en förmiddag på landet!





Imorse for vi ut på landet till mormor och morfars sommarstuga, där blev det en liten stund i solen och god fika! :) Ikväll blir det kanske bio, annars lugn hemmakväll eftersom vi antagligen åker till kusten imorgon tidigt :)

Hoppas ni har en fin lördag :)

/ S.

-


Jobbveckan är över och jag har precis slått ner baken i soffan, fasen vad gött med två lediga dagar och även sovmorgon.
Här har vi inga fasta planer för helgen förutom om det är fint väder imorgon så åker vi nog mot kusten över dagen, hoppas hoppas på sol :) Men nu ska jag slöa till, hejs :)

/ S.


dags för grillning!



Efter en liten runda i spåret och några liter svett senare så beger vi oss strax hem till min familj för grillning ♥

Hoppas ni får en fin kväll :)

/ S.

med ett hjärta i ansiktet

Så här såg jag ut i måndagskväll, nu med ett hjärta i ansiktet för att dölja min konstiga min som jag fick till..


F
avorit jeansen från gt är på, resten är h&m förutom skorna (som jag förövrigt måste byta ut mot ett par nya).


Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, Puss!


/ S.


gårkvällen!

Efter jobbet igår så cyklade vi ner till campingen för mat och minigolf med min mamma, pappa och bror. God mat och trevligt sällskap! :)





Tänkte slänga in ett till inlägg till er lite senare, om jag inte somnar helt enkelt.
Gick upp riktigt tidigt imorse för att jobba, sen hem och springa lite med N och sen ikväll har jag haft två fina vänner på besök! :) 
 
Hoppas ni haft en fin kväll! :)

/ S.


klicka hem?

 
Hittade dessa på Nelly.se och blev riktigt sugen på dom, kanske får klicka hem dom ikväll :)

Nu ska jag fortsätta hjälpa till med matlagingen, det är hemmagjorda pannbiffar pågång! :)

/ S.

söndagsmys!

Här hemma började vi dagen med sovmorgon, sedan tog vi med mamma och åkte ut till Spiken till mormor och morfar för lite fika :) På hemvägen stannade vi även till på en liten loppis, och nu är vi hemma igen och slöar framför tv:en. Resten av söndagen får vi se hur vi spenderar. Hörs nog senare, Puss! :)



/ S.


harry potter - maratonet fortsätter



Råkade få med oss ett kilo godis, glass och jordgubbar med oss hem också...

/ S.

välkomnar helgen!



Otroligt skönt att det redan är fredag igen, och det betyder ju ledig hela helgen. Har inte vant mig vid det än, det är verkligen lyxigt. Det blir fredags-mys i vanlig ordning här hemma ikväll, sen har vi inget bestämt resten av helgen så vi får se vad vi hittar på :)
Hoppas ni får en fin fredagkväll :)

/ S.

tjugoförsta juli!

Igår blev det en mycket god grillning, fick dock sitta inne och äta eftersom vädret var lite väl ostabilt. Men mysigt var det ändå :)





Senare på kvällen forsatte vi våran Harry Potter-maraton, dock varade det inte så länge eftersom det var något knas med filmen :( Tur att jag hade mina älskade marabou-cookies så det gick fint ändå :)

Idag har vi varit ute och sprungit en liten runda, och seriöst jag vill dö när jag springer! Jag hatar hatar hatar det! Så det var nog verkligen sista gången jag sprang..

/ S.


king b



Snacka om grymt framträdande, lite träning bakom detta kan man säga! :)

Ikväll blir det grillning, ska försöka skriva senare igen sen! Ha en fin kväll :)

/ S.

sara-dagen!

Får börja med att säga Grattis till alla Sara(or) idag! :)


H
ar haft det fullt upp så har inte hunnit sitta här på två dagar, och hinner inte sitta mera nu heller. I söndags började nämnligen vi ett Harry Potter-maraton eftersom vi inte sett dom filmerna innan, så tänkte vi se den nyaste på bio sen. Så nu ska vi leta fram lite gott och sen mysa i soffan framför filmen. Ovan ser ni förresten nyplockade Spikenblommor i min nya vas! :) Ha en fin kväll, Puss!


/ S.


en kväll med maggio!









Igår kväll tog vi bilen till Trollhättan för att besöka Fallens dagar, underbart väder och fin miljö. Veronica Maggio spelade senare under kvällen och hon var riktigt bra! :)
Riktigt härlig kväll :)

I
dag är det söndag och vi har börjat dagen med att ligga kvar en extra stund i sängen, sen blev det jordgubbar och mjölk till frukost. Den godaste frullen :) Har inget planerat idag så får se vad vi hittar på :)
Ha en fin söndag raringar!

/ S.


i jordgubbslandet..





Imorse for vi ut till Råda och plockade jordgubbar i solskenet, så nu har vi några liter som står och väntar på oss i kylskåpet! :) Har även varit ute i Mellby på auktion med mamma, fick med mig en söt vas hem. Men nu ska jag lägga mig bredvid N i soffan och kanske vila en liten stund, hörs nog senare :)

/ S.

dags för fredagsmys igen!

Hej på er!
Slutade jobbet för drygt tre timmar sedan så nu har jag tagit helg, härligt :) Ska slöa i soffan en liten stund innan det är dags att hämta N som har varit iväg i veckan långt upp i landet och jobbat. Skönt att han snart är hemma och ikväll ska vi självklart ha fredagsmys!! :) Hoppas ni får en mysig kväll :)



/ S.


att njuta i kvällssolen!



Passade på att njuta av den sista kvällssolen med några grabbar ute på gräset framför tv:en. När solen gick ner fortsatte vi inne, jag fick nöja mig med att dricka cocacola medans dom andra halsade öl. Trevlig kväll :) Men nu blir det läggdags, tidig uppgång imorgon som vanligt! God natt :)

/ S.

vill traska runt i dessa



Måste nog bege mig till närmsta Scorett i helgen och köpa med mig dessa hem,
så fina :)

/ S.

min måndagseftermiddag/kväll!



Idag sticker jag och Jenny ut på landet och käkar våfflor i solen! Sen ikväll kommer min andra killkompis hit för filmkväll, härlig eftermiddag och kväll :)

/ S.

en dag man kan leva länge på!

Gud vilken dag jag och N hade igår, den kan jag leva på hela veckan! :):)
Avslutade dagen på Harrys med underbart god mat på uteservering i det fina vädret! Perfekt dag! :)


I
dag ska jag träffa en killkompis, hoppas ni får en solig söndag!

/ S.


en solig sommardag!





Har kikat lite på stan, ätit middag på en bänk vid älven, glass i solen på Pråmen och en solig promenad hem till mina föräldrar. Vilken otroligt härlig dag vi har haft i solen idag, och den slutar ju inte än heller.. för ikväll blir det underbart god mat på Harrys. Underbara lördag! :)

/ S.

mjuk och rosa!

Min nya favorit i soffan, lika mjuk som den är fin :) Den kommer vi båda mysa under ikväll när det vankas myskväll i soffan med en massa godis. Älskade fredagsmys! :)



/ S.

-



Herrejösses vad denna vecka har gått fort, redan fredag imorgon och äntligen kommer N hem efter att ha jobbat iväg denna vecka. Men jag kan även säga att jag har haft det otroligt skönt här hemma, har tagit det jätte lugnt och myst runt :)
Hoppas ni haft en bra dag, God natt! :)

/ S.

promenad i solen!



Har nu hoppat i mina nya träningsbrallor och knytit på mig mina easytones, dags för promenad med lillsyrran!

Hade egentligen tänkt att jag skulle på gympa inomhus men kändes inte så kul nu när solen kommit fram så det får bli promenad ute, tänkte även att vi skulle avsluta promenaden med en glass i solen! :)

/ S.

kvällsmys!



Hoppas ni haft en fin tisdag! :)

/ S.

måndagen den fjärde juli!



I lördags tog vi en promenad från Tanumstrand till Grebbestad och där lyckades jag äntligen hitta ett par nya träningsbyxor som satt perfekt. Tacka gud för barnavdelningen ;)

Annars då? Slutade jobbet för en timma sen och tänkte strax bege mig mot mataffären och handla hem lite gott. Hoppas ni fått en bra start på veckan! :)

/ S.

en helg i tanumstrand!



I fredags efter jobbet hoppade vi in i bilen och styrde mot Tanumstrand, där har vi spenderat helgen med att fira svärmor :) En trevlig helg! :)

Sedan vi kom hem idag så har vi hunnit med att trycka i oss varsin kebabtallrik, vila en bra stund och vi har även varit på Birgers och ätit glass! Resten av kvällen blir soffmys framför tv:en! :)

Hoppas ni med haft en bra helg, Puss!

/ S.

godmorgon fredag!



Godmorgon på er!
H
oppas allt är bra, och att solen fortfarande skiner hos er. För det gör den verkligen inte här! Men vi har haft kanon väder hela veckan så man ska väl inte klaga :)
Men ville egentligen bara önska er en trevlig helg, Puss!

/ S.

RSS 2.0