som en sommardag!

Ja gud så varmt och härligt det har varit idag, och eftersom jag jobbar ikväll så tänkte jag passa på att få lite färg nu när solen äntligen är här. Mötte massor av människor som var ute och promenerade i det fina vädret och såg folk med bara överkroppar i trädgårdarna.
Jag var ju som sagt på väg hem till min familj för att sola i deras trädgård, men när jag kom dit så var det så att min lillasyster skulle ha förfest med sin klass där nu på dagen. För just nu idag så är det Karnevalen i stan, hela Gymnasiet klär ut sig klass för klass och går parad genom stan. Synd bara att jag börjar jobba klockan sex när det drar igång..
Hoppas ni får en härlig kväll ute i det fina vädret!

Bild från Karnevalen 2006 (gick då första året på gymnasiet) Jag är i mitten med den rosa flytvästen! ;)

/ S.


Trettioförsta maj!

Godmorgon solstrålar!
E
ftersom att jag nästan levt på godis, fika och CocaCola hela helgen bestämde jag mig för att åka och träna lite imorse, skönt nu efteråt. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen cykla hem till min familj och sola i det fina vädret! :) Köper nog med mig någon god mat och äter där med!

Förresten, redan sista maj idag! Visst är det helt sjukt hur fort tiden går?!



/ S.

bubbelroom magazine!




/ S.


trettionde maj!

Godmorgon!
Redan söndag igen och det innebär jobb ikväll, så vi började dagen med sovmorgon och sedan blev det även lite frukost där. Nu ska jag fixa iordning mig för sen ska vi ta cykeln iväg och handla lite grejer, sen ska vi hem till mamma och fira henne på mors-dag! :) Hörs senare!

/ S.

sommarkrysset!




Ikväll är det vår tur att vinna tycker vi! :)


/ S.


tjugonionde maj!

Goddag finingar! :)
N
u är jag hemma efter en dag på jobbet med massa massa kunder. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen cyklar jag och N till hans föräldrar och lånar deras uteplats för grillmys i solen! :) Hoppas ni får en lika mysig kväll som mig! :)



/ S.

harrys ikväll!



Nu sticker vi till Harrys och möter upp mamma och pappa för en mysig kväll med underbar god mat och dricka! :) Ha en underbar kväll raringar! ♥


/ S.


Tjugoåttonde maj!



Godmorgon!

Gick upp en timma tidigare idag för jag tänkte ge mig ut på en morgonpromenad imorse i det fina vädret, men jag var trött och sugen på choklad så fick bli att gå och köpa en Marabou istället. Nu är hela snart slut och jag sitter och laddar inför jobbet som börjar om en timma. Nu hoppa Viggo upp i soffan bredvid mig så nu får jag gosa lite med han också! :) Hoppas ni får en fin förmiddag så hörs vi i eftermiddag när jag slutat! :)

/ S.

korallt i öronen!


Mina nya örhängen, älskar färgen verkligen! :)

/ S.

tjugosjunde maj!

Godmorgon!
Är nu hemma efter nästan en timmas morgonpromenad med Sandra, var så otroligt härligt väder ute idag med! :) Nu ska jag slappa i soffan lite innan det är dags för jobb om drygt en timma. Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag!


Från Lady Gaga, Stockholm 8 maj! :)

/ S.

heldag ute!


Nu är jag hemma efter en heldag utomhus, först blev det promenad med Sandra. Sen cyklade vi och solade, sen blev det stan och det avslutades på Birgers med varsin god glass! :) Köpte äntligen långklänningen som jag ville ha, en sommardröm verkligen! :) Provade även denna snygga kavaj ovan, men den var tok för stor. Riktigt synd, för den var så snygg!

Nu sitter jag framför The Hills och laddar inför jobbet som börjar om en timma, ikväll jobbar jag och Sandra så det har verkligen blivit en heldag med henne! :)
Ha en fin kväll!

/ S.

Tjugosjätte maj!

Godförmiddag vänner!
N
u ska jag ta på mig träningsskorna och möta upp Sandra för en promenad! :)



/ S.

kladdkaka, grädde och banan!

Äntligen sitter vi nu framför en film och jag äter frödinges kladdkaka, grädde och banan. Fick cykla runt i halva stan för att hitta just den kladdkakan jag ville ha, måste ju ha den godaste såklart! :)

Så fick bli denna goda efterrätt istället för springningen ikväll! ;)
Ha en fin kväll!


/ S.


Ringen!

Alexander mcqueen Knuckleduster comboring!
Sjukt snygg ring, om jag hade vart miljonär så hade den suttit på mina fingrar! :)

/ S.


tjugofemte maj!



Godmorgon!

Tisdag idag, och det småregnar ute idag. Men det gör mig inget eftersom jag ändå jobbar idag, 11-16 är tiden som gäller idag. Annars idag får vi se vad vi hittar på, det enda som är bestämmt är att vi ska ut och springa.
Hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi i eftermiddag!


/ S.

pannkaksbakning!

Slutade jobbet klockan sju, då cyklade jag hem och tog på mig träningskläderna så kom Sandra så gick vi och N ut på nästan en timmas promenad. :) Nu är vi hemma och just nu lagar vi pannkakor, mums med tanke på att jag har massa grädde som jag kan ha i! ;)



/ S.

tjugofjärde maj!



Godmorgon!
M
åndag och ny vecka, och den tänkte jag börja med ett medelgympa-pass imorse men såg att det var ändrar till ett bas-pass så skippade det. Har suttit och ätit frukost och myst med Viggo istället. Men strax ska jag ta tag i mig och fixa iordning lite inför jobbet som börjar klockan tolv. Hoppas ni får en fin start på veckan så hörs vi när jag kommit hem från jobbet! :)

/ S.

god mat, golf och springning!

Först var det grillning, solning och sedan chokladpudding för oss hos min familj, sen åkte vi ut till golfbanan för att slå lite. Fick med mig Sandra med så det var mycket roande och mycket skratt när vi skulle försöka lära oss hur man skulle slå. Väl hemkomna så begav jag och N oss ut på en liten springtur, nu är vi helt slut och ska nu hoppa in i duschen. Blir en lugn kväll kan jag lova efter detta!
Bjuder på en bild från igår! ;)



/ S.

tjugotredje maj!

Goddag!
Gårkvällen var kanon (bilder kommer senare under dagen), så imorse var vi trötta så vi blev sena upp ur sängen. Men nu har vi tagit oss en promenad till min familj där vi nu ska grilla och äta gott! :) Härligt! :)
Hoppas ni får en solig dag så hörs vi senare!



/ S.

don´t call med Gaga!




K
ör på mina nya skorta och jeansshorts idag. Gillar du det? :)

Hoppas ni får en bra kväll, ses i dimman! :)


/ S.


nya örhängen!

 

Ett av mina nya par örhängen, dessa från Lindex. Jag bara älskar dom! :)
Får se om dom åker på ikväll! :)


/ S.


tjugoandra maj!

Godmorgon!
Lördag idag och jag är ledig helg!! Underbart! :) N är just nu i Arvika och ska kika Rallycross så jag har lägenheten helt för mig själv, så får se vad jag hittar på nu under dagen! Funderar på om jag ska orka mig fram till stan, men det är ingen som är vaken än. Sen ikväll blir det fest med några brudar, kuuul! :)
Hoppas ni får en mysig förmiddag!



/ S.

robin hood + godis och cocacola!



Så kommer min och N:s kväll se ut, för vi ska nämnligen gå på bio ikväll! Mysigt! :)
Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

tjugoförsta maj!

Godmorgon!
Har nu ätit frukost (ja frukost faktiskt, inte kladdkaka) och nu ska jag försöka hinna till banken innan det blir ett gympa-pass klockan tio. Sen blir det hem och duscha och göra iordning mig fort, för sen klockan tolv börjar jag jobba igen!
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommit hem! :)

/ S.

hoppar på våra stålhingstar!

Nu tar tar jag och N cyklarna till min familj för att få hjälp av pappa med en stjärnmejsel! ;) Hoppas dom bjuder på något gott för är så sugen på fika, glass och godis. Och jag som redan ätit massa kladdkaka, grädde och även en daimstrut idag.. Shit detta går överstyr med tror jag, och imorrn är det helg och då kommer det inte bli mindre sötsaker känner jag. Ajdå! Men så är det att vara Jag! :) Ha nu en bra kväll så hörs vi imorrn!



/ S.


tjugonde maj!



Godmorgon!

Har redan vart uppe i två ½ timma, skulle egentligen tagit en promenad med Sandra imorse men det spöregnade så vi ställde in den. Istället åt jag upp den sista kladdkakan! ;) Nu sitter jag framför tv:en och myser med Viggo i mitt knä, mysigt! Ska strax göra iordning mig inför jobbet, hörs när jag kommit hem! Puss!

/ S.

shoppingen från igår!


Min efterlängtade skjorta! :)



Underbart fin ring köpte jag med, dock dålig bild på den!

Nu har jag och N vart iväg på en liten promenad i det härliga vädret, hoppas verkligen våren är här för att stanna nu! :) Och nu har vi precis ätit och kollar just nu på tv, blir en lugn och skön kväll! :) Hoppas ni har en fin kväll!

/ S.


nittonde maj!

Godmorgon!
H
ar redan vart uppe en timma, har ätit frulle och kladdkaka, grädde och banan (?!) Ja vem har sagt att man inte får äta efterrätt efter frukosten? Jag tycker iaf man får det! :) Annars då så sitter jag här inklenad igen och försöker få lite mer färg, testar att ta det på morgonen innan jag sätter på mig jobbkläderna för att sedan bege mig till jobbet. Idag jobbar jag ett nytt pass 12-19, hellre det än kväll iaf så! :) Men nu ska jag fortsätta dunka Lady Gaga innan det är dags att bege mig till jobbet! Ha en fin onsdag!

Ikväll får ni se min lilla shopping från igår! :)



/ S.

blev jag fläckig? nu: middagsbjudning!

Ja nu funderar ni säkert om jag sitter här fläckig som en dalmatin efter gårdagen försök med brun utan sol? Och nej, jag blev faktiskt nöjd med ett undantag bara. Jag fick för mig att jag skulle diska direkt efter jag smörjat in mig och mina händer (?) Hur faan tänkte jag då när jag började diska? Haha, resultatet visar att jag blev lite fläckig på händerna efter den insidenten. Men det var inte så farligt så jag är nöjd ändå! :)

Nu till idag, kom hem från Fanny och Trollhättan för någon timma sen. När jag kom hem så stensomnade jag och N i soffan nästan en timma. Efter det blev det att handla lite mat för strax kommer Sandra hit på kvällsmat hos oss! :) Vi ska bjuda på kasslergratäng, mums! :) Men nu måste jag tillbaka till köket!
Ha en mysig kväll raringar!

/ S.


artonde maj!

Godmorgon!
L
edig idag, och sitter just nu fixad i soffan och ska strax ta bilen och åka till Trollhättan. Ska hälsa på Fanny plus att vi ska ta en liten tur på Överby med, mysigt! :) Det blir nog en väldigt bra dag tor jag! :)
Ha en bra dag så hörs vi så fort jag kommer hem, Pussis!


Jag och Fanny (med Johnny Depp) i London förra året! :)

/ S.

brun utan sol!



Just nu när du läser detta så springer jag runt hemma och kommer på saker att göra stående, för jag har precis smörjt in hela mig med brun utan sol. Övervägde det eller om jag skulle ta solariet, men jag av brun utan solen en chans. Brukar bara köra det på benen för att få fin färg, men har aldrig kört hela kroppen så jag känner att detta kan gå åt tanderns. Kanske blir brunfläckig hela jag?
Äh, hellre det än hudcancer.

Förresten sa jag hur mycket jag hatar att vara klibbig på kroppen, och det är jag ju just nu över heeela kroppen. Kan inte sitta ner för då smetas det ut, så nu när jag skriver detta står jag upp. Får se hur länge jag orkar springa runt stående i lägenheten innan jag kommer slänga mig i soffan och moffa glass. ;)

/ S.


sjuttonde maj!

Goddag!
Måndag igen och ny vecka och jag började dagen med en liten morgonpromenad med Sandra. Och nu är jag precis hemkommen från ytterligare en dag på jobbet, så skönt att ha hela kvällen ledig. :) Jag och N ska laga mat om en stund sen ska han iväg på fotboll en liten stund så får se vad jag hittar på.
Hoppas ni får en bra start på veckan!




/ S.

film och marabou!

Nu klockan nio blir det denna film som visas på 3:an och till det blir det en 200 grams marabou, mumma! :)


/ S.


sextonde maj!

Goddag!
Nu är jag hemma efter en dag på jobbet, skönt att vara ledig ikväll! :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men det blir nog lugnt och skönt tror jag! :) Hoppas ni får en fortsatt mysig söndag!



/ S.

marabou polka!



Har ni inte smakat på den? Gör det! Den är kanon god! :)
Hoppas ni får en bra kväll medans jag jobbar! Puss!

/ S.

Femtonde maj!



Godmorgon!

Nu är vi uppe efter lite sovmorgon och lite frukost, och nu är jag sugen på godis och fika. Idag jobbar jag kväll så jag och N ska fram på stan en stund iaf, sen får vi se vad som händer tills jobbdags. Hoppas ni får en fin dag!

/ S.

från kappahl!

 



Dessa två saker skulle jag mer än gärna vilja ha! :)
Ha en fin fredagkväll raringar!

/ S.

nu blir det lunch/fika med sötaste mallan!



/ S.

fjortonde maj!

Godförmiddag!
B
örjade dagen med att jag hade jätte svårt att somna om efter att N åkt till jobbet, Viggo ville hellre busa med mig istället för att sova. När jag väl somnat om så ringde väckarklockan strax efter, då var det dags att gå upp. Då blev det frulle (vilket bestod av choklad) sen begav jag mig till Friskis för en timmas gympa-pass. Så nu ska jag käka lite mer choklad och hoppa in i duschen, Ha en härlig dag!

/ S.

Lite bilder från kvällen!









Nu är vi hemma efter en härlig promenad längst ut på Hindens Rev, där blev det grillning! :) Och nu blir det mys framför en film med massa godis! :)
Underbar kväll! :)

hindensrev!



N
u är jag äntligen hemma och nyduschad efter en väldigt hektiskt dag på jobbet! Nu blir det lite gos med N, sen ska vi med mina föräldrar till hindensrev och gå lite och även grilla korv! Mysigt! :) Hoppas ni får en mysig kväll! :)

/ S.

trettonde maj!

Godmorgon!
Blev sovmorgon till kvart i tio idag, sen var Viggo så jobbig att jag fick gå upp men det gjorde ju inget eftersom jag ändå ska iväg ochn jobba snart. Japp, även fast det är röd dag och dom flesta är lediga så beger jag mig till jobbet om en halvtimma. Fuskit eftersom N kan ligga kvar i sängen hela dagen och ha det gött! Men men, så är det. Ha en fin dag!


Jag i lördags på vårat boende!

/ S.

mer från i lördags!







/ S.

Tolfte maj!

Godmorgon!
R
edan onsdag, vilket innebär jobb nu på dagen. Sen får vi se vad vi hittar på idag. Men först blir det som sagt jobb i alla fall. Ha en fin dag!

/ S.

på jakt efter en liknande!

Är på jakt efter en liknande skjorta/tunika/blus, men hittar ingen någonstans. Har vart i hela stan och letade även i Stockholm. Nu har jag ett ställe kvar som dom antagligen hade något liknande så hoppas verkligen den är snygg! :)

 

/ S.


elfte maj!

Goddag!
Ledig dag och den började med en liten sovmorgon, såg att det var fint väder så jag cyklade hem till familjen för att ligga och pressa i deras trädgård. Men jag hann väl ligga där cirka två minuter innan världens största moln stannade framför solen och beslutade sig för att stanna där, så det var bara att cykla hem igen.

Bestämde mig då för att slänga på mig träningskläderna och gå och sola solarie istället, sen tog jag en liten joggingtur hem. Nu sitter jag här i soffan och börjar bli hungrig, får se vad jag ska göra idag tills N kommer hem.
Ha en fin dag så hörs vi senare!

/ S.

nytt!

Fick köpa mig ett par nya leggins eftersom ett av mina par gick av(!!) i tvättmaskinen!




Angående shoppingen i Stockholm så blev det väldigt dåligt med det faktiskt, hade bara någon timma att hinna shoppa på plus att inget av det jag letade efter fanns kvar någonstans. :( Men fick med mig, en tunika och ett par snygga örhängen! :) Åkte ju inte dit för att shoppa heller så, men är sjukt nöjd för Gaga var såååå grym! :) Ha en mysig kväll!

/ S.

tionde maj!

Godmorgon!
K
änner att jag är väldigt trött denna morgon, tur att jag fick lite sovmorgon i alla fall. Har ju inte blivit så mycket sovande nu i helgen, men ack så bra den varit! :) Konserten var ju så sjuukt bra, så grym! Plus att vi hade ståplats så vi stod jätte nära scenen verkligen, det blev massa bilder men tyvärr inte många som blev bra kvalite på. Synd att man inte äger en systemkamera.

Men nu tillbaka till vardagen, måndag igen och om en timma är det jobb som gäller. Synd att man inte alltid kan vara ledig, hade vart frukansvärt skönt! :)
Men nu ska jag stänga av här, hörs senare!



/ S.

hemma efter en grym kväll igår!



H
emma! Kom hem vid fyra, sen begav jag och N oss på att kika dansavslutning där min syster dansade. Och nu är jag äntligen hemma och kan slappna av, nu ska vi laga underbart god mat och bara njuta av kvällen! :):)

Måste bara säga att Lady Gaga var minst sagt, GRYM! Mer bilder kommer! :)

/ S.


lagy gaaaaaaaaaaga!



Nu bär det av till Stockholm! :) När vi kommer fram blir det först lite shopping, sen Lady Gaga! Tror det kommer bli grymt! Ha en underbar lördag! :)

/ S.

leta efter i stockholm!

  

Dessa tre saker önskar jag att jag kommer hem med efter turen till Stockholm som sker i morgon! :) Ha en bra kväll så hörs vi imorrn innan jag åker! :)

/ S.


lite bilder från gårkvällen!

Igår blev det ju grillning för mig och N hos min familj, härligt väder och god mat! :)





/ S.


lite bilder från gårkvällen!

Igår blev det ju grillning för mig och N hos min familj, härligt väder och god mat! :)





/ S.


sjunde maj!

Goddag!
Viggo väckte oss klockan nio idag och tyckte det var dags för oss att kliva upp, då begav jag mig till friskis för lite träning med Lollo! :) Sen hem och duscha, sen lunchade jag och N med hans pappa. Blev kebabtallrik och cola, så gött! :) Nu ska vi fram på stan en sväng tror jag, sen senare ska vi fika med mormor och morfar på stan! :) Hoppas ni får en fin fredag!

 

Jag idag! :)

/ S.


underbart härligt!

Har nu avklarat mina elva dagar och nu är jag ledig i tre (!!) dagar, shit det är lyx kan man säga! :) Guud vad skönt det ska bli. N är med ledig dessa dagar så jag vet inte riktigt hur vi ska fira detta, en glass i solen idag med kanske! ;) Daimstruten som jag redan knökat i mig idag saknar en glasskompis i magen känner jag! ;) Hörs raringar!


Update: Efter jag och N tagit en powernapp, beger vi oss nu till mina föräldrar för grillning i solskenet! :)

/ S.


Sjätte maj!

Godmorgon!
T
orsdag idag och dagen började med uppgång redan klockan sju imorse då jag skjutsade N till jobbet, sen hem och försöka somna om innan jag skulle möta Sandra för en liten morgonpromenad. Sen dess har jag ätit massa frukost och druckit varm oboy, gött! :) Om en timma blir det jobb, elfte dagen i rad faktiskt. Men idag när jag slutar klockan fyra så är jag ledig tills på måndag, fy fasen vad skönt att vara ledig tre dagar.

Helgen är ju strax här och guud vad jag längtat till denna helgen, ska bli så kul att åka till Stockholm och se Lady Gaga! Grymt! :) Lite shoppning blir det väl också, älskart! :) Ha en fin dag så hörs vi! :)

Jobbklar! :)

/ S.


femte maj!

Goddag solstråle! :)
Idag skulle vart min lediga dag, men hoppa in imorse klockan åtta och slutade nu klockan två. Nu är äntligen mina fem kvällar i rad över så ikväll är jag ledig, guud vad jag längtat! :) Det är underbart väder idag och N kommer strax hem så hoppas det blir grillning ikväll! och massa glass hoppas jag med! ;) Men nu ska jag ringa Sanna och planera lite inför helgen, kuuuul! :) Hoppas ni får en härlig eftermiddag och kväll i solen! :) Puss!



/ S.

söta kuddfodral

    

Så söta kuddfodral från H&M Home, dessa skulle gärna få pryda våran soffa! :)

/ S.


fjärde maj!

Godmorgon/förmiddag!

Vaknade strax efter tio av mobilens vibrerande, då var det bara att stiga upp. Sen dess har jag bara ätit frulle och myser med Viggo framför tv:en. Hade tänkt att jag skulle spendera dagen ute i solen idag med, men solen tycker inte det eftersom den håller sig bakom molnen. Så jag får väl passa på att göra lite ärenden och annat istället, sen ikväll blir det jobb igen. Den sista av dessa fem som jag gör i rad nu.. Damn vad skönt att dom snart är över! :) Men nu ska jag mysa lite med Viggo som sover så sött i mitt knä, hörs senare! :)

/ S.

tredje maj!



Goooodmorgon!

Måndag igen vilket innebär en helt ny vecka, och såhär kommer min vecka se ut i stora drag: Jobb (bara tre eller fyra dagar) :), träning, mysa, sola och försöka bli lite brun, fixa inför helgen, köpa leggings och sist men inte minst åka till stockholm i helgen och se Lady Gaga! :) Gud vad jag längtar tills på lördag alltså, kommer bli grymt! :) Men nu börjar jag veckan med att åka till Friskis och möta upp Sandra för ett pass. Hoppas veckan börjar bra för er med! :)

Grattis lillsis på din dag!


/ S.


andra maj!

Godmorgon!
Ytterligare en underbar morgon att ligga kvar i sängen en stund och bara njuta, och nu ska vi försöka få i oss lite frulle nu. Dagen kommer spenderas med N, ska hem på middag till min familj och fira min lillasyster som fyller år i morgon. ♥ 
Sen får vi se vart dagen tar vägen, sen ikväll blir det iallafal jobb för min del!

Ha en underbar söndag raringar! ♥


/ S.

första maj!

Godförmiddag!
H
oppas att ni hade en mysig kväll igår, kanske ni var ute och kikade på någon majbrasa? Som ni redan vet så var jag ju inte det, jobbade till halv två i natt. Dagen idag kommer spenderas med N, sen ikväll är det dags för jobb igen.
Ha en bra dag så hörs vi senare!

Förresten så är det bara en vecka kvar exakt tills jag åker till Stockholm och går på Lady Gaga, fasen vad kul det ska bli. Tror hon kommer vara grym på scen! :)



/ S.

RSS 2.0