vit i märket knokk!


N
ya klockan! :)


/ S.


tjugosjunde februari!

Goddag!
Gårkvällen var riktigt lyckad, bilder kommer senare! Nu idag har jag och Niclas gjort ärenden på stan, och nu ska jag bara ta det lugnt och vila lite i soffan. Men först blir det underbart god kladdkaka med grädde! Mumms! :)



/ S.

tjugosjätte februari - min födelsedag!



Idag är det min dag, och den började för en timma sen med frukost på sängen som Niclas gjort. Sen blev det kladdkaka och sen fick jag mig ett par converse skor, vita som jag ville ha! :) Så dagen kunde inte börjat bättre!
Hoppas ni får en fin dag raringar! ♥

 

/ S.



/ S.

Lite presenter jag fått!

Hade ju som sagt lite kalas för dom allra närmsta idag, det var mycket trevligt och här kommer lite av det jag fick! Jag är supernöjd! :)





10-kort på badhuset, två olika presentkort, en klockan, ett par termobyxor (så jag kan åka skidor) fina chokladpraliner, assietter och en massa gott godis! :)

/ S.

tjugofemte februari!

Godmorgon!
Har nu pratat med a-kassan om deras beslut, nu förstår jag och att det finns en chans att jag kan få lite pengar. Så nu hoppas jag på det!

Redan torsdag idag förretsen, och imorgon fyller jag år. 21 år rättare sagt! Så idag blir lite kalas för allra närmsta släkten, men först blir det jobb till tre!
Ha en fin dag!



/ S.

converse!


D
essa converse skulle inte jag tacka nej till! Båda från Junkyard!


/ S.
 


tjugofjärde februari!

Godmiddag!
Sitter just nu i telefonkö till a-kassan och är irriterad, måste prata om det jag fått på papper. Jag är nyss hemkommen från ett ärende på stan, har även träffat Malin en sväng, och nu är Niclas på väg hem. Då blir det mat, sen tvätta och sen lämna tillbaka kakelproverna! Hörs lite senare!

/ S.

nu är det detta som gäller!


Film och chokladpudding med grädde, en bra kombination tycker vi!
Ha en fin kväll!

/ S.

i min nya jeansskjorta!



Så nu har jag vart och lunchat med Wester, och strax ska jag och Niclas till rönken med hans fot. Sen blir det fika med Malin! :) Hörs lite senare!

/ S.

Tjugotredje februari!

Godmorgon!
Nu är jag uppe idag för andra gången, gick upp strax efter sju för att jag och Wester skulle iväg till Gbg och hälsa på Sanna. Kikar ut från fönstren och ser att det snöar jätte jätte mycket, gick in på västtrafikshemsida där det står att nästan alla tåg är inställda pga snöovädret. Så typiskt! Så det blev ingen resa idag! :(

Så istället blir det lunch med Wester, sen ska jag med Niclas till rönken och kolla om hans fot har läkt! Men nu först blir det duschen! :)



/ S.

nu blir det film!



/ S.

kakelprover!


N
u har vi har vart hemma hos min familj och fikat lite, mysigt. Sen så har vi även vart och kikat på nytt kakel till köket, tog med två hem som vi väljer mellan. Det ena är som på bilden ovan (min familjs kök), tycker det är skit läckert, men det andra vi väljer mellan är mer enkelt men snyggt så det kommer bli ett svårt val!

Strax måste vi ta tag i städningen med, booooring!


/ S.


Tjugoandra februari!



Godförmiddag!

Började dagen med ett litet pass på friskis, sen blev det en mysig frulle med Niclas. Nu ska vi hoppa in i duschen, sen ska vi göra lite ärenden och även storstäda lägenheten. Mindre kul! Hörs lite senare alla fina läsare!

/ S.

Alla tre i familjen gillar marabou!





Har nu avnjutit en underbart god pizza och även lite smågodis och marabou såklart! Även Viggo ville vara med och smaka! ;)

/ S.

Tjugoförsta februari!

Goddagens!
Igårkväll var det jobb som gällde, likaså imorse tills för en timma sen. Har nu duschat och är jätte slö, så ikväll kommer jag och Niclas göra minsta möjliga här hemma. Det blir pizza, chokladpudding och godis (om jag orkar gå och köpa det). Förhoppningsvis visas det någon bra film ikväll med som vi kan kika på! :)
Ha en fin kväll raringar!


Vi har sjuukt mycket snö här, så här ser det ut på våran innegård. Helt sjukt!

/ S.

inspiration!




/ S.

Nittonde februari!

Goddagens!
S
lutade jobbet för en halvtimma sen och sen dess har jag knökat i mig en sjukt god kebabtallrik från jobbet! Gud vad gott det var! :) Nu ska jag och Niclas hoppa in i duschen, sen ska jag avnjuta en semla som jag fick på jobbet idag! Mumms! Ha en fin dag så hörs vi senare! :)

/ S.

artonde februari!

Godkväll!
Skrev precis ett ganska lång inlägg om dagen, men vad händer då? Jo, jag råkar ta bort allt! Så nu kortfattar jag det så här: Jobb, träning, god kvällsmat, besökt min familj och Niclas familj! Nu kikar vi OS och väntar på att vi strax ska ut och hämta in tvätten! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! :)

Viggo härromdagen då han försökte käka upp våran badanka! Hihi! :)

/ S.


Vansinnig framför datan!

Den senaste halvtimman har jag försökt kilcka hem ett par skor från ellos.se, men helt utan resultat. För det första går det inte att ändra min adress (står fortfarande på min familjs gamla adress där) till min nya, plus att rabatten inte fungerar plus att jag inte kan hitta någon beställa knapp! AAAAaaaaa! Jag är vansinnig! Niclas sitter bredvid och skrattar åt mig, faan vad arg jag blir. Så det blir att gå upp tidigt imorrn och ringa till dom, och förhoppningsvis fixar dom beställningen åt mig. Mitt tålamod har försvunnit helt nu! F*n!

SOV GOTT!

/ S.

Sjuttonde februari!



Goddag!

Dagen började med att jag var vääldigt trött denna morgon, men det var bara att pallra sig iväg till jobbet och se glad ut. Sen efter jobbet, velade jag fram och tillbaks om jag skulle orka träna eller inte. Övertalade mig själv att göra det eftersom Niclas ändå skulle träna innebandy. Och nu sitter jag i soffan trött efter träningen och gosar med Viggo. Niclas kommer hem när som helst och då blir det mat, sen ikväll ska jag äta Magnum glassar. LÄNGTAR! :)

/ S.


Fettisdagen!

 

 

Fettisdagen idag, och i förmiddags var jag iväg och fikade med Lollo. Det blev dock ingen semla, kanske blir det senare ikväll! Men nu först blir det mat! :)

 

/ S.


femtonde januari!



Goddag kära läsare!
H
elgen är redan över, och den nya veckan började med jobb. Har nu jobbat klart för dagen och nu är det soffmys med älsklingen tills ikväll då det blir kvällsmat och träning! Ha en fin dag!

/ S.

Alla ♥-dag!

Hoppas ni får en kärleksfull dag! ♥

/ S.


Nu blir det god mat på harrys för oss!



Ha en mysig kväll raringar!

/ S.


trettonde februari!

Goddag!
Lördag idag och är ledig, underbart! :) Började dagen med bakelser med mormor och morfar, sen blev det stan och lite shopping och just nu väntar jag på få hämta några kort som jag lämnat in på framkallning i förmiddags. Passar även på att städa och mysa med Viggo, älsklingen kommer nog när som helst hem från matchen med! :)



/ S.

4 år! ♥



Godmorgon!
I
dag är det den 12:de februari och det är min och älsklingens 4 årsdag! :) Underbart! Hoppas på en fantastisk dag! ♥ ♥ ♥

Även Grattis till pappa som fyller 44 år idag! :)

/ S.

lugn och skön kväll!

Blev mc´donalds till kvällsmat, sen åkte vi hem till min familj, sen blev det godis (dock för mycket) och nu kikar vi made in sweden. Hörs imorrn fina läsare! :)

/ S.


elfte februari!



Godkväll!
Idag har jag än så länge jobbat och vart på gympa, strax blir det mat med.
Ha en fin kväll! :)

/ S.

dags för gymmet!


N
u blir det gymmet med Sandra! :) Hoppas ni får en mysig kväll!

 

/ S.


viggo när man bäddar!



Våran Viggo vill mer än gärna vara med när vi bäddar, då blir han en hare och skuttar(ser för kul ut, hihi) omkring i sägen. Sen när allt är klart ska han alltid gömma sig under filten, och det blev inget undantag imorse när jag bäddade! ;)

/ S.

Tionde februari!

Goddag kära läsare!
Idag är jag äntligen ledig en dag efter ha jobbat nio dagar i streck. Så dagen börjades med en rejäl sovmorgon, sen åkte vi och handlade och åt sen frulle. Nu på dagen ska vi bara njuta av ledighet, men ikväll blir det träning med Sandra! :) Ha en fin dag så hörs vi lite senare!

/ S.

Nionde februari!

Godförmiddag!
Sitter just nu och väntar på att Fanny ska komma hit, då blir det fika. Ska bli så kul att träffa henne, hon har ju vart utomlands i drygt ett halvår nu. Men nu är hon hemma! :) Men nu ska jag kramas med älsklingen, hörs senare! :)

Jag och Fanny på Gbg-kalaset sommaren 2005! =)

/ S.


my day so far!

Dagen började som sagt med simning, vilket var otroligt skönt efteråt. Sen begav jag mig till A.f. och lämnade papper, sen fylla in en massa papper som skulle postas. Sen blir det middag med min man och efter det kollade vi på en sjukt bra och gripande film. Ska visa er sen vilken det var vi såg. Sen posta kuverten och nu laddar jag inför att cykla iväg till jobbet om en kvart!
Ha en mysig kväll läsare! :)

/ S. 


Åttonde februari!

Godmorgon!
Måndag redan igen - ny vecka, och det börjar med en simtur på badhuset med Sandra om drygt en halvtimma. Sen blir det lite ärenden att göra också efter det och sen jobb ikväll! Hörs efter simningen! :)



/ S.

det blev dags för årets första snöängel!








J
ag och älsklingen var hemma hos familjen och åt middag, då pölsade jag mig ut i trädgården i all snö och gjorde årets första snöängel! :)


Nu: tv-tittande innan det är dags att bege sig till jobbet! Ha en mysig kväll!


/ S.



sjunde februari!

Goddag!
B
örjade dagen med sovmorgon här hemma, ska strax fixa iordning mig lite och sen ska vi åka iväg hem till min familj där vi ska äta middag. Ska även kopiera lite viktiga papper som jag ska ha i veckan. Sen ikväll blir det jobb, hörs senare! Kiss!




/ S.

tre snygga överdelar från bikbok!

  
     

Dessa tre överdelar skulle jag gärna vilja ha i min garderob, snyggt!

Har precis knökat i mig en skål med glass och just nu myser jag med Viggo, kanske vilar en kvart innan det är dags för jobb om en timma!
Ha en underbar kväll! ♥

/ S.

 


sjätte februari!



Goddag!

Lördag idag och dagen började med att jag och älsklingen gick en runda på stan, sen åkte han iväg på innebandy och då gick jag och fikade med mormor och morfar. Så nu är jag nyss hemkommen så nu ska jag slappa framför tv:en och käka godis innan det är dags för jobb ikväll! Ha en fin dag!

/ S.

våran fredagskväll!

Ikväll har vi vart hemma hos min familj där det blev pizza och godis, mysigt! :) Kom hem för en timma sen och sedan dess har vi kollat nya serien på 4:an "Solsidan", riktigt roligt tyckte vi så den kommer vi fortsätta se! :) Till det blev det även en stor skål med glass, banan och chokladsås, så gott!
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn!



/ S.


nya leggings!



I love them! Do you? :)

/ S.


femte februari!

Godmorgon!

Idag skulle jag vart ledig, men fick hoppa in och jobba istället. Lite tråkigt men har jag har ju hela kvällen på mig att göra något annat kul! :) Nu ska jag gå in och väcka min man som ville sova lite till. Ha en fin dag så hörs vi ikväll! :)

 

/ S.


fotoalbum!


D
et var säkert tio år sedan jag framkallade kort och satte in i album, men nu ska det bli ändring på det. För nu har vi vart och köpt fotoalbum, pennor och fäste. Så nu är det bara att bestämma massa kort som ska framkallas och fixas in! Kul! :)


/ S.


Fjärde januari!

Godmorgon!
Just nu sitter vi och har avnjutit en god frukost. Om en timma är det jobbdags mellan 11-15, sen efter det blir det tvättning och träning. Hörs efter det! Pussis!



/ S.

Två bilden från brudfesten i fredags!

Sen efter dessa bilder så dog batteriet så ni får helt enkelt nöja mer med dessa!


Just nu:
Knökade nyss i mig en pizza och nu blir det choklad! :)


/ S.


This boots are made for walking!

Mina nya pjucks! :)

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska kika tv sen hämta min man som är på innebandy. Kvällen kommer bli lugn med soffmys! Ha en fin kväll raringar!

 

/ S.


Tredje februari!

Godmorgon!
Åh, det snöar fortfarande ute. Nu får det vara nog med snö, vill ju ha vår nu! Men men, den får jag väl vänta på några månader till.. Redan onsdag idag, och då brukar jag ju jobba kväll men ska hoppa in och jobba dag idag istället.
Så vi hörs efter det senare i eftermiddag! :)



/ S.

är rykterna om vem som blir vinnaren sanna?

Isåfall vet jag vem vinnaren är! ;) Vem tror ni vinner? :)


/ S.


inspiration!


Roligt att ni kommenterat så mycket nu, fortsätt med det! :)


/ S.


vintage adidas-shorts!


D
essa var det som kom på posten igår, äkta adidas vintage shorts från 70-talet! :) Dom var mindre än vad jag trodde de skulle vara men dom töjer sig nog förhoppningsvis lite. :) Ha en fin kväll så hörs vi senare!


/ S.


Andra februari!



Godmorgon!

Idag gick vi upp första gången kvart i sju och åkte och lämnade in bilden på service, mindre kul att gå upp så tidigt. Men efter det blev det att lägga sig igen och gud vad det var skönt att somna om igen i två timmar. Och nu har vi vart uppe i en timma snart och vi har ätit frulle och gosat framför tv:en. Men nu är det dags att fixa sig lite inför jobbet! Ha en bra dag!

/ S.

iväg på fika!

Så nu är jobbet avklarat och nu ska jag och maken åka hem till min familj där det blir fika! :) Förresten så har äntligen mitt paket kommit hem nu, kika in senare så får ni se vad det innehöll! :)
Nu fikadaaaags! :)



/ S.

Första februari!



Godmorgon!

Redan ny månad? Shit vad fort tiden går. Och igårkväll började det snöa igen och det har även snöat hela natten så nu har vi massa snö. Ahja, sitter med maken i soffan och har haft mysfrukost. Och nu ska jag fixa mig lite inför jobb 11-15 idag. Hörs efter det! :)

/ S.

RSS 2.0