Påväg hem till mig!

 
Dessa snygga Nike Air Max 90 är påväg hem till mig, hoppas dom är lika snygga på!! :)
 
/ S.

WEEKEND

Lite bilder från min helg!
 
Helgen har i vanlig ordning sprungit förbi och det är återigen måndag, har en vecka med endast ett jobb-pass framför mig! Men sen är det mycket annat inbokat, såsom lite kalas, hjälpa till med flyttning och fest för lillasyster som fyller 20 år! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/ S.

Söndag- mys!

 
Efter en dygns-pass på jobbet och en timma på gympagolvet så är det äntligen dags för lite söndags-mys! Det blir god mat, tända ljus och handen i godisskålen! Perfekt avslut på veckan! :)
 
Ha en mysig kväll raringar, KRAM!
 
/ S.

Frukost på sängen till födelsedagsbarnet ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det min fina sambos födelsedag! Den börjades med sovmorgon och sedan fick han denna lyxiga frukost på sängen av mig, och ett paket givetvis! :) 
 
Dagen kommer bestå av en lunch på stan sedan är det dags för jobb för mig i eftermiddag, så då får han ut och roa sig med sina vänner istället! :) Grattis hjärtat! ♥♥
 
/ S.

Fredagen den tjugosjätte!

 
Godförmiddag fredag! 
Jag har ledig dag så den började med en härlig sovmorgon för att sedan sticka iväg och svettas lite på gymmet, nu äter jag dagen andra frukost och snart är sambon hemma från jobbet! Härlig start på helgen! :) Än så länge har vi en oplanerad fredag framför oss så vi får se hur vi spenderar den, ikväll blir det iallafall fredagmys i vanlig ordning! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen, KRAM!
 
/ S.

Solig torsdag!

 
Åh vilken härlig och solig dag det blev utav dagen, var lite molnigt imorse när jag slutade jobbet så var tveksam om det skulle gå att sitta ute. Men så skönt att det sprack upp, har suttit någon timma i solstolen och njutit, lyssnat på podcast och sen kom sambon med lunch och svalkande cola. Så härligt! :)
 
Har ni också haft sol idag? :)
 
/ S.

Onsdag och sovmorgon!

 
Imorse började jag och Svea dagen med en härlig sovmorgon, nu har vi ätit frukost och förflyttat oss till soffan där vi nu myser under favoritfilten. Det är trist väder ute så jag tror jag kommer spendera dagen inomhus tills det är dags för jobb i eftermiddag, sen är jag ledig tills lördag igen! 
 
Ha en fin onsdag, KRAM!
 
/ S.

Lite av gårdagens shopping!

 
Igår var det grått och trist väder ute så jag tog med mig mormor och styrde bilen mot Skövde för lite shopping, fick bland annat med mig denna kudde och doftljus från lagerhaus. Ljuset luktar himmelskt och jag kommer nog aldrig vilja tända det så jag lukten försvinner! 
 
Hittade även ett par nya träningsbyxor och en snygg jeansskjorta, men nu måste jag nog ha köpförbud för jösses vad jag har hittat mycket det sista. Nej, nu får det var färdigshoppat kläder, jag har ju aldeles för mycket redan..
 
Ha en fortsatt fin tisdag! 
 
/ S.

Sunny Weekend!

 
Vilken solig och härlig ledig helg jag har haft, fredagen bestod av lunch på stan och sedan taco- och godismys i soffan med sambon. I lördags blev det lunch och glass i solstolen och på kvällen blir det grillning och sedan igår så tog vi en tur till kinnekulle med mina föräldrar och kvällen avslutades sedan med god mat framför en film! Härlig helg :)
 
Nu är det dags för en ny vecka, den består av några dagars jobb och även att fira sambon som blir ett år äldre! Så i veckan är det jag som ska ut och leta present..
 
Hoppas ni också har haft en härlig helg, KRAM!
 
/ S.

Tränings-dags!

 
Nu är det dags att svettas lite på gympagolvet, härligt! 
 
/ S.

h&m HOME

 
 
Förra helgen gjorde jag en beställning från h&m home o i fredags var det dags att hämta ut den. Och gud vad nöjd jag är, har aldrig beställt därifrån tidigare men alla saker såg verkligen jätte fina ut och känns som att vara i riktigt bra kvalite! :)
 
Brukar ni beställa från h&m home? :)
 
/ S.

Glass i solen

 
Har precis spenderat två timmar i solväggen, verkligen underbart väder idag! :)
 
Hoppas ni också har en solig lördag, KRAM!
 
/ S.

TGI Friday!

 
Guuuud vad skönt med fredag och jag har nu tagit helg, det var nu fyra veckor sedan jag var ledig på helgen senast så det ska bli oerhört skönt med att vara ledig heela helgen! :) Gick av jobbet imorse och stack direkt till gymmet för att svettas i en halvtimma, och nu efter en dusch och mellanmål har jag och Svea gosat ner oss i soffan! Mys! ♥
 
Under dagen blir det lunch på stan med mormor och morfar, ska även hämta ut mitt paket från h&mHome och sen ska jag ha en riktig myskväll med sambon som innebär tacos och godis i soffan! ♥ Bra fredag :) 
 
/ S.

A golfer and a normal person lives here. Guess who is home?

 
Så här ser det ut just nu i våran hall, tycker det ger ett rätt första intryck av lägenheten och även hur vi är! Tycker det är otroligt tråkigt med opersonliga hem, men jag tycker att vi verkligen fått till det personligt hemma hos oss! :) Senaste fynden är vasen och flaskan som ni ser på bild, har fyndat dom bägge på second hand! 
 
Om en stund ska jag cykla iväg i blåsten till jobbet där det är dags att spendera några timmar innan jag tar helg! Skönt det ska bli! :) Ha en fin torsdageftermiddag/kväll! 
 
/ S.

En onsdagmorgon på gymmet!

 
Började denna soliga dag med en timma på gymmet, och nu sitter jag nyduschad och äter mellanmål. Härlig start på onsdagen! :)
 
Senare under dagen kommer Jenny och Wilda hit på lite fika, och sedan ikväll ska vi fira mamma som fyller år idag! Jag vet att du läser detta mamma, så GRATTIS igen! :)
 
Hoppas ni också får en solig onsdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna plansch från Village hade gärna fått sitta i våran hall, men tyvärr så har vi inte den butiken här i stan så jag får vänta med att inhandla den om det blir någon dagstripp till göteborg snart! Annars går det ju alltid att klicka hem den här
 
/ S.

Måndag och ny vecka!

 
Nu är en långhelg på jobbet över, så nu har jag tagit någon timma i soffan till att bara slappa men nu är det nog dags att ta tag i dagen för på dagens schema står nämnligen att leta födelsedagspresent, fika med en vän, träning och umgås med sambon! Bra start på veckan! :)
 
Hoppas ni också får en bra start på veckan! 
 
/ S.

h&m home- beställning!

 
Har precis klickat hem lite godingar från h&m home, blev bland annat handdukar och kuddfodral i detta våriga mönster! Gillar ni dom? :)
 
Annars så har jag nyss kommit hem från helgens första jobb pass på ett dygn, nu ledig ett dygn till det sedan är jobb igen till måndagmorgon! Ha en fortsatt mysig helg raringar! :)
 
/ S.

ADIDAS

 
Torsdag och min sista lediga dag innan det sedan är jobb som gäller tills måndag, hade tänkt att ha en lugnt dag men har haft saker att göra hela dagen och sitter för första gången i soffan nu. Men hann iallafall in en sväng på Lindex och fick med mig en påse hem med två plagg, visar upp dom senare eller imorgon! Föresten på bilden ser ni min nya keps som fick följa med hem ändå från Miami, jag älskar den! :)
 
Hoppas ni har en bra dag, KRAM!
 
/ S.

3 snygga från Lindex

 
Jag har sagt det förr men säger det igen, lindex fortsätter att levera massa snygga plagg och accessoarer! Just nu vill jag ha dessa tre plagg, måste spana in dom i butik imorgon! Tror dock inte att jag passar i byxorna, eftersom sådan modell har en tendens att se ut som pyjamasbyxor på mig.. 
 
/ S.

Mönstrade träningsbyxor!

 
Tycker det är superkul att det börjat trilla in lite nya roliga färger/mönster på träningbyx-fronten, dessa två från gina tricot hade gärna fått liva upp min samling! 
 
Har ni någon rolig färg/mönster på era träningbyxor? :)
 
/ S.

Nytt i soffan

 
 
Nu har jag äntligen tagit tummen ur och köpt mig några nya kuddar till soffan, vi har pratat om det ett tag att det måste göras men inte hittat några som faller oss i smaken! Men nu har jag hittat dom, visst är dom snygga?
 
Förresten så har vi bestämt oss att behålla lägenheten, trots ett riktigt bra bud. Vi älskar ju somsagt våran lägenhet! :)
 
/ S.

Ny vecka och bikini!

Hade gärna utökat min bikinigarderob med dessa två, måste spanas in i veckan! Du hittar dom här
 
Helgen har sprungit förbi ytterligare en gång och måndagen är nu här, jag är ledig tills helgen så det firades med sovmorgon för att sedan hoppa upp ur sängen när jag såg hur fint vädret var utanför fönstret! Nu efter en stund i solen och en god lunch i magen så sätta mig och leta utemöbler till våran uteplats, det är riktigt svårt tycker både jag och sambon! 
 
Hoppas ni också fått en solig start på veckan, KRAM!
 
/ S.

Lyckad lördagkväll!

 
Vilken bra kväll jag och min vän Fanny hade igår, den började här hemma hos mig och resten av kvällen spenderades på The View med mat, dryck och massa skratt! Mycket lyckad kväll! :)
 
Här hemma ligger jag fortfarade i sängen medans sambon är hurtig och är på gymmet, men dags att gå upp nu kanske för att gå ut och njuta av solen! :) 
 
Hoppas ni också får en solig söndag! 
 
/ S.

Lördags- inspiration!

 
 
 
 
 
Idag får Fanny Lyckman och hennes nysläppta kollektion för Estadeur stå för inspirationen, riktigt snyggt! 
 
Nu sitter jag äntligen hemma i soffan, detta skulle varit min lediga helg men har precis avklarat 23 timmars extrajobb. Tur att det blir härligt klirr i kassan! :) Nu ska jag slappa en stund, sedan kommer min fina vän Fanny hit för restaurangmat och drinkar! :) 
 
/ S.

Ledig torsdag i solen!

 
Efter en härlig sovmorgon imorse så stack jag iväg en snabbsväng till gymmet för att svettas, sen hem och duscha och slänga i lite mat i magen innan jag cyklade hem till familjen för att sitta i en solstol på deras altan. Det är helt lä där så det är helt underbart varmt och soligt! :) Läste nyaste numret av Sofies Mode och lyssnade på senaste podden av Michaela och Dascha, härligt! :) 
 
Har ni också sol hos er? Isåfall har ni hunnit sitta ute och njuta något av den? :)
 
/ S.

Offeciellt vår!

 
Idag har jag, Jenny och Wilda ätit årets första Bigers-glass i solen, och när man har gjort det så är det offeciellt vår enligt mig! :) Härligt! 
 
Annars så har vi precis ätit lite kvällsmat här hemma och strax ska jag hoppa på cykeln för att åka till Friskis & Svettis för ett dans-pass! :)
 
Hoppas ni också haft en solig onsdag! 
 
/ S.

Påsk-helgen!

1. Mina mysiga! 2. Choklad-doppade jordgubbar, mums! 3. Marängswish! 4. Svea myser!
5. Håller med snygg-Joel!  6. Min jobbkväll igår spenderades på borås arena, elfsborg-aik! Bra jobbkväll! :)
 
Lite bilder från hur min påskhelg har sett ut, har ju som sagt varit mest jobb men lite annat har allt hunnits med också! :) Och solen har visat sin bästa sina heela helgen, underbart! :)
 
Just nu tvättar jag våran enorma tvättberg och lite senare ska jag iväg på synundersökning, det var så många år sedan jag var på det sist. Spännande..
 
Hoppas ni får en bra tisdag och att solen har lyst hela påskhelgen hos er också! :)
 
/ S.

RSS 2.0