga håret och sedan försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorrn kväll! Pussisar! :)

         


Igår / Idag

Godmorgon, idag har jag och älsklingen haft en lång och skön sovmorgon. gick och la oss sent igår för vi såg på "Four brothers" som gick på tv, riktigt bra var det och den var slut halv två i natt. hann inte skriva mer igår för vi hade saker att göra hela dagen igår jag och min älskling, först jobbade jag ju. när jag kom hem hade älsklingen lagat mat till oss, sen åkte vi hem till hans föräldrar lite, sen hem till mina. sen skjutsade vi dom på fest, efter det åkte vi hem till älsklingens föräldrar igen för att äta jätte god kvällsmat där. sen blev det sommarkrysset på tv, sen efter det blev det film "tonårsliv" och sedan blev det den filmen jag skrev om i början. så det var en jätte mysig dag igår som jag och älsklingen hade. idag ska vi bara slappa, medan älsklingen kollar rallycross ska jag åka och jobba (städa) och sedan ikväll när det är fotboll ska jag antagligen ut och gå med lollo. :) men nu ska jag gå tillbaka till älsklingen vid tv:en. :) Pussisar så länge!

Lördag

Strax ska jag iväg till jobbet, och jag är iordning och klar. blev klar för en halvtimma sen eller nått så då kunde jag ju sovit längre om jag visste det. älsklingen kom sent i natt, men han har redan gått upp. fast han somna lika fort i soffan igen, så söt när han sover! :) ser ut att bli en fin dag med fint väder, det gillar vi! :) men nu vakna älsklingen och sa att jag skulle  lägga mig med han innan jag åkte, så nu ska jag göra det! Hörs, Pussisar!

Natten

Sitter framför tv:en lite, scream visas nu men tycker den är kass. denna kväll har jag vart med sandra, vart ute och ätit mat sen ätit glass och lite så där. det va en stund sen vi åkte hem varförsig för vi båda skulle ju jobba imorrn. men men, älsklingen är ute ikväll men orkar inte vänta på han eftersom jag ska upp tidigt imorrn så nu ska jag lägga mig i älsklingens säng under duntäcket och bara vänta på att han ska komma hem och mysa med mig som vanligt, love it! :) Natti!! :)

Börjar bli kväll

Jobbet är klart för idag, jobbade heldag och dagen gick skit fort, så skönt! älsklingen kom och hälsade på mig på fikarasten med, gulligt av han! :) sen efter jobbet skjutsade jag älsklingen och en kompis till en kompis till dom som skulle ha fest. jag själv som ska jobba imorrn ska vara med sandra denna kväll! ska träffa henne så fort hon ringer, först ska vi ut och äta på restaurang, sen ska vi ut och kolla rix fm om det är något att ha. hon ska med jobba imorrn så det blir en lugnt kväll denna fredag! skönt det med tycker jag! men nu ska jag gå för sandra ringer när som helst. ha en underbar helg allihopa! :) Pussisar!


Fredag!!

Äntligen fredag, jag är nu iordning gjort inför en heldag på jobbet. 10.00-18.00 är det som gäller idag! men nu måste jag cykla iväg till jobbet! Pusssisar!


Godis framför fotbollen

Nu sitter jag här igen, kollar lite på fotbollen men tänkte skriva ett inlägg här med bara. framför tv:en är det godis som gäller, mumma! :) efter fotbollen ska jag och älsklingen hem till hans lägenhet och bara mysa! :) men nu ska jag kila till älsklingen och godiset! ;) Hörs imorrn, Pussisar!

Dagens



Nu måste jag cykla iväg till jobbet! Hörs ikväll! Pussisar!

Godmorgon

Nu är det torsdag morgon och klockan är strax halv nio, jag sitter och äter frukost framför tv:en. denna dag blir det först jobb (städ) lite, sen direkt efter det blir det att åka till assbecks och jobba. jobbar där 12.00- 18.00. sen direkt efter jobbet ska jag på kalas till min kusin som fyller 18 år, älsklingen ska åka till johan i garaget så då kunde jag lika gärna åka med på kalaset tänkte jag. men sen ikväll ska jag vara med älsklingen och bara mysa, underbart! :) men nu måste jag äta klart! Skriver innan jag åker om jag hinner, Pussisar!

Kvällning

Sitter här nu, eftersom älsklingen sitter med far min och kollar på fotbollen. han försöker få mig bredvid sig i soffan, men jag tycker inte det är kul att titta på fotboll när inte sverige spelar. ska snart gå ner och hämta snickers till mig, älsklingen och far, då kan jag sitta en stund i soffan om jag har massa att äta framför mig. :P 

har sprungit runt och letat en snabb sväng efter en jeansjacka med, men det finns ju ingen! :( någon som vet vart det finns någonstans? men nu ska jag kolla lite hemsidor om dom kan ha någon, annars får jag väl va utan då! Men men, hörs imorrn! Bye, Pussisar!


Onsdag

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för denna dag. först blir det lite jobb (städ) sen blir det att gå direkt till assbecks för att jobba där, 12.00- 18.00. men ska inte cykla iväg riktigt än så tänkte lägga ut bilder på vad jag köpde igår när jag och syster var i skövde.
I hope you like it! ;)



Svarta jeans från JC som fick min rumpa att se lite större ut :)   Röda ballerina från Kappahl                             
Svarta jeans från JC                      Rutiga shorts från VeroModa     
Röda ballerina från Kappahl



                           
Svarta strumbyxor från Lindex                 Blommig kjol från GinaTricot
Mascara från Kicks


Trötta

Hann inte skriva efter skövde idag, jag och min älskling bestämde oss för att vi skulle gå hem till mig. vilket tog 1,5 timma, skönt efteråt kan jag lova. :) men nu är vi sjukt trötta här framför tv:en, så vi ska lägga oss så fort sporten är slut. Hörs imorrn, hinner förhoppningvis ladda upp bilder på det jag köpt idag då! :) Pusissar!

Bilder från torsdagen

Hinner inte ta ett kort och lägga ut idag på mig, men förhoppningvis kommer det senare idag. laddar upp två kort sen i torsdags istället på min älskling. och på det ena är min pappa med och grillar. ha en bra dag. nu sticker jag till skövde, bye! Pussisar!

      

Morning

Godmorgon, idag är det tisdag och jag är ledig även denna dag! :) men idag har jag lite och göra, för jag och syster ska nämligen åka till skövde och shoppa lite idag. ska bli mysigt det. men nu måste jag hoppa in i duschen. Laddar kanske upp en bild på mig idag innan jag åker, om jag hinner. Pussisar!
                                                                                                                                         

Hoppade över

Jag skulle ju ut och gått, men när jag ställde mig på trappen bestämde jag mig för att inte gå ut och gå. för det blåste halv orkan och spöregnade så jag gick in och satte mig framför datan istället! jag ångrar inte mitt val, men nu ska jag gå ner och göra iordning mig lite middag för att sedan försöka göra lite nytta. men vet dock inte om jag orkar göra någon nytta udag, men man kan ju alltid försöka. kommer bara ligga i sängen och vänta på att älsklingen ska komma hem från jobbet! :) men nu ska jag kila ner. Bye, Pussisar!


Blåsigt

Godmorgon, idag är jag hel ledig ska bara vara hemma och slappa. har vart vaken en stund men jag har legat i sängen framför tv:en tills nu, så skönt är det! :) jag tänkte att jag skulle ta på mig lite kläder nu och gå en promenad, men bara en liten en. upp till skogen och vända bara, så jag får lite frisk luft. ser dock ut som att det blåser väldigt mkt ute, men men jag ska ut iaf. hörs lite senare sen efter jag ätit middag och så. Pussisar så länge!

GodNatt

Så nu är fotbollen slut, äntligen. jag och älsklingen ska gå ner för att borsta tänderna.
sen blir det att krypa ner i sängen under duntäcket, mysigt! :)
GodNatt
, Hörs imorrn! Pussisar! :)         


Söndag kväll

Sitter nu här en snabb sväng medans älsklingen sitter och kollar på fotbollen. denna kväll och dag har jag tillbringat med älsklingen! :) eller jag har vart och jobbat (städat) lite med. kom hem för drygt en timma sen efter jag jobbat, satte mig i soffan och knökade i mig en hel chokladkaka och ett stort glas mjölk, mumma! :) så gött, men känner att jag måste dra ner på allt jädra onyttigt jag äter. för jag äter så sjukt mkt av det med. men men, det får jag se om jag klarar. tror inte det så! :P men men, nu ska jag gå och kolla det sista på fotbollen iaf.
Hörs imorrn, för då är jag ledig Hela Dagen! :)  Pussisar! :)

Inget att göra

Godmorgon, älsklingen och jag sitter i soffan och slappar. vi kom just på att det inte finns ett skit att göra här på en söndag. lite senare idag ska vi iaf hem till älsklingens föräldrar för att äta middag. sen ikväll ska jag åka och jobba (städa) lite med. men men, vi får se vad vi hittar på att göra tills middagen. Hörs senare, Pussisar!

Ronny & Ragge

Jag har nu lyssnat på Ronny & Ragge och storstädat mitt rum medan älsklingen satt och kika fotboll på tv:en. älskar den skivan asså, tycker det är så härlig. man blir på sådant bra humör med så fort man lyssnar på dom. :) snart är fotbollen slut och jag och älsklingen ska åka hem till hans lägenhet för att bara mysa och ta det lugnt! :) Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorrn! Ha en trevlig fortsatt kväll/natt! :) Pussisar!


Lördagen

Idag har varit en riktig slapp dag för mig och min älskling. gick upp vid ett, åt frukost och sen bara myste. :) sen åkte vi hem till mig där vi åt middag och nu har vi precis kollat klart på en film. Hitman, riktigt bra asså! av det som är kvar av denna dag ska vi bara slappa och ta det lugnt. laga någon fin mat och bada badkar kanske det blir, mysigt! :) men nu ska jag gå och sätta mig vid älsklingen igen, gick bara hit för att uppdatera här bara! :)
ha en fortsatt bra lördag! :) Pussisar!

      


:)



Jag var bara tvungen att lägga ut en bild på min älskling,
 för han är den finaste jag vet! <3

Midsommar

Dagen började med att jag jobbade mellan 10.00- 13.00, efter det blev det pizza hemma med älsklingen, lilebror och lillasyster. körde första gången helt själv idag, skönt va det! :) sen har vi skjutsat johan dit han skulle ikväll, och nu är vi i lägenheten. älsklingen håller på och göra sig iordning inför kvällen, han ska till vinninga med kompisarna. jag ska köra, sen ikväll ska jag vara med lollo och sandra! men nu hinner jag inte skriva mer! Pussisar!

Göra denna torsdag kväll

Glömde skriva vad jag skulle göra ikväll! För då ska jag och älsklingen åka ut till spiken till mormor och morfars sommarstuga och grilla och mysa. älsklingen ska självklart dricka öl med så då får jag köra hem i natt! min familj och mormor och morfar ska också vara där ikväll, vet inte om kanske min moster och hennes familj med ska vara med! det ska bli mys där ute ikväll! :)  men jag jobbar imorrn, tråkigt eftersom älsklingen är ledig men men! Hörs imorrn! :) Pussisar! 


Tillbaka här

Kom precis tillbaka till lägenheten, har vart ute och gått en sväng, gick till apoteken och sen förbi och hälsade på mormor på jobbet. sen gick jag även in och skulle köpa en tidning, men kan aldrig bestämma mig för vilken jag ska köpa. så idag fanns det en ny, för bara 10 kr så då slog jag till på den. får väl se om den är bra eller inte! på apoteken föresten köpte jag alcogel, skit bra sak egentligen. tar död på alla bakterier på händerna som kan göra oss sjuka. :) älsklingen skickade sms precis och sa att han var på väg hem från jobbet redan! :) :) men nu ska jag stänga av datorn. Pussisar!


Godaste man kan dricka!

Sitter och myser själv i soffan just nu, äter ett äpple och dricker Bob´s ApelsinSaft. den är såå sjukt god! :) love it! har bara suttit är och slappat sedan jag kom hem från städningen och titten på stan efter chinos. fanns inga som passa såklart! :( tor det har slutat regna helt nu, tänkte att jag skulle gå ut och gå en promenad ska till apoteket tänkte jag med. så då kanske jag ska passa på och gå nu när det inte regnar. så gör jag! :) hörs när jag kommer tillbaka! :) Pussisar!

Godmorgon

Nu är det torsdag morgon och det är grått och spöregnar ute, jätte kul! strax ska jag cykla iväg och jobba (städa) lite, sen tänkte jag kolla lite mer på stan efter chinos. vill verkligen ha det asså! :) sen resten av dagen, tills älsklingen kommer hem vid fem tiden, ska jag bara slappa och ta det lugnt. behöver det känner jag, har vart så himla mkt det sista nu. för på en vecka, har jag tagit studenten, stadsrundan, balen och tagit körkort! inte dåligt tycker jag. men nu ska jag borsta tänderna för att sedan ta på mig lite för att cykla iväg och jobba. Hörs efter jobbet och stan om jag orkar dit! :P Pussisar! :)


Mera bilder

Gav upp fotbollen, dom låg ju under ändå! :P Föresten så kom Kerstin förbi med bilder från min student, snällt av henne! så här kommer lite mera bilder från min student som ägde rum för exakt en vecka sen idag! :)

                                 


Fotbollen

Sitter här lite, men ska strax gå till tv:en där älsklingen, pappa och lillasyster sitter klistrade framför fotbollen. men tänkte berätta lite om min dag innan bara, först blev det fika med mamma och morfar. sen blev det jobb (städa) lite, sen blev det en sväng på stan med mamma. letade chinos men finns inga som passar mig, har någon något tips vart det finns för oss som inte är så stora? :) sen blev det att jobba 14.00-18.00 på assbecks. efter det bar det direkt av till lundsbrunn för att kolla på bil. sen efter det blev det kebabtallrik och ut och kört lite. :) och nu pratar jag i telefon med lollo! :) men nu ska jag sätta mig framför fotbollen och äta massa massa godis! :) Hörs imorrn, Pussisar!


Dagens



Nu ska jag gå och fika med mamma och morfar.
Pussisar! :)

Godmorgon

Klockan är alldeles strax tio och jag har precis ätit upp frukosten. idag ska jag jobba, men inte fören 14.00-18.00, skönt! :) men innan det ska jag jobba (städa) lite, sen blir det att kika på stan en sväng va ett tag sen jag riktigt kollade. :) men nu måste jag hoppa in i duschen! Hörs senare, Pussisar! :)

Tisdag kväll

Nu är det tisdag kväll och jag är fortfarande lika nöjd att jag klarat körkorten denna dag! kan verkligen inte beskriva hur gött det känns. så förut körde jag älsklingens bil med han med så klart hem till mig. snart ska jag köra in till stan igen! :) men nu måste jag kila ner och packa lite, sen åka! Hörs, Pussisar! :)

KÖRKORT!

Idag har jag fått körkort, finns inga ord att förklara hur glad jag är! :) Är så stolt! :)



Nyss hemkommen

Sitter i soffan, kom precis till lägenheten. har ju jobbat min första dag på sommarjobbet idag, sen direkt efter blev det att övningsköra på körskolan. börjar närma sig nu.. är med älsklingen såklart nu med, ikväll blir det antagligen fotboll ute i söne att kolla på, eller om jag ska hem och övningköra. men tror det blir fotboll faktiskt. men nu ska vi kolla lite på tv. hade bra, hörs senare eller imorrn! Pussisar!
 Här kommer en till bild från balen! :)



Måndag

Glömde skriva igår, hade ganska mycket att göra så. så nu berättar jag vad jag gjorde i lördags och igår. i lördags var jag med älsklingen hela dagen, sen blev det fotboll hemma hos lollo. efter det blev det att vara med älsklingen hela kvällen, kollade på filmer och bara myste! :) så lördagen var jätte mysig! :) igår så var jag med älsklingen på förmiddagen, sen åkte jag ut och övninskörde i någon timma med mami, skjutsade hem älsklingen för han skulle åka och spela golf. efter det blev det jobba (städa), sen blev det direkt till emil för att städa ur vagnen vi hade på studenten. sen blev det mys med älsklingen resten av söndagen! :) lagade mat och myste framför en film. har varit en mycket bra helg! :) men nu måste jag hoppa in i duschen. hörs senare! Pussisar!


Spöregn

Ska strax åka och köpa massa godis för att sedan åka hem till lollsan för att kolla på fotbollen! :) Bye! Pussisar!

Två bilder från fotograferingen igår

                  

Mer bilder kommer!

Lördag morgon

Klockan närmar sig sakta elva på förmiddagen och jag orkar inte sova mer, älsklingen ligger kvar och vilar. igår var ju balen för mig, och det va verkligen hur kul som helst. jag är jätte jätte nöjd med den. fick ju vara med alla klasskompisarna, kanske för sista gången. min klänning tyckte jag om hur mkt som helst med, tyckte nog många med. för jag har aldrig fått så många kommentarer på en kväll förut, sjukt många så det va jätte kul! :) jag är med på kort på lidköpingsnytt har jag sett, sen är jag tydligen med på en stor bild i GT med, får åka och kolla det sedan när älsklingen orkat upp. :) fotograferades ju igår med, tack johan för det. längtar när jag får hemma alla bilder! :) men nu ska jag gå och rycka lite i älsklingen att han ska gå upp. bilder från balen kommer senare idag, eller ikväll! Pussisar!

Balen idag! :)

Idag är det balen som gäller, så jag håller på och försöker fixa med det lite. måste prova om jag kan göra frisyren själv med! kan bli svårt, men annars ringer jag lollo bara så kommer hon och hjälper mig! men men, här kommer en bild på min skylt från i onsdags! :) mer bilder från onsdagen kommer någon dag! :) Ha en underbar fredag! :)



Studenten!

Nu har jag pallrat mig upp ur sängen, kom hem halv fem imorse och nu är jag redan uppe. igår tog jag studenten, och det va bland det roligaste jag har gjort! :) tack alla som va där oss firade mig, tack klassen som jag gjorde allt med, tack! :) kommer sakna er, det vet jag! tur att vi ses imorrn på balen iaf. här kommer lite bilder från igår, kan inte ladda upp alla för det är hur många som helst! men några får det bli idag, sedan kanske några andra kommer senare. vill avstuta med hp3a tack, fan va kul vi hade alltså! :)

                            


Färga håret

Klockan har nyss slagit nio och älsklingen sitter spikad framför sverige på tv med min pappa och lillebror. själv har jag plockat iordning lite inför imorrn, vi har fixat plats för lite alla så dom kan sitta inne imorrn på studenten. iochmed att det kommer lite mer än femtio personer så måste man fixa väldigt många platser. men det blir nog bra. men nu ska jag gå ner, för mamma ska färga mitt hår tills imorrn! :) Hörs imorrn om jag hinner eftersom jag tar studenten ímorrn! :):) , annars skriver jag på torsdag! Pussisar! :)

Åka iväg

Alldels strax ska jag gå ner för att bli hämtat av sanna, vi ska nämnligen åka till emil i klassen för att göra iordning vagnen inför imorrn. men nu måste jag gå ner så jag inte kommer försent. Pusssisar!


Vill ha just nu:

                       

+ att jag vill hitta en snygg jeansjacka och ett par snygga chinos. :)


Godmorgon Godmorgon

Vaknade för en halvtimma sen, så idag blev det sovmorgon. :) idag kan man tro att det nästan är storm ute så man kan ju inte sola idag heller, synd. hade velat sola mer tills imorrn och på fredag, men men. känner just nu att jag är nöjd bara det inte regnar imorrn och på fredag. senare idag ska vi hem till emil för att fixa kärran tills imorrn som vi ska åka på.
nu kortfattat vad jag gjorde igår kväll, först var jag med min älskling och myste, kort längst ner. sedan satt på Mollys först med malin, sandra och linda. sedan cyklade vi till donken och satt där ett tag med, det va trevligt! försökte ta ett kort när jag cyklade bakom malin och sandra, men det blev inte så jätte bra, men jag tog ett iaf. :P Pussisar! 
                                                                                                                                         


Göra denna vecka:

  • Fixa studentvagnen med klassen på tisdag
  • Göra iordning hemma inför onsdag
  • Ta studenten på onsdag!!! :)
  • Stadsrundan med klassen på onsdag kväll!
  • Jobba (städa) på tre ställen
  • Bestömma frisyr tills på fredag
  • Balen på fredag!

Är nog mer, men det är det jag kommer på just nu! :)


Halv sex

Klockan är strax halv åtta, jag och älsklingen har precis ätit kvällsmat, varma mackor blev det! :) men godast var saften, Bob Apelsinsaft! Mumma! :)och just nu sitter han pch pluggar i kartboken inför torsdagens prov. jag själv ska om lite drygt en timma gå och möta malin och sandra. vi ska ut och gå en sväng, och sedan blir det kanske en glass på donken med. gott! :) men innan det ska jag mysa lite med älsklingen. ska försöka få med mig kameran sedan så jag kan ta ett kort från kvällen! :) men nu orkar jag inte sitta här längre, hörs senare eller imorrn bitti! :) Pussisar!    
                                                                            
                                                                                                                                                                        


Måndag morgon

Godmorgon, sitter som vanligt framför tv:en och äter frulle. denna måndag ska jag först träffa mami, vi ska fika och kika lite på stan. efter det ska jag träffa malin, ska bli kul det va ett tag sen vi hann ses. hon ska komma hit och kolla på älsklingens lägenhet som hon inte sett än, så måste hinna städa lite innan hon kommer med. :P
nu är det inte många dagar kvar, om två dagar tar jag studenten!!!!!! :)
men nu måste jag åta klart och sedan ta på mig för dagen. hörs senare, Pussisar!


/ Sara

Bästa Reklamen

http://www.youtube.com/watch?v=RyzAXlEF42M



Såå kul! :)

/ Sara

BonnaRundan :)

Igår var det Bonnarunda för oss i klassen, kvällen var mycket rolig. Här kommer lite bilder från kvällen! :)

                              

/ Sara


Från i fredags

Fredag kväll började med tacos, gott! efter det blev det kortspel, ruter sju. spelade med pappa, lillebror och älsklingen. här kommer lite kort från kvällen. :)

     


/ Sara


Fredag

Började dagen med att vakna upp bredvid älsklingen som vanligt! :) sen blev det en snabb frukost för min del, sedan åkte jag och jobbade (städade) lite snabbt. efter det blev det spiken för mig och älsklingen med mamma, pappa, mormor och morfar. blev otroligt sugen att åka ut på sjön, och bada!!! :) måste göra det snart asså.. hann med både fika och glass nere på spiken. sen efter det har jag legat och glassat i solen medans älsklingen hjälpte papi i garaget. händig man jag skaffat mig! ;) ikväll blir det taco och sedan fira lillebrorsan. men nu ska vi hoppa in i duschen! Pussisar!


/ Sara


Skål med glass

Kom precis till lägenheten igen, efter att ha vart och solat lite, kört på körskolan, jobbat lite snabbt och köpt pesent till min lillebror som fyller år imorrn. just nu äter jag en skål med massa glass och chokladsås, mumms! :) ska sätta mig i min sköna solstol ute på balklongen alldeles strax. Bye, Pussisar! :)


/ Sara


Torsdag morgon

Kom tvåa igår på brännbollen, gud va bra! :) men sen orkade typ inga gå ut så vi satt och slöa bara lite. va hemma vid halv ett och myste med älsklingen! :) nu till idag, sitter just nu och äter frukost framför tv:en. ska snart gå upp och sola en liten stund. sen senare idag ska jag köra på körskolan, och sen jobba (städa) lite. men nu måsste jag äte upp för jag börja sola rätt tidigt idag, eftersom jag ska vara på körskolan innan ett. Hörs senare, Pussisar!


/ Sara


Nu är den äntligen över

Äter lite macka just  nu, kom precis hem från halkkörningen. va nervös men det släppte så fort man kom dit. hinner inte så mycket mer eftersom jag ska vara på lidåkerplan med klassen om en kvart. fan har ju missat allt förfestande med klassen denna dag ju, men får ta igen det efteråt. men nu måste jag packa ner drickan, sen måste jag cykla iväg. ha en kul kväll! Pussisar!


/ Sara

Nervös

Alldeles strax ska jag cykla in till körskolan, ska nämligen ha halkkörningen idag. shit är lite nervös asså. innan det måste jag hinna åka och ta ut pengar med. sen efter halkörningen blir det att skynda sig att duscha och byta om för att sedan cykla iväg till lidåker där vi har studentbrännboll också denna dag. så jag hoppas att vi är i stan innan fyra så jag slipper stressa ihjäl mig. men jag är ändå sen, för klassen ska samlas vid två och börja förfesta! Fan, vill också vara med då, sån jädra otur att jag fick halkan just idag. men nu måste jag cykla iväg. önska mig lycka till! Hörs senare om jag hinner, Pussisar!


/ Sara

Dagen än så länge

Vaknade ju som sagt vid tio, slöade framför tv:en 1,5 timma för att sedan gå hem till mormor och morfar för att sola ute på deras tak, varmt men gud va skönt det va att det blåste så det inte blev för varmt. låg ute i en timma drygt, sedan blev det stan en sväng. köpta örhängen till balen och en ny tidning. har vart ute och övningkört med mami precis med, men faan vill inte ta körkort!! men men.. nu ska jag gå och göra lite nytta! Hej så länge, Pussisar!   
                                                                                                                                  / Sara

Lite bilder från kannevalen igår

                                   Vi i HP3a var PizzaBagare! :P


/ Sara

Att göra denna vecka:

  • Bli frisk!!!
  • Sola och få fin färg
  • Övningköra mkt hemma
  • Halkkörningen
  • Studentbrännbollen
  • Körskolan
  • Ringa bussen angående lördag
  • Städa hemma
  • BonnaRundan på lördag
  • Bestämma klänning för studenten
  • Köpa balsmycken

Detta är det jag ska göra i veckan som jag kommer på just nu!



/ Sara


Ledig

God morgon, sitter framför tv:en och har precis ätit upp frukosten denna morgon. sov länge idag, gött! :) ändå stensomna jag i älsklingens knä strax efter nio framför tv:en igår kväll. skönt att få sova och ta igen lite timmar. har ju vaknat några gånger imorse men, tex när älsklingen gick upp för att gå till jobbet! aahaa, skönt att ha sovit så länge iaf. :) idag är jag ledig, eller jag ska inte till skolan någon mera dag ioförsig. såååå skönt, är ju bara åtta dagar kvar tills jag tar studenten! :) tillbaka till idag, ska sola tänkte jag. det är väl det enda man kan göra en sådan här solig dag. försöker få tag på lollo med, men hon sover nog gissar jag. men men.. hörs senare! Pussisar!


/ Sara

Hurry Hurry

Nu är jag klar, har inte bytt om helt klart än men det gör jag där borta sen. vi ska vara pizzabagare förresten! dålig fantasi, öh jaa! men nu måste jag cykla iväg för ska vara där om tio minuter! ha en underbar kväll allihopa! :) Pussisar!



/ Sara


Laddar inför eftermiddagen

Sitter framför tv och lyssnar på musik, äter glass och har precis öppnat första cidern för dagen. i eftermiddag är det ju karnevalen och då blir det fest. ska träffa klassen om två timmar, så har näsan bråttom känner jag. men det ska bli skit kul, vi i klassen har ju inte festat så mkt med varandra så. men nu hinner inte jag skriva mer just nu, skriver senare! Pussisar!

Godmorgon

Sitter framför tv:en och har precis ätit frukost. älsklingen sover än, ska gå och väcka han om tio minuter. klockan åtta är det dags för skolan för mig, men vi ska nog bara få reda på betyg och så tror jag. hoppas vi slutar tidigt så jag hinner sola om det blir fint väder, vilket det ska bli. sen senare rättare sagt klockan fem är det dags att samlas för karneval på skolan, innan det blir det förfest ute hos en klasskompis. kommer bli kul ikväll hoppas jag! :) men nu måste jag gå ifrån datan och väcka min älskling! :) hörs senare, Pussisar!



/ Sara


Söndag kväll

Sitter med älsklingen denna kväll och kollar på filmen i 4:a, skit bra verkar den. men just nu är det nyheter så då passade jag på att skriva lite! :) men nu ska jag kolla lite på nyheterna för omväxling skull tänkte jag, ser aldrig på det! Hörs imorrn, då är det skola som gäller klockan åtta! Jobbigt! Pussisar! :)


/ Sara

Eftermiddag

Klockan är nu sex, och vi ska ha lite gäster hemma. så strax blir det grillning och senare tårta. tänkte ta och berätta lite kort vad jag gjort idag: åkte med bussen halv tolv för att åka och jobba (städa). sen blev det hem och äta pizza och sola lite. sen lite övningskörning med mami, och sen städat lite och så. älsklingen är också här nu, han kom för någon timma sen. direkt efter att han spelar golf. men nu ska jag gå ner och vara lite social. Pussisar! :)


/ Sara

Morning

Söndag morgon och vädret är underbart. älsklingen har precis åkt med sin pappa för att spela golf. och jag ska snart gå till stan för att tab bussen till fyrkanten där jag ska jobba (städa) medan älsklingen spelar. hoppas att han ringer snart och säger att det inte finns någon speltid så jag kan va med han och sola nu på förmiddagen så åker jag och jobbar (städar) senare i eftermiddag istället! är lite röd sen igår, så får börja med och sola baksida idag. :) ikväll blir det som vanligt film och mys med älsklingen! men nu ska jag gå och ta på mig. Pussisar!

RSS 2.0