En tur på Ikea

 
Imorse åkte jag med min mamma och pappa för en tur på Ikea, det enda jag hade på inköpslistan var en potatispress men som vanligt så dök det även ner lite andra bra att ha saker som det alltid blir. 
 
Nu ska jag hoppa upp i soffan med en godisskål medans sambon är och kikar bandy, sen blir det kvällsmat framför en film! 
 
Ha en mysig söndagkväll! 
 
/ S.

Julklappar

 
Här har ni några av alla bra och fina klappar som jag fick på julafton. Den stora gidisburken är nästan slut, och både mjukisbyxorna och sportbh är redan invigda! Bra klappar helt enkelt :)
 
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! 
 
/ S.

Leopard- mys!

 
Nu har jag hoppat i världens mysigaste mjukisbyxor som jag fick i julklapp, dom är i flecce och är så otroligt sköna! Sambon tycker dom är fruktansvärt fula medans jag tycker dom är fina! ;)
 
Nu blir det tacosmys framför en film :)
 
Trevligt fredagsmys på er! 
 
/ S.

Fredags- inspiration!

 
Hej fredag! 
Min dag kommer att bestå av fika med två fina vänner och sedan en sväng på stan, har en t-shirt som ska bytas bland annat. Sen ikväll blir det en riktigt lugn och härlig myskväll med bästa sambon! Perfekt fredag! :)
 
Kram på er! 
 
/ S.

Årets största och godaste julklapp!

 
Började julaftonsmorgonen med att få den här som första julklapp, 2 kg ren godisglädje! 
 
Nu efter jobb och en promenad hem i halkan så har jag myst upp mig i soffan med den framför mig, igen! 
 
Hoppas ni haft en fin dag, hörs mera imorgon :)
 
/ S.

Äntligen!

 
Idag öppnar äntligen friskis & svettis efter julledigheten, så idag är det dags att svettas igen. Kan behövas, för jag är så otroligt mätt efter dessa dagar! 
 
Ha en härlig kväll! 
 
/ S.

G O D J U L

 
Hej på er! 
Bloggningen uteblev igår eftersom jag hade fullt upp att fira med mina nära och kära, tack för en mysig julafton! 
 
Ha en härlig juldag! 
 
/ S.

Fjärde advent!

 
Nu är jag nyss hemkommen efter ett dygn på jobbet, så nu är jag ledig tills juldagen iallafall!
Ikväll får vi lite besök så vi håller på och gör iordning oss samtidigt som vi städar lite :)
 
Hoppas ni alla har en mysig kväll!
 
/ S.

Önskar er en trevlig lördag!

 
Massa cyberkramar till er! :)
 
/ S.

Mys med Ben & Jerry!

 
Ville bara kika in och önska er en mysig kväll, hörs igen imorgon! :)
 
/ S.

December 21

 
Redan fredag igen och idag fick jag börja dagen på bästa sätt,  sovmorgon med sambon! Sedan gick jag till gymmet där jag spenderade en halvtimma för att sedan möta upp Sanna och Niklas för en god lunch. Alltid lika mysigt att ses :)
 
Nu har jag och sambon varit iväg och letat gran, dock utan framgång eftersom vi vill ha en tät med liten gran.. Nu är resten av dagen oplanerad, det enda vi har bestämt är att vi ska ha en riktig myskväll ikväll! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Kan inte förstå hur jag glömde testa denna snygging i Göteborg förra veckan, typiskt att dom inte har h&m trend här i våran lilla stad..
 
Sitter i soffan och är ganska nyss hemkommen från jobbet där jag spenderade kvällen igår och natten, så dagen idag blir lugn. Blir fika med mamma, mormor och morfar och ikväll träning, annars är dagen helt oplanerad! Skönt! :)
 
/ S.

Klapparna

 
Idag har jag ägnat förmiddagen med att slå in dom sista julklapparna, tyckte att jag inte köpt så många men nu när jag ser allt samtidigt så är det ganska mycket eftersom det bara är mina som jag köpt. Jag köpte alla mina i november förutom sambons, men min sambo själv är inte så smart så han får springa runt i helgen och leta ihop med alla andra galna julklappsshoppare.. 
 
Är ni färdiga med era klappar? :)
 
/ S.

Träningsdags!

 
Strax sticker jag iväg på lite träning, sen blir det god mat och mys i soffan med sambon! 
 
Ha en bra kväll! 
 
/ S.
 

Julklappstips!

 
Här kommer ett litet julklappstips till er som inte köpt klart era klappar ännu, passar perfekt till flickvän/syster eller varför inte till din mamma? Förpackningen innehåller 6 flaskor innehållande glittrig duschkräm. Peferkt julklapp!
 
Du hittar den här för ynka 179 kr!
 
/ S.

S J U d a g a r

 
Redan måndag igen och bara en vecka kvar tills julafton, gud vad fort tiden går! Och jösses vilken härlig helg jag haft, världens bästa! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan raringar!
 
/ S.

Söndags fika

 
Idag har vi haft Jenny och hennes Wilda här på gó fika, alltid lika mysigt att ses! Annars har vi bara slappat idag och nu är jag hemkommen från restaurangbesök med jobbet, blev tre-rätters så nu sitter jag i soffan och är proppmätt! 
 
Ha en mysig söndagkväll! 
 
/ S.

Tredje advent!

 
Välkommen söndag och den tredje advent, här hemma har vi haft mysmorgon och ligger nu framför tv:en under en filt och kollar på film. Igårkväll var vi ett gäng som var ute och åt tapas, mycket gott och trevligt! :) 
 
Idag har vi inget planerat förutom att jag ska ut och äta med jobbet ikväll, det är min första lediga söndag på en månad nu så det är skönt att den är oplanerad! 
 
Ha en mysig dag så hörs vi kanske senare, kram på er! 
 
/ S.

Den bästa fredagen!

 
Dagen började med att jag kom hem från jobbet till ett dukat frukostbord med färska frallor, tända ljus och rosor! Sambon kan allt om han vill ;) Sen hoppade vi in i bilen och styrde mot göteborg, där har vi spenderat dagen genom en sväng på stan och sen mys på jul på liseberg!
 
Nu är vi hemma och har ätit gott och ska nu krypa upp i soffan och gosa ner oss framför nyaste avsnittet av hart of dixie, underbar fredag! :)
 
Hoppas ni också haft en fin fredag! 
 
/ S.

L u c i a

 
Redan 13 december vilket innebär Lucia, men idag blir det tyvärr inget lucia firande för min del då jag gör kväll och natt på jobbet. Men istället så tog jag sovmorgon och låg kvar i sängen lite extra länge och kollade på musikhjälpen, sedan pallrade jag med iväg för att svettas en stund på gymmet. Skönt!Nu har jag precis ätit lunch och ska springa ut några ärenden på stan innan det är dags att gå till jobbet.
 
Ha en mysig lucia!
 
/ S.
 
 

Onsdags- inspiration!

 
Hej på er! 
Här hemma har jag en lugn dag hittills, har tvättat, ätit frukost och sitter och kollar på musikhjälpen. Är ledig idag så hoppas få träffa Jenny och Wilda, sen ikväll blir det fuego och mys med sambon! 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
 
Leopard loafers från Lindex, måste spana in dom i butik i veckan! Du hittar dom online här
 
Ha en bra tidag, kram på er! 
 
/ S.

musikhjälpen

 
Efter ett danspass på friskis & svettis och lite mat i magen så sitter jag nu och myser med Svea framför musikhjälpen, snart kommer sambon hem och gör oss sällskap! Mys! :)
 
/ S.

December 10

 
Efter att ha spenderat kvällen och natten på jobbet så är nu denna jobbhelg över, det firade jag in imorse med att lägga mig under favoritfilten och läsa nya Elle! Råkade visst somna en stund också.. 
 
Annars idag så har jag planerat in en fika med en vän och kväll blir det träning, som jag längtat! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Andra advent!

 
Här hemma har vi haft en riktig slappar-dag i soffan jag och sambon, skön uppladdning inför en kväll och natt på jobbet! 
 
Hoppas ni får en mysig andra advent!
 
/ S.

Lördags- inspiration!

 
Sitter nu i soffan här hemma med en ben & jerry´s framför mig efter ett dygns-pass på jobbet, blir myskväll för hela slanten resten av lördagen! 
 
Ha en mysig lördagkväll, så hörs vi imorgon igen! 
 
/ S.

Victoria´s secret fashionshow 2012

 
Som jag längtat, men idag lyckades jag äntligen få tag i hela showen :) Lika grymt som vanligt!! 
 
Med det önskar jag er en trevlig fredag! :)
 
/ S.

Ut med det rosa, in med det röda!

 
Nu till julen har jag bytt dom rosa ljuslyktorna på fatet till röda, känns genast mera juligt! Favoriterna är dom tre höga röda som jag ärvt av min fina gammelmormor som bor i himlen 
 
/ S.

S N Ö

 
Så här ser det ut på våran innegård, snö överallt och jag kunde inte gå utanför dörren förren dom hade varit här och skottat bort det värsta.. Skönt att man nu kan ta sig utanför dörren iaf, finns ingen som blir så rastlös av att sitta inne pga vädret som jag! 
 
Hoppas ni har en härlig torsdag så hörs vi lite senare igen! 
 
/ S.

Pepparkaksbak och snökaos!

 
I förmiddags var det dags för pepparkaksbak hemma hos mormor och morfar, där gör man alltid dom godaste pepparkakorna! Mumms! 
 
Förövrigt så har vi riktigt snökaos här i stan, dom har nu utfärdat en klass 1 varning och man ska inte gå utanför dörren om man inte måste. Kul, jag som äntligen var ledig och ville träna.. Blir mys i soffan istället och hoppas att  det slutar snöa när som helst! 
 
Snöar det hemma hos er också? 
 
/ S.

Instagram!

 
Godmorgon onsdag! 
Skönt att vakna upp och ha en ledig dag framför sig, och den började jag och Svea med att ligga kvar lite extra länge i sängen och gosa :)
 
Förresten så har jag nyss skaffat instagram och där får ni gärna följa mig för lite bland annat lite mer privata bilder, och lägg till mig redan nu så får ni se vad jag ska sysselsätta mig med idag! Sarakarlsson3 heter jag där :)
 
Happy onsdag!
 
/ S.
 

Nytt ljus i hallen!

 
Så här mysigt ser det ut i våran hall här hemma, ljuslyktan fyndade jag på second hand. Fin och lyser upp hela hallen så mysigt! :)
 
Förövrigt så är jag nu klar med min galna jobbvecka som har bestått av 85 timmar på 8 dagar. Men nu kan jag pusta ut att dom är gjorda och nu väntas två lediga dagar! Skönt! 
 
Ha en mysig tisdag i snöyret! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Dessa läckra träningsskor står högst upp på min önskelista till tomten, dock verkar det som om dom är slut överallt.. 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! :)
 
/ S.

Första advent!

 
Här hemma började vi årsets första advent med julkalendern och sedan frukost i soffan, mysig start på dagen! 
 
På bilden ovan ser ni förresten våran nya adventsljusstake som var en av sakerna som låg i det stora paketet från ellos, fin va? :)
 
Önskar er en mysig första advent, kram på er! 
 
/ S.

Nytt runt halsen!

 
Förra veckan fick jag med mig detta snygga halsband hem, jag matchade det redan dagen efter en med en helsvart outfit! Snyggt och enkelt!
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

RSS 2.0