Kom precis tillbaka till lägenheten, för jag har vart ute och gått lite med Lollo!

Innan jag skulle iväg med henne så funkade det inte att komma in på bloggen överhuvudtaget. Tog ett kort när jag satt i soffan och laddade med ett gas apelsinsaft och en kexchoklad innan vi skulle ut och gå! :P Sen här kommer även en bild på mina favorit tennisskor, underbart sköna! :)

     


Sitter framför tv:en med fläkten blåsande på mig, ganska skönt kan jag lova!



Blev inget gåande med Lollo ikväll, synd det! Så nu sitter jag i soffan och degar istället,
hörs sen! Pussisar!

Goddag, har inte hunnit skriva på hela dagen eftersom jag är ledig och jag..

Och min lillasyter Lisa har varit och badat på filsbäckbadet denna torsdag. va där strax efter elva imorse och åkte därifrån vid tre, sen åkte vi fram till stan där lisa köpte en bikini och jag en häftig t-shirt. :)
Idag är inte älsklingen hemma, han åkte ifrån mig klockan sju imorse för att åka och kolla på rallycross i Strängnäs, och han kommer inte hem förrän sent i natt! :(  men men, då hinner jag ju göra massa andra saker så det är ju bra iaf, ska gå ner och städa mitt rum strax tänkte jag. sen senare, eller rättare sagt klockan åtta ska jag möta lollo i råda där vi ska gå Milen denna varma dag, kommer typ dö av värmeslag! :P men det ska bli trevligt! men nu orkar jag inte skriva mera. Hörs senare ikväll, Pussisar!


Äter just nu kexchoklad och dricker lite Pepsi, mumma!

Sitter med älsklingen just och kollar lite på tv, eller han pluggar lite inför teoriprovet för taxikörkort medans jag ser på tv och datan! :P snart eller rättare sagt klockan nio ska vi se på tv i 3:an. :) föresten idag så hämtade jag ut dom färgade linsena som jag beställde för ett tag sen. har inte provat dom än, men dom ser fina ut i förpackningen iaf ;) men nu ska jag kolla lite på tv:en. hörs senare eller imorrn, är ledig hela dagen imorrn föresten! :) Pussisar!


Snart måste jag sticka iväg till jobbet och det spöregnar ute!

usch, och älsklingen får ligga kvar i sängen eftersom han fortfarande har semester! sen efter jobbet måste jag komma ihåg att hämta ut mina linser som jag beställt och även köpa hårfärg. sen senare ikväll eller i natt så kommer min familj hem! :) så vi ska hem och försöka plocka iordning lite, och jag måste städa mitt rum. men nu ska jag äta klart frukosten! Hörs ikväll eller nått, Pussisar!

Godmorgon Godmorgon, just nu sitter jag nyduschad i soffan och jag ska..

När som helst gå och blåsa håret och efter det äta frukost. idag väntar jobb igen 10.00- 18.00 men imorrn och på fredag är jag ledig! :) men sen jobbar jag på lördag igen! men nu ska jag blåsa håret, hörs senare! Pussisar!

Det är tisdagkväll och jag är oerhört trött denna dag och..

just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en och kollar på American Pie, rätt rolig ibland asså Haha! :) idag när jag jobbade så var min älskling ute på sjön och han brände sig rätt rejält, han är helt rosa. ni ska se hans fot sjukt röd han kan knappt gå stackarn. så vi kör med kylbalsam och en fläckt som blåser på foten! tycker så synd om han, han lider! :P men nu ska vi äta popcorn och han kan inte gå och göra det med sin fot så nu ska jag göra det då! :) hörs senare eller imorrn. Pussisar!


Godmorgon, jag ska strax ta cykeln och cykla iväg till jobbet denna tisdag.

Denna tisdag är jag väldigt trött känner jag, kul då att jag ska jobba 10.00- 18.00. usch! vill hellre vara ledig och ligga på stranden, men får hoppas det är fint väder på torsdag så vi kan göra det då! men nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag åka till jobbet. ha en skön solig dag, hörs senare! Pussisar!


Glömde säga att jag och älsklingen vann Stjärnvinst på Liseberg idagen! :)

Så just nu har vi 36 kexchoklad i kylskåpet, mummma! :) God Natt, Pussisar!


Godkväll, har vart borta precis hela dagen denna måndag. Här kommer vad jag och älsklingen gjort! :)

Måndagen började med tidig uppgång, rättare sagt 07.15. sen en timma senare var vi på väg till järpås där vi skulle möta lisa och philip. sen bar det åt till liseberg, var framme där vid tio tiden, kanonen och balder är ju helt klart det bästa där. :) jätte kul var det, kanon väder vad det verkligen med. eller lite för varmt ett tag.. sen åkte i hem vid halv fyra då bestämde vi oss för att åka ut på sjön bada och grilla när vi kom hem, så det gjorde vi. och nu kom vi hem, hela dagen har varit jätte rolig och skön. :) vi badade två gånger idag, skönt! :) men nu är vi så trötta så när som helst ska vi gå och lägga oss. imorrn väntar det jobb 10.00- 18.00 för mig, älsklingen är ledig så han skulle med en kompis och fiska. men nu orkar jag inte skriva mera, hörs imorrn! Pussisar!

  


För idag har jag badat ute för första gången i år, och det var varmare i vattnet än vad jag trodde! :)

Kom hem precis, dagen har vart jätte skön! :) först vaknade jag och älsklingen upp hemma hos mig vid halv elva. då bestämde vi oss för att vi skulle åka och bada i det fina vädret! så vid halv tolv åkte vi till filsbäck för att bada. vattnet var varmare än vad jag trodde :) sen låg vi och solade i en timma typ, sen tröttnade älsklingen och vi åkte hem till hans föräldrar istället. där han lagade middag till oss medans jag låg ute och försökte sola lite till. sen låg vi inne och slöade lite, sen åkte jag för att jobba (städa) och nu sitter jag här. älsklingen gick precis för att hämta pizza till oss. ska dela på någon god! :) sen senare ikväll ska vi antagligen åka och bada med johan och emelie, ska bli mysigt det! :) men nu måste jag duka och blanda apelsinsaft! :) hörs senare eller imorrn, föresten så ska jag och älsklingen till liseberg med lisa och philip imorrn! :) Bye, Pussisar!


Klockan är snart elva denna lördag kväll och jag..

Sitter själv framför tv:en. kom hem nyss, har vart med lollo. först åkte vi och käka pizza och glass, sen åkte vi till skara för att hämta malin när hon slutat jobba. sen åkte vi hem till henne där vi satt och umgicks sen åkte jag och lollo och tvätta hennes bilrutor. sedan åkte hon hem till sig för hon skulle ut till sin mamma sen, och jag cyklade hit till lägenheten! och nu sitter jag här och slappar framför tv:en. älsklingen är hos en kompis och dricker öl denna kväll, hoppas han kommer hem snart. men nu ska jag kolla lite på tv tänkte jag, sen ikväll ska jag och älsklingen åka hem och sova hemma hos mig i natt. då blir kitty såå glad att hon får sova inne! :)  hörs senare eller imorrn! Pussisar!

Här kommer en bild på hur jag ser ut denna lördagen, lite sent men bättre än ingen alls!


Nu måste jag skynda mig lite så att jag inte kommer för sent!

Så ska ta cykeln och cykla iväg till lollo när som helst för jag ska vara där klockan sex, där ska vi äta pizza. mumma! :) sen lite senare ska vi hämta malin i skara och sen ska hon  vara med oss ikväll! :) blir antagligen att gå ut och gå i råda, men vi får se eftersom det är så sjukt varmt ute! :P hörs senare eller imorrn! ha en underbar kväll allihopa! Pussisar!

Måste bestämma mig snart vad jag ska göra för tatuering, är så jävla sugen! :)


You are the only one i wake up for!


Guuuud vad varmt det är ute, tror jag avlider snart!

Efter jobbet som var klart 14.00 så hade älsklingen lagat mat till mig tills jag kom hem. :) sen åkte vi hem en sväng till mig, matade kitty och vattnade blommorna, eftersom min familj inte är hemma. sen åkte vi in till stan igen där vi köpte glass som vi sedan satte oss utanför lägenheten i skuggan och åt upp, mumma! :) Hörs sen, Pussisar!

Här kommer en bild från gårdagen, på bilden sitter vi högt upp på ett berg och äter middag och kollar på den underbara utsikten i det härliga vädret! :)


Godmorgon Godmorgon, det är lördag morgon och solen skiner ute.

framför tv:en som vanligt sitter jag. äter frukost gör jag med, och ska snart gå in i duschen. sen klockan 10.00 till 14.00 är det jobb som gäller. men nu måste jag äta klart och hoppa in i duschen snart, hörs senare. Pussisar!


Haft en obeskrivligt underbar och härlig dag med min älskade Niclas! :)

Nu är jag och älsklingen hemma efter en aldels underbar dag, först var vi i lysekil. kollade på havsmuseét och gick runt och kollade och bara hade det mysigt. handlade även var sin Helly Hansen, skit snygga! :) sen bestämde vi oss för att åka en sväng till Marstrand med, där satt vi och kollade på allt fint och bara hade det mysigt! så underbar dag har det vart asså, så himla mysigt och härligt på alla sätt. tack min älskade niclas för denna dag, du är den bästa!
Bilder kommer inom kort, imorrn väntar jobb 10.00-14.00. sov gott, Pussisar!

Nu undrar ni säkert varför jag redan är uppe på min lediga dag!?

det är så att jag och älsklingen ska åka till lysekil denna lediga dag. gå runt och mysa och ha det gött i solen. så om en halvtimma ska vi ka härifrån, sen ska vi hem till mig för jag ska ha andra kläder sen ska vi åka vidare mot lysekil. ha en trevlig dag allihopa, jag ska försöka ha en underbar iaf. Hörs senare ikväll, Pussisar!


Hemma nu från en promenad med Lollo på en mil i spåret i råda!

Kom precis till lägenheten, sen jag skrev sist har jag hunnit med lite olika saker. först åkte jag och älsklingen och åt, och cyklade lite. sen åkte han och två kompisar för att dricka lite öl. då passade jag på att åka hem till mig en sväng för att vara lote social nu innan dom åker imorrn och är borta i fem dagar. sen efter det åkte jag till råda där jag mötte Lollo, väl där gick vi 1 mil i spåret där. så sjukt gött! :) började gå strax efter nio och vi var klara vid halv elva så knappt 2,5 timma tog det, det är vi nöjda med. och som sagt nu sitter jag här i soffan, älsklingen kommer när som helst. då ska vi nog mysa framför tv:en och bestämma vad vi ska hitta på hela dagen imorrn för då är vi båda lediga! :) underbart! men nu ska jag kolla om det är något bra på tv! Hörs imorrn, God Natt! Pussisar!


Klockan börjar närma sig sju och jag har jobbat klart för denna dag.

Nu är jobbet klart och vi ska snart fixa lite mat här i lägenheten. ikväll ska jag hem till min familj lite och umgås, för imorrn åker dom till rättvik och är borta tills onsdag nästa vecka. sen ska jag försöka hinna gå ut om gå en lång promenad med för det va länge sen. men får se om jag hinner och orkar. men nu ska jag gå och fixa lite saker, hörs senare ikväll! ha en underbar solig kväll allihopa! Pussisar!

Här kommer dagens för denna dag, ojdå lät lite konstigt men skit samma Ni fattar! :P



Nu måste jag kila iväg till jobbet, hörs ikväll! ha en bra dag, Pussisar!

Godmorgon Godmorgon, sitter just nu i soffan och äter lite frukost.

Idag är det torsdag och jag jobbar 10.00- 18.00 denna dag, känns jobbigt. men jag är ju ledig imorrn igen så! :) förövrigt ser det ut som om det kommer bli väldigt fint väder även idag.. och då känns det extra jobbigt att man måste jobba. men men nu ska jag kolla på tv:en lite innan jag ska gå in och duscha för att sedan göra iordning mig. om jag skyndar mig lite så hinner jag nog krypa ner bredvid älsklingen lite igen, mys! :) hörs senare, Pussisar!


Ut och gå promenad med Josefin, trevligt! :)

Pratade med josefin precis, hon ville ut och gå en sväng. så när som helst ska jag kila ner och möta henne. men nu hinner jag inte skriva mer. ha en underbar kväll allihopa, hörs imorrn! Pussisar!

Det är Onsdagkväll, sitter i soffan och har precis ätit kexchoklad och CocaCola!

Sitter framför tv:en just nu, har precis kollat på Girlicious och älsklingen åkte precis för att äta glass med två kompisar. och jag kände att jag hellre ville sitta kvar här framför tv:en med datan i knät. idag har jag och älsklingen verkligen chockat stort. för idag har vi: tvättat bilen, lärt oss tvätta nere i tvättstugan och städat hela lägenheten. vi har även fixat så jag har en garderob att ha mina saker i så jag slipper ha dom i väskor bara här, kanon bra! :) sen ikväll cyklade vi till hans föräldrar för att grilla och ha det mysigt i det underbara vädret! :) :)
imorrn är det torsdag och då jobbar jag 10.00-18.00, vill hellre vara ledig! men men, då tjänar man inga pengar så jag ska allt jobba! :) sen på fredag är jag ledig igen, underbart! :) men nu ska jag kolla vad det finns att se på tv:en just nu! hörs senare! Pussisar!


Onsdag och jag har vart ledig hela dagen och det vill jag jämt vara! :P

jag och älsklingen kom precis till lägenheten, vi har vart hemma hos mig hela dagen. har solat lite, tvättat bilen och bara slappat. och nu när vi kom hit gick vi ner till tvättstugan och kollade för vi tänkte att vi skulle lära oss tvätta. det är dags nu kände vi! :P just det, måste ju skriva vad jag sysslade med igår. först jobbade jag 10.00- 18.00, sen när jag kom hem hade älsklingen lagat taco till mig. :) sen körde vi mina föräldrar för dom skulle på fest. sen senare körde vi dom till harrys och sedan hämtade vi dom i natt med. emellan vi körde dom kollade vi klart på filmen råttatuille. sådär bra, men man fick sig allt några härliga skrattstunder. haha! men nu ska vi ta tag och städa här i lägenheten tänkte vi! hörs senare, Pussisar!


Här kommer en bild på hur jag ser ut denna dag, ska strax kila iväg till jobbet!



Tröja - Adidas
Jeans - Diesel
Linne - H&M
Skor bakom - Lacoste

Just nu är det Tisdag morgon och jag sitter och äter frukost i soffan framför tv:en.

Idag 10.00- 18.00 är det jobb som gäller, och förhoppningsvis jobbar jag inte förän lördag efter idag! men chansen är stor att jag får några extra tider. men ska ju inte klaga för att man får jobba, men det känns tråkigt när min älskling är hemma och har semester. :P men men, sånt är livet! men nu ska jag äta klart, hörs senare! Pusssisar!
En bild från helgen:


Klockan börjar närma sig elva och jag är så sjukt trött och vi ska sova strax.

Sitter med älsklingen framför tv:en, har precis kollat lite på råttatueli (vet inte hur det stavas) :P men jag orkade inte se klart hela så den ska vi se klart på imorrn. va på väg att lägga mig, sedan märkte jag att det åskade och då lägger jag mig inte fören älsklingen gör det med, hatar åska. men han skulle lägga sig med mig nu! :) tur det för måste verkligen sova, är sjukt trött i hela kroppen. hoppas det är över tills imorrn! God Natt, Pussisar!

Så här såg mina lediga dagar ut som jag hade förra veckan, med lite bilder med såklart!

Onsdagen: Jag började med att jobba 10.00- 16.00, direkt efter det kom älsklingen och hämtade mig för att sedan åka direkt mot motala. resan gick bra, vi delade på körningen så då blev det inte så jobbigt, vi var framme på campingen halv sju. min familj var ju som sagt redan där, dom sov i husvagn. jag och älsklingen låg i tält brevid, vårt tält var redan uppsatt och klart när vi kom! :) sen grillade vi och hade det mysigt. :)

                 


Torsdagen: Jag och älsklingen började dagen med sovmogron, sen åkte vi och handla lite. sedan var vi ute och cyklade lite med. sedan åkte han med pappa och kollade på folkrace, då passade jag och mamma på att gå på stan. jag köpte mig en kort jeansjacka, en väska och en bikini. :) sen på kvällen grillade vi alla korv. :) 

          


Fredagen: Jag och älsklingen åkte in till stan lite på morgonen, jag köpte ett par skor till mamma som hon så gärna ville ha. då blev hon  så glad så! :) sedan blev det massa mys för att sedan på kvällen blev det minigolf och festande. det var mycket trevligt! :)

              


Lördagen: Denna dag var vi och handlade och kollade i lite affärer, sen blev det massa slöande. sen började vi packa iordning allt eftersom vi skulle hem på söndagen. och sedan på kvällen bjöd älsklingen ut mig och äta, väldigt mysigt och gott var det! :) sen blev det efterrätt på campingen, mumma! :) sen senare på kvällen åkte jag och älsklingen ut på en lång cykeltur och kollade runt lite bara. sen blev det lite film och sedan att lägga sig i tältet! :)

              
 

Hemma från dom lediga dagrna i Motala med älsklingen och min familj!

Just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en och har precis ätit pizza och kebabtallrik. idag kom vi hem somsagt, va hemma vid lunch sen blev det slöa framför tv:en och sedan åkte jag för att jobba(städa) och nu har vi vart och handlat och nu som sagt sitter vi här. dom fyra dagarna i Motala har vart bra, mysigt och trevligt! :) orkar inte ladda upp alla bilder nu. så imorrn eller någon annan dag blir det jag gör det. men nu orkar jag inte skriva mer, är sjukt trött. hörs senare eller imorrn! Pussisar!

Onsdag morgon och jag ska ha bloggfri helg från idag till söndag, för vi ska åka till Motala!

Idag jobbar jag 10.00- 16.00, efter det åker jag och älsklingen direkt mot motala där familjen och massa andra från lidköping väntar! :) så jag kommer inte skriva igen fören söndag, eftersom jag inte har tillgång till någon dator där borta! ha det bäst allihopa, hörs på söndag! Pussisar!


Tisdag kväll och det regnar ute!

Just nu sitter jag i soffan med älsklingen, jag slutade jobba 18.00 och när jag kom hit så hade han lagat mat till mig! :) och när som helst ska vi åka och hämta en bok hos josefin som jag ska få låna, om jenna jameson. efter det ska vi hem till mig och då ska jag packa allt inför imorrn! min familj är redan i motala, dom åkte i eftermiddags. och jag och älsklingen åker imorrn klockan fyra, direkt efter jobbet! sen ikväll klockan åtta blir det allsång på skansen. men nu måste vi åka, hörs senare! Pussisar! :)


Alldeles strax ska jag lägga mig, eftersom jag ska upp och jobba i morgon. men först..

Så ska jag prata med älsklingen som är ute och festar denna kväll, orkar inte sitta uppe och vänta på han nu när jag ska jobba imorrn. just det ja, jag skulle ju skriva upp lite vad jag inte får glömma imorrn här nedan:
jobba 10.00- 18.00
vara med älsklingen hela dagen efter jobbet
handla lite inför onsdagen
låna boken av josse
packa allt inför onsdagen
kolla så att kitty inte är inne nu när vi ska bort
fixa matåda tills jobbet på onsdag

Det va det jag kom på nu, men är garanterat mera! Men nu ska jag sova God Natt, hörs imorrn! :) Pussisar!


Äntligen har jag tagit tag i att beställt dessa linser, hoppas att dom blir skit bra! :)


Sitter framför tv:en med en Coca Cola i handen, mumma! :)


Måndag, veckans tråkigaste dag och så här har den sett ut för mig!

Idag jobbade jag mellan 11.00- 16.00, innan det var älsklingens far här och hjälpte oss med att sätta upp två hyllor som vi köpt för ett tag sen. älsklingen har ju semester nu och det är ju skönt för han! :P efter jobbet cyklade jag hem till lägenheten, sen tog jag bilen hem till mig där älsklingen var. han hade hjälpt pappa och målat garaget idag. sen åkte vi hem till lägenheten, kollade på tv:en och bara myste! :) och nu har jag precis skjutsat han till en kompis där dom ska festa ikväll, eftersom jag jobbar imorrn så ska jag inte med ut! och nu till hur min kväll ser ut, jag ska strax ta en promenad och gå och jobba (städa) sen senare kan det bli godis framför tv:en och sen lägga sig i hyfsad tid. men nu måste jag gå ut och gå till jobbet! ha det fint, hörs senare ikväll! :) Pussisar!


Så här har min och älsklingens söndag sett ut!

Börjar dagen med sovmorgon för mig och älsklingen, sen frukost framför tv:en. sen duschade vi för att sedan åka hem till mig, där hjälpte vi till och måla garaget tills färgen tog slut. efter det blev det middag, sedan åkte jag och älsklingen till stan för att köpa lite saker som ska med på onsdag. sen blev det hem till hans älsklingens föräldrar lite, efter det gick vi 2,5 km i råda. :) och nu sitter vi och kollar på film. tog en toapaus så då passade jag på att skriva lite här! men nu ska vi kolla klart! kollar på street kings föresten, riktigt bra än så länge! Säger God Natt nu med, hörs imorrn! Pussisar!


Så här blev min kväll denna Lördag!

Älsklingen kom hem från rallyt vid halv åtta, då åkte vi hem till lägenheten och åt pizza. efter det blev det tv:en, han kände då att han blev vansinnigt trött och bestämde sig för att gå och lägga sig istället för att gå ut och festa. så nu ligger min älskling i sängen och sover, orkade inte lägga mig så tidigt för jag är inte tillräckligt trött än. men känner nu att jag snart ska sova. så nu säger jag God Natt mina vänner, hörs imorrn! Pussisar!


Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare ikväll eller nått! Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!


Var bara tvungen att lägga in en bild på världens underbaraste människa, och han är min!



Älskar denna bilden på oss, är dock ganska gammal men vad gör det? Inget! ;) 
 ♥  ♥ 

Nu åskar det så nu vågar jag nog inte ha på datan så länge till, hatar åskan så in i tusan! :(


För att Megan Fox är typ snyggast i världen och har sjukt snygga tatueringar!

   

Step Up 2 - The Streets

Föresten så såg jag och älsklingen på Step Up 2 i torsdags kväll, och kan lova att den var riktigt bra. bättre än ettan tycker jag faktiskt. den rekomenderar jag starkt! Här kommer lite bilder från filmen. :)

                

Lördag och klockan börjar närma sig fem på eftermiddagen!

Har inte hunnit skriva sen igår morse, jobbade ju som sagt till 18.00 igår. sen direkt efter det åkte jag och älsklingen för att handla för att sedan laga en god kvällsmat. sen en stund efter det blev det att kolla på två fimer om Irene Huss, så nu har vi sett fem stycken, tror det finns ute sju eller nått. jag tycker dom är bra faktiskt, inte i klass med beck men.. så hela kvällen igår innebar en massa mys med älsklingen. imorse rättare sagt klockan fem imorse åkte älsklingen med pappa på rally och dom är på väg hem nu. jag själv har jobbat idag, 10.00- 14.00 sen blev det att åka hem och äta middag, efter det så åkte jag och mamma till råda för att gå fem km i spåret där, och nu sitter jag här. har inte bestämt mig vad jag ska göra ikväll. men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och annat. ha det bra så hörs vi senare idag. Pussisar!

Nu måste jag iväg till jobbet, här kommer en bild på mig denna fredag!


Just nu spelar jag denna låt, love this!

http://www.youtube.com/watch?v=FcuS7Ce4q9I



Städat och tvättat

Så nu är jag tillbaka i soffan igen, har vart hemma hos mig några timmar. där blev det middag, fick med mig matlåda med! :) sen så städade jag älsklingens bil så han kommer bli jätte glad hoppas jag. sen satt jag bara och slö framför tv:en bara. men nu lyser äntligen solen så nu ska jag sätta mig på balkongen i min solstol en liten stund. här kommer en bild på älsklingens racerbil! ;) hörs senare, Pussisar!


Nu lämnar jag soffan för att göra nytta denna torsdagen!


Hemma igen

Så nu är jag tillbaka i lägenheten, jag och lollo har nämligen vart ute och gått i råda i spåret en timma nu på morgonen. så skönt är det att gå på morgonen, och så skönt känns det efteråt. så nu har jag precis ätit lite frukost här framför tv:en. om en timma ska jag cykla iväg och jobba (städa) sen efter det tänkte jag sola lite om vädret tillåter! :) kanske åker hem till mig och lägger mig på studsmattan och solar och sover, så gött! ;) men nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar, hörs senare idag! ha det guld, Pussisar!


Kvällning

Just nu sitter jag och älsklingen framför tv:en, har vart i lägenheten ett tag nu för vi har vart och gjort lite saker. direkt efter jobbet så åkte vi hem till mig där mamma och pappa var hemma. vi bestämde oss för att åka till gillstadkafé för att äta kvällsmat, det va trevligt! efter att ha suttit där ett tag så åkte vi hem till mig igen för att bara ta det lugnt. jag och älsklingen satt ute på trappan i det fina vädret, underbart att solen lyser och att det är varmt fortfarande vid åtta! :) efter det åkte vi hem hit, och som sagt här sitter vi nu! men nu ska jag stänga av datan, ska försöka lägga oss i tid ikväll för älsklingen ska upp till jobbet och jag ska med gå upp då för jag och lollo ska ut och gå imorrn bitti i råda. ska hämta henne halv åtta så i imorrn blir det ingen sovmorgon! Hörs imorrn, Pussisar! NATTI! :)


Assbecks

Så nu är jag iordning för jobbet, solen lyser än och jag ska alldeles strax iväg till jobbet. idag är det annons i tidningen om att vi har halva rea priset på jobbet, så idag lär det bli väldigt mycket att göra. men nu ska jag packa ner min matlåda så jag inte glömmer den. sen ska jag iväg till jobbet, Hörs senare! Ha det guld, Pusssiar!


Godmorgon

Sitter och glor framför mtv lite, föresten så ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde börja jobba klockan tio idag istället för elva. vilket jag självklart sa jag på, så det är därför jag redan är uppe. kollade precis ut från fönstren och såg att det ser ut att bli en solig och fin dag, men jag jobbar ju till sex så jag hinner inte med någon solning iaf, men imorrn får det gärna vara sol för då är jag ledig från assbecks. men först på morgonen rättare sagt halv åtta ska jag hämta upp lollo för då ska vii åka ut till råda och gå. sen efter det ska jag jobba (städa) några timmar, men efter det ska jag sola lite om jag har tid över för känns att det behövs. men nu måste jag borsta tänderna för att sedan hoppa in i duschen. Skriver sen innan jag åker till jobbet! Pusssisar!

Allsång på Skansen

Just nu sitter jag och älsklingen och kolla på allsång på skansen, riktigt bra! :) amanda jensen och brolle är med och sen några andra också. efter jobbet så hade älsklingen lagat mat till mig, och sen dess har vi bara suttit och myst framför tv:en! :) efter skansen som är slut nio ska jag ut och gå med lollo och sandra i råda, ska bli skönt det! men nu ska jag kolla klart på tv:en.
Ha en underbar kväll, Pussisar!


Klar att gå till jobbet denna tisdag

Så, nu har jag tagit på mig och allt. ska strax ta min internetdosa och kolla hur mycket pengar jag har på banken just nu. efter det ska jag plocka iordning i lägenheten lite snabbt bara, sen ska jag cykla iväg till jobbet. ikväll efter jobbet ska jag mysa med älsklingen hela kvällen bara. :) åka hem till mig ska vi göra en sväng med, men nu måste jag sluta skriva.
Hörs ikväll eller nått, Pussisar!


Frulle i soffan

Godmorgon, sitter här och äter lite frulle. ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, men först ska jag slappa lite framför tv:en. denna tisdag jobbar jag mellan 11.00- 18.00 precis som igår alltså! men nu ska jag skriva upp lite saker som jag måste göra denna vecka så jag inte glömmer av det!

* tisdag jobba 11.00-18.00
* onoff med kameran, eftersom blixten inte funkar.
* onsdag jobba 11.00- 18.00
* jobba (städa) på två ställen på tosdag
* fredag jobba 10.00- 18.00
*  lördag jobba 10.00- 14.00
ut och gå i råda minst en gång
magnus uggla på fredag?


så detta är det jag kommer på just nu som jag måste göra! men kommer säkert på mer.
Hörs sen, Pussisar!


Jobbet

Så nu är jag klar för att åka och jobba, börjar om en halvtimma. men ska åka nu tänkte jag för jag ska in på gina och kolla efter en tröja först. föresten så funkar inte min kamera än så jag kan ju inte lägga upp några nya bilder, men jag lägger ut någon som jag redan har på datan. men nu måste jag sticka till stan då! Hörs ikväll eller nått, Pussisar!


Godmorgon

klockan börjar närma sig tio denna regniga måndagmorgon. idag jobbar jag 11.00- 18.00, sen efter jobbet blir det en massa mys med älsklingen. föresten så kom han inte hem fören halv ettt igår, det hade vart en massa köer och så. men nu är han hemma igen, han var ju bara borta sen fredag men det är lång tid för att vara oss. :P men nu måste jag hoppa in i duschen. Pussisar!

Wimbledon

Nu sitter jag här igen, älsklingen är på väg hem. :) snart eller rättare sagt klockan nio ska jag kolla på en film som går på tv:en "wimbledon". hoppas att den är bra, men nu ska jag kolla runt lite. Hörs imorrn! Pussisar!


Slappdagen

Goddag, idag är det söndag och det betyder slappdag. gick upp för två timmar sedan och sedan dess har jag ätit frulle slappat, kört lillasyster och sedan ätit jorgbubbar! :) självklart har jag pratat med älsklingen med i telefon, idag kommer han hem. det var två dygn sen han åkte nu, men ikväll kommer han hem! :) så ikväll blir det bara mys med baby. :) men snart kommer mamma hem, då ska vi laga middag, efter det ska jag åka och jobba (städa) och sen senare i eftermiddag tänkte jag gå ut och gå i råda om det inte spöregnar. men har sagt i flera flera veckor nu att jag ska ut och gå men det har inte blivit av än! :P så får nog ta och göra det senare idag innan älsklingen kommer hem. men nu ska jag gå ner och försöka göra lite nytta, städa rummet kanske! Hörs senare! Ha det guld, Pussisar!


Saturday

Har inte hunnit skriva sen igår,  jobbade jag ju 10.00- 18.00 sen på kvällen var jag med lollo och sandra. sen hämtade jag syster sen åkte vi hem och sov. älsklingen är ju som sagt inte hemma, han åkte ju igår och kommer hem imorrn. jobbigt att somna när jag var själv kan jag lova :( , för sover ju med älsklingen preis varje natt så! :) men han kommer ju hem imorrn som tur är! :) nu till idag, har jobbat 10.00- 14.00 sen åkte jag hem och åt våfflor med mamma, syster och bror, pappa är ju med älsklingen så han var ju heller inte hemma. snart ska jag, mamma och bror åkta ut till spiken för att spela minigolf och äta glass. sen efter det blir det kalas i stugan på spiken för mormor som fyller år denna dag. :) men nu orkar jag inte skriva mer. Hörs senare ikväll eller imorrn! Ha en bra kväll, Pussisar!


Fredag morgon

Godmorgon, om en timma börjar jag jobba. tråkigt, för jag vill hellre ligga i sängen med älsklingen nu när han ska åka till höljes över helgen.. han åker om två timmar. :( kommer sakna ihjäl mig! men nu måste jag gå och göra iordning mig. Hörs senare, Pussisar!

Dodgeball

Klockan är tio och jag och älsklingen sitter och myser framför tv:en, just nu kollar vi på dodgeball. innan det var vi ute och gick en liten promenad i det härliga vädret! :) hoppas verkligen att detta vädret håller i sig länge nu! nu till morgondagen, då åker ju min älskling, kommer bli jobbigt att inte kunna träffa han förän på söndag. :( han åker imorrn förmiddag, och kommer hem på söndag kväll. jag jobbar heldag imorrn alltså 10.00- 18.00, och lördag 10.00- 14.00. sen på lördag eftermiddag/kväll ska vi ut och fira mormor i stugan på spiken för hon fyller år. men nu ska jag kolla på filmen igen! Hörs imorrn, Pussisar!

 Min älskling den finaste och underbaraste som finns! <3

Solsken och jag är röd

Sitter inne lite nu för jag somnade ute på studsmattan när jag solade och det resulterade med att jag blev ganska röd! :P så nu ska jag inte sola mer denna dag. när som helst kommer älsklingen hem från jobbet. ska vara med han hela kvällen, för imorrn ska han åka och kommer inte hem förren på söndag kväll! :( nu ringde älsklingen, han ska komma hit nu! :) ja som sagt han ska åka till höljes med bland annat min pappa och kolla på rallycross.. kommer bli jobbigt att sova själv men det klarar jag nog. men nu ska jag gå ut lite, kanske ska jag hoppa några hopp på studsmattan. fast jag blir helt slut när jag hoppat i en minut så i högst en minut hoppar jag nog! hahha! Hörs, Pussisar!

Torsdag och ledig

Så nu har jag precis kommit till lägenheten, har vart och jobbat (städat) lite, och när som helst kommer mamma och hämtar mig. då ska vi åka hem till oss och jag ska lägga mig ute och sola, behöver det kan jag lova. är färg man fick för en månad sen är ju helt borta så måste få tillbaka färgen känner jag! men nu måste jag gå för nu kommer mamma! Pussisar!


Mätt och belåten

Jag och älsklingen har nu ätit upp tacon som jag lagade till han, den smakade bra och älsklingen blev mkt glad för jag hade lagat mat till oss när han kom hem. :) nu ska vi hem till mig, mamma kommer strax och hämtar. sen ska vi vara lite hos mig ikväll, sen ska vi cykla in till stan. jag fick ju en ny cykel i studentpresent så den ska jag cykla in för att ha här i stan sedan! men självklart cyklar älsklingen med också! :) men nu måste jag sluta, för nu kommer mamma när som helst! Ha en bra kväll, Pusssisar!

   Exakt en sådan här cykel fick jag fast min var i en jätte fin röd färg! :)


Ska nu laga mat

Så nu har jag gjort en massa saker sen imorse när jag skrev sist. först jobba (städade) jag lite, sen blev det att åka hem till mig en sväng. sen blev det att jag och bror åkte in till stan, först blev det mat på donken, sen hämtade jag ut mitt körkort som äntligen var klart nu!!! sen handlade på willys sen hem till älsklingen med maten som skulle in i kylskåpet. sen på väg hem stannade vi även för att plocka lite blåklint! :) lite av blommorna får älsklingen och resten fick mamma. sen hem en sväng igen, sen åkte jag och köpta jordgubbar som jag ska bju älsklingen på ikväll. sen blev det stan en sväng och nu är jag här, och jag har inte solat nått. :( fasen då, då måste jag göra det imorrn verkligen, hoppas på lika fint väder imorrn. :) men nu ska jag gå och laga mat, för jag ska bju älsklingen på taco när han kommer hem. gud va snäll jag är! :) Hörs senare! Pussisar! :)

           


Morning

Nu har jag ätit frukost och kollat lite på tv och ska alldeles strax gå och ta på mig och borsta tänderna. efter det ska jag cykla ivväg och jobba (städa) lite, sen tänkte jag lägga mig ute hos mormor på deras tak och sola lite i det fina vädret, låt vädret alltid vara så här hela sommaren nu! :) sen senare idag ska jag åka och handla och sedan laga taco till älsklingen när han kommer hem från jobbet! :) då blir han glad! :) men nu måste jag gå, hörs senare idag!
ha det guld, Pussisar!



Min dag

Nu sitter jag och älsklingen framför tv:en. vi kom nyss tillbaka till lägeheten för vi har vart och handlat lite och även kollat in hur cykelgaraget ser ut, för jag ska ta hit min nya cykel snart men vill inte ha den stående ute. garaget såg bra ut så vi kanske tar hit den imorrn! :) idag har jag ju som sagt vart hos johan i skövde några timmar, det va mycket kul! först var vi och åt pizza sen visade han mig hans lägenhet och sen blev det stan och glass innan jag tog bussen hem igen. sen hemma i stan igen har jag vart med älsklingen hela kvällen, först blev det korvgrillning hemma hos mig. efter det blev det mys framför allsång på skansen. har vart med mycket skön och härlig ledig dag. hoppas det blir lika fint väder hela sommarn nu som det va idag! Här nere kommer några få bilder från idag! Ha det guld, Pussisar! '


          

Skövde

hej idag är jag lite slö efter gårdagen på måndaxklubben, men kul hade vi verkligen! :) tack brudar! :) hinner inte skriva så mkt mer om det nu för jag ska nämligen åka till skövde och träffa johan strax. innan det ska jag åka och betala körkortet med så jag har lite brådis! ha det bäst så länge, hörs! Pussisar!

RSS 2.0