Dagens vill ha!

Överst på önskelistan just nu står denna läckra gröna kudde från ellos, såg dock nu att den verkar vara slutsåld på hemsidan! Tusan också!! Jag som skulle önska mig den i födelsedagspresent.. Såg dock att tyget fanns i metervara så kanske vill någon snäll vill sy två kuddfodral till mig :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag väntas sista lediga dagen på min ledighet på en vecka, så idag ska det njutas. Det blir att göra lite ärenden på stan, åka och bada med Tuva, träna och sedan avsluta med fredagsmys med godis från hemmakväll i soffan! Perfekt fredag! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

ananas-lampa

 
Några av er gillade min ananas-lampa som jag visade upp i bloggen här för några månader sedan. Tänkte bara tipsa er om att det har kommit in snarlika till ett bra pris på ellos, du hittar dom här
 
Hoppas ni får en bra onsdag, KRAM! 
 
/ S.

Måndags-träning!

Träningkläder från ellos som mer än gärna hade fått flytta hem till mig! 
 
 
Nu är det dags för veckans roligaste träningspass, härligt att starta veckan med det! :)
 
Annars idag så har vi varit och badat, Tuva älskar verkligen det. Och sedan blev det en sväng på stan för min del medans sambo och dotter somna i soffan. Härlig måndag :)
 
Hoppas ni också fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

The Weekend!

 
I lördagsmorse packade vi in oss i bilen ihop med min mamma, pappa, syster och bror och styrde mot Ullared, där det väntade shopping och övernattning på hotellet! Trevlig helg med familjen och lite bra shopping fick vi med oss hem också, bla en av lamporna på sista blden som nu sitter i våran hall! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en mysig söndagskväll! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag ska strax iväg till jobbet för att spendera några timmar där innan jag sedan går på en veckas ledighet! :) Sedan blir det ett hårt träningspass med min syster och pappa innan det blir fredagsmys i vanlig ordning med min lilla familj :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

aimn

 
Jag som gärna tränar i färgglatt eller mönstrat kan ju inte annat än att älska dessa träningsbyxor från aimn, skulle vilja ha vartenda par! Svårt med storleken när man beställer bara tycker jag! Du hittar dom på deras hemsida här!
 
Vad tränar du helt i? Färg och mönster som jag eller kanske helsvart? :)
 
/ S.

k l o n g

 
Alltså hur fin är inte denna klong-vas, så snygg och roligt att kunna ha blommorna på ett litet annorlunda sett än hur man har dom i en vanlig vas. Dock tycker jag att det är lite väl saftigt att den kostar 1200kr, du hittar den iallafall här! :)
 
/ S.

H A L L E N

 
Igår började vi äntligen renoveringen av hallen, så nu är tapet, krokar och byrå på plats! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg och att ni har en bra start på veckan, KRAM! 

/ S.
 

Elodie Details- Marble Grey

 
 
 
Hur fin var inte Elodie Details nya kollektion - Marble Grey? Åh så fint, skulle vilja ha allt! 
Finns att spana in närmre här
 
Ha en fin lördag! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag blir det några timmar på jobbet, sedan lite träning för att sedan ta fredagsmys med familjen! Sen är det dags för mer jobb i helgen, men först ska jag som sagt njuta av lite fredagsmys ikväll! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! 

/ S.
 

Tulpanens dag!

 
Tulpanens dag idag - och på vårat vardagsrumsbord står årets första bukett! :)
 
Det är torsdag och först ut på dagens schema står sångstund på öppna förskolan! Det gillar verkligen Tuva så där hänger vi minst en dag varje vecka :)
 
/ S.

3 favoriter från ellos

Spegeln ska klickas hem till badrummet, och lampan hade varit riktigt snygg i hallen. Och kudden, ja kan man få för många kuddar till soffan? Nej, tror inte det faktiskt! :)
Du hittar allt här
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Idag när jag var framme på stan en sväng så hittade jag denna inne på Lindex och den fick givetvis följa med in i  provrummet. Och det var riktigt snygg på, så den får hon hamna på önskelistan till födelsedagen. Du hittar den här
 
Annars då? Jo måndag och jag är precis hemkommen och nyduschad efter lite träning, annars idag har vi hängt på öppna förskolan och som sagt sprungit en sväng på stan :)
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Prickigt till Tuva!

 
 
Hur sött var inte detta prickiga set? Synd att hon inte är i behov av några kläder bara.. 
Finns att klicka hem billigt här
 
Ha en fin lördag, KRAM! 

/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon godmorgon! 
Redan fredag igen och om några timmar slutar jag här på jobbet och går på långledigt ända tills på onsdag, ska bli så härligt! Men som sagt några timmar kvar och då ska jag hem och pussa på mina älsklingar, och sen blir det fredagsmys med dom för hela slanten! ♥♥
 
Ha en fin fredag fina ni, KRAM! 
 
/ S.

Finaste rådjurslampan

 
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna lampa första gången, och nu står den så fint på Tuvas rum. Jag köpte den i en liten butik här i stan men kan också klickas hem bla härifrån! :)
 
Vad tycker du om lampan? Visst är den otroligt fin? :)
 
/ S.

Nyheter hos Lagerhaus

Älskar att vårsakerna trillar in i butikerna, och dessa ovan från Lagerhaus fastnade jag lite extra för. Dom ska spanas in nästa gång jag är inne i butiken, annars finns dom att klicka hem här! :)
 
 
Hoppas ni haft en bra helg och en fin måndag än så länge, för mig är strax dagens jobb avklarat och ikväll ska vi äta middag med vänner. Härlig start på veckan det, KRAM
 
/ S.

En lördagskväll i soffan

 
Har precis nattat lill-tjejen och sambon kommer strax hem från bandyn. Då passar jag på att tända ljus, krypa upp i soffan under favorit-filten och äta smågodis. Bra avslut på lördagen! :)
 
Hoppas ni får en fortsatt mysig lördagkväll! 
 
/ S.

F R E D A G

 
 
Godmorgon fredag! 
Här hemma har vi en lugn morgon innan öppna förskolan och i eftermiddag startar långhelgen på jobbet. Förövrigt så jobbade jag på kvällen och natten på nyår så blev inget firande men vi hade ändå en riktig slappardag igår då vi gjorde minsta möjliga, riktigt skönt med sådanna dagar ibland. :)
 
Nu blir det frukost med min lilla familj framför tv:en, Ha en mysig fredag! 
 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0