trettioförsta januari!

Goddag!
När vi vakna imorse kom jag på att jag behövde en shoppingdag så ringde mamma och en halvtimme senare satt vi i bilen iväg till Överby. Där hittade jag lite fint, bla skor, kavaj och leggings. Bilder kommer senare! Efter det så kikade jag innebandy med min make och just nu slappar vi i soffan och laddar inför att orka laga mat här hemma strax. Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi lite senare! :)

/ S.

lördagkväll!

  

Jobbet avklarat! Strax blir det matlagning och mys framför någon film!
Hoppas ni får en fin kväll!

/ S.


trettionde januari!



Godmorgon!
G
årkvällen var kanon rolig, synd bara att jag ska iväg och jobba nu (på min lediga helg). Men det blir ju pengar och det vill jag ju ha mer av så! ;)
Hörs efter jobbet! :)

/ S.

nu blir det fest! :)

 

Ha en bra kväll så ses vi ute i dimman! ;) ♥

/ S.

tjugonionde januari!



Goddag!

Nu har jag jobbat klart för dagen och nu även ätit middag. Har nu fyra timmar tills jag ska bort på fest, så nu ska jag slöa i soffan och kanske även åka och sola lite sen. Först ska jag gosa med min man, mysigt! Hörs lite senare!

/ S.

krångel!

Hatar när sidan krånglar vilket den gjort idag. Under tiden har jag hunnit med att jobba, träna, tvättat, handlat och just nu lagar vi mat! Kvällen kommer spenderas framför en film och bara ta det lugnt! :) Hoppas ni får en bra kväll! :)

/ S.


tjugoåttonde januari!

Godmorgon!
Här hemma gick vi upp för en halvtimma sen och åt en mysig frukost ihop, så mysigt när han är hemma från jobbet så vi kan göra det ihop! :) Om en timma blir det jobb för mig, men slutar redan klockan tre så vi hörs efter det! Kram!

Bild från sommaren 2007!

/ S.


Pure mineral!

Tänkte testa denna foundation med mineraler, ska tydligen vara bra.
Någon av er som testat den? :)

 

/ S.


tjugosjunde januari!

Godmorgon!
Sitter just nu framför tv:en och käkar frulle, ska gå in och väcka min älskling nu tänkte jag med. Idag blir det jobb ikväll, men innan det ska jag hinna med lite allt möjligt. Det börjar med att Lollo kommer hit så ska vi gå till arbetsförmedlingen, verkligen perfekt start på dagen! ;) Hörs senare!



/ S.


nu blir det film!



Nu ska jag och älsklingen kika den nya wallander, sen blir det hem till svärisarna och käka kvällsmat! :)

/ S.

tjugosjätte januari!

Goddag!
Ledig idag och har redan hunnit med mycket idag, först frukost mys med älsklingen. Sen åkte vi och storhandlade, sen lunchade med Lisa och sen direkt efter det blev det fika med Johan. Plus att jag gjort lite ärenden på stan med, så nu kan jag bara slappa hela resten av dagen! :)

Jag och Lisa på studentbalen 2008!

/ S.


bruten fot och träning!


N
u sitter jag och min man i soffan, han har förövrigt brytit foten. Stackarn! 

Om en halvtimme kommer Lollo och hämtar upp mig, då blir det gympa för oss. Gött att jag börjat ta tag i träningen, hoppas jag orkar fortsätta bara..

/ S.


tjugofemte januari!

Godmorgon!
Sitter just nu och dricker varm oboy, har precis kört min man till sjukhuset där han ska rönkas. Vi får hoppas att den inte är bruten, att det bara är en kraftig stukning. Sen om en timma blir det jobb, hörs efter det! Kram!

Bild från i fredags!

/ S.


johan falk- national target!


N
u blir det film-mys! :)


/ S.


tjugofjärde januari!

Godkväll!
Sitter just nu i soffan och är nyduschad efter en dag på jobbet! Strax ska jag och min kryckhoppande man till min familj där det blir kvällsmat ikväll, sen senare blir det filmmys! :) Ha en fortsatt mysig söndag!



/ S.

forever21

 
                    

Lite av allt snyggt som jag vill ha från Forever21!
Nu ska jag fixa lite och sen klockan fem blir det jobb!
Ha en mysig kväll!

/ S.

taco rester!



Nu är disk-berget diskat och skräpet och flaskorna slängda. Så nu ska jag äta lite taco rester, lika gott idag med! :) plus att man slipper laga mat! ;) Underbart!

/ S.

tjugotredje januari!

Godmorgon!
I
dag blev det sovmorgon till tolv, eller jag var uppe en stund vid halv åtta när älsklingen gick upp och skulle iväg på innebandy. Så nu idag är jag hemma själv, så det blir att städa och diska från igår. Och just nu pratar jag i telefon med malin! :) Hörs lite senare!



/ S.

taco-kväll!

Strax kommer dessa tre töser hem till mig och vi ska ha taco-kväll, alltid mysigt! :)
Hoppas ni får en fin kväll raringar!


Bild från April 2006!

/ S.


städning på gång!




Tänk vad mycket roligare städningen hade varit om jag hade använd mig av dessa rosa saker! :) Men nu har jag ju inte det så jag för försöka klara det ändå och spela Lady Gaga på högsta volym!

/ S.

tjugoandra januari!



Godmorgon!
Sitter just nu framför tv:en och dricker varm oboý och knäckemacka med banan på, ganska gott faktiskt. Idag blir det ett kort jobb-pass och sen hem och fixa för jag tre vänner kommer hit och käkar ikväll! :) Men först blir det jobb som sagt,
Ha en bra fredag förmiddag! :)


/ S.

Tjugoförsta januari!

Goddag!
Nu har jag jobbat klart för dagen och även nu ätit middag, och strax kommer älsklingen hem och då ska vi till badhuset och simma! :) Sen så är det ju så skönt att basta med! Sen efter det måste jag handla maten tills imorrn bla.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi senare!



/ S.

Tjugonde januari!



Godkväll!

Idag har jag jobbat, tvättat och nu ätit kvällsmat. Kvällen kommer bli lugn och skön, det behövs ibland. Ha en bra kväll så hörs vi kanske senare! :)

/ S.

har precis klickat hem!

          



S
ynd bara att det ska ta sådan jäkla tid att få det! Men ska ju inte använda det förren i vår så det blir nog bra ändå! :) Strax blir det gymmet med baby och min lillebror!


/ S.


Dagens!

 

Här har ni mig idag! Enkelt och bekvämt!

/ S.

Nittonde januari!

Godmorgon!
G
ick upp för en timma sen och just nu myser jag i soffan med varm oboy, och har en varm katt i knät. Tisdag idag och jag är ledig, så har lite saker som jag måste fixa och göra idag. Börjar med att ringa lite samtal och sen blir det lunch med min bäste killkompis Johan. Härligt! Have a nice day!



/ S.

time for training!

Klockan tjugonollnoll är det dags för gympa igen, ny termin så hoppas på ett roligt pass med grym musik! Ha en underbar kväll raringar! :)

 

/ S.


Artonde januari!

Goddag!
N
u har jag jobbat mitt pass för idag och just nu slöar jag i soffan. Senare blir det matlagning och träning väntar även ikväll, men först ska jag bara vila och ha det lugnt och skönt! Hoppas ni fått en bra start på veckan idag! :)

/ S.

kollar skidstugor!



Förhoppningvis blir det skidresa i år, så nu ska vi kolla stugor. Svarar på era kommentarer efter det! :)

/ S.

Sjuttonde januari!

Godmiddag!
D
agen började med sovmorgon till halv elva, och sedan dess har vi bara slöat i soffan och tagit det lugnt. Sen om en timma ska vi träffa lite av min släkt hos mormor och morfar och sen blir det innebandy.

Förresten så var filmen bra igår, och han är riktigt het alltså!



/ S.

nu blir det snabba cash!!!



Jag tror på succé! :)

/ S.

Work it, im a free bitch baby!


Såhär ser man ut just nu, har precis hämtat ut biobiljetterna och strax ska jag hämta baby som vart och spelat innebandy. Efter det blir det massa godisköp och sen god mat innan det vankas bio! :)

 

/ S.


vår-inredning!

   

 

Dessa kommer nog få pryda vårat kök nu i vår! Allt från Lagerhaus!


/ S.


Sextonde januari!

Godmorgon!
Idag tog jag och baby sovmorgon till tio, sen blev det frukost och nu har vi plockat iordning lite och även diskat. Idag är det ju lördag och jag är ledig, underbart! :) Dagen kommer antagligen bli lugn framtills ikväll då det blir bio för oss. Vad gör ni idag? :)

/ S.

megan fox för armani!


N
ya bilder med Megan från Armanis fotoshoot, snyggt som vanligt!

Nu blir det slö i soffan en timma innan det är dags att promenera till jobbet!
Ha en bra kväll raringar!


/ S.


Femtonde januari!

Godmorgon!
T
ung att gå upp idag, men sen när jag kom på att det var fredag gick det genast lite lättare! :) Strax är det dags för lite gympa igen, skönt att jag har börjat igen nu så får passa på att gå alla tider som passar. Sen blir det lunch/fika på stan med en vän. Men som sagt, först träning! See you later!

  

/ S.

Torsdagen!

Så nu har jag jobbat, vart på ett gympa-pass, handlat och nu har vi även lagat mat och ätit. Resten av kvällen kommer spenderas framför tv:en med älsklingen, och massa choklad! Underbart! Hoppas ni får en mysig kväll raringar! :)

/ S.

Fjortonde januari!

Godmorgon!
Torsdag idag, så snart väntas det helg. Underbart att jag är ledig lördag och söndag! :) Idag blir det jobb 10-15, sen blir det kanske gympa (om jag orkar), men jag måste ta tag i träningen snart så varför inte börja idag?!
Ha en trevlig torsdag så hörs vi senare idag!


Så här ser jag ut när det är dags för jobb!

/ S.

snygging, snabba cash och gymmet!

Denna heting hittade jag i min tidning, grr. Han är ju med i Snabba Cash, och idag har jag bokat biljetter så på lördag blir det bio. Nu ska jag byta om och bege mig till gymmet med baby! Ha en fin kväll!


/ S.


trettonde januari!

Godmorgon!
L
edig idag, och ska strax hoppa in i duschen. Idag blir det att umgås med en vän och jag ska även springa fram på stan och kika på ett par tights. Med det sagt så får ni se en bild av nya plåtningen med Megan fox för inga mindre än Armani! Snygg!



/ S.

tolfte januari!



Godmiddag!

Blev sovmorgon till elva idag, sen dess har jag bara kikat tv och internet och nu tänkte jag att jag skulle laga lite middag till mig. Sen kommer baby hem om två timmar då blir det att umgås med han innan det blir jobb klockan sex! sen imorrn är jag ledig! :)

/ S.


Elfte januari!

Min dag började med att jag hade svårt att somna igår, därav vaknade jag med knappt öppningbara ögon pga svullnaden. Men jag pallrade mig upp och förberedde mig på ett gympapass, väl på friskis var det inställt. Så då hade jag gått upp helt i onödan, INTE OKEJ! Det resulterade att jag gick hem och stensomnade i soffan och just nu moffar jag glass, maränger och chokladsås. Resten av dagen ska bara vara lugnt, sen klockan sex är det jobb igen.
Hoppas ni får en bra start på veckan idag!



/ S.

Missa inte johan falk ikväll kl 21!


S
jälv ska jag jobba ikväll så jag kan inte se filmen, men jag har sett den två gånger tror jag och jag gillar den verkligen! :) Och Joel Kinnaman spelar Frank Wagner, damn vad het han är! Missa inte det ikväll!


/ S.


tionde januari!

Goddag!
Nu har jag och min baby gjort lite ärenden och har precis sätt borrat ett hål till kökslampan, äntligen säger jag bara. Sen klockan fem blir det jobb, men innan det ska vi bara ta det lugnt. Ha en härlig söndag!



/ S.

nytt från gina!



Denna tischa måste jag testa imorrn alltså, hoppas nästan att den inte passar för annars kommer det bli svårt att låta bli att köpa den. Finns även i vit och några härliga pastell-färger! :) Snygg!

/ S.


/ S.

åttonde januari!

Godmorgon!
Blev en rejäl sovmorgon idag med, skönt det! Fredag idag och det är min lediga dag och känner faktiskt att jag nästan är helt frisk nu! :) Yey, trodde det aldrig skulle hända nästan. Har lite ärenden på stan jag ska fixa sen tänkte jag, härligt att inte bara sitta i lägenheten som jag gjort i fem dagar nu! Ha en bra dag!



/ S.

Marängswish!


S
itter just nu och avnjuter en stor skål med marängswich (dock utan grädde, som jag glömde köpa), och fy fasen vad gott det är alltså! Mumms! :)


/ S.


Sjunde januari!



Godmorgon!

Torsdag idag och jag är inte helt frisk än, men på bättringsvägar iaf. Så förhoppiningvis är jag nästan helt frisk tills imorrn eller på lördag! :) Längtar faktiskt när man ska tillbaka till vardagen lite, för det är så tråkigt och jobbigt att bara vara inne och ligga i soffan hela dagarna. :( Men så är det när man är sjuk, Hörs lite senare!

/ S.

Sjätte januari!

Godmorgon!
Underbart att vakna upp bredvid en varm kropp nu efter två nätter själv hemma. Synd bara att jag inte är frisk idag heller.. dagen kommer som vanligt spenderas inomhus och försöka bli frisk. -Good luck whit that! önskar jag mig själv. Pussis!



/ S.

nu blir det twilight i väntan!

Glada nyheter, älsklingen är på väg nu så han kommer hem i natt! :) Medans jag väntar så ska jag nu kika Twilight! Love it! GOD NATT RARINGAR!


/ S.


fortfarande sjukling!

Usch, känns som om jag aldrig kommer bli frisk. Idag är jag jätte hes och kan knappt prata heller. Kul! Har nyss vart hemma hos min familj och fördrivit tiden lite, för gud vad uttråkad jag är. Hoppas verkligen att älsklingen lyckas komma hem ikväll, fast det blir väl troligtvis inte förren imorrn.


J
a alla andra har väl åkt iväg på någon förfest nu och laddar inför utgång ikväll.. men inte jag då, tänkte sätta på Twilight och mysa i soffan med Viggo!
Hoppas ni får en rolig kväll!

 

/ S.


Femte januari!

Godförmiddag!
Idag blev det sovmorgon till lite över elva, skönt det! Gud vad tråkigt det är att vara hemma och vara sjuk, har inget att göra och är rastlös. Så idag får jag väl ligga under täcket hela dagen i soffan så jag blir frisk tills imorrn.
Ha en bra förmiddag så hörs vi lite senare!


Bild från tolv-slaget på nyår! :)

/ S.

The Proposal!



Så nu har jag spenderat ytterligare några timmar med familjen, det blev film med denna film och lite godis. Härligt! Skönt också att jag inte har blivit värre sjuk idag, så förhoppningvis går det åt rätt håll! :) Och nu fick jag ett gulligt sms av älsklingen, åh hoppas att han komma hem redan imorrn! ♥
God Natt och sov gott mina raringar!

/ S.

Rock chic i vår!

  

   

Allt kommer ifrån HM.se!


/ S.


fjärde januari!



Godmorgon!

Jag överlevde natten trots min sjuka, skönt det. Hela kvällen igår var jag hemma hos min familj och umgicks med dom och knaprade ännu mera tabletter. Så idag blir det inget jobb för mig inte, troligtvis icke imorrn heller. Förreten så är det en inflamation/infektion i kroppen jag har fått, usch säger jag bara! Men förhoppinngsvis så blir det inte värre idag iallafall. Hörs lite senare! :)

/ S.

jag får väl fylla i denna jag med, Årslistan 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bytte jobb, jag och pojkvän skaffade katt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tur det!
5. Vilka länder besökte du? England och Grekland! :)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Flera resor och en storvinst tack!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget speciellt så vad jag kommer på nu.
8. Vad var din största framgång 2009? Bytte jobb.
9. Största misstaget? Lyssna på allt skitsnack.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja båda delar, plus att jag är sjuk just nu! :(
11. Bästa köpet? Min vinterjacka, och skinnjackan jag fick av pojkvän.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Gjorde iordning lägenheten och utomlandsresan.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, pojkvän, vänner och familj.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Beyonce och Lady Gaga!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft mer ledighet!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget vad jag kommer på.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj och pojkvän.
19. Blev du kär i år? Klart jag är!
20. Favoritprogram på TV? The Hills!
21. Bästa boken du läste i år? Läste bara en - Jenna Jamesons självbiografi.
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen faktiskt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En weekendresa till Stockholm.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade lite, sen firade med familj och pojkvän.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det alltid..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Bekvämt.
29. Vad fick dig att må bra? Pojkvän, familj och vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinsson!
31. Vem saknade du? Många.
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla fina vänner på det nya jobbet! :)

/ S.

Tredje januari!



Godförmiddag!

Dagen började med att älsklingen begav sig till Götet tidigt imorse, där hans innebandylag spelar Gothia. Jag fortsatte att sova och vaknade av att älsklingen ringde och väckte mig strax innan tolv, ja då var det dags att gå upp. Men eftersom jag är sjuk och inte alls bra så ligger jag i soffan med duntäcket och myser med Viggo. Ska strax kolla upp ifall det går någon bra film idag! Hörs sen!

/ S.

lördagskvällen!

Kvällen kommer att tillbringas i soffan med älsklingen. Jag är sjuk, vill bara bli frisk och kry igen! :( Hela kvällen kommer jag dricka varm oboy och hoppas på det bästa! :) Hoppas ni mår bättre än mig och att ni får en mysig kväll!

/ S.


bilder från nyår!








/ S.


2010!

Godkväll!
H
ar vart fullt upp så har inte kunnat skriva på något dygn, jobbade som sagt igår sen hem direkt och duscha och sedan iväg på lite party. Men det blev lugnt för min del eftersom jag skulle upp och jobba. Så idag har jag jobbat tills nu, jag är sjuk och orkar inget. Kul. Verkligen. Tur att det bara blir slö och mys med älsklingen nu och hela kvällen lång! Ha en mysig kväll allihopa!

Bild på oss från den trevliga kvällen igår!

/ S.


RSS 2.0