Cheryl tapet.

Hittade denna läckra tapet inne hos Ellos! Tänk om jag hade haft en bra plats för den här hemma, då hade jag klickat hem den direkt! :)
 
/ S.
 

Från helgen:

Helgen startades i fredagsmorse på H&M där dom hade frukostevent, trevlig start på dagen och såkart kom jag inte tomhänt därifrån! 
 
Sedan i lördags hade jag närmsta familjen här hemma på födelsedagsfika för mig som fyllde år! :)
 
Sedan blev det ett besök i inredningsbutiken Piece of Ease, och som vanligt vill jag ha med mig ALLT hem! 
 
Helgen är över och det har varit en riktigt grå, regnig och lite deppig måndag, tur jag och Tuva trotsade vädret och orkade oss iväg till vänner efter lunch så Tuva fick leka av sig lite. Nu efter matlagning och läggning känner jag mig otroligt trött här i soffan, får nog bli en varmdusch och att sova tidigt ikväll. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Idag är det min dag..

 
Idag är det min tur att bli ett år äldre, rättare sagt 28 år! Och det firar jag med en dag med familjen ♥ 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Här hemma ska faktiskt jag iväg på ett frukost-event med en vän, ska bli roligt! :) Mormorn kommer hit när som helst och leker med Tuva under tiden, perfekt start på helgen. 
 
Annars i helgen fyller jag år så det blir att fira lite, plus att vi ska ha vänner över på kvällsmat imorgon! Så tror det blir en riktigt bra helg :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.
 

Vecka 36

 
Idag kliver vi in i vecka 36 så nu är det ungefär 4 veckor kvar innan det är dags för den nya familjemedlemmen att titta ut till oss! Som vi längtar efter dig ♥ 
 
Du är nu ca 45 cm lång och väger strax över 2,5 kilo, så inte konstigt att det börjar bli trångt där inne och att det är rätt obekvämt för mig med magen i mellanåt. Annars mår jag bra, det är fortfarande mitt ben som krånglar eftersom jag har en inflammation i det som dom inte kan göra något åt sålänge jag är gravid. Men hoppas att det försvinner snabbt efter sen så jag kan röra mig som vanligt, nu kan jag ju inte ens ta en promenad vilket är riktigt trist.. 
 
/ S.

Önskelista till min födelsedag!

 
- Fiolfikus - Kappa - Ankelboots - Blus
 
På söndag är det min tur att bli ett år äldre och jag är just nu sugen på massa nytt grönt till hemmet, fiolfikusen står överst på listan! Sen leopardkappan jag provade förra veckan har jag inte lyckats glömma än, och ankelbootsen måste jag leta efter i butik annars beställa. Och den röda blusen ser ju så fin ut, hade varit snygg i vår ihop med ett par snygga jenans och ankelbootsen ovan! :) 
 
/ S.
 

Fyra från helgen som gick:

En lycklig 3-åring som kunde cyklade hem till sin bästis! 
 
Efter barnkalas i lördags så fick jag och sambon en dejtnight! 
 
Avslutade med gino hemma framför en film. 
 
Lyxade till det med glass till mellis i söndags. 
 
Ytterligare en helg har sprungit förbi, det har bland annat varit barnkalas och dejt med sambon på schemat! Igår startade vi veckan lite lugnt med besök hos svärmor/farmor för att sedan hänga lite på lekplatsen. 
 
Nu idag lyser solen, då måste man passa på att hänga ute lite. Kanske dra fram solstolarna och sätta sig i solväggen (med jacka) för första gången i år! :) 
 
/ S.

Tuvas 3 år - Glasskalas

 
 
 
Förra helgen var det dags för närmsta släkten att komma och fira våran 3-åring, det blev ett lyckat glasskalas och Tuva fick en massa fina paket. Jag hade även pysslat ihop en glasskiosk som blev riktigt populär :) 
 
Nu idag, är det dags för kalas nummer 2 :)
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Skönt att helgen är på igång så även sambon får vara ledig med oss. I helgen har vi än så länge inte så mycket inplanerat förutom att jag ska på bio med en vän, och sedan är det även dags för sista 3 års-kalaset för Tuva. Kommer verkligen bli fullt hus här hemma med alla vuxna och barn men vad mysigt och roligt det kommer bli 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen!
 
/ S.

Dagens vill ha!

Sprang in på h&m en snabbis idag och klämde på denna kappa, tror faktiskt att den får hamna överst på önskelistan till födelsedagen! Tänk att man blir ytterligare ett år äldre nästa helg.. 
 
/ S.

♥ Tuva 3 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Tuvas 3 årsdag, hurra! Du är det bästa vi vet! ♥ 
 
/ S.
 
 

Lördags-buketten.

 
Bjuder på en bild på helgens bukett och passar på att önska er en trevlig fortsättning på helgen! :) 
 
Imorgon är det dags för första 3-årskalaset för Tuva ♥ 
 
/ S.

Snart dags för 3 årskalas..

 
Kan inte förstå att våran lilla tjej fyller 3 år nästa vecka! Helt sjukt vad fort tiden går.. 
 
På söndag väntar första kalaset iallafall och jag passade på att bunkra upp med lite kalasprylar när jag var på ullared för två veckor sedan. Håller även på med ett större pyssel som jag tänkte överraska Tuva med till kalaset, tror hon kommer bli rikigt glad :) 
 
Förresten så skulle Tuva fått börja att gå 15 timmar/veckan på dagis denna vecka, men det går magsjuka där just nu så jag har haft henne hemma hela veckan! Men hoppas det försvinner så hon äntligen får gå tillbaka till dagis och leka med sina kompisar. Och vad ska jag göra då? Jo, passa på att sova och vila för det finns inte på världskartan här hemma med en sprallig snart 3-åring! :)
 
/ S. 

Våran helg i göteborg

Vi började lördagen på universeum!
 
För att sedan checka in på hotell och gå fram och kika lite på stan.
 
Sen köpte vi med oss lite lördagsgott och myste på hotellrummet!
 
 
Vi passade även på att bada lite eftersom vi hade badkar på rummet.
 
Efter en god natts sömn så gick vi ner för att äta god hotellfrukost.
 
Sen tog vi ikea på vägen hem, vi fick bland annat med oss en ny tv-bänk.
 
Vilken mysig helg jag har haft med min lilla familj i göteborg! ♥ 
 
Hoppas ni också haft en fin helg och att ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.
 
 

Blusar x 3

 
Är såå sugen på lite våruppdatering till garderoben, och tänkte att blusar/skjortor kanske är bäst att köpa just nu. Dom funkar ju uppknäppna medans jag har magen kvar. Plus att det är ett smidigt amningsplagg, så får nog spana in dessa ovan från h&m nu i helgen! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Välkommen fredag! 
Dagen är här som jag längtar efter ett bra tag, för idag har jag gjort mitt sista pass på jobbet på väldigt länge. Nu ska jag njuta, vila och ladda inför bebisens ankomst i mars. Har fortfarande lite svårt att förstå att Tuva snart blir storasyster ♥ 
 
HAPPY FRIDAY!
 
/ S.

Vårskor i rosa och grått.

Fick syn på dessa söta vårskor på h&m´s hemsida och fastnade för dom direkt, så söta och sulan ser ut att vara rejäl också. Tummen upp på det! Får bli att spana in dom i butik i veckan till Tuva :) 
 
/ S.

RSS 2.0