första julbaket för iår



Ja jag har alltså bakat idag, julkola blev det faktiskt. Just nu ligger det och svalnar så har inte hunnit smaka ännu, men när mamma bakar dessa så smakar det gott iaf ;) 

V
i bakar i princip aldrig här hemma och det finns en anledning för detta, för att jag äter upp allt med en gång. N är inte så mycket för fika men det är ju verkligen jag så det blir att jag äter upp allt själv, gärna inom en timma. Men detta skulle bli runt sextio kolor så jag lovade N att det skulle finnas några kvar tills han kommer hem om en timma.. ;)

Nu ska jag se filmen Vampires sucks, har hört att den ska vara rolig!
Ha en fin fortsatt kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

marabou med mango!



Eftersom jag både älskar choklad och mango så lär jag ju inte annat än att älska denna!! Vet dock inte när den kommer ut i butik men det hoppas jag att den gör snart så jag kan smaka! :)

/ S.

trettionde november!

Heej på er!
T
isdag idag och en ledig dag, spenderade morgonen och förmiddagen med N, det blev bla simhallen och en god lunch, men nu är han och jobbar :(
Lyckades stensomna i soffan förut när N åkt iväg, och nu funderar jag om jag ska göra lite nytta här hemma eller om jag bara ska ha en lugn och skön hemmakväll tills N kommer hem ikväll?
Får se hur jag gör, men nu ska jag kika lite tidningar som jag fick med mig från mamma igår. Hörs lite senare med en nyhet jag gillar ;) Puss!



/ S.


måndagen

Började som sagt dagen med en mysig morgon och sedan ett pass på jobbet. Efter det blev det lite middag för min del och pappa kikade förbi över en fika. Sen blev det gympa och sedan möta mamma och gå hem till dom. När vi lyckats komma fram i det iskalla så färgade hon min fruktansvärda utväxt och jag fick även lite kvällsmat.
Nu väl hemma så sitter jag och myser framför tv:en, N är på väg hem från jobbet så vi får någon timma ikväll ihop också innan det är dags för sängen.
Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon, Puss!


så här mysigt har jag här hemma just nu :)

/ S.

tjugonionde november!



Heej!
M
åste börja med att säga att det verkligen inte känns som måndag idag, kanske för att N är hemma nu på morgonen? Han ska nämnligen testa att jobba kväll idag.. så vi har en mysig morgon här hemma, stor god frukost med bla nybakt bröd.

I
dag är det jobb igen för min del, kortpass idag som 12-16. Skönt men tråkigt för det blir ju inga pengar ju och det är ju trotsallt därför man jobbar.. Ahja, nu ska jag stänga av datan och njuta av morgonsällskapet! :) Puss!

/ S.


tjugoåttonde november!

Redan söndag och första advent, helt sjukt vad fort tider går just nu. Men det gör mig inget för jag tycker det ska bli riktigt mysigt med jul :)

Idag har vi haft en härlig förmiddag, började dagen med att ligga kvar i sängen en bra stund innan vi orkade oss upp för att få i oss frukost. Sen hämtade vi in julpyntet från förrådet och satte igång att pynta, eller vi och vi? N kollade så lamporna fungerade i adventslamporna medans jag pyntade ;) 

Sen blev det stan och småhandla lite och även en god lunch-macka på Garströms plus att vi (läs jag) fick med mig en bakelse att njuta av hemma! Och nu har N åkt till innebandyn så jag ska passa på att slöa i soffan och kika tv innan det är dags för jobb ikväll. Hoppas ni alla har en mysig första advent! :)



/ S.


och idag blir det lördaags-mys!



Vi hade så lugnt och mysigt igår så vi kör på hemma-mys ikväll med, underbart! :)

/ S.

freeeedags-mys!



Äntligen fredag och fredags-mys, ikväll blir det massa god mat och annat gott framför idol. Hääärligt!

/ S.

underbara blus





I söndags lyckades jag haffa denna underbara blus när vi iväg och shoppade, så himla fin tycker jag :)

/ S.

tjugofemte november!

Heej!
H
ar nu på morgonen varit och lämnat Svea hos veterinären, dax för henne att steriliceras. Men det gjorde/gör lite ont i mitt hjärta att veta att hon är där själv och att dom ska operera henne.. usch! våran lilla Svea, men det kommer ju gå bra och jag ska hämta henne redan strax efter tre så snart är hon hemma igen! :)

Börjar jobba om lite mer än en timma, men det går ju inte att cykla i detta oväder så får gå och det tar ju en stund längre än att cykla.. Men nu ska jag passa på att ha ensam gos med Viggo. Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag!



/ S.

sött möter skinn



Riktigt snyggt, tror nästan jag måste köpa mig ett par skinnshorts :)

/ S.

tjugofjärde november!

Hejsan i snöstormen!
O
nsdag idag, och en ledig dag igen. Började den med att gå till gymmet och träna ett kort pass på en halvitmma, men det jobbigaste var ju nästan att lyckas ta sig dit och hem. Massa massa snö, glashalt och världens blåst på det, tog en rejäl stund även fast jag bor riktigt nära. Usch på vädret alltså!
Väl hemma blev det en lång och mycket varm dusch, och sen en stor god frukost.
Och nu funderar på om jag ska vila en halvtimma eller inte, vore otroligt skönt. Sen om två timmar är det dags för tvättstugan, kanske även blir en fika på stan?
Ha en fin dag, hörs senare!

/ S.


nya skorna





Här har ni mina nya skor som fick följa med hem från shoppingen i söndags,
kanon nöjd! :)

/ S.

pannkaksbak pågår



/ S.


tjugotredje november!

Heej på er!
I
morse när jag vaknade och såg att det blåste som tusan plus att det snöade på det så gick jag tillbaka och la mig i sängen igen för lite sovmorgon. Jobbar ikväll och hade tänkt att ta en mysig långpromenad nu på dagen och även besöka solariet, men känner att jag inte ska gå utanför dörren förren det är dags att bege sig till jobbet. Får passa på att göra lite nytta här hemma, kanske sätta upp mina nya egensydda julgardiner?

Så här ser det ut utanför vårat sovrumsfönster just nu.

/ S.


tjugoandra november!



Godmorgon!
N
u har jag varit på gymmet med Sandra och Janni, så nu ska jag slöa resten av dagen. Eller om två timmar är det dags för ansiktsbehandling förresten, är för dålig på att unna mig det. Har bara vart iväg en gång och det är 1,5 år sedan så känner att det är dags att ta tag i det. Får så dålig hud på jobbet pga av all olja och ånga så det behövs en rejäl rengörning känner jag.

Förresten så började det snöa igårkväll när jag jobbade, och det snöar faktiskt än så det ligger ett tunt lager snö på marken ute idag. Ganska mysigt, får se om det lyckas ligga kvar eller inte.. Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan en stund, Puss!

/ S.

tjugoförsta november!

Heej!
S
länger in ett inlägg mycket snabbt för måste vara på jobbet strax, är nyss hemkommen från en shoppingdag med mamma och syster. Hittade massa fint och jag lovar att det kommer bilder på allt, har även hunnit slå in två julklappar som är klara till syster.
Ha en fin kväll, Puss!



/ S.

tjugonde november!

Heej!
N
u har jag precis hoppat ur duschen efter ett litet jobb-pass, så skönt att ha hela kvällen ledig idag också. Vi hade inga speciella planer på vad vi skulle göra ikväll, men både vi och mina förälrar var sugna på ute och käka så det ska vi göra ikväll. Mysigt :)

Igårkväll åkte vi till mina föräldrar för att sedan gå och se på Villa, våran bandylag här i stan. Har bara vart iväg och kikat en gång innan så det var lite kul att göra det igen, speciellt nu när vi har en sådan fin inomhusarena! :)

Men nu ska jag försöka bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll,
Hoppas ni med får en mysig lördag!



/ S.

malmö och se lady gaga såklart!!









Bilder från Lady Gaga konserten jag var på i Maj, och guuud vad jag vill se hennes konsert idag i malmö med. Åh, kan lova er som ska gå ikväll att det kommer bli grymt. För det var det minst sagt!!! :)

/ S.


nittonde november!

Godmorgon!
B
örjade dagen med att ställa klockan tidigare för jag bestämde mig för att åka och träna eller sola nu innan jobbet. Vilket tror ni jag gjorde? Jo ställde om klockan och gjorde inget av det andra.. Ahja, ladda för jobbet blir det istället.

Idag vill jag vara i en annan stad än Lidköping där jag bor, någon som kan gissa vart jag vill just idag?? :) Ha en fin dag så hörs vi med svaret i eftermiddag!



/ S.


Så mycket bättre





Medans vi lagar mat måste ni lyssna på dessa två grymma tolkningar från Så Mycket Bättre, lätt bästa programmet just nu. Alla Petters tolkningar är så himla grymma, missa inte att lyssna på dom också! :)

/ S.

artonde november!

Hej Hej! :)
U
sch vad kallt det är ute nu alltså, cyklade till gymmet för att möta Sandra och hennes mamma och gud vad kallt det var. Sen cyklade jag till affären och köpte frukost, och det tar högst två minuter att cykla hem och mina vantar låg längst ner i väskan så jag orkade inte ta på mig dom men det skulle jag ju gjort för jag frös typ ihjäl om händerna. Usch, jag vill ha vår och sommar istället för detta...

Måste förresten tipsa om denna yoghurt på bilden nedan, så jädra god.
Men nu ska jag slöa lite i soffan, kanske vilar en liten stund med? :) N kommer hem och två timmar och då blir det mat och sen kika ny mobil. Men vi hörs senare, Puss!



/ S.

sjuttonde november!

Godkväll kära läsare!
U
sch min morgon idag var inte rolig, började med att N gick upp strax efter tre i natt för att börja jobba tidigt sen tyckte katterna att jag skulle gå upp klockan sex. Gick då och la mig i soffan och då lugnade dom ner sig lite och tillslut lyckades jag somna. Vaknade sen av att klockan ringde för jag skulle iväg och träna, men mådde inte bra kände jag så jag sov vidare och gick upp vid tio istället. Sen blev det jobb och nu är jag hemma, nyduschad och har precis slängt i två maskiner tvätt.

Och nu ska jag spendera den kommande timman i soffan under filten i väntan på att N kommer hem, då blir det matlagning och tv-mys. Hoppas ni får en fin kväll, Puss!



/ S.


tre av fyra



Här har ni mig idag, plus Viggo och Svea såklart. Nu ligger vi tre i soffan och gosar och väntar på att N ska komma hem från jobbet. Ikväll blir det fin-mat och bara mys! :) Puss!

/ S.

sextonde november!

Godmorgon!
T
isdag idag, och redan en ledig dag. Men det är skönt för då hinner jag träffa min vän Johan över en lunch :) :) Sen så ska jag och Jenny förhoppningsvis orka gå till tatueraren och ta dom där korten, har ju inte blivit av än.. men idag måste vi nog ta det alltså. Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag är klar när Johan ringer på dörren. Hörs senare, Puss!


Bild från i söndags då vi fira farsdag och jag sydde min julgardin! :)

/ S.

femtonde november!

Heej på er!
N
u har jag myst ner mig i soffan under täcket och precis knökat ner en glass, ska spendera resten av kvällen just så här. Ha lite ensam-mys i soffan medans N är tränar, förresten så var jag och Sandra på gymmet imorse innan jobbet.


M
en nu ska jag fortsätta njuta, får se om det finns något bra att se på eller om det helt enkelt får bli fotbollsgalan. Ha en fin kväll, Puss!


Jag just nu, precis nytaget kort


/ S.


fjortonde november!

Goddag!
S
öndag och fars-dag så just nu befinner jag mig hos min familj för att fira pappa. Just nu är maten i ugnen och jag passar på att sy mina gardiner medans vi väntar på att maten ska bli klar. Tyvärr uppstod ett problem nu när jag skulle börja sy, ingen vit sytråd. Kul? Neej! Men som tur är så hade mormor så hon och morfar är påväg hit för att lämna av den till mig, kanon ju :) Men nu ska jag kila från datan, senare blir det antagligen lite innebandy och ikväll blir det taco-mys! :) Ha en fin dag så hörs vi senare!



/ S.


känga med dragkedja


Boots från Skopunkten.com
    Boots från Skopunkten.com


Är riktigt sugen på dessa skor, synd att jag har way to many..

/ S.

trettonde november!

Godmorgon!
Ä
ntligen en ledig helg, och den började jag och N med en mysig frukost på 3B. Även min mamma kom förbi och tog sig en fika. Sen har vi vart och köpt fars-dag present till pappa, han kommer nog bli så nöjd :) Sen åkte N till pappa för att fixa vinterdäck och då passade jag och mamma på att göra lite mer ärenden på stan, hittade två nya kuddar till soffan och ett jättefint jultyg som jag ska sy till gardiner :)

nya kuddarna, gillar verkligen formen på dom.


och det fina jultyget som ska bli gardin :)

/ S.


tolfte november!

Äntligen fredag!
I
kväll gör jag min sista kväll på mina fem kvällar på en vecka. Sjukt tråkigt att jobba så mycket kvällar på en vecka, men nu är det bara en kvar denna veckan. Men som tur är så kommer N hem snart så jag hinner träffa han några timmar idag med, sen ska vi ha hela resten av helgen ihop :)

Igår gick jag och N ut och käkade pizza med min pappa och bror, mysigt en torsdagkväll. Men nu ska jag gosa lite med våra katter innan det är dags för mig att hoppa in i duschen så jag är klar tills N kommer hem. Ha en fin dag!

Bild på mig från November förra året

/ S.


han som tar upp mest plats i sängen!


/ S.


elfte november!

Godmorgon!
B
örjade dagen med ett gym-pass med Sandra klockan nio, och det kändes att jag var där igår med riktigt seg i musklerna. Ska strax fixa iordning mig lite inför jobbet idag, 12-17 som gäller. Resten av dagen ska spenderas med N, underbart! :)
Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

/ S.

fyrahundratjugofem kronor fattigare..



.. men det är det värd. För det är riktigt bra! :)

Förresten så överlevde jag träningen, och nu har jag börjat tvätta. Och nu ska jag umgås med N i några timmar innan det är dags för jobb för mig. Ha en fin dag!

/ S.

tionde november!

Godmorgon!
F
asen att jag bestämde mig igår att jag skulle orka med gymmet idag, så nu är det väl bara att pallra sig dit..



/ S.


nya ringen



Här har ni den nya ringen som fick följa med mig hem förra veckan, lite dålig bild men ska försöka fixa en bättre snart! Ha en fin kväll :)

/ S.

fortsättning på väggdetaljen



Jag överlevde blåseten, men fy fasen. Gick som sagt till jobbet och hämtade cykeln efter fikan med Sanna, jag var dygnsur efter snön och det blåste orkan. Usch, jag vill ha mysig höstväder. Inte detta!

Nu håller jag mig inne resten av eftermiddagen känner jag, ska sätta på bra musik och fortsätta på min väggdetalj som jag gjort själv här hemma. Ovan har ni en liten smygtitt! :)

/ S.

nionde november!

Kul att jag nu skrev ett låångt inlägg och så försvinner allt. K.U.L.

Tisdag idag, och jag är ledig efter en veckas jobb i sträck. Dock var det inget mysigt höstväder ute såg jag när jag gick upp och vinklade persiennerna, det blåser orkanvind och det snöar på det.
Får helt enkelt hålla mig inne så mycket som går idag, så typiskt att jag lämnade kvar cykeln på jobbet i natt för då måste jag gå och hämta den idag. Vågade som sagt inte cykla hem eftersom det var rån igår här i stan, beväpnat sådant till och med. Dom ville jag inte riskera att möta när jag cyklade hem så jag fick skjuts istället, skönt! :)

Men nu ska jag fixa iordning mig lite för Sanna kommer strax hit, vi hinner ju som sagt inte ses lika ofta nu eftersom hon numera är bosatt i Göteborg men idag blir det en fika :) Hörs senare under dagen och vinden inte har blåst ihjäl mig, Puss!

Visst ser det härligt ut? ;)

/ S.


sov gott och dröm sött!



Nu är jag hemma från jobbet och har precis kommit ur duschen. 
God natt så hörs vi imorgon! ♥

/ S.

åttonde november!

Heej på er!
F
örlåt för kass uppdatering, men hela helgen har bestått av jobb. Skulle börjat igår klockan tolv, men då ringer jobbet och väcker mig kvart över nio och ber mig komma på momangen. Jag hoppar upp och slänger mig på cykeln, och är på jobbet halv tio. Det blev jobb till klockan fem, sen var det myskväll med N. Lagade god mat och myste framför tv:en hela kvällen.

Sen till idag, har sovit så himla dåligt i natt. Har vaknat en massa gånger och vänt och vridit mig och haft mycket svårt att somna om igen. Lyckades iallafall sova någon timma imorse så jag inte är dötrött just nu.. eller jag kanske är det nu när jag tänker efter..
Sen strax innan tolv var det dags att möta upp Malin på gymmet, det blev ett hårt pass och känner redan nu att jag kommer ha riktigt jobbig träningsvärk imorgon när jag ska gå upp ur sängen. 
Efter det blev det att åka och handla lite, sen hem och laga middag och nu slappar jag i soffan. Börjar jobba sen klockan fem så funderar på om jag ska sova en halvtimma eller om det bara kommer göra mig ännu tröttare? 

/ S. 

det blev detta istället för träning..



Fasen, jag som hade bestämt att jag skulle iväg och träna. Och vad hände? Jo jag gick till Hemköp (som ligger farligt närma oss) och köpte med mig detta för att mysa med hemma nu istället för träningen. Blir trött på mig själv när jag gör så här! ;)

Nu medans N är och bowlar ska jag passa på att se nyaste avsnittet av Kenza&Tyra Shownär N sen så ska vi hitta på något gott att äta, sen blir det som sagt jobb för min del igen. Puss på er!

/ S.

sjätte november!



Godmorgon på er!
I
dag började vi faktiskt dagen med att gå upp i tid, och nu har vi redan ätit frukost och vart framme på stan några ärenden. Resten av dagen är oplanerad, jag kanske ska åka och träna medans N spelar lite bowling.

Sen ikväll är det jobb igen (jobbade kväll igår med), synd eftersom jag egentligen är bortbjuden ikväll med. Inte särskilt kul att jobba då.. Men nu ska jag gosa ner mig bredvid N i soffan. Ha en fin dag så hörs vi senare!


/ S.


femte november!

Godmorgon!
I
dag fick jag sovmorgon till klockan tio, gud så skönt det var. Nu har jag ätit en god frukost och ska strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite för om en stund ska jag möta upp mamma på stan för en fika. Sen ska jag göra lite ärenden på stan och så. Hörs senare, Puss!


Jag och mamma i somras!

/ S.

hjärtan och skinn

    

Får nog gå och kika in dessa saker på H&M i morgon, hoppar ju in ett extra-pass imorgonkväll så kanske kan unna mig detta för det! ;)

/ S.

fjärde november!



Godmorgon!
R
edan torsdag idag, har inte denna vecka gått så himla fort? Men det är ju bara skönt iallafall tycker jag, så tiden får gärna fortsätta gå fort så det blir vår snart. Men nu ska jag strax iväg till jobbet, hörs kanske i eftermiddag/kväll när jag slutat! Ha en fin dag!

/ S.

tredje oktober!

Hej på er!
Började dagen med ett medel-pass på friskis, inget jobbigt sådant dock men kanske tur det för kände att jag var lite seg i armarna sedan igår när vi var och simmade.
Just nu gör jag minsta möjliga och om redan en timma kommer N hem, underbart för då hinner vi ses några timmar innan det är dags för jobb för mig.
Hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi kanske senare!

/ S.

hissa eller dissa?



Åh, jag gillar verkligen tv4 nya Så Mycket Bättre, har sett bägge avsnitten och tycker att det är ett mysigt och härligt program! :)

Vad tycker ni? Gillar ni det eller inte? :)

/ S.

andra november!

Godförmiddag vänner!
M
in lediga dag idag och den började med lite sovmorgon och en stor god frukost.
Sedan dess har jag myst i soffan med mina två håriga vänner, och nu tänkte jag hoppa in i duschen för om en stund ska jag luncha med Johan. Ska även försöka iväg till tatueraren med, dom ville ju ta kort på min läkta tatuering så får hinna dit idag.
Men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs senare under dagen!

Bild från Stockholm i våras!

/ S.


första dagen på nya månaden



Blev inte så mycket inköp i Göteborg, bara dessa ovan. En vanlig svart mössa som faktiskt passade mitt otroligt lilla huvud, sen ett par annorlunda tights. Och sen på sista bilden en kub i filt, närmare jul ska ni få se vad jag ska göra med den! ;)

Idag har jag som sagt jobbat, sen när jag slutade så gjorde vi enga pannbiffar. Blev så jäädra gott, tio av tio lätt. Nu ska jag se senaste avsnitten av Kenza&TyraShow och käka mango tills N kommer hem från träningen. Hoppas ni har en mysig kväll!

/ S.


första november!

Godförmiddag!
M
åste börja med att säga att det har varit den bästa helgen på länge, riktigt lyckad och underbar helg! :) Synd att man är tillbaka till vardagen bara, men det är ändå på ett sätt skönt att komma hem.
Fredagen var en myskväll med brudarna med god mat och idol och annat gott. :)
Men lördag och söndag var bäst, jag och N begav oss till Göteborg för att bo på GrandHotell, äta gott, shoppa och bara njuta av varandra. Underbart är rätta ordet! :):)

Men nu är det ny vecka och tillbaka till vardagen så jag och Sandra började dagen med ett litet gympass och nu sitter jag i morgonrocken igen och ska strax fixa mig lite och sedan åka iväg och jobba. Hörs i eftermiddag/kväll!

/ S.

RSS 2.0