En iskall tisdag

 
Just nu går det magsjuka på Tuvas förskola så vi håller henne hemma och då gäller det att hålla sig sysselsatta, så imorse blev det bakning och sedan i förmiddags hade vi min mamma och syster över på fikat vi bakat. Sen efter lunch packade vi på oss massa kläder och gav oss ut i det hemska vintervädret och gick bort till vännerna för lekdejt :)
 
Påtal om vädret, det är så sjuuukt kallt idag. Runt 9 minus och det blåser otroligt mycket och vinden är iskall. Tydligen ska det fortsätta så i veckan, USCH! 
 
/ S.
 

29 år idag!

Igår hade vi min närmsta familj här hemma för att fira min 29 årsdag, som faktiskt är just idag! :) Jag bjöd på hembakt fika..
 
 
..och jag fick fina paket i utbyte :)
 
 
Tack för igår ♥
 
/ S.

Tre från veckan:

I tisdags mötte jag upp min vän Sofia för att se sista delen med Mr Grey! 
 
Min fina tjej 
 
I fredags fick jag egentid på stan med Tuva, vi fikade och shoppade lite smått. Mysigt! :)
 
 
Nu är det söndag och jag går aldeles strax av jobbet efter att ha spenderat ett dygn här. Det blir hem och greja det sista och slänga ihop en marängtårta för nu på förmiddagen blir det lite kalas för mig då jag fyller år imorgon! :) 
 
Hoppas ni får en fin söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godkväll! 
Här hemma har vi haft en lugn fredag där den mesta tiden har spenderats hemma i myskläder. Men efter lunch hoppade jag och Tuva på cykeln för lite egentid på stan, det blev fika och lite shopping. Nu sover barnen och sambon är iväg med vänner så nu ska jag slänga mig på soffan och starta min nya favvo-serie, Younger! Hoppas verkligen barnen sover för natten så jag kan få lite egentid i soffan :)
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

Önskelista till min födelsedag!

Om några dagar är det min tur att bli ett år äldre så passade på att slänga ihop ett litet önske-kollage, såg att hela listan matchade i ljusrosa. 
 
 
- Rosenskärm, så otroligt fin blomma. Frågan är bara om jag hade lyckats hålla den levande? 
- Pund! För jag ska till London i april, så fickpengar dit hade ju varit grymt! 
- Rosa snäckkudde från lagerhaus, hade gjort vårfint i soffan.
- Rund spegel vill jag ha över nya byrån i hallen.
- Skorna! Ja just nu har jag faktiskt köpt ny sedan jag gjorde kollaget, vågade inte chansa att min storlek skulle finnas kvar. hihi! 
 
/ S.
 

En krasslig kille här hemma

 
Just nu har vi en krasslig kille här hemma, han är förkyld, lite hostig och pågränsen till feber. Allt på samma gång, stackare! Så idag har vi bara varit inne och vilat och försökt krya på oss. 
 
Nu är jag däremot på jobbet, hoppat in ett extrapass tills imorgonbitti. Skönt med lite extra pengar till plånboken. 
 
Ha en mysig onsdagkväll! 
 
/ S.

Spindelmannen-kalasen är nu över!

 
Igår hade vi det andra och sista spindelmannen-kalaset för våran små här hemma, det var våra vänner och barn som var här och fikade och firade. Det var många små söta med spindelmannenkläder! :)
 
Säger tusen tack till familjen, vänner och barn för dessa två spindelmannen-kalas, det är en väldigt nöjd tjej här hemma som är så glad och nöjd över sina kalas. Hon har verkligen tyckte det varit så himla roligt! :)
 
 
Nu måndag och tvätt, städ och återhämtning efter gårdagen står överst på schemat. Igår körde vi kalaset, sen barngympa och sedan skivstång för min del. Och sen avslutade vi dagen i soffan framför sista avsnittet av Bron ihop med lite gott att äta. Bra avslut på helgen! Just det, det är dags för fästingspruta nummer 2 för oss i eftermiddag också. Sen ikväll blir det veckans roligaste träningspass :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Just nu står denna läckra jeansjacka överst på önskelistan, den måste jag fram och testa på stan idag :)
 
Ha en härlig lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

bild hemma hos interiorbysusan
 
Godmorgon fredag! 
Jag har en timma kvar på jobbet här innan jag sedan får gå hem och ta helg med familjen, fantastiskt! :) Idag står storhandling och lite ärenden på schemat, sen ikväll är det äntligen dags för lite träning igen. Stukade min fot rejält för två veckor sedan så har inte tränat något sedan dess så kan säga att det ska bli otroligt kul med träning igen nu :)
 
Annars i helgen är det dags för kalas nummer 2 för barnen, och jag och sambon ska även få lite egentid över ett restaurangbesök! 
 
Hoppas ni också får en häärlig helg! 
 
/ S.
 

LEMONS

 
Trillade in på Gina Tricot och fick syn på dessa citron-plagg och föll direkt! Blusen måste jag prova så fort den kommer in i butik, skit läcker till ett par jeans ju! 
 
/ S.
 

Alla hjärtans- dag ♥

 
Alla hjärtans dag idag, så den kommer jag självklart att spendera med min älskade lilla familj 
 
 
♥ KRAMAR TILL ER! 
 
/ S.

♥ TUVA 4 ÅR ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag blir våran älskade Tuva 4 år :)
Som vi älskar dig ♥
 
/ S.

Årets tema på kalaset: Spindelmannen

Tuva gillar spindelmannen och när hon för någon månad önskade sig ett spindelmannen-kalas var det självklart för oss att hon skulle få det! :) Och igår var det dags, vi passade även på att fira Lexus som ju fyller 1 år nästa månad :)
 
 
Så kul att så många verkligen gick in för det och klädde ut sig, haha! Tuva tyckte det var så roligt! :)
 
Och kolla vilken tårta vi beställde, den ville man knappt sätta tårtspaden i! 
 
Tuva var så nöjd över sitt kalas och alla fina presenter som hon fick 
 
/ S.

Dags för första kalaset

Lördag och idag är det dags för det första kalaset för våran Tuva som fyller 4 år nästa vecka! Förra året överraskade jag Tuva med ett glass-kalas inkusive en liten kiosk, som hon givetvis älskade! :)
 
 
Såhär såg det ut: 
 
 
Årets tema har Tuva valt helt själv och jag tror ingen av er kan gissa vad det kan vara för just tema! Ja, förutom ni vänner och familj som redan vet då såklart! :) 
 
Så kan ni gissa vad det blir för tema i år? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag har jag några lediga timmar med familjen innan det är dags att starta långhelgen på jobbet. Så i helgen blir det mest jobb, men vi ska även hinna med det första kalaset för Tuva och Lexus imorgon :) Mysigt! 
 
Hoppas ni får en härlig helg! 
 
/ S.


Vårfavoriter från ellos

 
Alla dessa fina vårsaker som trillar in överallt får mig att vilja ha vår NU! Vill ha allt i kollaget från Ellos ovan, hade klickat hem soffbordet direkt om det inte hade varit så att vi precis köpt ett nytt! Allt är ju så vårigt och snyggt! :) 
 
/ S.
 

Ljuset denna måndag

 
Det har varit en väldigt kall dag med snö utanför fönstret, men tillslut kom solen och lyste upp allt! Vi har dock inte varit utanför dörren idag för jag stukade foten illa i fredags så jag får tyvärr fortsätta vila den. Tyvärr! Jag ville ju träna idag då veckans roligaste pass är just på måndagkvällar. Men men, bäst att vila så den blir helt bra! 
 
Annars idag så har det tvättats och städats, och sen kom våra lekgäster. Nya gäster till och med, och det var riktigt trevligt och barnen lekte bra ihop! Tipp Topp :) 
 
Nu ska vi fortsätta se senaste avsnitten av Bron, sen sova tidigt! GOD NATT! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Fredag och redan igår eftermiddag gick jag på helg efter ett dygnspass på jobbet! Idag är hela familjen lediga ihop och vi tänkte göra lite ärenden, bland annat ta reda på om vi kan ha glasväggar in till sovrummet! Det håller jag tummarna för iallafall! :) Sen ikväll blir det träning innan fredagsmys hemma i soffan 
 
Happy friday! 
 
/ S.



RSS 2.0