trettionde september!

Godmorgon!
Idag ställde jag klockan på nio (jag vet att det inte är så tidigt) men jag har kunnat sova länge nu hela veckan eftersom jag vart ledig eller jobbat kväll, så imorse ville jag bara somna om i två timmar till. Men icke, idag är det jobb på dagen som gäller, dock ett kort-pass 11-15. Resten av dagen kommer spenderas med N! :)
Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag efter jobbet!

/ S.


tjugoniondde september!

Heej på er bakom skärmarna! :)
E
n ledig dag idag med, skönt det! Började dagen med lite sovmorgon, sen cyklade jag hem till söta Malin för massa snack. Några timmar senare mötte jag upp N för lunch och sedan dess har vi slöat och tvättat.
Strax blir det simning med Sandra, var grymt länge sen jag var där sist alltså.
Måste ha varit i våras?

Update:

Det blir promenad istället för badhuset, vi passar på idag när vi har så mysigt höstväder! :)



Så här mysigt hade vi förut! :)

/ S.

bokat tid för min andra tatuering!

Nu har jag och Jenny bokat tid för tatuering! :)
Så här såg det ut första gången jag tatuerade mig:





/ S.

perfekt avslut på min lediga dag!



/ S.

dags för fika!



Nu sticker jag fram på stan och möter upp Josefin för en god fika! Puss!

/ S.

tjugosjunde september!



Godmorgon kära vänner!
M
åndag idag och jag är ledig efter en jobbig jobbhelg med sjuukt mycket folk. Så började dagen med lite sovmorgon och nu ska jag pallra mig iväg till Friskis för ett förmiddags-pass, sen ska jag göra lite ärenden plus städa och fixa lite här hemma. Men nu måste jag hoppa i träningskläderna, hörs senare! :)

/ S.

tjugosjätte september!

Goddag!
H
ar spenderat hela förmiddagen med N, först mötte vi upp mamma och lillebror för frukost på Garströms! Sen hem för att se på tv och bara umgås! :) Nu har han åkt iväg för match och jag har precis avnjutit detta:



/ S.

tjugofjärde september!



Halloj!
T
jugofjärde idag, vilket innebär exakt tre månader kvar tills julafton. Sjukt hur fort tiden går just nu alltså, det var väl nyss sommar?

Idag är det alltså fredag och jag körde ett kort-pass idag på jobbet, sjukt mycket folk så tiden gick fort. Så nu en kebabtallrik och en coca cola senare sitter jag just nu i soffan och äter marabou i väntan på N som nu är på väg hem från jobbet. Idag blir det antligen hemmakväll eller middag hos svärisarna tror jag, får se vilket det bli!
Ha en fin fortsättning på dagen så hörs vi senare! :)


/ S.

idag har jag gjort nytta minsann!

Började dagen med tvättstuga klockan åtta (som jag glömt och kom på igår när vi la oss) lyckades somna om en timma och sen dess har jag förutom att sprungit till och från tvättstugan även dammsugit och rensat lite i garderoben och även i underklädeslådan.

Och det mest chokerande av allt, jag har redan läst ut boken. Har bara läst den i några dagar och jag fastnade helt idag så jag läste ut hela boken! :) Riktigt bra alltså, funderar nästan på att läsa om den från början igen. Gud det är verkligen en bok för mig! :) Kanske ska försöka hitta någon liknade bok så jag kan fortsätta läsa nu när jag kommit in i det. Får se om jag hittar någon sådan bok som håller måttet..
Annars får jag helt enkelt försöka stå ut tills fortsättningen på boken kommer! :)

Bild från juli! :)

/ S.


elsas mode!



Här har ni boken som fått mig att börja läsa (har alltid hatat att läsa böcker) !! Har redan läst över halva boken och jag älskar den. Enligt mig har den allt som en bok ska innehålla, och kapitlet jag läste igår slutade så bra att jag fick fram ett stort leende och bara längtar tills jag får läsa fortsättningen.. :)

En riktig tjej-bok för alla oss som älskar kläder, mode och kärlek!

/ S.

tjugoandra september!

Godmorgon på er!
Själv har jag redan varit vaken i två timmar plus att jag redan avverkat ett pass på Friskis och Svettis, bra gjort av mig tycker jag! :) Ska mysa några minuter i soffan innan det är dags för jóbb, 12-17 är det som gäller idag.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

/ S.

remember me!


M
åste bara tipsa er om denna film som vi såg i söndags, så om ni inte sett den? Se den! :) Hade dock velat ha ett annat slut bara.. När ni sett den förstår ni!


Ni som sett filmen? Vad tyckte ni om den? :)

/ S.


tjugoförsta september!

Godförmiddag!
I
dag är jag ledig så jag började dagen med en härlig sovmorgon, dock väcktes jag klockan sju då två katter jagade varandra i sängen på mig! Men efter en timma lyckades dom lugna sig så jag kunde somna om igen..

Nu tänkte jag fortsätta läsa i min bok, (visar vilken snart) sen om två timmar slutar N jobbet och då ska vi testa på att göra egna köttbullar. Kan bli en hit! Hörs senare!

/ S.

spenderar kvällen i nya elle!



Efter att ha slukat en stor glass efter träningen är det dags att njuta av nya Elle!
Ha en fin kväll!

/ S.

nittonde september!


S
å här fint sitter våra sötnosar och väntar på att maten ska bli klar! :)


/ S.


Mat på harrys ikväll!



Nu beger jag och N oss till Harrys för underbar mat och dryck!
Ha en fin kväll! :)

/ S.

den med rabarber smak!





En av mina favoriter på godisfronten, pingvinstång med rabarbersmak. Har varit sugen på dessa i flera veckor, men har inte hittat med rabarber smaken någonstans i stan.. Men när jag var på Ullared i veckan så fanns dom där, så jag fick med mig en hel hög hem. Mumms! :)

/ S.

artonde september!

Godmorgon!
Lördag idag och jag är ledig nu i två dagar, underbart. Var en månad sen jag var ledig helg senast så det ska bli riktigt gött! :) Dock har vi inte bestämt vad vi ska göra faktisk, N sover än för han jobbade i natt. Mamma ringde och ville fika, men får se om jag orkar göra iordning mig snart isåfall.
Men nu ska jag försöka ge katterna deras medicin, Viggo kommer nog vägra som vanligt..

Ha en fin dag, så hörs vi senare! Puss!

/ S.

Lady Gaga gör parfym!

Nu har det precis offentliggjorts att Lady Gaga kommer släppa sin egna parfym nästa år tillsammans med det berömda parfymhuset Coty. Våran Lady Gaga finns det ju verkligen bara en av så jag på att den inte kommer vara ännu en medelmåttig, sötluktande kändisparfym. Hoppas på succé, hur som helst så kommer den garanterat att vara intressant, föreställ er bara flaskdesignen! Grymt! :)

Tror ni på succé? :)

Gaga i hennes senaste uppmärksammade outfit, bestående av rått kött!

/ S.

sjuttonde september!

Godförmiddag!
Vaknade vid fem-tiden imorse och var pigg, men tillslut lyckades jag somna om en stund efter N åkt till jobbet (och efter lill-Svea vält en liten kruka så det var stenar överrallt). Vaknade sen klockan tio av att bägge våra söta låg på mig och ville gosa, låg kvar i sängen en stund innan det var dags för frukost. Viggo är förresten betydligt piggare idag, han leker lite med Svea plus att han äter. Dock är han INTE så glad på mig när jag tvingat i honom medicinen, usch det var inte populärt alltså.

Annars då, jo redan fredag igen och jag jobbar kväll idag. Inte särskilt kul men är ledig resten av helgen så det känns skönt iallafall, var ju en månad sen jag hade en ledig helg så. Hade tänkt att jag skulle börja dagen på gymmet, men känner att jag hellre vill ha mys-dag med katterna och mina nya bok! :) Måste även göra lite ärenden idag också, men vi hörs lite senare! Ha en fin dag, Puss!

/ S.

fart iväg med våra kissar!



Har vart och jobbat 11-17 idag, sen hem och duscha. Sen fick vi åka direkt till Skara Djurhem för våran Svea´s öga hade blivit sämre igen, plus att hon har smittat Viggo med något. Han är jätte hängig och vill knappt äta oh röra sig. Så vi har fått mediciner till dom båda som vi ska försöka få i dom i några dagar nu, Viggo kommer vägra..

Men nu ska jag och N ha idolmys med hembakta bullar, mysigt! :) Hörs imorrn, Puss!

/ S.

dags att hoppa i träningskläderna!

Efter att ha spenderat dagen i morgonrocken framför tv:en och i min nya bok, samtidigt som jag ätit bullar så tänkte jag nu hoppa i mina träningskläder för att bege mig till Friskis för ett pass. Sen blir det hem och duscha för att sedan åka direkt till jobbet. Hoppas ni får en fin kväll! :)

/ S.


femtonde september!

Goddag raringar!
S
orry för kass update men var ju som sagt på Ullared igår, åkte klockan fem på morgonen och var hemma tolv timmar senare. Då blev det mat och idolmys med N. Sen klockan nio la vi oss i sängen, och vi båda stensomna innan tio. Vaknade imorse vid sju när N begav sig till jobbet, men somnade om och gick inte upp förrän klockan tio. Då hade jag totalt sovit tolv timmar, herregud länge sen jag sov så länge men det var nog behövligt kände jag. Här kommer bilder på lite av det jag köpte igår! :)




Hittade äntligen nya lampor till vardagsrummet! :)


/ S.


FJORTONDE SEPTEMBER!

Godmorgon!
Nu beger vi oss till Ullared! 



/ S.

trettonde september!

Godkväll!
Måndag och ny vecka, skönt efter en hel helg med jobb. Dagen började med tre timmars jobb, var lite nervös när jag åkte hemifrån för det var första gången vi skulle lämna katterna helt ensamma. Men det verkar som om det gick fint! :)

M
ormor och morfar var här en liten sväng och kikade på Svea lite, sen kom N hem då blev det att gå och handla lite och även laga kvällsmat. Och just nu kikar vi på 2 ½ men, det gillar vi! Sen om en timma blir det gympa för min del, måste verkligen ta tag i träningen känner jag. Så varför inte börja idag, för imorrn blir det Ullared så då orkas det inte med någon träning. Ha en fin kväll, Puss!

/ S.


Lilla Svea!





Här har ni några bättre bilder på tjejen, vi har nog kommit överrens om att hon ska heta Svea. Gud hon är så söt, bilderna gör sig inte rättvisa hur söt hon är. Plus att hon och Viggo kommer bättre överrens nu, kanoners! :)

Igår blev inget skrivande, jobbade bland annat. Och även idag, börjar om en timma. Men ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll när jag slutat! Puss!

/ S.


ny i familjen! ♥



Nu har vi två fyrbenta sötnosar här hemma, lilla kattungetjejen. Hon är så sööt! :)
Just nu springer Viggo efter henne hela tiden, han är nyfiken men ändå rädd för henne! Men dom blir nog riktiga vänner snart hoppas vi! :)

/ S.

tionde september!



Godmorgon!

Redan fredag igen, synd att man inte är ledig i helgen bara. Jobbar min tredje helg i rad nu, riktigt trökigt. Men idag är det bara 11-15 så det är härligt. Sen så ikväll kanske vi ska göra en rolig sak, men det är inte säkert än så ni får veta ikväll om det blir av! :) 
Ha en fin fredag så hörs vi senare! ♥

Förresten, vad ska ni göra idag raringar? :)

/ S.

nionde september!

Godmorgon!
Vaknade av att väckarklockan ringde strax innan åtta, det var ju meningen att jag och Sandra skulle ut och springa då innan jobbet. Men vi båda var så trötta så vi bestämde att vi skulle fortsätta sova istället, garanterat mycket härligare! :) Sov en halvtimma till och nu sitter jag i soffan och ska strax göra iordning mig inför jobbet, 10-17 är det som gäller idag. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem, Puss!



/ S.

halv sex!

Nu är det dags för mig att hoppa på cykeln till jobbet, hoppas ni får en fin kväll!
Hörs imorrn, Puss!

/ S.

åttonde september!

Redan onsdag och en hel vecka har gått i den nya månaden, och ikväll blir det jobb. Så kommer nog spendera någon timma framför The Hills-boxarna eller Glamourama. N slutar redan vid två idag sen så då blir det att käka något gött ihop. Hoppas ni fått en bra start på dagen, hörs senare! Puss!

mysigt! :)

/ S.


nu blir det idol!!!



/ S.

dammsugning i morgonrocken

Sen senaste inlägget så blev jag fast i Glamourama igen och glömde av tiden lite, för jag skulle nämnligen möta upp min vän Johan och hans tjej för lunch halv två. Men efter några avsnitt så kom jag plötsligt på när klockan var halv ett att, gud vad stökigt vi har här hemma jag måste bara städa innan jag hoppar in i duschen. Då när klockan passerat halv ett får jag ett sms om vi kan ses redan klockan ett istället? Jag fick panik, mindre än en halvtimma kvar och jag stod i vardagsrummet i morgonrock och dammsug lägeheten liksom. Fick snabbt som tusan hoppa in i duschen och slänga på mig det som gick fortast, hatar att stressa..

Lunchen var iallafall mycket trevlig och vi gick på stan en sväng efter, sen blev det en fika på stan med Josefin och även efter det en sväng på stan. Men nu är jag hemma och tänkte slänga på ett till avsnitt av Glamourama medans jag väntar på att N ska komma hem från jobbet. Puss Puss!

/ S.


sjunde september!



Godmorgon solstrålar!
I
dag är jag ledig så bestämde mig för att ta sovmorgon och att inte ställa väckarklockan, men kom på att vi har en fyrbent väckarklocka här hemma. Så klockan nio tyckte Viggo att det verkligen var dags för mig att kliva upp. Efter lite mys så klev vi upp för frukost, och just nu sitter jag i soffan och njuter av att solen lyser in så härligt genom fönstrena. Solen har verkligen varit framme mycket nu den sista veckan, så skönt innan den riktiga gråa hösten är här..

/ S.

sjätte september!

Godkväll bloggen!
Måndag och det betyder ny vecka igen, började dagen med jobb. Sen lagade jag och N en lätt och snabb middag som vi sedan käkade framför tv:en. Sen vid åtta åkte vi båda iväg för träning, jag åkte till friskis och svettis för att gå på ett medel-pass. Var ny ledare så det kunde både bli bra och dåligt, lutade dock åt det sistnämnda.

Så nu sitter jag nyduschad i soffan och tänkte kika ett avsnitt av glamourama (tror jag är segaste tjejen med att jag inte sett på det förren några dagar sen), tills N kommer hem från träningen. Ha en fin kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

femte september!

Söndag idag och började dagen med att gå upp i tid faktiskt, redan klockan nio klev vi upp ur sängen. Men sedan dess har vi ju ändå inte gjort någon nytta, N var och handlade frukost till oss och sen dess har vi bara degat i soffan. Känns som det är så vi kommer tillbringa dagen idag, ja fram tills klockan blir fem iallafall för då blir det jobb för min del.

Ska nog komma med förslaget att vi ska skissa på hur vi vill göra om i sovrummet, kika om vi ska ha någon fin tapet eller om vi ska köra helt på målade väggar bara? klurig fråga! So long!

Synd att inte vårat sovrum såg ut såhär!

/ S.


nu ska jag njuta i soffan en stund!



/ S.

fjärde september!

Godmorgon!
Måste börja med att säga att gårkvällen var mycket trevlig! :)
Nu sitter jag och N i soffan och vi ska strax bege oss ut på stan för att göra lite ärenden och så som behövs! Hörs senare under dagen! Puss :)



/ S.

kvällens planer




S
trax kommer Jenny hit, då ska vi mysdricka lite och sen beger vi oss till bowlinghallen. Var jätte länge sen man var där nu ju, det var ju i våras så nu är det verkligen dags för ett åter-besök! :)

/ S.

hämtat paket!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha stått en bra stund i kö för att hämta ut mitt paket! Visar senare vad det innehöll! :)



/ S.

tredje september!

Fredag, gött! :)
Igår kväll kändes det bättre i halsen och nu på morgonen är köttbullen (känndes verkligen så) borta!
Började dagen som vanligt med att missbruka varm oboy till frukosten, och nu eftersom helgen är igång så fick det bli lite marabou som efterrätt! ;) Men nu ska jag fixa lite innan jag beger mig till jobbet, kör kort-pass idag 11-15 plus att det är kebabtallrik som dagens idag. Gud så underbart alltså! :) Hörs i eftermiddag, Puss!

/ S.

dålig dag

Sitter just nu ihop kurad framför tv:en, har haft en dålig dag idag. Började med att jag hade konstigt ont i halsen, känns som om jag har en köttbulle fast vid halskototna. Usch! Sen så har jag haft knäppa och störda kunder, gud jag blir tokig.
Tur att N hade lagat lax tills jag kom hem som vi myste med framför tv:en. Så nu ska jag forstätta njuta av resten av kvällens ledghet. Så vi hörs imorrn, Puss!



/ S.

andra september!

Hej på er!
Redan torsdag och andra september, vad fasen september? Tyckte det nyss blev vår.. Men det är väl skönt ioförsig att tiden går fort just nu.

S
tällde klockan på halv tio imorse för tänkte tagit en promenad nu på morgonen innan jobbet, men har så konstigt ont i halsen idag så vågade inte bege mig ut. Har haft ont i halsen i snart två veckor nu men inte på det sättet som jag har nu, känns jätte konstigt i halsen alltså. Knepigt! Men det är bara att ignorera och ladda för jobb, idag är det 12-20 som gäller. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll!

/ S.


första september!



Hallå raringar!

Fick hoppa in och jobba idag (skulle egentligen vart ledig), men det blir pengar! Catching! :) Nu ska vi bara hoppa in i duschen här hemma, sen åka och köpa pizza sen ska vi hem till mina föräldrar en sväng. Ha en fin kväll så kanske vi hörs senare! :)

/ S.


RSS 2.0