Halloween-middagen i lördags, och nu måndag!

 
 
I lördags hade vi Tuvas bästis och hennes fina föräldrar hemma på lite halloween-middag, det blev supergod fläskfilégryta och avslutades med en himmelsk efterrätt! Kan verkligen lova att den var precis lika god som den ser ut, mums! :)
 
Idag får jag och Tuva besök av en vän och hennes 6-månaders son, det blir lunchdejt med godaste hämtmaten hit hem. Ska bli riktigt mysigt :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.
 
 

♥ Vi tre ska bli fyra ♥

 
I mars är det beräknat att Tuva ska bli storasyster! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon! 
Idag har hela familjen en ledig fredag tillsammans tror det blir lunch på stan och sedan får vi se vad vi gör mer under dagen. Ikväll blir det iallafall fredagmys i soffan, och jag ska köpa mig en stor godispåse! Har nämnligen inte ätit godis på två månader men idag är det dags igen så en tur till hemmakväll är ett måste inför ikväll! :)
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.
 

Halloween-pyssel tips.

Tänkte visa er senaste pysslet här hemma, nämnligen ett halloween-pyssel. Jag tog in lite fina löv från trädgården och målade dom med lite överbliven vit målarfärg.
 
 
Och så här såg dom ut såhär efter att färgen torkat och tog då fram en svart penna..
 
 
Och målade ögon och mun! Taaadaaa! Ett spöke! Så enkelt pyssel och gratis blev det också! :) 
 
 
Tänkte att jag skulle duka med dom på bordet på lördag då vi ska ha vänner över på halloween-middag! :) 
 
Nu ikväll ska jag och en vän fram på stan då dom har Tjejkväll med massa erbjudande och annat ståhej! Kul att komma iväg och göra något helt annat :) 
 
/ S.

L i n d e x

 
Såg att det trillat in massa snygga saker hos Lindex nu, och dessa ovan blev jag riktigt sugen på till mig och Tuva. Gillar verkligen trenden med sammet, så en snygg klänning till mig och ett par legging i just det materialtet skulle vara kul att uppdatera våra garderober med. Får nog ta mig fram på stan och ta ett kik in i butiken :)
 
Hoppas ni får en fin onsdag! 
 
/ S.

Ledighet väntar!

Från min skogspromenad med en vän i fredags!
 
Vet ni vad? I eftermiddag går jag på 1,5 veckas ledighet! Wiho!! Ska bli underbart! :) Ska fylla dagarna med massa tid med familjen och träning, skulle även vilja gå på någon feel-good bio och äta god restaurangmat :)
 
Behöver höststäda trädgården också men det känns inte särskilt lockande i detta gråa och regniga väder.. fixa lite småsaker inne i huset behövs också, och sen på lördag kommer lite vänner över på halloween-middag! Så tänkte hitta på lite lätt halloween-pyssel att göra tills dess, älskar ju att pyssla även om det aldrig hinns med tyvärr men nu har jag ju tiden i veckan :) 
 
/ S.

24 oktober - 2 månader till julafton

 
Tiden springer verkligen förbi och idag är det endast två månader kvar tills julafton. Hallå, var det inte nyss sommar? Jösses alltså..
 
Dessa saker ovan från Svenskt Tenn hade gärna fått flyttat hem till mig lagom till julen. 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godförmiddag fredag! 
Här hemma sitter vi i pyjamas i soffan, tror vi kommer göra det större delen av dagen. Tuva är lite trött och slö så bättre att hålla sig hemma så det inte bryter ut i något. Tur att sambon slutar vi lunch, då kanske jag får passa på att åka och gymma lite eller ta tag i den alldeles för långa to-do-listan.. 
 
Annars blir nog hela helgen lugn också, sambon känner sig inte heller helt frisk så lika bra att vi håller oss hemma. Imorgon ska jag iallafall iväg för ett dygns-pass på jobbet, sen är det bara några pass kvar innan jag går på en veckas ledighet! Längtar redan dit :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Detta fina halsband (men med ett T såklart) står på min önskelista idag, och har ioförsig gjort det i ett år.. Kanske dags att inse att jag inte kan hitta det i butik någonstans utan jag får helt enkelt klicka hem det! Tycker det är såå enkelt men fint :)
 
/ S.

Några från veckan som gick:

Fredagsmys hemma såklart, men som faktiskt inte bestod av tacos! hihi! 
 
Vi har gjort lite trädgårdsarbete
 
Höstfotografering på Tuva
 
Måndag och ny vecka igen, helgen har sprunit förbi som vanligt! Men det har varit en riktigt bra helg :) 
 
Just nu väntar vi på att Tuvas bästis och hennes mamma ska komma hit på lite förmiddagslek, härlig start på en ledig måndag! :) 
 
Hoppas ni också haft en bra helg! 
 
/ S.

En lördag i göteborg

 
 
 
Igår lämnade jag Tuva och sambon hemma och hoppade på tåget i Göteborg med en vän. Där väntades det stros, god tapas-lunch på pinchos och lite shopping! Otroligt skönt att bara göra något för mig själv, något sådant har jag inte gjort sedan innan vi fick Tuva så det var verkligen välbehövligt! :) 
 
Hoppas ni får en mysig söndag nu, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Det är fredag och jag har endast några timmar kvar innan jag får ta helg med familjen, underbart! :)
 
Det enda som är planerat i helgen är en göteborgsresa med en vän, och sen hoppas jag att vädret blir fint så vi kan ta lite fina höstbilder på Tuva ute bland höstlöven! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 
 
/ S.

Egenplockad bukett

 
Alltså vad jag älskar mig egenplockade bukett som jag plockade ihop förra fredagen, så otroligt nöjd! Måste börja unna mig helgbuketter oftare, från och med nu. Så på fredag är det jag som går och unnar mig en ny fin bukett! :) 
 
/ S.

Denna veckas bästa:

 
Ser fram emot ett väldigt roligt träningspass ikväll
Jobbar bara sammanlagt ett dygn på hela denna veckan, så mycket ledighet! 
En shoppingtripp till Göteborg med en vän i helgen
Höstfotografering för Tuva
Massa ledig familjetid 
 
/ S.
 

Veckan som varit:

I måndagkväll var vi hemma hos vänner för mat och lek, riktigt trevlig kväll!
 
Vi har hängt på lekplatsen.
 
Egentid med sambon på bästa hamburgestället!
 
Fick äta frukost själv i soffan, läänge!
 
 
Jobbhelgen är över, och vi har bara en dag kvar innan en bra vecka är över. 
 
Men kvar på schemat idag: fikagäster kommer över till oss nu på förmiddagen, blir ett gympa eller gympass för min del och sedan är det dags för Tuvas gympa. Sen får vi se vad vi hittar på mer, så skönt iallafall när hela familjen har en ledig dag ihop! ♥ 
 
/ S.

Mrs Mighetto

 
I torsdags släppte Mrs Mighetto en ny kollektion med cirkus-tema. Superfina bilder, som vanligt! Blev sugen på att klicka hem iallafall en men får nog inse att det inte finns någon plats över i Tuvas rum för en till tavla. Superfina är dom iallafall :) 
 
/ S.

F R E D A G

Två läckra kök får stå för fredags-inspirationen.
 
Godmorgon, här hemma sitter jag faktisk själv i soffan och äter frukost framför nyhetsmorgon efter lite sovmorgon. Tuva ville nämnligen sova hos sin mormor igår, så det fick hon ju såklart! Och jag och sambon passade på att gå ut och äta och få lite egentid ihop! Guldvärt! Snart blir det ett träningspass innan jag sedan ska hämta hem våran saknade tjej! ♥ 
 
Sen när sambon slutar vid lunch så har vi en oplanerad ledig fredag, det enda som är bestämt är att det blir fredagsmys i form av tacos ikväll! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Tre favoriter just nu.

 
 
Hur läckert hade det inte varit med en rosa höstkappa att liva upp årstid? Och hur tuff hade inte Tuva varit i en fuskpälsjacka, och den snyggaste adventsljusstaken har nu kommit in i mässing! Så himla snygg! :)
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.
 

Från helgen som varit .

Köpt en superfin helgbukett, och ätit godaste hämtmaten! 
 
Slagin in årets första julklappar.
 
Bakat kladdkaksmuffins!
 
Blivit bjuden på kvällsmat hos pappa.
 
 Bjuder på några bilder från helgen som varit, och det sa swich så var den lediga helgen över! Men har varit en riktigt trevlig helg, hann även med fika med vänner ute i saleby och igår körde vi lekplatsdejt med vänner innan regnet kom så vi fick fortsätta leka här hemma istället :) 
 
Nu ska jag ta med mig Tuva ut till någon lekplats, solen skiner och inte ett enda moln på himlen idag så då gäller det att passa på att vara ute. Senare ikväll blir det middag och lek med fina vänner! Bra start på veckan! :) 
 
/ S.

RSS 2.0