En skål med lördagsgodis

En lördag hemma med familjen och dom varnade för storm nu i eftermiddags så efter en lugn och seg morgon tog vi oss ut i spåret vid oss för en promenad i skogen. 
 
 
Sen har vi bara myst hemma, kollat tv och jag passade på att måla en liten vägg i källaren som behöves bättras på med lite ny färg. Nu har sambon startat grillen utanför för ikväll blir det grillat till kvällsmat, det ska bli gott. Sen gissar jag att vi avslutar dagen med godis och en film nere i källaren. 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

Det blev en hemmavecka:

Blev en lite oplanerad paus här, åkte på en fruktansväd magkatarr förra veckan. Var så illamående och konstant yr så jag var faktiskt i prinip sängliggande i några dagar, men nu känner jag mig äntligen som vanligt igen. Men då kom sambon hem med ont i halsen, testats negtivt på två snabbtest men han får hålla sig hemma nu i fem dagar ifall. 
 
 
Åh vad man längtar efter våren nu, tur den närmar sig även fast vi får vänta några månader tills den är här på riktigt! 
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
KRAM! 
 
/ S.

Dokumentär- tips!

Vi alla känner väl till Spice Girls? Dom var mina största idolen när jag var liten och hade planscher över hela mitt barnrum. 
 
 
Såg att det fanns en dokumentär om just Spice Grils på SVT-play, så har ni inte sett den så rekomenderar jag er att se den. Den består av tre avsnitt som är ca 40 minuter långa.
 
Någon av er som redan sett den? 
 
/ S.

Vecka 3:

Inspiration från Pinterest.
 
 
Måndag och ny vecka, det har blåst storm i natt och vinden håller i sig än även om den lugnat sig. Men det bästa, det är blå himmel och solen lyser! Fantastiskt! Jag och Lexus är fortfarande lediga så vi passade på att ta en promenad i spåret under tiden Tuva är i skolan, nu ska vi fortsätta mysa här hemma en liten stund innan det är dags för Tuva att sluta skoldagen! 
 
Hoppas solen lyser hos er också! 
KRAM! 
 
/ S.

Tre från helgen:

Söndagkväll och vi har haft en väldigt lugn och mysig helg, så skönt att vara lediga hela familjen tillsammans! Här kommer tre bilder från min mobilkamera. 
 
 
Har promenerat i skogen! 
 
 
Hade riktigt fredagsmys och avslutade med film och marängsviss.
 
 
Unnade mig franska tulpaner till tulpanens dag! 
 
-
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Bild: Posterstore
 
Hej fredag! Jag och Lexus gick på helg redan i onsdags, och Tuva gör sina sista timmar i skolan för veckan just nu och sambon går även han snart på helg! Efter lunch när alla slutat tänkte vi åka bort till arenan och åka skridskor, sen ska vi ta fredagsmys delux här hemma. Vi skulle egentligen iväg till grannstaden för lite kul men allt blir ju inställt nu pga pandemin ökar så vi lovade barnen lite extra mysig och lyxig kväll här hemma, det blir bland annat marängsviss :) 
 
Hoppas ni får en fin start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Fin nyhet hos Ikea

 
Såg att Ikea släppt lite nyheter och jag fastnade direkt för denna vas, visst är den fin? Liknar kolonn-vasen från Skruf men till ett betydligt bättre pris! Tyvärr redan slutsåld på hemsidan så får se om den finns kvar i butik nästa gång vi åker förbi varuhuset.
 
/ S.

Tillbaka till vardagen

Inspiration från Pinterest! 
 
 
Hej måndag och vecka 2 är här, går inte tiden galet fort? Idag var det tilbaka till lite rutiner igen då sambon började jobba idag efter ha barit ledig sedan innan jul, och även jag har jobbat så idag blev det några timmar på förskola och fritids för barnen efter ett långt och härligt jullov! 
 
Skulle egentligen haft två dagars ledighet framför mig nu men är lite sjukdommar bland personalen på jobbet igen så jag får hoppa in och jobba. Men blir ledig på fredag istället vilket ändå blev väldigt bra! 
 
Nu ska jag försöka få ur barnen ur duschen, sen ska vi nog gå ner i källaren och kolla någon mysig film! 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

En solig trettondag!

Igår hade vi en ledig dag tillsammans och det visade -2 minus och strålande sol, så vi packade picknickkorgen och styrde bilen ut till Läckö Slott! Vi grillade korv och marsmallows till efterrätt, och njöt av solens strålar. Helt perfekt utflykt en fin solig vinterdag! 
 
 
Idag vaknade vi upp till massa snö, våra planer var egentligen att besöka ett litet museeum här i stan men vi bestämde oss för att besöka pulkabacken istället. Känner att man verkligen får passa på när tillfälle ges. Sen på eftermiddagen var det dags att krama familjen hejdå för att traska bort till jobbet, där är jag hela kvällen och natten då jag slutar imorgon. 
 
Hoppas ni har en mysig fredagkväll! 
KRAM! 
 
/ S.

Senaste dagarna:

Blir lite glest mellan inläggen här men jag njuter av massa ledig tid med familjen än, eller jag började jobba igen i helgen men sambon och barnen är fortfarande lediga. Och i mitt jobb så ingår inte jobb varje dag så även fast jag börjat jobba så har jag massa ledig tid med familjen hemma. Här kommer lite bilder från det senaste: 
 
 
Fick lite egentid några timmar så jag passade på att kolla film och äta choklad! 
 
 
Barnen hoppade i spabadet en kall snöig dag! 
 
 
Utflykt till Lasses grotta, där grillade vi korv och marsmallows och lekte utomhus vid grottan. 
 
 
Igår tog vi ett varv i spåret och gick tipspromenaden som dom satt upp där! 
 
-
 
 
Tisdag och jag är just nu på jobbet och jobbar ända tills imorgon, hade en mysig och lugn dag hemma med familjen innan det var dags att gå hit. Sen är jag helt ledig på torsdag, får se vad vi hittar på då vi är sugna på att göra något roligt!  
 
Hoppas ni har en mysig start på nya året! 
KRAM! 
 
/ S.

Firade in 2022

Igårkväll firade vi in 2022 med vänner, vi brukar vara flera familjer som firar ihop med pga pandemin så vill man ju inte ses så många så det var bara vi och en familj till. Litet och lagom! 
 
 
Var dålig på att ta kort men tog en på efterrätten iaf som vi gjorde, den blev god! 
 
Hoppas ni hade en härlig kväll igår och att ni fått en mysig start på nya året! Själv började jag jobba i förmiddags och jobbar ända tills imorgon, så idag blev det ingen slöande i soffan hemma.
 
KRAM!  
 
/ S.

RSS 2.0