F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest! 
 
 
Hej fredag! 
Tuva är i skolan och jag och Lexus är lediga, eller ja Lexus har varit ledig hela veckan för det går magsjuka på förskolan så vi har pusslat med jobb så vi kunnat ha honom hemma. 
 
Lexus har just nu en granne över så dom leker för fullt här hemma, jag funderar på om jag ska baka något gott nu när det är fredag! Sedan vid lunch slutar Tuva och sambon, sen får vi se vad vi gör idag. Vill ta kort på barnen ute i skogen som jag gör varje år så hoppas solen visar sig lite så man kan göra det :) 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Årets sista fotbollsmatch

Igår startade dagen också tidigt då Tuva hade borta match klockan tio i grannstaden. Det blev vinst och Tuva gjorde två mål, det var även sista matchen för i år så extra roligt att få avsluta med vinst :) 
 
Tuva (till höger), med sin bästis! 
 
 
 Efter matchen åkte vi upp till Billingen så Lexus skulle få cykla på olika cykelbanor, sedan blev det lunch på en pizzeria innan det var dags att mot Falköping där jag skulle kolla upp min höft. Allt satt som det skulle i höften så nu hoppas jag smärtan förvinner helt snart. 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 

/ S.

En mysig start på lördagen

Imorse ringde klockan även fast jag var ledig, för imorse var jag och min mamma nämligen inbokade på ett litet träningsevent på stadtshotellet här i stan. 
 
 
Det började med 45 minuters bodybalance och sen avslutades det med hotellfrukost! Riktigt mysig start på dagen :) 
 
 
Sen efter lunch åkte jag och barnen och hämtade upp min mamma och då åkte vi bort till en bilhandlare som hade lite roliga saker för barnen, bland annat: hoppborg, man fick träna på skott på hockey och bandymål, käpphästhoppning och fiskedamm. Så roligt när det anordnas saker för barnen :)
 
Och nu ikväll lagades det god kvällsmat och nu är vi nyss hemkomna från en kvällspromenad. Sambon lägger barnen just nu, sen får vi se om vi startar någon film eller om vi lägger oss tidigt istället för imorgon ringer klockan också då Tuva har bortamatch tidigt imorgon! 
 
Ha en fortsatt mysig lördagkväll! 
 
/ S.

Gröna detaljer i en butik:

När vi ändå är inne på det gröna så kan jag även passa på att tipsa om detta från Rusta. 
 
 
Väldigt stort ljus i en fin grön nyans, jag har det själv hemma på soffbordet ihop med andra mindre ljuslyktor. Fint och prisvärd då det endast kostar 199kr! 
 
 
Sen hittade jag även denna gröna snygga kruka, men den fick inte följa med hem för har redan aldeled för många redan. Fanns i minst en storlek till och denna kostade 129kr! 
 
-
 
 
Annars då? Jo det är torsdag och jag är på jobbet, jobbar ända tils imorgonbitti men då går jag sedan på efterlängtad ledig helg! 
Ha en fortsatt fin torsdag! 
 
/ S.

Grönt till öronen

Favoritfärgen är ju helt klart grönt sedan ett tag tillbaka och förra veckan beställde jag både en grön höstjacka och ett par gröna tights. Och sen fick jag syn på dessa..
 
 
Huuur snygga? Frågan är bara när man ska ha dom på sig.. 
Dom är iallafall från & Other Stories, får se om jag klickar hem dom eller inte. 
 
 
/ S.
 

Vecka 38:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Den här veckan ser jag fram emot: 
° Mindre tid på jobbet
° Mer tid hemma med familjen
° Tuvas sista fotbollsmatch för säsongen
° Ledig helg
° Läkartid för min höft
 
 
Ha en fin start på veckan! 
 
/ S.

Fotbollsavslutning, gym och höstsol.

Igårmorse gick jag av jobbet och gick hem till familjen, det var då dags att hoppa ur jobbkläderna och klä sig för fotbollsavslutning för Lexus. Tuva ville inte följa med så hon skjutsades till en kompis under tiden. Här nedan ser ni en nöjd kille som klarat av fotbollsskolan, det firades med korv och en medalj! 
 
 
Sen hem igen för att klä oss för en stund på motorbanan och folkrace, men tyvärr fick vi reda på att det var inställt när vi kom dit så vi fick åka hem istället. Vi var ute och njöt av höstsolen, sambon hjälpte grannarna lite och barnen lekte med kompisar. Sen stack jag iväg till gymmet en sväng, sen åt vi en god kvällsmat och sen avslutade vi dagen med en kvällspromenad hela familjen och sen lördagsgodis i soffan. 
 
Nu söndag och jag jobbar tills imorgon, sen har jag ledigt i två dagar innan det sen är dags för ett jobbpass igen innan jag går på ledig helg! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Pinterest!
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus har nyss varit och lämnat Tuva i skolan, och sambon är påväg hem från stockholm där han varit på jobb. 
 
I eftermiddag är det dags att starta jobbhelgen, blir väldigt mycket jobb denna helg men imorgon har jag många timmar ledigt, och då är det fullt upp med Lexus sista fotbollsträning och sen ska vi kolla på folkracetävling. 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.
 

Från helgen:

Firade in helgen i torsdags med att gå på bio med en vän, vi såg senaste filmen i "after-serien". 
 
Sen i fredags cyklade gick jag och Lexus hem till min mamma, hon var barnvakt åt min systerdotter så vi var där och lekte och myste lite innan det var dags att få resten av familjen att gå på helg. Sen blev det lite ärenden på stan och sen gymmet för mig, sen avslutade vi fredagen med tacos.
 
 
I lördags var det fotbollsträning för Lexus, och samtidigt sprang Tuva paprica-loppet som ica anordnade.
 
Sen var det hem och hoppa i kalaskläderna för Tuva för då var det dags för kalas för en tjej i klassen. 
 
 
Då tog jag och sambon med oss Lexus till favoritlunchstället och sedan åkte vi och kollade lite på motorbanan. Sen åkte sambon och barnen och kollade på fotboll och jag tog med mig grannen och gick milen i Råda. Härlig lördag! 
 
 
Sen idag har Tuva spelat fotbollsmatch, sen firade vi att hon gjorde tre mål med en glass efteråt. Sen blev det gymmet för min del medans ett långkok stod och puttrade på spisen där hemma.  
 
Men nu ska jag stänga ner här och sova, hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

I BLÅBÄRSSKOGEN

Jag och Lexus gick på helg igår så vi har varit lediga idag, efter en stunds mys i soffan blev vi lite rastlösa så då traskade vi ut i skogen precis bredvid här för att plocka lite blåbär.
 
 
Nu har vi precis hämtat Tuva i skolan, och även barnens bästisar så nu blir det lek hela eftermiddagen! Tänkte slänga ihop lite chokladbollar att lyxa med till mellis sen! 
 
/ S.

Marabou - äpple & kanel

Som ni säkert redan vet älskar jag godis, och att testa nyheter. Så nu när Marabou släpple en nyhet var jag ju såklart tvungen att prova den! 
 
 
Jag tyckte den smakade äppelpaj, absolut god men troligtvis ingen ny favorit! 
 
Har ni också smakat? Isåfall vad tyckte ni? :) 
 
/ S.

Måndag och vecka 36 är här.

Måndagsinspiration från Pinterest!
 
 
Efter en lugn helg med härligt väder så är jag laddad inför en ny vecka, dock är det väldigt mycket nu i början på veckan men ser fram emot:
 
° Att jag bara jobbar i början på veckan, och sedan går på helg
° Lexus börjar sin simskola
° Ledig helg med familjen
° Tuva spelar fotbollsmatch i helgen
° Åka till gymmet igen efter en veckas vila därifrån 
 
 
Hoppas ni får en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

Sugen på ny höstjacka:

Nu är hösten här och jag ska hem och inventera mitt jack-förråd, är sugen på en jacka likt bilderna nedan. En i svart tror jag det blir, dessa två kommer från H&M.
 
 
Men sen fick jag syn på denna från barnavdelningen från H&M, och visst såg den fin ut? Jag kan ofta handla vissa plagg från barnavdelningen så ska spana in denna också. 
 
 
 
Gillade ni någon av dessa ovan? :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest!
 
Fredag igen, och här hemma är jag och Lexus lediga och direkt när vi lämnat Tuva i skolan så startade vi ett fredagsbak, det blev en drömtårta idag.
 
Annars idag ska vi på utvecklingssamtal när Tuva slutat och sen ska hon till frisören,  efter det blir det nog gym för mig. Sen blir det fredagsmys hemma med familjen. Sen imorgon är det dags för ett dygnpass på jobbet för mig! 
 
Ha en fin fredag :)
 
/ S.

Sett på stan:

Hann med en snabb runda inne på H&M förra veckan och fotade mina favoriter:
 
 
Fin dukning, gillade speciellt assietterna. 
 
 
 Härlig randig tröja, den kommer bli perfekt nu i höst så den fick faktiskt följa med hem! 
 
 
Och dessa assietter, hade jag inte redan haft för många så hade jag absolut köpt dessa i olika färger. Ääälskar dom! 
 
 
Gillade ni något av sakerna ovan? 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0