Vecka tjugotvå

 
Veckans bästa: Massa ledig tid med Tuva.
 
Veckans sämsta: Jobba i helgen. 
 
Veckans se fram emot: Att solen äntligen ska komma tillbaka.
 
Veckans att göra: Umgås med familjen, träna och jobba.
 
Veckans borde: Rensa garderoberna, källaren och slänga skräp på tippen.
 
Veckans längtar till: Semester med familjen.
 
Veckans mat: Vill grilla massa gott i solen. 
 
Veckans doft: Alla syrener som slagit ut, luktar så gott! 
 
 
 
Ha en fin vecka fina ni, KRAM! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Inspiration från Åhlens
 
Välkommen fredag och ledig helg! 
Jobbet är precis gjort för denna vecka och aldeles strax ska jag traska bort och hämta hem våran lilla tjej från dagis. I helgen har vi lite blandade trevligheter inbokade, så jag ser fram emot en rolig helg. Och solen får gärna kika fram också så blir den ännu bättre :) 
 
Ha en fin fredag och start på helgen, KRAMAR! 
 
/ S.

Byrån Ivar + välja väggfärg

 
För någon vecka sedan var vi på ikea och då fick vi bland annat med denna byrå vid namn Ivar hem. Den är i furu och vi har faktiskt tänkt att behålla den som den är just nu, gulnar den med tiden så kan man måla eller besta den då. Men den gör sig inte alls bra på vita väggar tycker jag så vi har bestämt oss för att måla väggen grå där den ska stå, nu är frågan bara vilken grå.. ljusgrå eller mellangrå? Hmn, tål att tänkas på :) 
 
/ S.
 

On my mind!

/ Jacka / Keps / Bikini /
 
Måste köpa mig en tunn rosa bomberjacka, får gå fram på stan nu i veckan och leta efter någon snygg. Och en ny snygg bikini hade också suttit fint nu inför sommaren. Och kepsen, ja den vill jag fortfarande ha men verkar vara slutsåld överallt.. 
 
Ha en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.

Jobb och för mycket av det goda.

 
Långhelgen på jobbet är över för denna gång och nu har jag några dagars ledighet. Men utöver jobb i helgen så hade jag ett dygn ledigt som jag då självklart spenderade med familjen, vi hann med lite allt möjligt. Bla ätit glass i värmen på skogshyddan, hängt ute i trädgården lite och ätit på tok för mycket gott!
 
Ser ni bara på bilden ovan? Det var vad jag och Tuva bjöd på i fredags när vi hade vänner här på lek, glass, grädde, maränger, oreo-kex, och choklad- och kolasås. Alltså herrejösses säger jag bara, så fantastiskt gott! Ni måste prova! Mums! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg, KRAM!
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Det är fredagförmiddag och jag och Tuva har nyss vinkat av bästisen Leona och hennes mamma som varit här och lekt och fikat. Alltid lika trevligt! :) Nu har jag någon timma ledigt innan det är dags att hoppa på jobbhelgen, tur att sambon slutar nu vid 12 så vi hinner ses lite hela familjen innan det är dags för mig att gå till jobbet. 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

Tre från onsdagen.

 
Började dagen med några timmars lekande på roligaste lekplatsen.
 
 
Efter middagsvila och lunch så tog vi en shoppingrunda på stan då bla denna fina t-shirt fick följa med mig hem!
 
 
Sen avslutade vi med dagen med att lyxa till det med stans bästa hamburgare till kvällsmat, sedan cyklade hela familjen hem mätta och belåtna! :)
 
Hoppas ni har en fin torsdag! 
 
/ S.

Letar vårnytt även till min garderob

Ja det är inte bara den minsta i familjen som behöver uppdatera vårgarderoben här hemma, utan det måste även jag! Tycker dock att det är så mycket roligare att köpa till Tuva så blir sällan något köpt till mig längre, men nu måste jag det känner jag! Vill få in mera ljusa kläder och kanske någon härlig klänning och snygg kjol, är även sugen på något set med kjol och topp! Så det ska jag spana efter! Allt ovan finns iallafall på Lindex
 
/ S.

Förmiddagsträning.

 
Nyss hemkommen från ett skivstångpass, och nu blir det lunch för mig och Tuva innan det är dags för middagsvilan! :)
 
/ S.
 

Tomater och gurkor

 
Kul att ni blev så nyfikna på tapeten som jag visade en liten sneek peeak i lördags. Kan säga att den är uppsatt och det blev så häftigt! Och jag lovar er att resultat kommer, det var ju många av er som var nyfikna på hur det blev :) 
 
 
Förresten så är det inte bara nere i på toaletten som det går snabbt frammåt, utan även ute i våran trädgård där vi gjort nytt land, sått gräs och vi har även rustat upp det väldigt nedgångna växthuset som stod på tomten när vi köpte huset. Nu i vår har vi rivit ut allt därinne och lagt in grus, bara det blev ett lyft.
 
Jag har även planterat tomat- och gurkplantor som ni ser ovan. Tyckte det blev riktigt snyggt faktiskt, nu håller vi tummarna att dom kommer växa så det knakar! :)
 
Har också köpt ett planteringsbord och ställt in och igår var vi på ikea och köpte med oss ett café-set hem som nu också står där inne, blev riktigt bra! Och eftersom ni verkligen verkar gilla renoveringsbilder och resultat så lovar jag att visa er bilder på det också! :) 
 
Ha en fin måndag nu raringar! :)
 
/ S.

Just nu nere i källaren:

 
Alla väggar är uppe! Äntligen går det snabbt framåt :)
 
 
Och just i detta nu så tapetseras det faktiskt, tur vi har svärfar här som hjälper oss så vi får bästa resultat! :)
 
När tapeten är uppe: Då blir det pizza-lunch! Mums! 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Redan igår gick jag på helg, eller ja inte bara helg för jag är faktiskt ledig tills fredag nästa vecka. Wiho! :) Idag ka jag och Tuva börja dagen med fika hos vänner, och sedan slutar sambon vid lunch. Sen blir det träning och fortsätta att greja i källaren med den blivande toaletten, och såklart fredagsmys ikväll! :)
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.

4 från onsdagen.

 
Lyckades äntligen få tag på denna snygga solcell-ljusslinga, den kommer få sin plats i växthuset! 
 
 
Var ute och vattnade mina gurkplantor, imorgon är det dags att plantera tomaterna! 
 
 
Tog en sväng inne på nya H&M-butiken inne i stan, helt sjukt att dom öppnat en h&m-home avdelning i våran lilla stad. Men bara tummar upp, älskar´t! :) 
 
 
Sen har jag idag (eller ja varje dag) beundrat grannarnas trädgård, dom är alltså 90 år och odlar potatis och himla massa mer saker. Och titta tulpanerna, underbart fina ju! Så avis :)
 
Nu ska vi krypa ner i sängen här hemma. GOD NATT, KRAM! 
 
/ S.

Dags att uppdatera med sommarkläder.

 
Vi har underbart sommarväder fortfarande här hemma och vi försöker njuta så mycket vi kan för det ryktas om det är påväg att försvinna igen redan på torsdag.. Men en sak som vi märke när sommaren kom som ett brev på posten, Tuva hade inga tunna bra sommarkläder och tunna skor. Så det får vi fixa till helgen, uppdatera hennes garderob med tunna fina sommarkläder. Surfade runt lite och såg att Lindex fått in en massa fint, bla det ovan! :)
 
/ S.
 

S m u l t r o n

 
 
Igår åkte vi bort till handelsträdgården och köpte lite krukor men även en låda med smultronplantor, och så fort vi kom hem traskade vi ut i trädgården och planterade dom i vårat lilla land. Vi blev riktigt nöjda och vad lyxigt det ska bli att kunna plocka smultron i sin egen trädgård i sommar :)
 
/ S.
 
 
 
 

En mycket solig och bra vecka

 
Vilken bra vecka vi haft, solen har varit framme varje dag och gett oss riktig sommarvärme. Men förutom att ha varit ute och njutit av solen så har vi även hunnit med lite annat: firat min lillasyster som fyllt år, lekt på lekplats, ätit hamburgare i solen med en vän, grilat i solen, Tuva har lekt med bästisen, sambon gick på långhelg, grejat i källaren och ätit aldeles för mycket gott som vanligt! :) Bra vecka alltså! 
 
Nu, söndag och jag har bara en liten liten stund kvar här på jobbet innan det är dags att traska hem till mina två favoriter där hemma. Solen skiner även idag och vi ska träffa två vänner och deras två veckor gamla bebis, Kalle. Ska bli så mysigt! Sen får vi se vad vi mer gör denna dag :)
 
Hoppas ni också får en fin söndag, KRAM! 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Har en till ledig dag med familjen framför mig, och på dagens agenda står träning och grejande i källaren. Sen får vi se vad vi hittar på mer, får nog bli något gott att grilla ikväll iallafall! :) 
 
Ha en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

Klart för att plantera det sista

 
 
Nu är trädgårdslandet klart, och rabarber har planterats. Nu ska bara dom sista plantorna på plats, tror vi kör på jordgubbar, smultron och kanske någon slags sallad. Sen hoppas vi även att gräset kan börja växa lite fortare runt landet där vi sått nytt gräs, kommer se lite roligare ut då :) 
 
Torsdag och röd-dag! Sambon har gått på långledigt och jag är också ledig om man bortser från ett dygnpass på jobbet på lördag! Idag spenderar vi förmiddagen på badhuset till Tuvas stora förtjusning, och sen blir det att greja nere i källaren i den blivande toaletten. Sen ikväll ska jag träffa en vän över god mat och det ska bli riktigt trevligt! :) 
 
/ S.

Panda och lejon.

 
Två favoriter till Tuva från Åhlens, får nog ta ett kik dit i veckan :)
 
/ S.

Sista helgen i april.

 
Vilken härlig helg vi hade! Den bestod av mycket god mat och lite för mycket fika! Men det tränades lite också, och grejades i trädgården. Vi hann även med att ha lite kalas för sambon och firade valborg med vänner, så ja endel saker klämde vi allt in! Idag har jag och Tuva varit lediga så vi har hängt lite i trädgården, haft vänner på besök och promenerat och ätit glass i solen. Och nu blir det soffmys med sambon innan vi troligtvis går och lägger oss tidigt, som vanligt! Riktiga pensionärer är vi här hemma, hihi!
 
/ S.
 

Soliga första maj

 
 
Vilken solig första maj vi fick, vi har spenderat i princip hela dagen ute i trädgården och grejat. Äntligen är landet klart och även växthuset. Eller ja nu är det bara det roliga kvar, sätta plantor, så frön och piffa i växthuset! :) Vi är riktigt nöjda med resultatet hittils! :) 
 
Hoppas ni också fick en solig första maj, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0