Söndag!

 
Har nu kommit hem och slängt mig i soffan efter ett dygns-pass på jobbet, men sitta länge hinner jag inte för snart ska vi hem till svärisarna på mat men sen blir det myskväll i soffan! :)
 
Förresten, kul att ni gillar håret! :)
 
Ha en fin söndag! 
 
/ S.

Frisyren!

 
Här får ni en liten halvbra bild på håret, jätte svårt att fånga färgen och övergången till mitt ljusa på bild men det ser ut ungefär så här! :)
 
Jag är supernöjd! Vad tycker ni? :)
 
/ S.

Fredags- inspiration!

 
Hej på er! 
Redan fredag, och idag är jag ledig. Så härligt! :) Ska greja lite här hemma nu, sedan blir det pannkakslunch och ikväll blir det restaurangbesök! Perfekt fredag :)
 
Förrsten så blev jag jätte nöjd med håret, kika in lite senare så ska jag försöka ta en bra bild på det! :)
 
/ S.

Till frisören!

 
Idag ska jag till frisören, har inte varit där på flera år (mamma har toppat mitt hår) men nu är det dags och jösses vad nervös jag är! Jag är alltid så feg med håret men jag har beslutat mig för att våga mera så denna bild är inspirationen inför dagens frisöbesök. Perfekt för mig som trivs i både brunt och blont! Hoppas innerligt att det blir bra och att jag passar i det! :)
 
Kram från en nervös Sara! 
 
/ S.

Veterinären!

 
Idag ska jag och Svea åka till veterinären pga att hon får en massa sår i ansiktet, hon verkar inte ha ont av dom men man vill ju ändå kolla upp för det.. 
 
Hoppas innerligt att det inte är något allvarligt! ♥
 
/ S.

Träningsdags!

 
Efter att ha jobbat, städat och slängt i några maskiner med tvätt är det nu dags för lite träning. Resten av kvällen kommer bestå av god mat med sambon i soffan :)
 
Ha en härlig tisdagkväll! 
 
/ S.

Weekend!

Tre bilder från helgen!
 
Gud så skönt det har varit med en ledig helg, det behövde jag verkligen! I lördags fixade vi lite här hemma och sen blev det god mat framför tv:en på kvällen, och söndagen spenderade vi i göteborg genom att kika innebandy och sedan en sväng på ikea. Dags att byta ny diskbänk och diskho så det stod överst på listan, sen fick vi även med oss en ny taklampa till hallen och självklart lite annat smått och gott. Riktigt härlig helg! :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan!
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Snygg vit jordglob, du hittar den här
 
Kram på er :)
 
/ S.

Äntligen helg!

 
Efter att ha jobbat 60 timmar sedan förra fredagen (alltså på en vecka) så var det äntligen dags för mig att ta helg igåreftermiddag, det firades in med att Jenny och hennes Wilda kom hit på riktig god fika! :) Sen på kvällen blev det tacos hos svärisarna! :)
 
 
Och idag började jag dagen med ett härlig träningspass på Friskis och nu sitter jag nyduschat i soffan och ska strax göra iordning mig för dagen, handla nya knoppar till garderoberna i hallen står på schemat sen får vi ta vad resten av dagen gör med oss! :)
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

Victoria's secret, London!

 
 
Har helt glömt av att berätta för er när jag var i London för tre veckor sedan så hamnde jag mitt i öppningen av Victoria´s secret! Herregud vad fint det var och jag skulle nog kunna köpt upp hela butiken om jag hade fått med mig det i bagaget, sambon var inte lika glad att jag spenderade så lång tid i en butik! ;) Butiken var fyra våningar och trappen var gjord i glas, så otroligt fint! Efter besöket var jag mer än nöjd kan jag lova, och självklart gick jag inte ut därifrån tomhänt! :)
 
Har ni varit inne i någon Victoria´s secret butik? Älskade ni det också? :)
 
/ S.

Dagens!

 
Så här går jag klädd idag, nu är det dags för jobb! :)
 
/ S.

Ett glas varje morgon!

 
Varje morgon, vardag som helg så börjar jag min dag med ett glas (eller två) med Proviva Mango. Den är inte bara god utan den är även bra för magen också, två bra saker i en! 
 
Redan torsdag igen och jag började dagen med en härlig sovmorgon, efter att ha gått upp omänskligt tidigt i några dagar nu, och kommer även göra det imorgon, så kände att jag behövde sova tills jag vaknade utan någon väckarklocka som väckter mig! Annars så kommer denna dag kommer bestå av en fika med mamma och syster och sedan är det dags för jobb! 
 
Ha en härlig torsdag! 
 
/ S.

I soffan med Elle

 
Efter att spenderat dagen genom att jobba och sen bocka av lite på dagens to-do lista så sitter jag nu äntligen i soffan under favoritfilten med Svea i knät och läser nya Elle som kom i brevlådan idag! Perfekt uppladning inför kvällens Fuego-pass, ska bli kul! :)
 
Kram på er! 
 
/ S.

Tisdags-inspiration!



Bjuder på lite härlig inspiration så här en sen tisdags eftermiddag! :)

Det har varit jobb hela helgen, och även extra pass på det så jag kör åtta jobbdagar i rad nu, är inne på min femte idag så snart börjar jag nog se ett slut på det hela. Ska bli riktigt skönt med en ledig helg sen kan jag lova! 

Hoppas ni får en mysig tisdagkväll så hörs vi imorgon! 

/ S.

Tre favoriter!

 
Ovan ser ni mina tre favoriter från Lindex just nu, skulle vilja ha alla tre. Får nog ta en stund där inne imorgon, kan bli farligt känner jag nu när dom har så mycket snyggt.. 
 
Ha en fin måndageftermiddag/kväll! 
 
/ S.

Detaljbilder på hallen!

 


 
 
Här får ni fyra detaljbilder på våran hall som vi gjorde om för någon månad sedan, en gammal stearinträlåda får agera skoställ och i brist på förvaring har en hylla kommit upp över ytterdörren (måste dock hitta korgar). Sen så kunde jag inte låta bli att köpa emaljskylten då min kille gillar att spendera tiden på golfbanan.. ;)
 
Hoppas ni gillar det lika mycket som vi gör! :)
Trevlig Lördag! 
 
/ S.
 

Önskar en en trevlig fredag och helg!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och helg, för mig är det jobb i princip hela helgen men jag ska försöka att kika in till er åtminstonde en gång till innan helgens slut! :)
 
Ha en fin helg raringar! :)
 
/ S.

Träningsdags!

 
Efter att ha börjat dagen med fikamys ute i Saleby hos Sanna, och sen hjälpt syster en stund så är jag nu redo att åka och träna. Medel/Puls is it! :)
 
/ S.

London, part four!

 
 
Sista heldagen vi hade i London så spenderade vi ytterligare några timmar på stan, och sedan tog vi en taxi till Buckingham Palace. Därifrån såg vi BigBen och även LondonEye, det räckte för oss eftersom vi inte är jätte intresserade av sådanna sevärdheter! :) Sen tog vi en promenad tillbaka till hoteller genom några parker, mysigt! :)
 
Onsdag idag och jag ska möta upp syrran om en stund, blir en sväng på stan och sedan hjälpa henne lite i lägenheten. Ser ut som om man slipper ha på sig jacka idag också, härligt! :)
 
Ha en fin dag! 
 
/ S.

Dagens!

 
Här får ni en liten smygtitt på hur jag ser ut idag bland höstlöven! :)
 
Idag har jag gjort lite ärenden, ätit en god lunch och nu ska jag fortsätta greja lite här hemma. Sen senare ikväll kommer Jenny och min guddotter Wilda hit till oss på kvällsmat, får se om vi kan vänta med att ge hennes halvårs-present (som är köpt i London) eller om hon får den idag :)
 
Hoppas ni har en härlig tisdag! 
 
/ S.

Premiärbakning!

 
Vi köpte en ny spis för drygt en vecka sedan, och nu i eftermiddag kom jag på att jag inte har bakat i den än. Så jag tog ett premiärbak i form av en drömtårta (min favvo), och jag kan inte annat än att säga att den nog aldrig har blivit så bra, om man bortser från smörkrämen som jag alltid lyckas få lite för lös..
 
Så nu med några bitar drömtårta i magen så är jag mer än redo för kvällens träning som består av danspass, ska bli kul som vanligt! :)
 
/ S.

London, part three!

 
 
Lite mer bilder från kära London! 
Vi spenderade många timmar på stan och fick med oss några påsar shopping hem. Vi tog klassiskt kort framför dom röda telefonkioskerna, vi testade en ny sorts glass, satt i Hyde Park och åt även en massa god frukostar :)
 
Måndag igen och en ny vecka, kan inte förstå hur fort tiden går? Idag är dagen helt oplanderad fram tills ikväll då det är dags för danspass, så ska jag spendera förmiddagen med att rensa lite här hemma och kanske kolla om jag ska slänga upp en bloppis på bloggen! 
 
Ha en fin måndag så hörs vi nog lite senare, kram! 
 
/ S.

FYRA från ellos

 
Dessa inredningsdetaljer hade gärna fått flyttat in till oss, du hittar alla hos Ellos
 
Söndag idag och jag är precis hemkommen efter ett dygns-pass på jobbet, funderar på om jag ska åka och träna ikväll eller om jag ska ha en helkväll i soffan med sambon. Tror att det lutar åt det sistnämnda :)
 
Ha en mysig kväll! 
 
/ S.
 
 

Dagens vill ha!

Du hittar den här
 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
/ S.

Fredagsmys med tacos!

Igårkväll kom mina föräldrar till oss för fredagsmys med tacos, gott som alltid! Sen byttes tacosen ut mot en film och bästa godiset från hemmakväll! Lugn och härlig start inför min jobbhelg! 
 
 
 
Lördag idag och jag började dagen med en rejäl sovmorgon med Svea, sambon är iväg och kikar rallycross så det blir en slappförmiddag framför datorn innan jobbet kallar i eftermiddag! Hörs senare, Kram! 
 
/ S.

Två svarta inköp till fötterna!

 
Förra månaden fick dessa skor följa med hem till min garderob (som var överfull innan), tänkte att det kunde vara bra att äta ett par gummistövlar inför hösten så dom fyndade jag i Skövde. Och nitloafersen behövde jag inte alls utan dom köpte jag enbart för att dom var snygga, köpta på Primark i London! :)
 
Ni får även en liten tjuvkik på våran skohylla som består av en gammal stearinträlåda, tänkte att jag skulle visa lite mer bilder på hallen i veckan för er nu när vi gjort om den! :) 
 
/ S.



Fredagsmorgon!

 
Redan fredag och helg igen och det firade jag och Svea in med en sovmorgon plus att ligga kvar lite extra länge i sängen för att mysa och läsa morgontidningen. Solen lyser ute så vi får se vad jag hittar på tills sambon slutar jobbet om två timmar :)
 
Hoppas ni får en bra start på fredagen, kram! 
 
/ S.

London, part two!

 
Söndagen i London spenderade vi på oxford street, mest för att kika in vart allt låg men vi började även kika in i vissa affärer. På kvällen åt vi god kvällsmat och även massa annat gott på hotellrummet! :)
 
Började denna torsdag med en behövlig sovmorgon, solen skiner och jag funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad eller orka mig till gymmet? Något av det får det bli iallafall, sen ska jag slappa och slöa lite innan det är dags för jobb i eftermiddag! :)
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.

Fika- dag!

 
Nu är jag precis hemkommen efter en förmiddagsfika med mormor och morfar, solen skiner men tyvärr är det ganska kallt eftersom det blåser typ storm! Ska nu slänga i mig lite mat innan jag sedan ska ut på dagens andra fika, men lite möte-fika för en sak så ni får hålla tummarna för mig! :) 
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.

TRE från lagerhaus!

 
Tre fina ting som gärna skulle få flytta hem till lägenheten, dock har jag redan skålen på den första bilden men jag älskar den så jag skulle lätt kunna tänka mig en till! :)
 
Det är tisdag eftermiddag och jag är ganska nyss hemkommen efter ett dygn på jobbet, så nu är jag ledig i några dagar innan det är dags för jobb i helgen! 
 
/ S.

smygtitt

 
Här får ni en liten smygtitt på lite av det som inhandlades i London och Stockholm, behöver jag ens säga att Sveriges shopping inte ens går att jämnföra med Londons? 
 
Hoppas ni fått en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

London, part one!

 
Har massa bilder att visa er nu, både från London och Stockholm men vi börjar lite smått med fyra bilder från London. Dessa är från söndagen då vi spenderade dagen genom att strosa på stan och kolla in HydePark, och åt även supergod lunch på pizzahut. Vi märke att vi bodde oerhört centralt då det endast tog fem minuters promenad från hotellet till oxford street där all bra shopping fanns :)
 
Det kommer mera men nu vill jag ut och njuta lite av solen som är och hälsar på, hörs nog senare under dagen! :)
 
/ S.

Perfekt avslut på denna vecka!

 
Efter att ha spenderat veckan i London och sedan i Stockholm så var det obeskrivligt skönt att komma hem i eftermiddags, kvällen har spenderats med den bästa med god mat och chokladfonúe framför Hart of Dixie- maraton! Älskar den serien! :) 
 
Hoppas ni också fick ett bra avslut på veckan, hörs igen imorgon! 
 
/ S.

Lady Gaga!!!

 
Måste bara kika in till er och säga att gårkvällen var grym, herregud vilken show! Hon var till och med bättre än när jag såg henne sist och då trodde jag inte att det kunde bli bättre! Kan säga att ni som inte var där, ni missade verkligen något! :) Så grymt! 
 
Idag har vi gått en sväng på stan i regnet, tagit en öl på en uteservering och nu fixar vi iordning oss för att sedan gå på restaurang ikväll! Bra dag idag också :) 
 
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! 
 
/ S.

RSS 2.0