Måndag vecka 35.

Inspiration från Pinterest!
 
 
Hej måndag och ny vecka! 
Veckan startade dock lite annorlunda än planerat då det körde ihop sig här på jobbet igår så jag fick hoppa in och jobba och är kvar några timmar till. Blir mycket jobb nu i början på veckan men sedan några dagars ledighet! 
 
Men annars har jag haft mysig fredag och lördag med familjen, liten utflykt i fredags och i lördags var vi på ikea och beställde nytt till tvättstugan. Ska fixa före och efterbilder till er för det brukar ni ju tycka är roligt att se! :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Pinterest.
 
 
Välkommen fredag! 
Jag och Lexus gick på helg redan i tisdagseftermiddag så vi har en lugn morgon här hemma, och Tuva är i skolan och sambon på jobbet. Strax ska vi dock göra oss iordning för dagen och ta en promenad in till stan för att gå och klippa oss. Sen efter lunch när Tuva och sambon slutat har vi lite ärenden utanför stan och även lite ärenden på stan vi behöver göra. Sen ikväll blir det såklart fredagsmys här hemma, det bästa på hela veckan! 
 
Ha en mysig fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Spanat in på stan:

Sprang lite ärenden på stan förra veckan och passade även på att kolla efter något fint lite höstigare kuddfodral till soffan, hittade detta på h&m och visst var det fint? :) Men tyvärr gick det inte att tvätta i tvättmaskinen, och det funkar ju inte hemma hos en småbarnfamilj så det fick tyvärr inte följa med hem. 
 
 
Och inne på Åhlens såg jag denna lilla fotölj, hur fin? Synd att vi inte har någon plats för den för annars hade den absolut fått följa med hem! 
 
 
Gillade ni någon av sakerna jag spanade in? 
 
/ S.

Skara Sommarland

I söndags var vi för åttonde och sista gången på Skara Sommarland för i år (vi har årskort) och vilken lyckad dag vi fick! 
 
 
Vi gick in kl 10 när dom öppnade och då var det super lite folk så vi passade på att åka massor direkt när det inte var några köer! 
 
 
Här hade Lexus hela karusellen för sig själv och det var strålande sol. 
 
 
Och lite blött blev det efter denna! 
 
 
Och vi avslutade med att vi skulle spela på marabou-hjulet innan vi gick hem och titta vad som hände! Lexus nummer vann! Kolla lyckan i ansiktet! :)
 
Mycket lyckad säsong på Skara sommarland, och har varit vädligt roligt att ha årskort där och kunnat åka dit så mycket. Blir garanterat årskort där nästa år också! 
 
Har ni varit på Skara Sommarland? 
 
/ S.

Vecka 34:

Inspiration från Pinterest.
 
 
Måndag och ny vecka, och denna veckan ser jag fram emot:
° Jobbar endast måndag och tisdag 
° Ska starta en ny behandling för mina höfter
° Ledig helg med familjen
 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan!
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Bild från pinterest.
 
 
Godmorgon fredag! 
Imorse lämnade jag och Lexus Tuva i skolan, sedan sprang Lexus över till granntjejen och lekte. Då passade jag på att åka och träna, så nu ska jag hoppa in i duschen. Nu har granntjejen följt med hit så nu är dom här och leker. Sen halv ett slutar Tuva skolan och strax efter slutar sambon, sen är vi alla lediga resten av dagen så vi får se vad vi gör! 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Idag står detta vitrinskåp från Ferm Living för `dagens vill ha´. Det hade passat bra i både vardagsrum eller i vårat badrum, men tyvärr ligger priset på över femtontusen så det blir inget köp! Men fint var det som sagt :) 
 
/ S.

Från senaste dagarna:

I helgen har vi varit nere vid vattnet och kollat på vattenscooter sm, spännande att titta på tycke hela familjen. 
 
 
Sen kom min syster och hennes lilla familj förbi, och vet ni? För en månad sedan blev jag moster till denna lilla tjej, Meja! :) Hon sov gott här i Tuvas famn! 
 
 
ch påtal om Tuva, idag började hon 1:a klass. Fick absolut inte ta någon bild på henne imorse innan skolan men hoppas få ta en sen när jag hämtar henne istället! :) 
 
Nu är jag på jobbet, skulle varit ledig men är lite sjukdomar bland personal så jag fick hoppa in och jobba. Sen ikväll ska jag ut och äta med en fin vän, det ska bli mysigt! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

En fika på handens hus.

Igår efter lunch när sambon slutat jobbet så åkte vi ut på en liten utflykt, vi åkte upp till Kinnekulle och vi besökte Handens Hus! 
 
 
Fanns enkelt fika i form av glass eller hembakt bulle. 
 
 
Så mysigt ställe! 
 
 
 
 
Idag är det lördag, jag och barnen har precis ätit frukost här hemma och sambon är på golfbanan. Om regnet håller sig borta så tänkte vi ta en promenad in till stan och fika med min mamma och köpa en helgbukett hem. Men just nu ser det ut som regnet hänger i luften så vi får se om vi kommer iväg. Sen får vi se vad vi gör resten av denna dag :) 
 
Ha en mysig lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag!
Jag och barnen tog helg redan i onsdags så vi har en ledig fredag framför oss, och sambon slutar vi lunch sedan. Nu efter frukost ska vi ta oss in till stan, jag ska åka till gymmet och barnen ska få leka hemma hos deras mormor under tiden. Sen får vi se vad vi hittar på senare idag när sambon slutat :) 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Till barnrummet.

När hösten börjar närma sig blir jag alltid så sugen på att göra om här hemma, vi har inga stora projekt inplanerade förutom att en snickare ska komma hit och bygga en glasvägg in till vårat sovrum. 
 
 
Detta påslakarn och den söta minibyrån hade gärna fått flytta in i Lexus rum här hemma, du hittar dom på H&M!
 
/ S.

Gränna och jönköping!

Förra veckan (som var våran sista semestervecka) kickade vi igång med besöka Gränna. Så mysig liten stad, barnen tyckte det var spännade att se när dom rullade polkagrisar och dom var såklart nöjda efter att få själva välja vilka två sorter var dom ville köpa. 
 
 
Blev tillslut en hög med polkagrisar som fick följa med hem.
 
 
Men hem åkte vi inte, utan jag hade läst om ett mysigt litet ställe som hette Röttle som skulle ha bland annat ett vattenfall. Och vilket mysigt ställe, fanns massor mysiga små sommarstugor och jag och sambon sa direkt att där skulle man ha sommarstuga. 
 
 
Våran busiga kille vid vattenfallet, lite sockerhög av polkagrisen! Hihi!
 
 
Sen åkte vi till Jönköping där vi hade en hotellnatt inbokad, myste på hotellrummet sen åkte vi till A6 en sväng men ingen var sugen på shopping så vi åkte tillbaka till hotellet istället. 
 
 
Sen tog vi en promenad till BadaBing- burger för kvällsmat, så himla gott var det. Hela familjen gav tummen upp! Sedan avslutade vi med lite lek i parken innan det blev kvällsmys på hotellrummet. 
 
 
Dagen efter var det dags för hotellfrukost, och barnen var supertaggade på att få äta nutella till frukost. Hihi! Innan vi åkte hem stannade vi på en väldigt rolig och stor lekplats, och efter det blev det att besöka en rospark innan vi sedan rullade hemåt igen. Väldigt lyckad och mysig liten resa :) 
 
STOR KRAM! 
 
/ S.
 
 
 

Det sista på semestern..

Igår spenderade vi dagen på Skara Sommarland, först badade vi och sen blev det lite åkning inne på tivolit. 
 
 
Sen när vi kom hem gjorde vi egna pizzor till kvällsmat, så gott! 
 
 
Idag är det söndag och sista dagen innan det imorgon är dags för jobb/förskola och fritids igen. Vi har passat på att greja lite här hemma, tränat och snart blir det kvällsmat och mys i soffan medans regnet öser ner. 
 
Hade gärna haft några mer veckors semester ihop med hela familjen men tyvärr är det ju dags för jobb och vardag igen. Men vi har haft en väldigt bra och lugn semester i år vilket känns vädligt skönt! 
 
Hoppas ni också fått njuta av semester ihop med era nära och kära! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0