Tillbaka i soffan!

Hej igen, kom presvis hit igen för efter träningen som slutade nio så åkte jag hem till mormor och morfar för att hälsa på dom en liten stund, och det blev dom såklart jätte glada för! :) så nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma tillbaka från hansträning, den slutar nu så han kommer nog när som helst! :) då blir det att duscha och sedan mysa framför tv:en. men nu ska jag kolla om det finns något på tv:en! God natt så hörs vi imorrn, Pussisar!


Här är en bild på mig och min familj, från min Stundent i somras! :)

Strax träning

Godkväll bloggen, sitter just nu här i träningskläder och ska alldeles cykla iväg till friskis och träffa mamma och där ska vi gympa! :) älsklingen åkte precis ifrån mig till sin träning, passar så bra att vi kan träna samtidigt! :) men nu måste jag cykla iväg, hörs efter träningen igen sen! ha det så bra så länge, Pussisar!


Vakna med the voice!

Godmorgon, sitter och äter frulle framför tv:en just nu. även idag är det jobb 10.00- 18.00 som gäller, hade vart underbart att vara ledig! men men, jobba måste man ju så. ute ser det ut att vara svinkallt, så jag får rota fram något tjockt att ha på mig idag känner jag. men nu ska jag äta upp frukosten, hörs senare! Pussisar!

Börjar bli kvällning

Kom nyss hem, jag och älsklingen åkte nämnligen direkt efter mitt jobb och storhandlade mat. mycket blev det och frysen är full, och det kostade nästan tusen kronor. men men, man måste ju ha mat så. lagar mat gör vi just nu med, ikväll så blir det hemmagjort kebabtallrik. ska bli gott det! :) annars ikväll ska vi kolla på det nya programmet Färjan, och sedan ut och gå en promenad! :) men nu ska jag mysa ner mig bredvid älsklingen igen! :) Hörs senare ikväll eller imorrn, Pussisar!


Ny vecka!

Godmorgon, idag är det måndag  och idag är det jobb mellan 10.00- 18.00 som gäller. sen efter det ska jag bara vara med min älskling resten av dagen, kanske ut och motionera sa vi att vi kanske skulle försöka med. :) även idag ser det ut att kunna bli ganska fint väder faktiskt, men det blåser säkert halvstorm som det gjort dom senaste dagarna. men nu ska jag äta upp min frukost, skriver innan jag åker till jobbet om jag hinner. Pussisar!

Söndagen!


G
odkväll, sitter framför tv:en med älsklingen just nu och vi bläddrar mellan filmen i 3:an och 5:an. Jag vill helst kolla på 5:an där Couoty Ugly visas, medans älsklingen vill kolla på Bourne i 5:an! :P så vi bläddrar lite mellan dom. Just det ja, just nu kokar jag även ris som vi ska ha till matlåda imorrn! Annars har vi det mysigt i soffan under en filt och tända ljus! :)

Nu till vad vi gjort idag då, imorse åkte vi och kollade på rally när min pappa körde. efter det åkte vi direkt tillbaka till stan för att kika innebany, efter det blev det mc donalds för oss. sen hem till mig där vi umgicks lite med min mor och far! :) blev även en skål med glass, grädde, banan och cokladsås. Underbart gott! :) äter det för mycket och för ofta bara! måste börja dra ner på det asså för jag äter sjukt mycket sådant. förresten så har jag inte ätit något godis på två veckor, skit nöjd är jag. och längre ska det bli, för annars blir inte mina tänder glada!

Men nu ska jag gå och kolla till riset, ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! Pussisar!


Kollade bland lite gamla bilder! :)



Här har vi en på mig då jag var blond, för snart ett år sedan! :)
Skriver lite mer senare! Hörs sen då, Pussisar!

Morning

Sitter just nu och äter frukost i soffan framför tv:en och kollar även på när älsklingen tar på sig. om tio minuter ska nämnligen va åka till vänersborg och kolla på pappa när han kör rally där. sen efter det blir det att åka tillbaka till stan för sedan ska vi kolla på innebandy. :) men nu måste jag åta klart så jag hinner till halv! hörs ikväll, Pussisar!


Kvällen!

Just nu sitter jag och älsklingen hemma hos mig, jag har precis proppat i mig en stor skål med glass, glädde och chokladsås! så gött! :) innan vi kom hit har vi vart hemma hos älsklingens föräldrar där vi bland annat har ätit taco och druckit massa coca cola! :) gott det med! :) snart ska vi åka hem till lägenheten och bara mysa. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorrn, Pussisar!

I soffan under täcket!

Sitter här med älsklingen och kollar på tv just nu. kom nyss hem gjorde vi, för efter mitt jobb åkte vi direkt ner till framnäs för att kolla lite på Nordman när han va där och sjöng. om två timmar ska jag åka och jobba (städa) lite för att sedan åka till älsklingens föräldrar där vi ska äta taco ikväll! :) sen ska jag bara vara med älsklingen hela kvällen! :) men nu ska jag krypa närmre älsklngen. Hörs senare, Pussisar!


Lördag!


G
odmorgon på er, det va två dagar sedan jag skrev sist. sorry for that, men har inte vart på humör för att skriva bara. har jobbat alla dagar, plus att jag har fått hoppa in extra också! och idag är inget undantag för idag blir det jobb 10.00- 13.00 eller jag kanske skulle va kvar till halv två om det var mycket att göra. men jag vill bara gå och lägga mig igen bredvid älsklingen och somna om, men det går ju inte! :( 
annars så har det inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, men nu ska jag skriva oftare igen. men nu måste jag äta upp min frukost! Hörs senare, Pussisar!


Klar!

Så nu är jag redo för en jobbdag, dock inte så sugen på att hoppa på cykeln eftersom det är massa dimma ute och det ser ut att vara iskallt. men men, man måste ju! Hörs sent ikväll någongång, så fort jag hinner skriva så att säga! ha en trevlig dag, Pussisar!


Godmorgon!

Ska strax börjagöra mig iordning för en dag på jobbet, 10.00- 18.00 idag med. sen efter jobbet blir det hit till lägenheten igen för jag och älsklingengen med att städa lägenheten för det ska komma en idag och kolla på den han nu ska sälja, eftersom vi ska flytta in i den nya större lägenheten vi köpt! :) så hoppas verkligen att hon tycker om denna och vill köpa den! :) men nu måste jag borsta tänderna och lite så, skriver lite igen innan jag åker till jobbet om jag hinner. Pussisar!


Pizza!

Jobbet är klart för denna dagen och nu ska jag äta en stor fet pizza, underbart! Hörs senare! Pussisar!

Dagens!



Så nu är det dags för jobbet för mig, 10.00- 18.00 gäller denna onsdagen!
Hörs ikväll, Pussisar!

Onsdag!

Godmorgon alla där ute, idag är jag skit trött kan jag lova. för idag vid halv fem gick älsklingen upp för att åka och jobba, han började tidigare eftersom han egentligen börjar klockan åtta. så när han hade snörat klart här innan han gick ner så blev jag nästan lite pigg, så jag kunde inte somna på jätte länge. så jag låg bara där och väntade på att jag skulle somna. men jag vet att älsklingen kommer att vara dötrött ikväll så då lägger vi oss nog i tid så då blir det nog lugnt! :) men nu ska jag hoppa in i duschen, skriver innan jag sticker iväg till jobbet om jag hinner. Pussisar!

Megan Fox

   

Världens vackraste kvinna enligt mig! :)
Bilder från Posh24

Trött och slö!

Sitter och nästan halvsover i soffan framför tv:en, kom nyss hem från min träning. efter det gick jag upp till mormor och morfar för att hälsa på lite, men dom var inte hemma så det var bara att cykla hem till lägenheten. Och om ungefär tjugo minuter så kommer älsklingen hem från hans träning, då ska vi duscha för att sedan mysa framför tv:en! :) men nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik? Hörs imorrn, Pussisar!


Framför


J
ust nu halvligger jag i soffan under en filt och kollar på The Hills, och när som helst kommer älsklingen hem från jobbet! :) :) då ska vi laga någon mat, sedan klockan åtta ska vi båda åka och träna men inte ihop, för jag ska gympa och älsklingen ska träna innebandy! efter träningen blir det mera mys för oss! :) men nu ska jah kolla vidare på The Hills, hörs efter min träning sen rättare sagt strax efter nio! Pussisar!


T.I. & Rihanna - Live your life



Klicka fram Youtube, sök på VMA 2008. Sen finns den där, underbart skön låt.
Lyssna hela, det är 2 i 1 kan man säga! ;)

Snickerskaka till fika!

Så nu har jag vart och fikat lite med mamma och vi gick även och kikade liten på stan innan hon nu klockan tolv skulle börja jobba. jag har precis vart nere med lite skräp till sorteringen nere i källaren, kollade även upp tvättider. och det fanns ingen ledig idag, typiskt! men men, älsklingen och jag får ta det imorrn när vi jobbat istället då! men nu ska jag kolla om det finns något bra att se på tv, Pussisar så länge!

Tisdag morgon!

Godmorgon, idag är det tisdag och jag är löedig hela dagen. underbart!! :) får se vad jag hittar på idag, jag måste tvätta lite vet jag iaf och städa och diska här hemma. pratade  med mamma precis med, ska träffa henne och fika lite nu med, så nu hinner jag inte skriva mera eftersom jag ska vara där vid halv. hörs lite senare, Pussisar!



Så söt hund, ska skaffa mig en schäfer någon gång i livet! :)

Kvällsmat!

Hallå, gud va fort denna dag har gått. jobbade till 18.00 sen cyklade jag till lägenheten där älsklingen väntade, vi cyklade dierkt för att handla lite kvällsmat och lite annat. sedan tillbaka hit och laga maten, gott blev det! och just nu sitter vi och kollar på tv lite, ska strax sätta på en film tänkte vi! Ireene Huss, guldkalven! hoppas den är bra, men det är den säkert eftersom dom andra i serien är det! men nu ska jag kolla på tv, hörs senare ikväll eller imorrn! Pussisar!


Dagens!



Så här ser jag ut denna dag, men nu måste jag iväg till jobbet!
Hörs ikväll, Pussisar!

Ny vecka!

Godmorgon, idag är det måndag och det ser ut som att det blir en fin höstdag även idag! :) igår va det ju underbart, jag och älsklingen cyklade hem till mig där vi grillade korv för sista gången! mysigt! :)
idag blir det jobb 10.00- 18.00 sen ska jag bara vara med älsklingen hela resten av dagen! :) men här kommer två bilder från i lördags, ser dock inte ut som jag på bilden men! :P haha, Hörs senare Pussisar!

  

Underbart höstväder!

Godmorgon, gick precis upp och känner att jag har lite huvudvärk denna dag faktiskt! vaknade riktigt och funderade på om jag skulle sova lite till eller inte när min älskling gick upp klockan tio för att hjälpa sin kompis på gokartbanan. kände att det hade vartit underbart att sova lite till, och det va det verkligen! :)
om en halvtimma så kommer min pappa och hämtar mig här för att vi ska äta middag hemma idag, efter det ska jag åka och jobba (städa). sen i eftermiddag och kväll ska jag vara med min älskling och ha mysigt! :) men nu ska jag kolla på Life of Ryan! Hörs senare, Pussisar!


Hemma efter denna kvällen!

Så nu har jag fått av mig mina nya lackleggins och sitter i soffan under filten och kollar på MTV. denna kväll började först med mat på ett uteställe för att sedan cykla hem till sandra där vi satt och festade och lyssnade på massa härlig musik. sen åkte lollo och jocke hem och då cyklade jag och sandra till stan en sväng. där vi träffade bland annat min älskling som skulle hem till sandras storebror för att ta en till öl innan han kommer hit sen! :) så snart kommer han nog hit! :) :) blev bara två bilder tagna denna kväll, dom kommer nog upp imorrn. men nu ska jag ta ut mina linser och sedan tvätta bort maket! :) hörs imorrn, GodNatt! Pussisar!


Party!

Nu är jag iordning gjort och klar för att strax möta sandra en bit bort, för att sedan möta lollo och jocke. först ska vi äta god mat ute för att sedan cykla hem till sandra där det blir fest! ha en underbar kväll mina vänner, Pussisar!

Bästa låten: T.I. & Rihanna - Live your life! :)

Lördag!

Tjenare, hann inte skriva imorse eftersom jag hade en halvtimma på mig att bli klar inför jobbet imorse. men nu är jobbet över för denna dag, 10.00- 13.00 var det som gällde idag. efter det gick jag en runda på stan, och gissa vad jag hittade i XS jo lackleggingsen! :) så häftiga är dom så jag var tvungen att köpa dom! :) :) förresten så sitter min älskling just nu i bilen, han ska åka och kolla på innebandy när hans friens spelar. så nu tänkte jag tvätta bort mitt make för att sedan ta bilen för att åka och sola, och därefter beger jag mig hem till mig. Hörs senare idag, Pussisar!

ikväll blir det mat och lite fest med några kompisar, ska bli mysigt det! :)


Äntligen fredag!

Hallå där, just nu sitter jag hemma hos mig här framför datan medans älsklingen är utanför och hjälper pappa att lasta rallybilen. :) nyss ätit har vi gjort med, älsklingen och jag lagade en jätte god gryta. och självklart massa coca cola till det, har vart så sugen på det ändå sen igår! mumms va gött det va! ;) annars idag ska vi bara mysa och ta det lugnt jag och älsklingen. ska även passa på att rota fram min halsduk nu när jag är här hemma, för det börjar bli kallt ute tycker jag. men men, nu orkar jag inte sitta här mera. ha en underbar kväll så hörs vi imorrn, Pussisar! :)


Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag igen, tråkigt att jag jobbar 10.00- 18.00 bara.. hade hellre vart ledig idag än igår. men men, man kan inte bestämma allt själv. efter jobbet ska jag vara med älsklingen, hela kvällen och natten såklart! :) annars i helgen så ska jag kanske festa lite imorrn, men det är inte helt bestämmt. :) jobba på förmiddagen med imorrn ska jag ju göra. sen så kommer även mamma och lillebror hem imorrn eftermiddag efter en vecka i kroatien! :) sen så ska jag ju självklart vara med älsklingen med, men det är jag ju varje dag så det är ju självklart! :) :) men nu ska jag strax hoppa in i duschen, hörs senare!
ha en trevlig dag, Pussisar!                                                                                                                                                            

Dagens!

Dagens fråga: Varför kan man inte alltid få vara ledig?
Dagens jag: Slapp och slö.
Dagens wow: Pizzan efter träningen med älsklingen!
Dagens mys: Med älsklingen! :)
Dagens I like: Ledig och älsklingen såklart!
Dagens köp: Inget köpt denna dagen faktiskt
Dagens nya: Nystädad lägenhet!
Dagens har på mig: Myskläder
Dagens mat: Frukost imorse, lite körsbärs tomater, sen middag och pizza till kvällsmat.
Dagens rörelse: Gympan på drygt en timma

Tidningar



Sitter just nu med dessa framför mig, och försöker bestämma mig när jag ska träna ikväll och om jag även orkar sola! Får se hur jag gör med det, men måste träna för det var länge sen nu! ;) Hörs lite senare, Pussisar!

Lite av vad jag vill ha just nu:

        
 

Leggins och uggs från H&M
Båda koftorna plus väskan från Lindex!


Saker att hinna göra denna dag:

  • Städa 2 timmar
  • Vattna blommorna här i lägenheten
  • Städa hela lägenheten
  • Göra iordning på nya lägenhetespappren
  • Till mormor & morfar för att ta hand om deras post och tomater (är fortfarande i kroatien)
  • Sola solarium
  • Träna på Friskis
  • Vara med älsklingen såklart!

                                                                                                                                                                


Torsdag morgon!

Och jag säger godmorgon, har dock varit uppe i snart en timma. idag är jag ledig igen, så gött! :) eller ska snart cykla iväg och städa lite. sen så har jag med massa andra saker med som jag vill hinna med denna lediga dag! :) Skriver mera snart, Pussisar!

God Natt!

Strax blir det sängen för mig och älsklingen, så ville bara skriva God Natt så hörs vi imorrn! Sov gott, Pussisar!


Hemma hos mig!

Nu är vi hemma hos mig, allt gick alldeles utmärkt hos mäklaren och jag tror vi kommer få det helt underbart i våran nya lägenhet. :) inflyttningen sker den 14 November, längtar!! :) strax ska vi äta kvällsmat här, sen ikväll blir det Idol för oss, kanske Prison Break med, för antagligen så hade det kommit ut ett nyss avsnitt idag! :) Men nu ska jag gå ner och äta, Ha en underbar kväll! :) Pussisar!


Halv fem



Hallå, kom precis hem till lägenheten från jobbet så skönt att sluta fyra alltså! :) bredvid mig ligger älsklingen under täcket, mys! :) strax ska vi åka till mäklaren för att skriva på om den nya lägenheten! :) ska bli så kul, längtar som tusan tills vi flyttar! :) efter vi vart på det mötet ska vi åka hem till mig, där endast pappa och lillasyster är hemma eftersom mamma och min bror fortfarande är i kroatien, dom kommer hem på lördag! ha en trevli kväll, Pussisar!


Svensson Svensson!

Godmorgon, jag sitter framför tv:en och har precis ätit frulle och älsklingen som är hemma även idag har åkt till banken där han idag ska prata lite mer med dom om lånet. och klockan fem i eftermiddag så ska vi skriva på kontrakten om den nya lägenheten! :) om någon vill köpa den vi har nu, hör av er! :) annars idag är det jobb för mig 11.00- 16.00. sen ska jag vara med älsklingen hela dagen! :)

Förresten igår precis innan vi gick och la oss så kollade vi på det nya avsnitten av Svensson Svensson som började i lördags, och shit va roligt det är asså. vi båda satt och skratta här framför datan! haha! :)
Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare! Pussisar!

Fortfarande mys i soffan framför tv:en!

Godkväll, jag och älsklingen har precis kollat klart på den nya serien på 4:an, Maria Wern! riktigt bra denna kvällen iaf tycker jag! :) nu ska vi kolla lite på 5:an på Vem kan slå Filip och Fredrik! Annars händer det inte mycket här, har ju som sagt degat hela dagen. helt sjukt gött om jag ska vara ärlig! Har snart hunnit trycka i mig en hel stor kladdkaka från frödinge med både glass och grädde, så gött! Men nu ska vi hoppa in i duschen, hörs imorrn! Pussisar!

 All chokladpudding och grädde jag åt igår! ;)

 Lite av all kladdkaka jag åt idag! ;)

OC

Goddag, hela denna dag är framför tv:en med älsklingen i mjukiskläder. jag är ledig och älsklingen är hemma eftersom han är lite sjuk. så än så länge denna dagen har vi legat under täcket och kollat på oc. och det gör vi fortfarande, ätit pizza och kebabtallrik. har nyss vart nere i tvättstugan och tvättat lite med. men nu ska vi fortsätta kolla på oc, hörs senare! Pussisar!


I soffan med älsklingen!

Kollar just nu på hockey, verkligen jätte kul tycker jag. jag själv tänkte att jag skulle pallra mig ut i köket för att ögra iordning chokladpudding och grädde till mig, underbart gott! :) min pappa och lillasyster är även på väg hit till oss, dom skulle låna lite filmer och ta med OC-boxen till oss. för imorrn är jag ledig plus att älsklingen är hemma och är sjuk, så imorrn blir en heldag i soffan med täcket för oss. ska bli underbart härligt och mysigt! :) men nu ska jag gå och göra iordning chokladpuddingen, hörs imorrn! Pussisar!



Godmorgon Godmorgon!

Shit idag är jag allt trött, har precis ätit upp frukosten och ska snart hoppa in i duschen. idag är det jobb som gäller, 10.00- 18.00. skulle egentligen jobbat 11.00- 16.00 men fick hoppa in lite extra, vilket betyder extra pengar! ;) annars idag händer det nog inte så mycket ska såklart vara med älsklingen hela kvällen efter jobbet. :) men nu hinner jag inte skriva mer, hörs ikväll! ha en bra dag, Pussisar!

Ville bara att jag och älsklingen slapp jobba denna dag så vi hade kunnat ligga kvar under täcket hela dagen och haft mys! :) men jobba måste man ju, tråkigt nog!!

Sunday morning!



L
igger just nu i soffan i lägenheten med kudde och täcke framför tv:en, älsklingen åkte precis för att hjälpa en kompis med en sak. jag själv ska alldeles strax åka hem till mig, skulle behöva rensa mitt rum riktigt tills jag och älsklingen ska flytta. men rensar ju ofta så jag tror knappt att jag behöver slänga något! :P annars denna dag ska jag jobba (städa) sen bara mysa med älsklingen, underbart! och tvätta, kom på att vi har tvättstugan idag med! men nu ska jag ta på mig för att sedan åka hem till mig, hörs senare! Pussisar!


Lördagkväll!

Godkväll!
Just nu sitter jag och lillasyster Lisa här hemma själva med en massa godis framför tv:en. självklart är våran katt kitty med och myser med! :) pappa är ute med bland annat min älskling! :) ska hämta dom om två timmar eller något sådant! sedan jag skrev sist så har vi (älsklingen såklart och en massa andra)  vartit och ätit pizza, vart här och spelat kubb och sedan slappat och haft det gött! :) och om exakt en minuter ska jag kolla på Extra Extra som har säsongspremiär ikväll, och då är självaste blondinbella med så det måste jag ju se kan jag lova! :P men men, nu måste jag springa till tv:en!
Hörs imorrn, Pussisar!



Om igår, Fredag!

Glömde berätta vad vi gjorde hela kvällen igår jag och min älskling! :) så nu skriver jag det, först var vi hemma hos mig en stund, åt god mat och så. sen lite senare åkte vi hem till två kompisar där vi satt och tjöta mest bara. sen gick vi till bowlinghallen där vi skulle spela bowling, :) jag vann! helt sjukt! ;) så det var en trevlig fredag för oss.
Hörs senare, Pussisar!

Jobbet klart för denna dag!

Så nu är jag tillbaka i lägenheten efter fyra timmars jobb. är här själv just nu, eftersom älsklingen är med bland annat min pappa och lillasyster och spelar fotbollsgolf, hade gärna följt med men jag jobbade ju när dom hade tid där så! men så fort dom kommer hem skulle vi nog ut och äta i stan någonstans tror jag! :) strax ska jag hem en sväng till mormor och morfar med, dom är med min mamma och lillebror i kroatien just nu. jag ska sköta om deras post och tomater (körsbärstomaten som  är sjukt goda). men men, nu orkar jag inte skiva mera, hörs senare! Pussisar!


Godmorgon!

Klockan närmar sig nio denna lördagmorgon och jag sitter som vanligt framför tv:en och äter frulle, medans älsklingen ligger kvar här i sängen! idag är det jobb 10.00- 14.00 för mig. sen vet jag inte mer vad som händer denna dag, inget bestämmt. eller ska väl vara med älsklingen såklart också! :) förövrigt så sitter min mamma och lillebror på ett flyg till kroatien just nu. dom är nog framme när som helst! :) men men, nu måste jag börja göra iordning mig! Ha en trevlig lördag, Pussisar!


För jag är jätte glad!! :)

Är jätte glad för att för en halvtimma sedan ringde älsklingen och berättade att vi fick lägenheten! helt underbart roligt! och den var ju så himla bra och fin med, helt perfekt! ska bli så himla roligt att få flytta in där, för det första har jag aldrig flyttat och för det andra så är den så himla fin med! :) man kan ju nästan säga att jag redan bor med älsklingen just nu med, men jag har ju inte alla mina saker och så här så det är ju inte samma sak! gud va glad jag är just nu!!! :)

Sitter förresten och kollar på Video Music Awards 2008, så jävla kul att kolla på! Ne nu är jag så glad att jag är värd att äta en skål med glass och varma hallon.. IGEN denna dagen! :) Hörs senare, Pussisar!


Helt sjuk trött!

Så nu är träningen över och jag har också hunnit slänga i mig två mackor plus ett glas juice. så alldeles strax ska jag cykla iväg för att städa, usch! orkar inte det, jag är helt sjukt trött i hela kroppen nu efter denna veckas träning. kom knappt upp för trapporna här i lägenheten, uscha! men men, nu ska jag äta lite glass innan jag ska kila. kommer tillbaka om några timmar, hörs då! Pussisar!

Fredag morgon!


G
odmorgon, äntligen fredag och jag är ledig! :) gick upp för en halvtimma sen, och om en halvtimma ska jag träna med lollo på friskis! :) sen efter det ska jag tillbaka hit och duscha och äta lite till, för att sedan åka och städa i några timmar, så helledig kan jag ju inte säga att jag är! men nu måste jag ta på mig träningskläderna, måste cykla iväg om en tio minuter! Hörs efter träningen eller efter när jag städat! Pusssisar!




Kvällsmat!

Så nu har jag kommit hem från jobbet och ätit kvällsmat! :) sitter med älsklingen i soffan och kollar tv:en. :) om en timma ska jag träna med mamma! då blir det danspasset på friskis! :) men nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra kväll! Pussisar!

Till jobbet!

Så nu är jag klar för en jobbdag, och det typ spöregnar ute så helst hade jag velat legat kvar i sängen och inte gått ut överhuvudtaget! men så funkar det ju inte, det får man ju inga pengar för. men men, nu måste jag verkligen åka! Hörs ikväll, Pussisar!


Morning!


I
dag är det torsdag och imorrn är det fredag, vilket innebär att jag är ledig! :) men först ska jag ju idag jobba 10.00- 18.00 sen efter det vara med älsklingen såklart och sedan klockan 20.00 ska jag träna på friskis! :) men nu måste jag äta upp min frukost, skriver innan jag kilar iväg till jobbet! :) Pussisar!

Fotboll på tv!

Hallå där, just nu sitter jag hemma hos mig igen. :) sitter här framför datan lite medans min älskling, pappa och lillebror sitter och kollar på fotboll när sverige spelar just nu och jag kände att jag hellre sitter här lite än att ägna två timmar åt att kolla på fotboll. men kollade den första kvarten iaf :) men efter fem minuter så hade jag tröttnad och då sprang jag ner för att hämta en stor skål med glass och chokladsås, mumms! :) men nu ville min lillasyster ha datan, hörs imorrn! Pussisar!


Dagens!

    

Har på mig två av gårdagens köp! :)
Randig top från H&M
Jeans från H&M


Nu ska jag bege mig till jobbet, hörs ikväll! Pussisar!

Godmorgon Godmorgon!

Sitter just nu som vanligt framför tv:en och har precis ätit upp min frukost. idag är det jobb som gäller, 10.00-18.00. så nu måste jag gå och görra ordning mig. :) sla försöka hinna skriva en gång till innan jag cyklar iväg sen, Pusssiar!

Glass med varma hallon!

Nu är träningen över och just nu sitter jag och gottar mig med en stor skål med glass med varma hallon, underbart gott!:) helt sjukt gott asså, mummmms! :) när som helst kommer älsklingen hem från sin träning med, då blir det dusch och sedan mys! :) men nu måste jag äta upp glassen innan den smälter allt för mycket! :) Pussisar!


Nu blir det träning!

Godkväll, resan till och från trollhättan gick jätte bra! och det va jätte kul att träffa fanny, shoppad gjorde vi lite med. jag själv kom hem med ett par jeans, en randig topp och ett par chinosliknande byxor. så jag är nöjd med mina köp! :) hemresan gick fort och jag mellanlandade lite hemma hos mig innan jag och pappa mötte älsklingen och hans mamma för att kolla på lägenheten till oss. så pappa och älsklingens mamma följde med som hjälp till oss. lägenheten var underbart, men tror inte vi har någon chans att få den för den kommer nog bli väldigt dyr tror jag, men det är ju värt ett försök! :) men nu ska jag åka och träna, ska möta malin på vägen om fyra minuter. och där borta på träningen väntar lollo, amanda och min mamma! Hörs senare! Pussisar!


Mot trollhättan!

Så nu har jag duschat och gjort iordning mig, så alldeles strax ska jag gå till stan där mamma jobbar och hämta hennes bil som jag ska låna idag när jag ska åka till Trollhättan! :) Jag och Fanny ska mötas på Överby eftersom jag inte hittar inne i trollhättan, så då kanske det även blir lite shopping med.. vem vet!? :) men nu ska jag kolla en sak på datan och försöka ringa pappa en gång till innan jag ska börja gå till stan! Hörs ikväll, Pussisar!

 Överby i Trollhättan! :)

Godmorgon!

Just nu sitter jag framför tv:en och har precis ätit upp min frulle för denna morgon. och på tv:en kollar jag på MVT där dom just visar Video Music Awars 2008, jag älskar att kolla på det såå bra! men hinner inte se hela denna morgon, visst jag är ledig men jag ska nämnligen åka iväg till trollhättan och träffa fanny. ska köra bil dit helt själv så jag är lite nervös alltså, har aldrig åkt så långt själv sen jag fick körkortet. och det har jag ju inte haft i tre månader än ju. men det går säkert bra! :)

Hörs precis innan jag är klar för att åka! Pussisar!


Hemma hos mig!

Godkväll, just nu sitter jag hemma hos mig. åkte hit en sväng när älsklingen åkte och tränade med min pappa. så då här hemma blev det våfflor med grädde och sylt, så gött! :) men strax ska jag åka tillbaka till stan och lägenheten för älsklingen är nog tillbaka snart! :)

Tänkte passa på att ladda upp några bilder från denna datan som jag inte har i lägenheten!
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorrn! Pussisar!

 Några av mina söta vänner! =)  
 Nyår 07-08 =)
  Jag i Vintras!


Eftermiddagen blir snart kväll!

Just nu har jag två maskiner med tvätt nere i tvättstugan, och älsklingen är just nu på väg hem från jobbet. så han är här när som helst, då ska vi till banken och prata med dom där för att kolla hur mycket han kan låna till en ny lägenhet! :) vi ska nämligen åka och kolla på en imorrn, jätte fin är den. behövs inte göra om något, plus att det är en underbart läge och bottenvåning med uteplats! :) så om den ser ut som den gör på bildena så tror jag verkligen att vi kommer fastna för den! :)

men nu ska jag fräscha till mig lite innan banken, har inte ens borstat håret efter duschen förut! Hörs ikväll, Pussisar! :)


Just Dance



Älskar verkligen denna låten än! :)

Nu är klockan strax 16.00 och då ska jag ner i tvättstugan för att tvätta lite! :)

Precis ätit middag och nu väntas detta! :)



Sitter just nu framför tv:en och har precis ätit lite middag här i lägenheten! Och nu efter väntas detta, Apelsin Mer, två muffins och nya vecko revyn! :) härligt och gott! :) Är sjukt godissugen med så kanske får gå och köpa lite godis med sen! :) men nu ska jag mysa ner mig under filten i soffan och gräva mig ner i tidningen och äta och dricka det goda framför mig! :)

Nya veckan börjar med en ledig dag! :)

Idag är jag ledig mina vänner, underbart! ställde klockan på nio och då blev det frulle framför tv:en, sen klockan tio blev det träning på friskis för mig en timma. och sen dess har jag tagit en lång dusch och sedan pratat med mamma, mormor och fanny. ska nämnligen åka till trollhättan imorrn och träffa fanny! :) ska bli kul det, har inte träffats på över en månad nu! :(

Annars idag så har jag tvättstugan och sen när älsklingen kommer hem från jobbet ska jag såklart vara med han! :) får se vad vi hittar på hela kvällen! :) men nu orkar jag inte skriva mer, hörs mer under dagen! Pussisar!

             

Veckans sista dag, söndag!

Godkväll, denna söndag började jag och älsklingen med en rejäl sovmorgon, till rättare sagt halv ett!!! så länge har jag inte sovit sen.. jag vet inte ens när. igår efter jag skrev kom älsklingen hem från festandet, bra dragen var han! haha! sen hämtade jag pappa och en vän till han som jag skjutsade hem och där tjänade jag hundra kronor. eller inte jag, dom ger jag till min babe så han får dom i bensinpengar eftersom det va hans bil jag körde. :)

sen nu åter till idag, vi har mest slappat. jag har vart och städat en sväng med. annars tagit det lugnt, vart hemma hos mig ett tag. sen kom min mamma och pappa till lägenheten här för att ta en mysig fika med mig och älsklingen. sen efter det har vi vart hemma hos älsklingens föräldrar en sväng och sedan tillbaka till lägenheten där vi kollat på två avsnitt av nys prison break, såååå bra! och precis nu kom vi ut ur dushen, och snart blir det läggdags för oss!

God Natt alla, lovar att skriva mer imorrn! Pussisar!


Glömde skriva om igår, Fredagen!

Då jobbade jag ju 11.00- 16.00 sen när älsklingen kom hem från jobbet åkte vi hem till hans föräldrar för att äta kvällsmat där. sen klockan nio blev det bio med älsklingen, min mamma, pappa och lillebror. den nya arnfilmen blev det. se värd tycker jag. då blev det även godis och Apelsin Mer! Mumma! :)

Men nu orkar jag inte sitta här längre, Sussa sött! :)


Just nu är det Natten!

Sitter hemma hos mig faktiskt, va ett tag sen kan jag lova som jag var hemma här utan min älskling. han är på firmafest idag förresten, så han ska nog hem snart. jag ska med åka strax, ska till älsklingens lägenhet såklart. men först kanske jag ska hämta pappa i stan för att sedan köra hem han hit och sen får jag åka tillbaka till stan igen till älsklingen! :)

annars idag har jag jobbat mellan 10.00- 13.00, efter det träffade jag älsklingen en kort stund innan han skulle möta jobbarkompisarna. efter det åkte jag hem till malin och var med henne några timmar, lagade mat och satt mest och tjöta! :) sen har jag vart hemma här bara, kollat på tv. sen skjutsade jag och mamma in pappa som skulle träffa en vän och då köpte vi med oss kinamat hem plus att vi hyrde en film Jakten på Lycka! riktigt bra tycker jag, det va en sann historia med så då blir den ännu bättre tycker jag! :) och efter det har vi degat framför tv:en, ätit lite godis och nu det sista kollade jag på king kong, men den hade jag ju sett förut så! :)

men nu tänkte jag stänga av datan för att åka in till stan, hörs imorrn! God Natt, sov gott! :)

 

Pincetter



Hittade jätte söta pinsetter på Bluebox.se! För 99 kr/ st är dom dina! :)

Fredag! :)

Jobbet är klart för denna dagen, och just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. men dom hade dataproblem så dom visste inte hur lång tid det tog. ikväll blir det antagligen bio med älsklingen, mamma, pappa och min lillebror. ska se den andra Arn filmen och kanske även ut att äta! :)

Hela dagen har vi lagt bud på lägenheten, får se vem som får den för det är vi som lägger emot ett annat par så vi får se vilka som får det, hoppas verkligen att det blir vi iaf! :)


Men nu ska jag städa lite här i lägenheten tänkte jag, ha en underbar fredagkväll! :) Pussisar!


Dagens!



Så här ser jag ut denna fredag, lite otydlig bild dock + att jag ser att vi måste göra rent spegeln! :P Pratade precis med älsklingen som är på jobbet, nu är det någon mer som lägger på lägenheten men vi har högsta bud! :) Hoppas dom hoppar av nu så vi får den! :) Hörs ikväll, Pusssisar!

Godmorgon!

Idag är det fredag, och det är sjukt hur fort veckorna går. idag skulle jag egentligen varit ledig men det är mycket på jobbet så jag ska jobba 11.00-16.00 idag istället. imorrn jobbar jag med men då jobbar jag bara 10.00-13.00. ikväll ska jag vara med älsklingen såklart, blir kanske bio för oss och god mat! :) men nu ska jag äta upp min frulle och kolla klart på Vakna med the voice! Hörs innan jag beger mig till jobbet, Pussisar!


Lägenhet!!!

Direkt efter jobbet idag var jag och älsklingen och kollade på en lägenhet ihop! :) och nu har vi lagt ett bud med, hoppas att vi får den! är dock mycket som måste renoveras men det är ju bara kul och då får man ju verkligen som man vill med! Hoppas, hoppas! :) strax ska jag iväg och gympa med mami, älsklingen är en sväng hos en vän till han medans jag tränar! Hörs imorrn bitti! :) Ha en fortsatt bra kväll! :) Pussisar!

Titta vad jag hittade! :)

 

Kolla vad jag hittade på NetonNet, underbart! Dom ska jag ta och knappa hem i eftermiddag! :)
Nu ska jag iväg till jobbet! Ha en bra dag, Hejs!


Torsdag!

Godmorgon där i rutan, idag är det torsdag och jobb 10.00- 16.00 som gäller. sedan direkt efter jag slutat måste jag skynda mig iväg för då ska jag och älskingen kolla på en lägenhet till oss! :) ska bli kul det! :) men nu måste jag äta upp min frulle för att sedan göra iordning mig och ladda för denna dagen! :) Hörs ikväll, Pussisar!

Ps. Älsklingen började jobba 05.00 idag och sedan han gick upp har jag vaknat kanske tusen ggr för jag drömde en mardröm, tur att det bara var en hemsk dröm och inte verklighet!

Min onsdag!

Godkväll, nu är det onsdagkväll och helgen börjar närma sig, underbart! :) tillbaka till idag, jobbade 11.00-16.00 och det var mycket att göra denna dag där. sen efter det träffade jag josefin en liten sväng, sen när älsklingen kom hem från jobbet så har vi bara slöat framför tv:en! blev kebabtallrik och mjölk, gött! :) tvättstugan hade vi med så det har vi sysslat med också! :) idol blev det med för oss, och nu framför filmen på 3:an "Jersey Girl". tycker dock att det är så sorgligt i början! :( men men, nu ska jag säga god natt, hörs imorrn! Pussisar!

  

Godmorgon, Godmorgon! :)

Sitter just nu i soffan som vanligt och äter frulle, gott! :) idag är det jobb mellan 11.00-16.00 som gäller. sen blir det lite promenad med josefin eller tvättstugan som jag helt glömde bort att vi har då med! :( men nu ska jag kolla lite på tv innan jag hoppar in i duchen! Pussisar!

Trött och svettig!

Så nu har jag tränat, skönt efteråt! men direkt när jag kom hem åt jag en chokladkaka med mjölk till, underbart gott! älsklingen kommer hem när som helst från sin träning, då blir det dusch sen att krypa ner i sängen! Mys som vanligt! underbart! :)
God natt
, hörs imorrn! Pussisar!


The Hills! :)

Just nu sitter jag och kollar på The Hills, älskar det! :) vill ha alla boxar men vart köpar man dom, hittar dom inte någonstans! ingen som vet? ja nu ska jag fortsätta kolla på tv:en, och om bara några minuter så kommer älsklingen hem från jobbet med! :) hej så länge, Pussisar!


Forever21

              

Detta är bara lite av allt jag vill ha från denna underbara sida,
men vågar inte skicka efter från annat land!
:(


Fortfarande framför tv:en!

Sitter här åter igen, kunde inte somna om i morse sen jag skrev sist, jobbigt! kan säga att jag har suttit och legat på samma ställe i fem timmar eller nått nu, fast jag har vart iväg och handlat emellan med så lite har jag allt vart ute. börjar bli hungrig nu med känner jag, dags att laga lite mat kanske?! men hatar att laga mat men det får bli något fort och lätt, typ snabbmakaroner! :P som vanligt! haha, ne men nu måste jag äta något! Hörs sen, Pussisar!
 
Hade vart underbart med kebabtallrik och coca cola men orkar inte gå och köpa det nu! :(

Godmorgon mina vänner!



Idag är jag helledig, underbart! :) men jag har redan vart uppe en timma nu, för jag och älsklingen vaknade lite före sju och sedan gick han upp tio över och efter det har jag inte kunnat somna om. så just nu sitter jag framför vakna med the voice och äter frulle. får se vad jag ska hitta på idag, ska iaf cykla iväg och köpa lite saker på öb, har en sjukt bra inpackinig där som jag bruckar åka dit för att köpa. sist fanns den inte men hoppas den finns idag! :) skriver senare, Pussisar!

Natti Natti!


S
itter just nu själv framför tv:en, älsklingen var helt dödstrött här i soffan så han gick och la sig nyss. jag har drömt mig bort och kollat på lite resor och så! vill åka nu!!! :( förresten förutom jobbet idag så har jag vart med älsklingen hela dagen! :) nu ska jag krypa ner under däcket med min älskling, God Natt! :)


Nu kilar jag iväg till jobbet, Bye!


Godmorgon!

Sitter just nu framför tv:en och ska strax hoppa in i duschen denna måndag morgon, idag börjar jag inte jobba förän 11.00- 18.00. så gött att börja en timma senare! :) tänkte hinna med lite ärenden på stan innan jobbet! sen efter jobbet ska jag vara med älsklingen såklart! :) men nu ska jag borsta tänderna för att sedan duscha! Pussisar!

RSS 2.0