2012 närmar sig med stormsteg!


Ville önska mina läsare ett bra slut på 2011 och hoppas att ni får en fantastisk start i natt på 2012! :) Stor Kram på er alla :)

/ S.

sista fredagen detta året!


Välkomnade fredagen med lite sovmorgon och sedan ett pass på friskis, sen mat med sambon. Och nu är jag precis hemkommen från en fika med min ena killkompis :) När jag kom hem hittade jag denna (se bild) resekatalog som kommit med posten, är så otroligt sugen på sol och bad så det är väl livsfarligt att öppna katalogen och bara kolla..

Trevlig fredag raringar! :)

/ S.

amatör tennis!

image description

Ja det var tennis som vi var iväg med min familj och spelade förut, riktigt roligt tycker jag! :) Efter det blev det fika hemma hos familjen och nu sitter vi och slöar i soffan här hemma.

Någon av er som testat på tennis? :)

/ S.

några bilder från julafton

Några bilder från julafton hemma hos min familj :)

Idag har jag jobbat på förmiddagen och nu har vi ätit taco här hemma. Sen senare idag ska vi göra något med min familj som ska bli kul :) Ska försöka ta några bilder till er :)

Ha en fin torsdag!

/ S.

tre julklappar


Godmorgon onsdag!
Här hemma har vi en lugn morgon, det är så mysigt när vi båda är lediga samtidigt nu i mellandagarna. Då tar vi sovmorgon och äter nybakt bröd framför tv:en, så alla mornar skulle börja om jag fick välja :)

Här ovan ser ni tre julklappar som jag fick i lördags, ett gammaldags strykjärn och två böcker. Strykjärnet är perfekt som bokstöd eller bara som en fin inredningsdetalj i hemmet.
Tre bra klappar :)

Ha en fin onsdag så hörs vi senare, Stor Kram!

/ S.

julen är förbi!

Hej på er!
Det har varit en riktigt bra jul, men också skönt att den är över på samma gång. Har fått en massa fina paket och umgåtts med nära och kära :)

Igår var vi först på Överby och shoppade lite, fick med mig en ny dator hem, rättare sagt en Macbook air. Kanon nöjd :) Sen blev det bandy och sen på kvällen var vi hemma hos min familj, åt grillat och hade trevligt sällskap!

Idag har vi umgåtts lite med svärmor och sedan varit på stan och nu sitter jag här i träningskläder och ska hoppa på cykeln till Friskis för ett roligt gympa-pass, och sen ikväll ska vi mysa framför en film med god hämtmat! :)


Hoppas ni får en mysig tisdagkväll!

/ S.

juldagen!

Vill börja med att önska er alla en God Jul, dock en dag för sent men igår fanns inte tid till bloggen. Jag och N hade en riktigt bra dag med våra familjer :)
Dagen börjades med julfrukost hos min familj, och avslutades med min familj hemma hos oss framför en film. Och däremellan var det fullt upp att besöka övriga släkten :)


Det obligatoriska familjekortet som tas varje år på julafton!

Hoppas ni också fick en fin dag med era familjer ! :)

/ S.

Uppesittarkväll!

Kvällen har vi spenderat med N:s kompisar framför bingolotto. N ville ha ny bil medans jag ville ha en miljon, dock blev det inte som vi hoppats på alls..

Sov gott nu, och god jul raringar :)


dan före dopparedan!

Hej på er!

Hoppas ni mår fint, det gör iallafall jag! Har lite svårt att förstå att det är julafton imorgon bara, någon mer än jag som har det? Men det ska bli mysigt ändå :)
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare!


/ S.


Glee och bananasplit!

Nu är det Glee och bananasplit som gäller medans N är iväg på handboll!

/ S.


läckra skal!



Ni måste kika in denna sida, så otroligt många snygga skal till iphone :)

Hoppas ni har en bra onsdag! :)

/ S.

önskning under granen!



Den fina almenackan kommer från duktiga KanDee!

Stor Kram!

/ S.

fjärde advent!

Igår hade vi en riktigt mysig fjärde advent, tog sovmorgon och kikade på julkalendern i sängen. Sen åt vi lunch på stan med mamma, pappa och lillebror.

image description

Sen senare på eftermiddagen blev det adventsfika hos min familj :)

image description

Och sen klädde jag och mamma deras julgran, då får man allt julstämning! :)

Nu idag är jag ledig men ska försöka orka mig iväg till gymmet och sedan ska jag göra lite tråkiga ärenden och lite annat. Sen ikväll blir det ytterligare en myskväll för mig och N framför en film :)

Hoppas ni får en bra start på julveckan :)

/ S.

En mycket bra söndag!

Vi har haft en mysig och härlig söndag, och dagen avslutas i soffan framför en film och mängder av ljus!
Perfekt uppladdning inför en hektisk vecka :)


julklappsköp och pepparkakor



Igår tog jag en snabb sväng på stan och köpte dom sista julklapparna, så skönt att inte behöva trängas på stan med alla andra nu sista veckan innan jul. Var även och hälsade på mormor och morfar en sväng och fick med mig lite pepparkakor hem som dom bakat, dom är dom godaste! :)

Idag har vi hunnit med en massa trots att det bara är eftermiddag, och just nu ligger N tätt bredvid och vilar lite med våra fyrbenta vänner ♥

Hoppas ni har en fin Lördag!

/ S.

taco-mys

Ikväll har jag och N taco-mys här hemma, och strax ska vi iväg till hemmakväll och köpa massa godis och kanske hyra en film. Perfekt fredagkväll :)

image description
Jag och lillebror när vi hade tacokväll här hemma sist! :)

Hoppas ni får en mysig fredag kväll :)

/ S.

musikhjäpen!



Hoppas ni alla är med och hjälper till! :)

Ha en fin fredag! :)

/ S.

konstverk på kroppen!



Är otroligt sugen på att göra ytterligare en tatuering snart, jag har ju som sagt redan två men jag vill ha mera. Tycker det är otroligt snyggt och personligt, och att det blir som en konstverk på kroppen.

T
ur att jag inte är kille för då vet jag att jag hade tatuerat i princip hela överkroppen,
så snyggt på killar.

Har någon av er där ute några tatueringar? Tell me! :)

/ S.

pink!


F
ör några år sedan skulle jag aldrig tro att jag någon gång skulle älska färgen rosa, tyckte verkligen inte det var min färg! 

Men nu efter några år så älskar jag det! Jag klär jag mig ibland i rosa, har dekorerat nästan varje rum med rosa detaljer och har mängder med rosa prylar här hemma.. Och ja till och med mina träningskläder (bilden ovan) är rosa detaljer. Älskart! :)

Passar på att säga God Natt med, hoppas ni haft en bra dag :)

/ S.


att färga håret efter årstid - nu lussekatt!

Nu ikväll skulle jag slänga i lite hårfärg och fixa mig hemska utväxt.
Eftersom jag alltid är rädd att det ska sitta i för länge så tvättade jag antagligen ut det för fort för jag ser ut som en lussekatt i huvudet. Gult med lite oranga och ljusa inslag! Nedrans! Förbaskat! Då måste jag fixa en toning imorgon innan jobbet så jag inte blir uppäten i tron om att vara en lussekatt i matsalen..




/ S.


trevlig lucia

Godmorgon!

Ville bara kika in och önska er en trevlig lucia! :)


Hörs senare idag, Kram på er!


/ S.


dear santa 2


Mac Book Air - mediamarkt, halsring siver - stylebytyra, Stockholm Rose - bokhandeln, skor - topshop, mascara - h&m, doftljus - åhlens, biobiljett - sfbio, kofta - h&m

Lite mer saker som jag gärna få ligga under granen till mig! :)

Hoppas ni fått en bra start på veckan, Stor kram!

/ S.


en kväll i soffan!



Efter att ha spenderat mesta delen av dagen på språng så njuter jag i soffan ikväll, har redan knökat i mig kexchoklad och fika framför tv:en. Skön och lugn hemmakväll! :)

Hoppas ni haft en bra helg sötnosar!

/ S.

tredje advent



Började dagen med lite sovmorgon och sen simmade jag några längder på badhuset och en lång stund i bastun, så skönt :) Idag blir det att leta lite julklappar och även adventsfika hos min familj med mammas släkt. :)
Hoppas ni får en fin söndag!

/ S.

the red dress


Jag har hittat den perfekta röda klänningen, tyvärr tog den slut med en gång. Så den blir inte denna fina som jag kommer öppnar mina julklappar i, synd!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll :)

/ S.

mysmorgon!



Igårkväll hade jag och Malin idol-myskväll här hemma, så jag vaknade pigg och utvilad redan innan åtta imorse. Då passade jag på att ligga kvar under täcket och kolla julkalendern, mysigt!

Idag blir det fika hos familjen och jag ska även försöka sy gardiner till vardagsrummet, resten är fortfarande oplanerat. Ha en fin Lördag!

/ S.

julklappstips!

 

I tisdags klickade jag och N hem lite parfym på nätet, parfymerna var det nästan halva priset på så direkt blev det roligare att välja och vraka bland det stora utbudet av parfymer på sidan. Plus att det tog mindre än två dagar tills paketet fanns att hämta ut!
Kika alltså in på Parfymhuset och gör julklappsfynd eller unna dig en ny parfym till julens alla fester! :)

/ S.

förvaring i trä på hjul



Tycker det är snyggt med trä-detaljer i hemmet och jag hittade denna förvaring på hjul, gud vad jag gillar den. Den hade mer än gärna fått flytta in i lägenheten, vet dock inte vart bara så får nog avstå från att klicka hem den.
Här finns den om du är sugen på ett köp :)

Snart dags för helg! Stor Kram till er! :)

/ S.

nitat till fossingarna


Otroligt snygga, från Topshop


Har haft fullt upp med jobb och möte på förmiddagen, och sedan blev det en fika på stan med Jenny. Nu ikväll ska jag träffa pappa, vi ska köpa julklappar och äta pizza. :)

Hoppas ni har en fin torsdag!

/ S.

dear santa


Elsas hemlighet - bla på Åhlens, converse - bla på ellos.se, lampa- åhlens, id bare minerals- bla på Kicks, t-shirt & almenacka -Kandee.se 

Lite av det jag önskar mig i julklapp i år :)

/ S.


silver metallic


Tröja (ny) h&m barnavdelning- jeans ginatricot

Onsdag idag och det blir fika på stan med en kompis och sedan tänkte jag pallra mig bort och träna en liten sväng. Ser förövrigt på bilden att det är dags för mig att slänga i lite slingor i håret, får hinna med det i slutet av veckan!
Hoppas ni får en bra dag! :)

/ S.

våran julgran i hink





Eftersom vi har två katter här hemma så är inte en stor julgran med massa kulor och glitter aktuellt, men kände att vi ville ha någon slags gran iallafall. Så igår fick vi med oss denna fina hem, älskar doften och tyckte den blev fin i en vit plåt hink :)

Vad tyckte du? Brukar ni ha gran hemma? :)

/ S.

simmning och julklapps handling

Hej på er!
Idag började vi dagen med lite simning på badhuset och sedan har vi varit ute på stan och köpt julklappar, så nu är det nästan klart :) Ikväll blir det myskväll, tänkte rota fram någon bra film att se till :) Hoppas ni har en härlig måndag!



weheartit

/ S.

style by tyra!



Gud vad jag vill ha denna underbara klänning, så snygg!
Är ju en perfekt nyårsklänning, kanske blir den jag firar in året 2012 i! :)

/ S.

fix-dag i lägenheten!





I veckan har badrummsdörren gjorts om, den har målats och även fått ett frostat dörrfönster. Fönstret var i minsta lagret såg vi när det kommit upp men det får vara så, betydligt ljusare och fräschare :)


I
dag har vi fix dag här hemma, ett skåp i köket ska bort eftersom vi äntligen köpt oss en diskmaskin :) Plus att vi har lite annat att greja med här hemma idag så det blir en riktig fixar-dag, hoppas även att jag hinner iväg på ett gympa-pass i eftermiddag med :) Hoppas ni får en bra söndag!


/ S.


trevlig helg!



Hoppas ni får en bra helg! :)

/ S.

framför Glee - säsong 2



Efter en halvdag på jobbet så blir det nu pannkakor med grädde och sylt framför Glee - säsong 2, gud vad jag älskar den serien. Ni måste se de om ni inte redan gjort det! :)

/ S.

RSS 2.0