Lyxfällan!

Kom nyss tillbaka till lägenheten, har som sagt vart med en kompis lite! :) och nu sitter jag under en filt framför Lyxfällan och önskar att min älskling ska komma hem från matchen snart. men problemet är att matchen inte började förrän åtta så den är inte slut på en halvtimma iaf plus att det tar nästan en timma att åka hem från där dom är och spelar! :( men jag vet att han skyndar sig! :)

Men nu ska jag kolla tv:en, hörs sen igen! Puss! :)

/ S.

Kommentarer
Postat av: Emelie

hehe.. det är ju johan som kör så det går nog ganska fort för dom o komma hem ;)

2008-10-23 @ 21:47:02
Postat av: Sessan is bride to be

Det där med lyxfällen är läskigt jobbigt. Förstår inte folk som köper smycken på avbetalning.Jag och min kompis är väldigt lyxiga av oss, för ett tag drack vi skumpa och åt trerätters varje måndag i flera månder. Måndagskul, sen insåg vi att det inte var så ekonomiskt... =(

2008-10-23 @ 22:44:24
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Det är ju så dumt med krediter. Man har skitmytcket pengar en månad och så måste man betala tillbaka nästa månad och då har man sjukt lite pengar istället. Man har ju i princip inte MER pengar, för de skaju betalas tillbaka!!!Jag lever aldrig över mina tillgångar även om jag shoppar som en tok ibland. Nej, inga krediter för mig. För lyxfällan vill man ju inte hamna i, som den snubben som köpte bil var tredje månad! vad tänker man med???

2008-10-23 @ 23:04:21
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0