myskväll!



Spenderar min kväll med älsklingen, det blir god mat och massa mys!
Hoppas ni får en underbar kväll! :)

/ S.

Trettioförsta oktober!

Godmorgon!
B
lev allt lite sovmorgon idag med, börjar nämnligen jobba klockan elva idag. Hoppas det inte blir hysteriskt med folk bara, men det blir det säkert. Men nu måste jag fixa mig lite innan jobbet! Svarar på kommentarerna när jag slutat i eftermiddag, ha en bra lördag! :)



/ S.

Idol-mys med två fina vänner!

Dessa fina vänner ska jag tillbringa min kväll med, det blir god mat, idol-mys och massa godis såklart! :) Hoppas att ni får en underbar fredagkväll raringar! :)

 

/ S.


Första pyssel-projektet!

I tisdags så hade jag ju lite pyssel här hemma, gillar att göra det men har inte haft så mycket tid och tålamod det sista men tänkte då ändra på det! Här kommer resultatet i två bilder! :) Jag är nöjd! :)





/ S.

Trettionde oktober!

Godmorgon!
Var meningen att jag skulle upp och tränat vid tio, men jag var så trött plus har fortfarande sådan sjuk träningsvärk så då bestämde jag mig för att sova vidare istället! :) Dagen kommer att spenderas med älsklingen, sen ikväll blir det idol-mys med två vänner! :) Men nu ska vi hoppa in i duschen,
ha en fin dag så hörs vi lite senare!



/ S.

Rosa bandet- galan!

Just nu sitter vi framför Rosa Bandet- galan! Jag gråter! Så hemskt är det!


/ S.


Nöjd med klippningen!



Nu har vi vart och hälsat på min familj lite, då klippte jag lugg på min syster och det blev riktigt bra alltså! Så nu blir jag sugen på att slinga håret och klippa lugg! :) Men får se hur jag gör! :) Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

Tjugonionde oktober!



Goddag!

Nu har jag jobbat klart för dagen och har precis ätit, så nu resten av dagen ska jag vara med älsklingen. :) Men nu ska vi fixa lite med tvätten, sen ut och gå sen blir det mys framför någon film! :) Ha en fortsatt bra dag!

/ S.

fox!



/ S.

Tjugoåttonde oktober!

Godmiddag!
Har inte hunnit skriva förren nu, för imorse var jag och tränade sen hem och duscha sen kom Johan hit och nu har vi vart och lunchat. Blev även tårtbuffé, riktigt gott! :) Nu ska jag slappa och njuta i soffan, för sen klockan fem är det jobb som gäller. Hörs lite senare!

Min killkompis Johan! :)

/ S.


Nu är den min!



Nu har jag äntligen en egen så jag kan kolla när jag vill, hur mycket jag vill! :)
Just nu sitter jag och unnar mig godis efter lite träning nu på kvällen!
Ha en fortfatt bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

några mer bilder från i lördags!









/ S.


Fikadags!

Nu är det första pyssel-projektet klart och nu blir det fika med Lollo! :)



/ S.


sara pysslar!

Nu har jag och killen gjort lite ärenden på stan, fick även med mig lite saker hem så jag kan pyssla lite. :) Så nu medans killen är hos vänner tänkte jag börja med det första projektet, det är väldigt litet och faktiskt till våran kisse Viggo! Så nu hoppas vi att det går som jag planerat och att mitt tålamod inte spricker! Bilder kommer så fort det är klart! :)


Dator, sax, pennor och svart papper är lite av sakerna jag ska använda mig av!

/ S.


tjugosjätte oktober!



Godmorgon!

Nu har jag precis gått upp och snart väntas frukost, men killen ligger kvar i sängen så jag väntar med att äta tills han med kommer upp! :) Sen blir det dusch för oss och sen lite ärenden som vi ska göra på stan, sen i eftermiddag ska jag fika med en vän och killen ska iväg till två vänner medans. Men vi hörs lite senare, ha en bra tisdag förmiddag! :)

/ S.

Twlight och marabou!



Kan det bli bättre?! Ne jag tror verkligen inte det! :) Nu ska jag njuuuuuta! :)

/ S.

Varma mackor & las vegas!

Just nu sitter vi framför Las Vegas och har precis ätit varma mackor, gott det! :)



/ S.

Tjugosjätte oktober!

Goddag!
Nu har jag redan jobbat mitt pass idag, 8.00-15.00. Riktigt bra tid måste jag säga, så underbart skönt att komma hem strax eter tre! :) Nu ska jag vara med killen min tills ikväll, då blir det kanske promenad eller film med massa godis medans killen gör annat! :) Ha en bra dag så hörs vi lite senare!


Haha, härlig bild från i lördags! :P

/ S.

patrick 1,5



Nu ikväll har vi vart hemma hos mina föräldrar och ätit taco, sen åkte vi hem och har nu kollat på Patrick 1,5. Har sett den förut men den är bra tycker vi båda så! :) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Lite bilder från gårdagen!

/ S.


Lördagens!

Gud vilken kul kväll jag hade igår alltså, riktigt kul alltså. Synd att det inte blev dans på Stadt bara.. För det hade vart en grym avslutningen på kvällen, men istället blev det efterfest med kladdkaka! :) Har massa bilder så dom kommer senare under dagen! :)

 


/S.


redo för partyt!



Ha en trevlig kväll raringar! :)

/ S.

tjugofjärde oktober!



Goddag!
H
ela förmiddagen tills nu har spenderats med min älskling, men nu är han på match och jag fixar lite inför ikväll! För ikväll ska vi ha avslutningsfest för Erik på jobbet och då kommer fem tjejer från jobbet hit innan och förfestar lite! :) Men nu måste jag vila lite och sen hoppa in i duschen! Hörs lite senare igen! :)

/ S.

ha en mysig fredagskväll!



Ha en underbar kväll med massa fredagsmys nu mina vänner, själv ska jag strax iväg och jobba till halv tolv i ikväll! Mindre kul! Men efter det är jag ledig lördag och söndag, underbart! :) Hörs i natt eller imorrn raringar!

/ S.

Någon som läst gynnings nya bok?

Jag funderar på att köpa hennes nya, har läst hennes första bok Ego Girl och den gillade jag även fast jag inte är någon bok-tjej!
Någon av er som läst den och tyckt den var bra? Eller kanske kass?


/ S.


Tjugotredje oktober!



Godmiddag!
N
u har jag vart iväg och tränat lite och även solat en liten stund med, och nu blir det duschen. Sen blir det lunch på stan med killen och hans föräldrar och sen en massa ärenden som vi måste fixa idag! Ha en härlig fredag så hörs vi senare! :)

/ S.

Klings glass

Nu blir det glass med chokladsås! :) Underbart gott! :) 
Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :) Kram!

/ S.


Pannkaksbak pågår just nu!


/ S.


Tjugoandra oktober!

Godkväll!
Nu är jag hemma efter ett nio timmars-pass på jobbet, så nu resten av dagen blir att ta det lugnt med killen och kanske greja och fixa lite i lägenheten! :)
Ha en bra kväll så hörs vi lite senare!

                                         

Snart tre år gammal bild på oss två! =)                             

/ S.


fix på g.

Nu har jag och Sandra vart framme på stan och köpt lite saker tills lördag, för då ska vi ha avskedsfest för en kille på jobbet! :) Så nu ska jag fixa lite med det, sen resten av kvällen består av massa mys med killen! ♥ ♥


/ S.


Behålla?

Denna skinnkjol fick jag med mig hem från stan idag! :)

Vet inte om jag ska behålla den eller inte bara, vad tycker ni? :)


/ S.


Tjugoförsta oktober!




Godmiddag!

Har vart ute och joggat lite och nu har vi duschat och jag har gjort iordning mig, ska nämnligen luncha med Sanna om en liten stund! :) Förresten så är jag ledig idag, underbart! :) Ha en bra lunch så hörs vi senare!

/ S.

wallander - cellisten



Nu har vi precis sett denna film, gillar verkligen dessa filmer alltså! :)
Nu blir det lite mys sen blir det jobb! Ha en bra kväll raringar!

/ S.

Lax!

Nu har vi avnjutit en god hemlagad middag jag och älsklingen, vi lagade lax, kokt potatis och en god sås till det! Jätte gott! :) Nu ska vi kika film! :)



/ S.


Tjugonde oktober!



Godmorgon!

Idag blev det sovmorgon för oss här hemma också, gick upp för en timma sen. Även idag är det jobb i eftermiddag för mig, så ska umgås med killen hela dagen innan det! :) Ha en bra tisdag så länge!

/ S.

Nittonde oktober!



God förmiddag!
U
ppstigning vid nio idag, sen klockan tio var det träning och just nu sitter jag i soffan med killen. Ska strax hoppa in i duschen, sen får vi se vad vi gör idag. Börjar inte jobba förren klockan fem i eftermiddag så vi har många timmar på oss att hitta på något! :) Hörs lite senare!

/ S.

inspiration


K
illen är iväg på innebandy och jag myser med Viggo i soffan, och om en halvtimma är det dags för jobb! Ha en mysig söndagkväll så hörs vi imorrn! :)


/ S.


Artonde oktober!

Godddag!
Dagen började med en underbar sovmorgon för mig och killen och Viggo såklart! Så mysigt! :) Sen efter det har vi ätit frulle och satt upp en klocka och två tavlor på väggen i vardagsrummet, nu är det bara tavellisterna kvar! Det kommer lite bilder på det så fort det börjar bli lite mer ordning! Resten av denna dag ska jag fortsätta att umgås med killen min, sen klockan fem är det dags för jobb!
Hörs lite senare! :)



/ S.

familjen på lite besök!

Nu är jobbet avklarat för dagen och just nu är det slö i soffan med killen! :) När som helst kommer min familj hit och kollar hur det blev när vi målat och så! :) Ska tillbringa hela kvällen med killen och bara ha det myspys! :)
Hoppas ni får en mysig lördag kväll, hörs lite senare!


/ S.


Sjuttonde oktober!

Godmorgon!
H
ar precis ätit frukost och ska strax göra iodrning mig lite inför jobbet, känner att jag helst av allt skulle vilja gå och lägga mig igen eftersom jag vaknat flera gånger nu på morgonen för killen var uppe för att han skulle iväg på innebandy. Men nu blir det att ställa in sig på jobb, hörs efter jobbet! Kram!

/ S.

Fredagen kortfattat!

Sovmorgon. Mys med killen min. Massa regn. Gjejat i lägenheten. Fika med fin Lollo. Mer mys. God mat. Killkompis på besök. Godis. Idol. Resten av kvällen blir det mängder av mys med killen! :) Hoppas ni haft en kanon fredag! :)


Den goda maten jag och killen lagade! :)

/ S.

today

 

/ S.

 


Sextonde oktober!

Godmorgon!
I
dag blev det en härlig sovmorgon, killen är hemma också så då blev det extra mysigt såklart! :) Har precis ätit frulle och strax ska jag ut och springa lite (?), ja ni läste rätt. Får se hur det går, är ju som sagt kass på springning. Men nu ska jag ta på mig oh ut i regnet då, hörs lite senare! :)

 

/ S.

Inlåst!


S
å nu är det mesta fixat i vardagsrummet, äntligen! :) Så nu myser vi i soffan framför Inlåst på tv, riktigt intressant alltså! :)
Ha en bra kväll så hörs vi senare eller imorrn!


S.


Femtonde oktober!

Sorry för kass uppdatering, men har jobbat tills nu och imorse orkade jag inte skriva. Äntligen är all målning klar här hemma så idag ska vi fixa med allt det! Bilder kommer sen! :) Nu ska vi iväg och köpa ett väggfästa till tv:en som ska upp på väggen! Hörs lite senare! :)

/ S.

Strax iväg till jobbet!



Nu efter en timma i soffan med Viggo mysande i knät så är det dags att fixa sig inför jobbet! Hoppas att ni får en härlig onsdagskväll! :)

/ S.

Fjortonde oktober!

Goddag!
H
ar vart uppe ett tag nu, har tom hunnit träna lite och duschat och nu sitter jag här och väntar på att Josefin ska sluta så vi ska luncha ihop! :) Annars idag innan jobbet så måste jag måla lite till.. gud va skönt det ska bli när målningen är helt klart, vilket det är förhoppningvis ikväll! :) Hörs lite senare raringar!



/ S.

Crazy cat!




Så här höll våran Viggo på när jag grejade här hemma förrut! Haha, han ser helt galen ut! Nu blir det jobb! Hörs imorrn!

/ S.

Min dag hittills

Nu har jag gjort lite nytta här hemma, kolla bara här! :)

Maskerat - Check!
Målat vid elementen och rören - Check!
Börjat tvätta - Check!
Försökt plocka iordning här hemma lite, vilket är omöjligt - Check!

Kanon bra, har gjort allt som jag behövde göra här hemma idag. Det tänkte jag fira med lite kexchoklad, mumma! :)



/ S.

Trettonde oktober!

Godmorgon!
I
dag tog jag en välbehövlig sovmorgon, så för en timma sen vaknade jag. Skulle egentligen jobbat dag idag, men en jobbarkompis behövde byta så jag ska jobba eftermiddag istället. Skönt för då slipper jag vara med och måla vardagsrummet ikväll! ;) Men jag ska bla maskera inför målningen och även tvätta idag innan jobbet så jag har allt lite att göra jag med! Hörs lite senare! :)

/ S.

slipat och takmålning

Direkt efter jobbet blev det slipning en stund och nu är taket målat också, tur att svärfar är här och hjälper till. Skönt att det bara är väggarna kvar nu, fast vi har ju grejer i hela lägenheten så vi har ju mycket kvar att göra alltså!
Sen klockan åtta är det dags för lite träning igen, måste ta tag i träningen nu igen! :)


Självklart så är Viggo med på allt vi gör!


/ S.


Tolfte oktober!

Godmorgon!
F
örlåt för kass uppdatering igår men var ju på Ikea sen grejade vi i lägenheten hela kvällen. Bilder på Ikea-köpen kommer senare i veckan. Men nu ska jag fixa mig inför jobbet som börjar om en halvtimma! Ha en bra dag!



/ S.

Elfte oktober!



Godmorgon!
I
dag är vi uppe med tuppen, för jag och baby ska nämnligen iväg till Ikea om en halvtimme. Måste verkligen köpa kökshandttag och lite annat smått!
Ha en mysig söndag så hörs vi senare! :)

/ S.

hemma hos oss just nu!

Just nu är allt ett stort kaos hemma, som ni vet ska vi ju måla om vardagsrummet. Vi trodde att vi i prinip bara kunde måla över dom gamla tapeterna men icke sa nicke, vi har nu rivit ner tapeterna och imorrn ska vi spackla hela väggarna.. Mer jobb än planerat men bättre resultat! Så just nu står alla saker som tillhör vardagsrummet i hela lägenheten just nu..
Mysigt tycker vi (?) Nooot!








/ S.


Nyshoppat!

Skulle fram på stan för att kolla på en kofta, men jag hittade ingen som jag ville ha. Istället följde ett skärp plus en halsduk med hem istället! :) Hämtade även min nya cykel, såå fin är den! :)



Men nu ska vi åka och köpa färg, för idag ska vi börja måla om vardagsrummet! :)

/ S.


Tionde oktober!



Godmorgon!

Idag är jag lite trött i huvudet och hes från igår, men det är det värt för jag hade verkligen jätte kul igår alltså! :) Jätte roliga tjejer hela bunten! :) Tyvärr blev det inga bilder för min del men jag får be några av dom att skicka över det dom tog! Men nu måste jag hoppa in i duschen för nu väntar en fullspäckad förmiddag! Hörs lite senare!

/ S.

Spontana sara?

Nej det brukar jag ju inte vara men idag hände det, för en timma sen bestämmde jag mig för att jag ska festa idag. Ska festa med några jobbarkompisar och så, skit kul tror jag det blir! :) Men nu måste jag fixa det sista innan jag ska åka! :) Ha en bra kväll raringar!



/ S.

Nionde oktober!



Godmorgon!
Fredag idag och skulle egentligen jobbat kväll idag, men fick hoppa in och jobba dag istället. Skönt att vara ledig en fredagkväll! :) Men nu ska jag slöa lite innan jag cyklar iväg till jobbet, hörs ikväll! Ha en bra dag!

/ S.

mysig kväll!



Nu blir det myskväll för oss här hemma, underbart! Ha en bra kväll raringar! :)

/ S.


Åttonde oktober!

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt, börjar nämnligen redan klockan åtta idag. Lite jobbigt eftersom jag slutade halv tolv igår kväll plus att jag sovit lite dåligt här hemma eftersom vi har vartit lite oroliga för Viggo, han kastrerades ju igår och han är redan nu som en ny katt! Lugn och harmonisk! Men nu orkar jag inte skriva mera, hörs i eftermiddag efter jobbet!



/ S.

Nu har jag äntligen bestämt mig för en cykel!

Det blir en sådan som jag hade innan (som blev snodd) fast denna nya är ljusrosa, jätte söt färg! :) Så på lördag är den min! :)


/ S.


Nya the hills!



Har precis sett det nyaste The Hills avsnitten, då Lauren hoppat av och Kristin medverkar istället och säger bara ett ord Drama. Har inte bestämt mig helt om jag ska fortsätta följa serien nu när Lauren inte är med, men vi får se kommer säkert bli att jag följer det ändå! ;)

/ S.

Sjunde oktober!

Godmorgon säger jag nu, fast jag har vart uppe i över en timma för jag har vart och lämnat Viggo hos veterinären för idag ska han kastreras. Och med det så hoppas vi att han blir lite lugnare..

Nu över till mig, jobbar eftermiddag idag så jag har lite saker jag ska göra på dagen innan nu och det börjar med en promenad med Lollo klockan tio!
Hörs lite senare!



/ S.

Min nästa tatuering?



Min nästa tatuering ska sitta på detta ställe, så snyggt tycker jag. Kan bara inte bestämma mig vad jag ska ha för text, men så fort jag valt det så sitter den snart på mina revben! :)

/ S.

Kasslergratäng i ugnen!

Just nu och hela denna kvällen blir det mys med killen min, först blir det maten som står i ugnen sen blir det promenad och sen massa mys framför tv:en! En mycket härlig kväll helt enkelt! :) Hoppas ni med får en härlig kväll rarinngar!


Bild på oss från killens student Juni 2006! :)


/ S.


Sjätte oktober!



Godmorgon!
T
yvärr blev det ingen sovmorgon idag, men tror jag tar igen det imorrn faktiskt. Idag är det jobb 9-17 som gäller sen blir resten av dagen lugn och skön.
Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.

Rosa bandet!



Självklart stödjer jag bröstcancerforskningen, så denna pryder självklart min svarta skinnpaj!

Stödj forskningen du också! :)

/ S.

Kommer ni ihåg?



Nu när jag kom hem slog jag på tv:en och såg att Bert - Den siste oskulden går nu så tänkte jag tillbaka när den kom ut och var ny. Jag hade den på film, och tyckte den var jätte kul! Haha! Vilka minnen!

/ S.

Femte oktober!



Godmorgon!
M
åndag igen, gud va fort tiden går alltså men det är bara skönt tycker jag! Idag är det jobb igen men bara 11-15 så det är verkligen en kort dag på jobbet, men det är skönt för har lite saker här hemma som behövs göras.
Ha en bra dag så hörs vi efter tre!

/ S.

njutning

Nu är träningen avklarad och jag är hemma själv faktiskt (killen på väg hem från match), och det ska jag avnjuta med en skål med glass och chokladsås och någon bra film. Ha en mysig kväll raringar!



/ S.


nu sticker jag på gympa!

/ S.


Fjärde oktober!



Godmorgon!

Idag är det söndag och inte vilken söndag som helst, utan det är även kanelbullensdag. Det är ju så gott! :) Får se om det blir några bullar senare idag men först är det jobb som gäller. Hörs efter det! Kram!

/ S.

Hem till svärföräldrarna!

Nu har jag slutat jobbet efter en dag med jätte mycket folk. Sen nu har jag och killen duschat och strax ska vi iväg hem till hans föräldrar för att äta god kvällsmat! :) Underbart! :) Så ha nu en fin kväll raringar! :)


En gammal bild från när jag och killen serverade på ett kalas! :)

/ S.

Tredje oktober!

Godmorgon!
S
ka strax göra iordning mig för en dag med jobb, men skönt att jag bara går 11-17. Hoppas att ni får en bra start på dagen så hörs vi efter jobbet! Kram!

/ S.

Dagens!

Idag ser jag ut såhär, skönt klädd men lite kallt var det i blåsten ibland. Nu ska jag och killen laga mat, sen kommer mamma och pappa för att äta med oss. Mysigt! :) Hörs lite senare!

/ S.


Andra oktober!


Min härliga vän Johan!

LEDIG IDAG! :)
H
ar nu på morgonen vart och tränat och nu duschat, och när som helst kommer min vän Johan hit. Vi ska nämnligen luncha på stan ihop idag! :) Efter det ska jag möta upp Josefin och efter det kommer pappa hit på fika. Så det är fullspäckat denna soliga men kalla dag! Ha en bra dag så hörs vi lite senare! :)


/ S.


Fin vän och en jobbig katt

Godkväll!
S
lutade för drygt en timma sen, sen hem att äta, sen kom finaste vännen Lollo förbi en liten stund! :) Och nu sitter jag och killen och myser i soffan, och Viggo är så jädra jobbig här hemma nu alltså. Tur att det är kastrering om en vecka så han lugnar ner sig :P Ha en underbar kväll så hörs vi imorrn!



/ S.

Första oktober!



Godmorgon!

Torsdag idag och det är första oktober, tiden går så himla fort ju. Men det är väl skönt det, speciellt dom dagarna som man jobbar. Det ska jag ju göra idag med, och hela nio timmar idag.. Så vi hörs ikväll när jag slutat! Kram på er!

/ S.

RSS 2.0