Novent- fika

Igår var en solig sista lördag i november och vi bjöd hem min familj för lite novent-fika.
 
 
Det var bland annat citronkladdkaka, pepparkaksdammsugare och lussekatter.
 
 
Jag var också tvungen att prova att göra dessa virala kottar som jag sett så många göra på sociala medier, det är alltså kladdkaka och cocopops som man gör dessa av. 
Dom blev väldigt goda och fina tycker jag, åts med grädde till. 
 
 
----------
Söndag idag och vi tänkte åka iväg på julmarknad senare idag.
Annars så är alla julklappar inköpta så det kanke blir att börja slå in några av dom idag. 
 
Hoppas ni får en mysig söndag, KRAM! 
 
/ S.  

Bland löv och iskalla vindar

Det är fortfarande löv på endel träd även fast vi är inne på mitten av november, passade på att njuta av miljön härromdagen när jag jobbade hemifrån och gick ett varv i spåret på lunchen. 
 
 
Idag har det blåst totalt iskallt så cykelturen hem från jobbet var allt annat än trevligt. 
 
Men, skönt med fredag imorgon. Ska bli mysigt med lediga dagar med familjen. 
Ha en fortsatt mysig kväll! 
KRAM! 
 
/ S.

Senaste dagarna:

 
Efter bion i torsdags sprang jag in i en butik i stan för att jag kollat ut en gå bort-present som vi skulle ha med oss till vänner som vi var bortbjudna till dagen efter.
 
 
Det var denna smällkaramell med kolor innuti från Pärlans konfektyr som jag hade spanat in, perfekt gå bort-present nu i vinter ju! :) 
 
 
I helgen gick våran frys sönder, så vi blev tvungna att köpa nya kyl och frys. Bilden ovan tog jag inne på Elon här i stan under tiden som vi kollade runt bland vitvarorna. Älskar allt på bilden, absolut ett riktigt drömkök! 
 
 
I fredags tog jag med mig min lilla familj och åkte bort till bowlinghallen för en timmas bowling, väldigt roligt tycker hela familjen. 
 
-----
 
Onsdagkväll och veckorna springer verkligen förbi, tänk att det snart är helg igen! 
 
Hoppas ni har en fin vecka!
KRAM! 
 
/ S.

Halloween- fika

Överraskade barnen med detta att jag beställt detta halloween-fika tills igår. Så mycket gott! 
 
 
Tuva önskade tidigare i veckan att vi skulle picknicka i skogen så vi plockade med oss lite av fikat för att ta med ut och äta i skogen bredvid oss. 
 
 
Efter picknicken och lite ärendet på stan var det dags för bio, vi såg Nelly Rapp och den var riktigt bra. Har ni med inte för små barn inte sett den första Nelly Rapp så rekomenderar jag att se den, och sen gå på bion för att se nummer två. 
 
----
 
Fredag idag och jag ska om en stund iväg till gymmet, sedan blir det lunch här hemma och efter det ska vi iväg och bowla. 
Sen ikväll blir det taco-kväll med vänner! 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

HAPPY HALLOWEEN

Igårkväll stod bus eller godis på schemat här hemma, vi gick först hos några grannar och sedan åkte vi förbi min familj och barnens farmor och farfar. Hem kom vi med två pumpa-hinkar med massa godis!
 
 
Sambon och barnen gick på höstlov redan igår och efter arbetsdagen idag så var det även min tur att checka ut för lite höstlov. Ska bli så härligt med några dagar extra ledigt! Vi har även lite roliga saker så som bio och bowling som vi bokat in så det blir nog roliga dagar :) 
 
Hoppas ni har en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0