Julfimer 2022

Nu kommer ett första inlägg med tips på julfilmer jag sett det sista, dom inläggen var väldigt poppis förra året så tänkte jag skulle göra likadant även i år :) 
 
 
 
Falling for Christmas:
Arvtagerskan Sierras liv består av massor av lyx, tills en skidolycka och en plötslig minnesförlust vänder upp och ner på livet! 
 
Hade noll förväntningar på denna nya film med Lindsay Lohan, men det var rätt mysig ändå! :)
 
-
 
 
 
 
Christmas with you: 
Angelina, en popstjärna flyr storstaden för att uppfylla et ungt fans önskan i en liten småstad, där hittar hon inte enbart inspiration att återuppliva sin karriär utan också en chans till äkta kärlek! 
 
Mysig film, helt klart sevärd!   
 
 
/ S.

Första advents-helgen.

Har varit fullt upp i helgen, men hade en stund över i fredags och försökte uppdatera men då krånglade blogg.se igen? Någon mer än jag som tycker det har krånglat rätt ofta det sista? 
 
Nog om det, i fredags hade vi en mysig dag med bland annat bullbak, killarna åkte skridskor och vi åt grillat till kvällsmat! 
 
I lördags var det fotbollscup för Tuva redan tidigt på morgonen, och direkt efter var det dansuppvisningar för henne. Hela familjen var rejält trötta på kvällen så det blev mys framför en film resten av kvällen. 
 
 
Igår tände vi första ljuset i adventsljusstaken, och jag var framme på stan och köpte några julklappar. Tror jag bara har en kvar nu, sen är jag helt klar! Sen åkte jag till gymmet och tränade och sen blev det en lugn kväll hemma hela familjen :) 
 
 
Hoppas ni haft en mysig helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Film- tips!

Här kommer ett film-tips att se nu i höstmörket! 
 
 
2 Hearts:
Två kärlekshistorier sammanflätas när collegestudenten Chris och den rike affärsmannen Jorge vägas korsas på ett dramatiskt vis.
Baserad på en sann historia! 
 
 
/ S.
 
 

Söndagen och vinterns första snö

 
Söndag igår, vinterns första snö kom och det var minst sagt fullt upp, först handbollsfestival i stan för Tuva. Så roligt att kolla på :) Sen blev det kalas för Lexus, sen efter Tuvas sista match så blev det lunch på stans godaste pizzeria innan vi hämtade hem Lexus från kalaset. Då åkte vi hem och kollade julfilm tillsammans, sedan tog jag en promenad i skogen då ökade snön så när jag väl tog mig ur skogen så hämtade jag barnen och vi gick bort till pulkabacken för några åk där innan det var dags för kvällsmat och läggdags! 
 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Från den senaste tiden:

 
Överraskat grannen på 40-årsdagen med paket! 
 
 
 
Besökt blomsteraffären! 
 
 
Tankat inspiration inne på artilleriet!
 
 
Njutit av lugnet i skogen. 
 
 
Slagit in paket, då Lexus ska på kalas till hans bästis i helgen. 
 
 
/ S.

Tips inför julen

Måste in och tipsa om denna "serie" på svtplay, fixarjulen heter den och den släpper ett nytt kort (runt 7 minuters)  avsnitt varje dag hela november. 
 
 
Det är perfekt om du redan nu vill komma i lite julstämning, eller som jag ha ett mysigt avsnitt att se varje dag med barnen! Det bjuds på julbak, pyssel och massa annat! Finns på svtplay! 
 
/ S.

Vecka 46:

Inspiration från Elle.se
 
 
Hej tisdag och vecka 46, igår var det stängningsdag på förskolan så det var fullt upp då jag även hade granntjejen över några timmar. 
Men nu är jag tillbaka på jobbet och kör ett riktigt långpass här tills imorgon men sedan går jag faktiskt på helg, ska bli så skönt! :) 
 
Hoppas eran vecka börjat bra! 
KRAM! 
 
/ S.

Söndag och farsdag

Söndag och idag har vi såklart firat fina pappor runt omkring oss 
 
 
Hoppas ni haft en mysig helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Produkt- tips!

Dom flesta av er har säkert redan hört talas om denna, men om ni har missat så måste jag tipsa er! Det är som en lite mascara till håret som får alla små envisa hårstrån att lägga sig ner, och hålla sig där. Verkligen en toppen produkt! 
 
 
Kostade runt tvåhundra kronor och värt varenda öre. Jag köpte den hos min frisör men vet att den finns att beställa hos många kedjor på nätet också :) 
 
/ S.

Paljetter x 2

Jag har börjat kolla lite smått på jul och nyårskläder till barnen och fastnade för dessa! Alltså tänk Lexus i denna lilla kavaj :) 
 
 
Både klänningen och kavajen hittade jag inne på h&m! 
 
/ S.

Tillbaka till rutiner

 
Ett roligt höstlov är över och idag var det dags för jobb/förskola och skola igen. Det är grått och regnigt och det ser verkligen ut som novembermånad utanför fönstret! Men jag gillar att graderna fortfarande ligger runt tio så man inte behöver ha tagit fram vinterkläderna än, hoppas det dröjer en månad tills dess. 
 
Direkt efter jobbet idag är det akrobatik för Tuva och så fort sambon är hemma sticker jag iväg till gymmet. Sen ikväll hoppas jag att vi hinner kolla sista avsnittet av "Tunna blå linjen". 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Höstlovet 2022

Höstlovsvecka och lite av det vi gjort kommer här: 
 
 
I måndags var barens bästisar här och lekte i flera timmar, sedan klädde dom ut sig och gick bus eller godis hos våra närmaste. Sen var det spelning för barnen i stadsträdgården! 
 
 
I tisdags var det dags för bio, sen blev det lunch på stan och pyssel. 
 
 
Mer målande och pyssel och sedan tog vi en runda på stan för att spana in fina julkulor.
 
 
Sen igår var gick vi en bingoskattjakt i stan och sedan blev det lek. Idag är sambon hemma med barnen medans jag jobbar. Går av jobbet imorgonbitti och under dagen ska vi bowla och kanske åka till ishallen :)
 
/ S. 

RSS 2.0