GLAD PÅSK!

 
GLAD PÅSK kära följare! Idag blir det först träning och sen ikväll ska vi äta god mat med vänner 
 
Ha en fin påskafton! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Nu tar jag helg med familjen efter ett dygnspass på jobbet! Wiie! Denna påskhelg är fullbokad med massa roliga saker, först idag står träning på schemat och senare ville Tuva gå påskkärring och vi ska på kalkon-middag hos min pappa. Bra start på helgen det! :) 
 
Ha en fin långfredag 
 
/ S.

- DIY - drinkvagn -

Trillade in på Stylismoblog och fastade för detta ikea hack, på denna drinkvagn för utomhusbruk. Den hade gärna fått pryda våran baksida i sommar, men isåfall ska den målas som på bilden nedan. 
 
Före:
Efter:
 
 
 
Visst blev den ruggigt snygg? Måste höra med sambon om vi ska satsa på en sådan till baksidan! :) 
 
/ S.

Randigt - meloner - glass

 
I torsdags var jag och Tuva på badhuset och då kom vi fram till då att det var dags att köpa nya badkläder till henne, för jösses vad hon har växt. Hittade dessa tre söta på H&M så dom ska jag gå och klämma på i veckan, perfekt påskpresent i påskägget! 
 
 
/ S. 
 


Våfflor dagen efter våffeldagen.

 
I söndags på våffeldagen jobbade jag hela dagen, så igår när jag gått av jobbet bjöd jag över min mormor, morfar och min syster hit på våfflor. Smarrigt! 
 
Nu tisdag och jag och Lexus har varit ute på en långpromenad precis medans Tuva är på förskolan några timmar och leker. Har en heldel som ska fixat idag inför påsken så minst en sak till på to-do listan måste bockas av innan jag ska hämta henne igen efter lunch. 
 
/ S.
 

Fyra från helgen:

Trots att dom mesta timmarna denna helg har spenderats på jobbet så har jag ändå hunnit med lie andra saker också:
 
Vi hade ju redan haft kalas för Lexus men i fredags kom min mamma och min syster förbi för att gratta Lexus lite igen över en förmiddagsfika :)
 
Paketöppning! 
 
Efter familjedags på dansskolan i lördags var det dags att köpa lördagsgodis!
 
Och kvällen avslutades med att jag överraskade familjen med kvällsmat på Pinchos! :)
 
 
Hoppas ni haft en fin helg och att måndagen börjar bra! 
 
/ S.
 
 

-Randigt - Grönt - Rosa - Gult -

Allt detta i kollaget hade mer än gärna fått uppdatera hans vår och sommargarderob, frågan är bara om man kan bestämma sig om något enstaka utan att klicka hem allt! Jag som inte skulle köpa något innan resan till London..
 
/ S.
 

♥ LEXUS 1 ÅR ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Lexus första födelsedag! 
 
Lite om honom just nu:
Han är 72 cm lång  
Han älskar all mat, precis som sin syster
Han älskar att gå runt med sin gåvagn men kan inte gå utan den än
♥ Han väger ca 9,5 kg 
Hans 8:e tand är just nu påväg upp
Hans stora idol är sin storasyster
 
 GRATTIS VÅRAN UNDERBARA LILLA KILLE! 
 
/ S.

Snart dags för London igen!

 
Nu är det bara några veckor kvar innan jag och en vän lämnar vardagen och hoppar på en flyg till London! Där ska vi spendera fem dagar genom att äta gott, uppleva nya saker och såklart shoppa :)
 
Älskar verkligen London och har varit där två gånger innan, har ni också varit i London? Något ni rekommenderar att göra eller besöka isåfall? :) 
 
/ S.
 

Några timmar på göteborgs gator

I lördags fick vi några barnfria timmar jag och sambon så vi hoppade in i bilen och körde till Göteborg. Där blev det några timmars stros på göteborgs gator innan vi åkte hem till våra små älsklingar igen :)
 
 
Vi åt lunch på Vapiano, dom har otroligt goda pizzor och pasta. 
 
 
Tog en varv inne på Rum21, där hittar man alltid massor av inspiration!
 
 
Även in en sväng på Artilleriet där dom har massa snyggt! 
 
 
Annars i helgen har vi haft familjemys, pizzahäng hemma hos grannarna och lite träning har det också blivit. Nu är det måndag och som vanligt spenderar vi dagen hemma för att ta igen oss efter helgen. Tvättmaskinen går även varm, och strax är det dags för lunch. Sen i eftermiddag ska vi på 1-års kontroll med Lexus, tänkt att han fyller ett år på fredag! Våran lille kille 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Hela familjen är ledig ihop idag och i helgen, underbart idag står bland annat storhandling, träning och fredagsmys! :)
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.


-

 
Alla fina vårplagg (dessa ovan är från h&m) får mig att längta ännu mera till våren nu, jag är sååå trött på snö och minusgader! Men det skulle bli lite mildare nu så det håller jag verkligen tummarna för. 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Vecka 11

 
Ny vecka och sakerna jag ser fram emot denna vecka:
 
° Jobbar endast ett dagspass
° Mycket ledig tid med familjen
° Komma igång med träningen igen
° Pratat om en dagstripp till helgen, hoppas det blir av.
° Visar att det ska bli plusgrader ute
 
Ha en fin måndag! 
 
/ S.
 

Påsken har smugit sig in här hemma

 
Ett fång med påskris, fjädrar och några små ägg har fått ersätta helgbuketten på bordet.
 
 
Jag är nyss hemkommen från ett dygnspass på jobbet, nu blir det dusch för hela familjen innan det sedan är dags för kalas för Tuvas bästis! Senare blir det gympa för Tuva och eventuellt ett skivstångpass för min del :)
 
Ha en fin söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon lediga fredag! 
Jag har en sista ledig dag innan det imorgon är dags för ett dygns-pass på jobbet, så idag ska jag umgås med min familj men vill även passa på att bocka av lite på to-do-listan. Tänkte ta mig till gymmet om jag hinner också, har varit jätte förkyld i över 2 veckor så har inte tränat men nu hoppas jag att jag kan börja lite smått igen. Annars så ska vi idag på 4-års kontroll med Tuva, storhandla och ha fredagsmys hemma ikväll. Såklart :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

L E O

Såg denna kudde och dessa läckra salt och pepparkar bland nyheterna hos h&m, tror jag måste köpa bägge sakerna faktiskt. Så läckra! 
 
/ S.
 

Senaste dagarna

Den lediga helgen sprang förbi som vanligt, men vi har hunnit med endel också. Kalas, matlagning hos vänner, ikea och Tuvas barngympa. Efter en fullproppad helg så bestämde vi oss för att ha en lugn måndag igår, vi gick hemma i pyjamasen hela dagen. Riktigt skönt! 
 
 
Idag startade vi dagen med en liten stund i pulkabacken, sen får vi se vad vi gör mera idag. Håller iallafall hemma Tuva från förskolan idag också, hoppas magsjukorna är borta så hon kan gå imorgon. Hon längtar verkligen efter att få gå dit igen :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

F R E D A G

bild:interiorbysusan
 
Välkommen fredag! 
Mars månad är här och den hemska kylan och blåsten håller i sig än och ska tydligen hålla i sig nästa vecka också! Usch säger jag bara! Så trött på denna årstiden nu, ge mig vår! NU! 
 
Jo, fredag och jag har några timmar kvar på jobbet innan jag får gå hem och ta helg med familjen. Det får bli en helg med mycket vila för min förkylning vägrar ge med sig, är inne på 11:e dagen nu och jag är så trött på den. Vill komma igång och träna igen för det blev det i princip inget av under hela februari då jag stukade foten.. men hoppas efter helgen att jag ska kunna börja igen. Annars i helgen ska vi på kalas och lördagskvällen ska vi leka och äta gott med vänner och barn. Sen pratade vi kanske om Ikea på söndag, men vi får se. Men en sak som är säker iallafall är att det blir fredagsmys med tacos med familjen ikväll. underbart 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

RSS 2.0