F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag har redan gått på helg ihop med min lilla jul-lediga tjej här hemma så nu väntar vi på sambon som har någon timma kvar på jobbet innan även han få gå på helg! :)
 
På dagens schema står lite städ, fix och handling för ikväll kommer vänner över på kvällsmat och lek. Och imorgon kommer en vän som numera är stockholmsbo över på fika och sedan blir det lite nyårsfirande med vänner såklart! Kommer bli en bra helg tror jag :) 
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.

Julen får stanna kvar lite till här hemma

 
Här hemma fortsätter vi att njuta av julens mysiga stämning, så granen och det andra får allt stanna kvar ett tag till tycker jag! Tycker det blir så otroligt mysig stämning med just julgran och den doftar ju så gott. Förra året blev sambon nästan tokig på mig för att jag aldrig ville slänga ut den.. får se om det blir samma i år, hihi!
 
Torsdag idag och vi väntar in leksällskap nu på förmiddagen, sedan blir det fram på stan för lite ärenden och sen ikväll ska jag och sambon på bio-dejt! :)
 
Härlig torsdag det, KRAM! 
 
/ S.

Mellandagsreorna är igång.

Mellandagsrean är i fullgång i överallt och igår var vi framme och fyndade lite till Tuvas garderob. Klickade mig även in på Riverisland´s hemsida och jösses vad mycket fint det fanns där, både till mig och Tuva. Detta ovan är lite av allt snyggt till Tuva som dom hade på deras rea just nu, så fina saker! 
 
/ S.

JULAFTON 2016

 
Julafton började med morgonen hemma ihop med min lilla familj, mys i sängen, frukost och paketöppning. Sedan blev det några timmar på jobbet innan jag sedan mötte upp hela min familj och sambons familj för att fortsätta firandet. Det blev mera mat och paketöpnning såklart, mysig dag med mina närmaste 
 
Nu måndag och jag har precis gått av ytterligare ett jobbpass nu i juletider. Tänkte ta en sväng till gymmet först, sen ska vi ut på stan och försöka fynda lite fint och kvällen kommer nog bestå av hemmamys. 
 
Hoppas ni också hade en mysig julafton! ♥ 
 
/ S.

GOD JUL!

 
Ville bara kika in och önska er god jul! Hoppas ni får en mysig dag med familjen 
 
 
/ S.

Pyssel - granriskrans

 
 
Näst pyssel som utförts här hemma är denna krans av granris! Köpte lite tjockare ståltråd som jag formade till en lagom stor runt ring, klädde sedan den med granris och hängde i en ljusslinga på batteri i. Blev en jätte fin detalj och lyser så mysigt över matsalsbordet, dock har den nu börjat barra en hel del så efter jul får den nog tyvärr åka ut! :)
 
/ S.

Veckan som gick - och nu julveckan!

 
I tisdags köpte vi med oss en fin julgran hem och klädde den med en gång! :)
 
 
Vi hängde på lekplatsen med kompisar.
 
veckan som gick hann vi med en hel del saker, utöver det ovan så har vi bla också: julpyntat, kollat på barnteater, lyssnat på bebis hjärta och haft mysig tacokvällsmat i soffan! 
 
Men nu är julveckan här, och huur fort går inte tiden? Synd att man inte är ledig över julen bara, men så är det ju tyvärr inom vården.. Men vi kommer få en mysig jul ändå, det jag är ledig, det är jag säker på! :)
 
På dagens schema står bland annat att ute och äta med jobbet, och pussas ikapp med min Tuva efter aldeles för många timmar på jobbet i helgen.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
/ S.

Pyssel

 
 
Jag har varit aldeles för dålig det sista åren med just pyssel i hemmet, men förra veckan tog jag mig tid för lite pyssel igen. Och först ut att visa är denna stjärna som jag köpte på inredninigsbutiken Piece of Ease, sen köpte jag mig några kvistar med eucalyptus som jag sedan trädde på och satte fast med hjälp av vanlig sytråd. 
 
Ett superenkelt och snabbt pyssel som dessutom luktar riktigt gott :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godkväll på er! 
Jag sitter på jobbet då jag gått på långhelg just där, är ledig ett dygn imorgon annars är det jobb hela helgen som gäller. Men har en mysig dag med familjen att se fram emot imorgon iallafall :) 
 
Hoppas ni får en fin helg! 
 
/ S.

Tre från onsdagen.

I en fin inredningsbutik vid namn Sparsmakat där jag ville ha typ allt..
 
Köpte mig mig den svarta krukan i ställning ovan :)
 
 
Idag fick jag några timmars egentid mitt på dagen, och det händer ju inte ofta när man är småbarnförälder. Så jag hoppade på bussen imorse och åkte till grannstaden för 1,5 timmas stros på stan där. Fick med mig två kassar hem så lite shopping hanns med trots den korta tiden, sen avslutades det med godaste hämtmaten i soffan innan jag hämtade hem min saknade tjej igen! 
 
En klapp på axeln till mig själv att jag tog vara på lite egentid, för det är jag aldeles för dålig på när man väl får det. Men får nog verkligen passa på att njuta av det innan det är dags för Tuvas syskon att landa hos oss 
 
/ S.

Tuva 2 år och 10 månader ♥

 
Var ett bra tag sedan jag uppdaterade er om våran favorit-tjej här hemma, men nu så :)
 
 Dansar och sjunger här hemma varje dag.
 Kan några enstaka engelska ord, och även lite på happy birthday-sången! 
 Älskar att vara på dagis
 Längtar till bebisen ska komma ut, -jag ska bli världens bästa storasyster säger hon! 
 Äter ett äpple varje dag.
 Är riktigt lill-gammal så hon säger så roliga saker. Hihi! 
 
Idag har vi varit och firat lucia på dagis, hon var en tärna och hon tyckte det var mysigt och roligt! :) Sen har vi även hunnit med en fika på stan hela familjen, och kan lova att hon älskar att fika och tycker det är så mysigt när man gör det på stan! :)
 
/ S.

En helg i december.

 
Helgen firades in med det årliga pepparkaksbaket hos min mormor och morfar i fredags, sedan har helgen bestått av mestadels grejande och röjande här hemma. Men vi har även hunnit med att ha vänner över på lek och kvällsmat, fikat med min släkt och inte minst tagit mig tid att pyssla ihop en granris krans att ha över vardagsrumsbordet, och den blev så fin. Lovar er bilder på den i veckan :)
 
Måndag idag  och jag och Tuva fortsatt grejandet, besökt svärmor/farmor och plockat upp julgransprylarna. För idag ska vi nämligen köpa en julgran, åh så mysigt det ska bli! :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
 
Godmorgon fredag! 
Jag har inte bara gått på helg, utan jag är ledig i en hel vecka! Wihoo! Underbart :)
 
På dagens schema har vi än så länge bara det årliga pepparkaksbaket med min mormor och morfar, ska bli mysigt, och gott! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.
 

Tre från senaste veckan:

Lördagen spenderades på jul på liseberg med jobbet.
 
Jag var och spanade in nya lampor till vardagsrummet.
 
Jag och Tuva tog fram julpyntet, så nu börjar det likna jul här hemma :)
 
Hoppas ni får en fin torsdag!
 
/ S.

Apa Prickar och panda

 
 
Det finns så mycket fint i butikerna just nu, och det kliar i mina inredningsfingrar. Jag är sugen på massa nytt i hemmet men det får vänta.. Dessa tre ovan från Åhlens hade gärna fått flytta in i Tuvas rum! :)
 
/ S.

Måndag den 5:e december

Godkväll!
Ytterligare en helg är över och den har bestått av bla familjemys, pizzalunch, och ett dygnpass på jobbet. Men nu är det måndag igen och dagen började med hemmamys med Tuva, vi har haft besök av min syster och senare hann vi baka lite muffins innan det var dags att cykla till dagis och jobb. Så just nu är jag på jobbet där jag jobbar tills imorgon, blir endel jobb denna vecka men sen väntas en veckas ledighet! :) Plus att vi har bokat in det årliga pepparkaksbaket med min mormor och morfar i veckan så det ska bli mysigt! :)
 
 
Hoppas ni fått en mysig start på veckan! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag!
Snart får jag och Tuva besök av en fin vän och hennes lilla son, sedan slutar sambon vid lunch så då får vi se vad vi hittar på. Sen ikväll ska jag och Tuva ha tjejkväll då sambon ska iväg på bandy. Sen imorgon är det jobb hela långa dagen.. 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 
 
/ S.

RSS 2.0