Sista dagen i oktober.

Fredagens dukning när vi hade min familj över på fredagsmys! 
 
Har precis lämnat av Tuva på förskolan och usch vad kallt det var idag, det fick bli premiär för åkpåsen i vagnen till Lexus. Tänkte bara kika in här snabbt till er innan jag och Lexus strax ska hoppa in i bilen och åka iväg för lite mamma-träning, perfekt när man får ha med dom små! :) 
 
/ S.
 

Tjejkväll på stan.

 
 
I torsdags tog jag med mig min vän Elin för att besöka tjejkvällen som dom anordnade på stan, kvällsöppna butiker och restauranger och mycket bra erbjudande. Vi startade kvällen över en hamburgare innan det var dags för lite shopping! Mycket trevlig kväll! :) 
 
Nu lördag och jag och Tuva ska strax cykla mot dansskolan där det vankas familjedans, vi har aldrig varit på det förut så det ska bli kul att testa på. Det var även halloween-tema idag så vi får se om våran tjej vill ha på sig nya bamsedräkten eller inte där borta :) 
 
Ha en mysig lördag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Sambon är ledig idag så jag ska strax sticka iväg till gymmet och svettas lite. Annars idag ska vi åka och kolla upp en kula som Lexus har på sitt öra, skönt att dom kollar den noga en extra gång även fast dom verkligen inte trodde det var något farligt med den. Sen ikväll ska sambon ut med jobbet och istället kommer mina syskon, pappa och mamma hit på fredagsmys. Ska bli riktigt mysigt ♥
 
/ S.



Lexus 7 månader ♥

 
I måndags blev våran lille kille som nu mera har två små söta tänder 7 månader! 
 
/ S.
 

2 månader till julafton.

 
Kan ni förstå att det bara är två månader kvar till julafton? Herregud vart tar tiden vägen? 
 
Ovan, lite fina juldetaljer hos h&m just nu! 
 
/ S.
 

Några bilder från helgen

Fika hos mormor och morfar i fredagsförmiddag! 
 
Tränade skivstångpass för första gången på ett år, så kul var det! :)
 
Sen efter lite shopping på stan i lördags var det dags att handla lördagsgodis såklart! 
 
Sen igår var jag och Tuva på Bamse sång och dansföreställning! 
 
Fyra bilder på lite hur helgen spenderades, blandad kompott som ni kan se. Nu har jag och barnen sovit en stund efter en otroligt dålig natts, Lexus har krånglat hela natten så man har knappt fått någon sömn alls. Men skönt att vi kunde sova lite nu på förmiddagen iallafall, men nu är det dags för lunch. Sen i eftermiddag ska vi till Bvc och prata med en läkare om just Lexus sömn. hoppas dom kommer fram till något bra.. Sen ikväll är det dags för veckans roligaste gympapass, kul att ha något posetivt denna trötta och gråa måndag :)
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Drömmigt fin påslakarn i fin smutsrosa färg i tvättat linne, dock lite väl saftigt pris tycker jag så jag får snällt leta vidare efter liknande i en mera lagom prisklass! 
 
 
Lördag idag och jag tänkte börja dagen med ett skivstångspass, har inte varit på det på ett år så frågan är om jag ens kommer komma ur sängen imorgon! :)
 
/ S.

F R E D A G

Huuuur snyggt med dessa glasdörrar in till sovrummet? Så vill jag ha in till vårat men det kommer inte få plats tyvärr.. 
 
 
Godmorgon fredag! 
Idag ska jag ta med mig barnen och traska bort till frisören och klippa mig, sen får vi se vad vi gör med på dagen. Ikväll får det bli fredagmys framför idol iallafall. Kanske får bli tacos med för det var flera veckor sedan vi åt nu, hihi! 
 
/ S.
 

En frostig men väldigt fin morgon.

 
När man klev utanför dörren imorse fick man en liten chock, frost ute och jätte kallt. Kom på att vi måste kolla över alla vinterkläder och se vad som måste inköpas i år, snön kan ju komma när som helst nu.. 
 
Men vilken fin morgon det blev, strålande sol, klarblå himmel och inte ett endaste moln på himlen. Otroligt skön men kall morgonpromenad, nu gäller det att tina upp lite i soffan. 
 
Hoppas ni också har en solig och fin höstdag! :)
 
/ S.
 

Lantgården

 
 
 
I måndagseftermiddag packade jag och barnen in oss i bilen och åkte till lantgården, där spanade vi in djuren och lekte. Skönt att komma ut i höstsolen efter att spenderat förmiddagen inne med ett tvättberg. 
 
Nu onsdag och jag och Lexus ska fortsätta att göra ärenden nu medans Tuva är en liten stund på förskolan, så mycket smidigare att bara ha ett barn med sig när man ska iväg och göra massa saker. 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

En helg som sprang förbi..

 
I fredagskväll var vi hemma hos vänner för lek och mat, mycket trevligt var det och massa god mat fick vi. Kolla bara efterrätten: popcorn, glass, marsmallows och massa colasås. Mums! I lördags blev det en promenad fram till stran för ett ärende, sedan hem och baka kärleksmums innan vi packa ner fika och gick till en nybyggd lekplats nära oss. Sen körde vi på lördagsmys med pizza på kvällen, riktigt lugnt och skönt. Sen i söndags tränade vi alla i familjen innan det på kvällen var dags för middag hos svärföräldrarna. Riktigt skönt med en inte lika uppbokad helg som vi brukar ha annars :)
 
Nu tisdag och jag och Lexus har varit iväg på lite mamma-träning medans Tuva leker på förskolan, hon tyckte det skulle bli så roligt att få åka dit och leka. Senare i eftermiddag ska vi hem till vänner och deras nya lilla familjemedlem Hugo, mysigt! :)
 
/ S.

F R E D A G

Bild från Kenzas läckra badrum!
 

Godmorgon fredag!

Jag är hemma igen efter ett gympass och barnen har lekt med sin mormor under tiden. Nu blir det dusch, lunch och efter det går även sambon på helg med oss. Det ska storhandlas innan det ikväll är dags för lek och middag ihop med fina vänner! Bra start på helgen :)

 

/ S.


Dagens vill ha!

 
Fick syn på denna supersöta gungräv på jollyroom, och alltså hur söt är den inte? Den kanske man får köpa till Lexus rum sen när det är färdigrenoverat! 
 
/ S.

- FJÄDERLAMPA -

 
Kunde inte låta bli att köpa med denna gråa fjäderlampa hem när jag såg dom inne på Clas Ohlson. Den passade perfekt på Tuvas rum ju :) Köpte faktiskt en till som jag tänkte mig till vårat sovrum, men vi har inte bestämt oss än om vi ska behålla den eller leta vidare efter någon annan..
 
/ S.

4 från helgen.

I fredags lunchade vi hos min syster och gosade med hennes nya lilla kattunge.
 
Köpte godis till helgen, såklart!
 
I lördags hoppade jag i leopard-kappan för några timmars shopping med en vän i grannstaden, utan barn. Det var första gången jag var ifrån Lexus i mer än 3 timmar, och det hade såklart gått jätte bra för honom hemma med sambon :)
 
Och i söndags var jag på bukettbindningkurs i arenan där Bo-mässan höll hus i helgen, riktigt kul att lära sig och visst blev buketten fin? :)
 
Nu måndag och vi har haft en riktigt lugn dag här hemma idag, mest myst inomhus i soffan och lekt! Sen när sambon kom hem från jobbet stack jag iväg för en timmas träning, härligt! Nu ska vi strax sova då vi är riktigt trötta här hemma både jag och sambon så passar på att säga GOD NATT! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Strax trillar mamma/mormor in här i huset för lek med barnen så jag kna sticka iväg på en timmas cirkelfys, kul för barnen och leka med mormor och skönt för mig med lite svettig egentid. :) Annars idag ska vi hem till min syster och ikväll ska vi hem till min pappa som bjuder på kvällsmat! Härligt fredag med mycket häng med familjen! 
 
Hoppas ni också får en härlig fredag, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Hade jag inte redan haft en leopardkappa så hade denna varit given att uppdatera höstgarderoben med.. men den är ju så snygg, så får nog fundera lite på den ändå faktiskt! 
 
/ S.

Sista helgen i September!

 
I helgen har det varit fullt upp, som det alltid har en tendens att bli. I fredags började dagen med träning och sedan besökte jag och barnen mitt jobb, sedan hem på lunch, sen över till grannarna för lite fika och sedan en promenad bort till arenden där dom hade lite barnaktiviteter. Sen avslutade vi dagen med god mat och idolmys! Sen i lördags blev en timmas zumba innan det var dags för bio för mig och Tuva, sedan på kvällen åt vi kinamat med svärföräldrarna. Söndagen började också med träning, och sedan på eftermiddagen var det äntligen dags för Tuvas gympa att börja igen efter sommaruppehållet! Som hon längtat! :) 
 
Nu tisdag och jag har precis fått i mig lite lunch här hemma medans Lexus leker på golvet och Tuva är på förskolan men ska snart hämtas hem. Får se om hon vill följa med hem idag eller inte, hon älskar verkligen att vara där! :) 
 
/ S.

RSS 2.0