Black vs gold

Har länge varit sugen på guldiga bestick och fick härromdagen syn på dessa i matta färger inne hos Jotex och jag föll för dom direkt! Dom ska beställas, men nu kan jag inte bestämma mig om jag ska köra på svarta eller guld? Tänkte köpt en av varje men det tyckte inte sambon så jag får nog tänka om..
 
Vilka hade ni köpt? Svarta eller i guld? :)
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godförmiddag fredag! 
Här hemma bjöd Tuva på lite sovmorgon imorse och nu har jag och sambon precis fikat lite efter att jag varit iväg på gymmet en stund. Har en ledig dag idag innan helgjobb drar igång, tänkte göra lite ärenden på stan, annars är dagen oplanerad! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

LIGHTBOX

 
Måste bara kika in och visa er min nya ljusbox, alltså en box som lyser som en lampa där man lätt kan byta ut och skriva vad man vill på! Så roligt! Var bara tvungen att beställa en till vardagsrummet och en till Tuvas rum, älskar dom! Du hittar dom här
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Denna fina rosett i mässing hade mer än gärna fått flytta hem till oss, du hittar den hos Svenskt tenn
 
/ S.

En ledig helg

 
I lördags bjöd jag ut sambon på dejt-night! 
 
 
Och söndagen startades med sovmorgon och sedan trädgårdsfix! 
 
I helgen har vi bland annat: haft fredagsmys, hängt på stan, trädgårdsfix, fikat, cyklat omkring, haft dejt med sambon och även suttit i en solstol och njutit av solen! 
 
Nu: Måndag och ny vecka, den startades med en ledig dag för mig och lilltejejen så vi cyklade bort till lekplatsen. Och nu vilar hon så jag passar på att slappa i soffan, det gäller att passa på! Sedan ikväll blir det äntligen träning igen efter några dagar ledigt därifrån! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Hårband

Hur fina är inte dessa hårband från Lindex? Måste haffa iallafall en ett av dom till våran tjej, får se om det blir en tur fram till stan redan idag! :) 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
På dagens schema står några timmars jobb innan det är dags att ta helg ihop med familjen. Och det känns otroligt skönt att helgen är helt oplanerad, så vi får se vad vi hittar på i det fina vädret som ska stanna hela helgen! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Idag får denna urläckra vas stå för Dagens vill ha! Älskar ju kaktusar som ni nog inte missat och även grönt i inredningen, så två tummar upp! Du hittar den här
 
Hoppas du får en fin onsdag! 
 
/ S.
 

Måndag och en liten sjukling

 
Här hemma myser vi inne idag, lilltjejen är nämnligen lite febrig och förkyld. Hoppas det går över tills imorgon! Nu vilar hon iallafall efter lite pannkakslunch och jag tänkte sätta mig och bläddra i senaste nummret av Elle som damp ner i brevlådan idag. Senare ikväll blir det ett roligt träningspass :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

Elodie Details - Nyheter

 
 
Kikade in på Elodie Details och fick se dessa fina saker, vill ha allt till Tuva! Synd bara att hon verkligen inte behöver något av det.. 
 
Hoppas ni får en mysig söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Här lyser solen för fullt och jag har en ledig dag innan helgjobb drar igång igen, så idag ska det göras lite ärenden och sedan njuta i solen. Sen i eftermiddag kanske det blir en cykeltur någonstans med lilla familjen :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Tuva 1 år 6 månader ♥

 
Idag blir våran lilla älskling redan 1,5 år, jisses vad tiden går och vad mycket hon utvecklas varje dag! Saker som händer just nu:
 
♥ Har idag för första gången varit på förskolan själv i några timmar
♥ Älskar sin hatt och kan inte gå utanför dörren utan den
♥ Kan säga över 10 ord
♥ Springer fram överallt, i en väldans fart
♥ Älskar att vara ute och leka
♥ Måste alltid vara med att duka fram sakerna på bordet vid middag
♥ Gillar godis och fika lika mycket som sin mamma
♥ Älskar musik och att dansa
 
Men nu har jag inte tid att sitta här mer för nu får jag äntligen cykla och hämta hem min lilla älskling från förskolan! ♥
 
/ S.

Nytt till hösten

'
 
Det börjar ju trilla in så himla mycket fina höstkläder just nu till Tuva runt om i butikerna, och inte minst hos Lindex där hittar du nämnligen en massa fint och dessa ovan är mina favoriter! 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag! 
 
/ S.

Inskolningsdags

 
Idag har vi haft den första inskolningsdagen på förskolan för våran Tuva, och det gick allt bra! Kommer nog bli jobbigare för mig än för henne.. Skönt att hon kommer få gå där ihop med sin bästis Leona iallafall! 
 
/ S.

Sista dagarna på semestern

 
 
I helgen har vi passat på att njuta av dom sista lediga dagarna ihop, det har bland annat ätits en massa glass, kvällsmat med svärföräldrarna, varit på dop och igår hade jag lite date-night med sambon. Vi cyklade ner till campingen och åt varsin pizza och avslutade med en runda minigolf, mysigt med lite tid ihop medans Tuva fick leka med sin mormor och resten av min släkt! :)
 
Idag började dagen med sovmorgon, på eftermiddagen blev det en cykeltur till Skogshyddan för glass och sedan stack jag iväg på ett träningspass. Och nu sitter jag i soffan och har precis tagit fram godisskålen, hoppas kunna sitta här hela resten av kvälen! :)
 
Hoppas ni också haft en bra helg! 
 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Sista lediga helgen på denna semester så här ska det njutas för fullt, så skönt att vi verkar ha vädret på våran sida också! På dagens schema har vi bara planerat in träning, sen så får vi se vart dagen tar oss. Skönt! :) 
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.

Göteborg - shopping och liseberg!

 
 
 
Igår blev det en dag i ett soligt Göteborg! Vi tog en tur på stan, shoppade och åt lunch innan vi sedan tog en promenad bort till Liseberg! Där strosade vi mest runt och kikade och åt Ben & Jerrys, och vann även stjärnvist! En riktigt bra onsdag helt enkelt! :) 
 
Hoppas ni får en fin torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Är ruggigt sugen på denna läckra bricka från Svenskt Tenn, dock tycker jag priset är lite väl saftigt så det tål att tänkas en extra gång på! Du hittar den iallafall på deras hemsida här
 
/ S.

Helgen som varit

 
Ytterligare en semstervecka har sprungit förbi och nu är vi inne på sista lediga veckan innan det är dags för rutiner och jobb igen, och även inskolnings dags på förskolan för Tuva. Så nu ska jag njuta av massa ledig tid ihop med min lilla familj! 
 
Helgen som gick spenderades bland annat på lekplatsen, mat hos svärföräldrarna, på gymmet, grillning och igår spenderade vi timmar åt trädgårdsröj. Och så har jag ätit aldeles för mycket godis, som vanligt.. hihi! 
 
Och med det sagt önskar jag er en härlig vecka! 
 
/ S.

Till hösten

 
Igår var vi framme på stan och hittade denna fina rosa mössa, den fick självklart följa med oss hem. Den kommer bli perfekt i höst ihop med favvo-koftan som är en gammal goding som passar Tuva än. Perfekt! :)
 
Du hittar mössan här
 
/ S.
 

RSS 2.0