I köket just nu:

 
Här får ni en liten tjuvkik på hur det ser ut i köket just nu! Imorgon kommer snickaren och gör dom sista detaljerna, ska bli såå skönt att han äntligen blir klar. Men då är det dags att börja storstäda! Finns byggdamm överallt så kommer nog ta många timmar. Men ska bli så skönt, otroligt jobbigt att ha två olika boenden just nu med saker på båda ställen, men snart kan vi flytta in helt i radhuset :) 
 
Annars så är snart ytterligare en helg över, den mesta tiden har spenderats i huset. Det har målats, städats skruvats ihop nya utemöbler och rensat och slängt skräp! Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

Rosa detaljer.

 
Såg dessa två här och klickade genast hem kepsen, tror Tuva kommer vara supersöt i den! Skorna är ju riktigt fina dom också men tyvärr har nog Tuva tillräckligt med skor så dom får jag nog försöka hoppa över att klicka hem.. 
 
/ S.

Just nu i radhuset: stommarna på plats i köket!

 
Eller inte helt just nu faktiskt för dessa bilder är tagna igår eftermiddag då stommarna till köket kom på plats! Har inte varit och kikat i huset idag, men det har sambon och det har hänt en hel del sedan igår. Sen dessa bilder togs så har nu bland annat bänkskivan kommit på plats och täckskivor kommit upp. Och imorgon kommer elektriken och snickaren ska börja med lådorna, så nu börjar det verkligen ta på det! Hoppas det blir helt klart till helgen, är såå spänd på resultatet! :) 
 
/ S.
 

♥ Lexus 4 månader ♥

 
Igår blev lillebror 4 månader, kan inte förstå hur fort tiden går. Han kom ju till oss nyss, samtidigt som det känns som att han alltid har varit med oss! ♥
 
 
Har fått börja provsmaka (suga på) lite frukt här hemma och han älskar det!
Är 61,5 cm lång.
Han vägrar att ha nappen och flaskan
Vägde in på 6345 gram idag när vi var på 4-månaderskontroll.
Han greppar tag i allt med sina små händer sedan en månad tillbaka.
 
/ S.
 

En riktigt härlig semesterfredag

Vi började fredagen med en biltur till Hjo för ett besök på Moster Elins glasscafé.
 
Så mysig miljö och..
 
..otroligt goda glasssar! Jag tog glassen till höger, rocky road och den var fantastiskt god! :)
 
Väl hemma och barnen hade somnat så hoppade jag på cykeln för två timmars egentid..
 
..med en fin vän i kvällssolen på favorit hamburgerrestaurangen! Underbart! :)
 
Idag lördag och vi började dagen med en promenad bort till radhuset för att kolla över vad som ska göra härnäst. På måndag kommer snickaren igen och tror han ska börja sätta upp köket då, sen skulle nog nästan allt vara klart tills nästa helg! Får se om vi hinner flytta in då eller om vi väntar några dagar till, men oavsett så är det nära och jag är såå nyfiken på resultatet! :)
 
/ S.
 

Torsdagsförmiddag på våran baksida!

 
Hela denna vecka har vi riktigt sommarväder, så idag hade vi lekdejt med en vän och sonen Douglas på våran baksida i solen. Det gungades, sparkades boll och lekte med leksaks-grillen. Mysig förmiddag! :) 
 
Annars så har snickaren grejat i huset i tre dagar och oj vad långt han har kommit! Väggen mellan kök och vardagsrummet är nere, det nya golvet är nästan färdiglagt och den flyttade ingången till min walk in closet har bara en list kvar tills det är klart för mig att börja spacka och måla där inne. Kul när man ser att det händer saker i byggkaoset! :) 
 
Nu ska vi åka och kolla på ett loungeset, så måste skynda mig! Hejs! 
 
/ S.

2 x Newbie

Dessa favoritmönster står just nu överst på önskelistan till Lexus, mönstret på bodyn är ju verkligen så fint och det finns även matchande leggings. Måste nog ta en tur till Kappahl i veckan och köpa med mig båda hem :) 
 
/ S.
 

Vårat sovrum, före och under tiden:

Såhär såg vårat blivande sovrum ut när vi fick huset:
 
Och såhär ser det ut nu:
 
Vi har målat med riktigt mörkgrå färg. Det blev jätte bra tycker vi och vi tänker inreda med neutrala färger och lite detaljer i trä, tror det kommer passa riktigt bra ihop! Sedan till vänster i bild är min lilla walk in closet, dörren har flyttats idag så ingången är från sovrummet istället för hallen som den var innan. Så fort det är klart med foder där ska den målas i vitt och det ska beställas heltäckningsmatta in dit! Sedan senare i höst det ska upp en glasvägg där ni ser att det fattas en vägg på första bilden, älskar glasväggar det är ju så snyggt! :)
 
/ S.

Från veckan:

 
I veckan som varit har vi bland annat:
Besökt ikea. plockat jordgubbar. sambon gick på semester. Lexus har premiärgungat. grillat. skämt bort sambon med semesterpaket. lekt med vatten. grejat i radhuset. tagit promenad i kvällssolen. och jag har ätit aldeles för mycket godis i helgen, som vanligt! 
 
Hoppas ni haft en fin helg :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag och sista jobbdagen för sambon innan det är dags för semester, ska bli så underbart med fyra (kanske till och med fem) veckors ledighet hela familjen! :) 
 
Förutom att sova står överst på min önskelista denna helgen så blir det även besök på ikea, kanske ha gottekväll med en vän, och greja i radhuset. Nästa vecka kommer nämligen snickaren så då gäller det att vi har gjort klart vårat tills dess. 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Färgen till Tuvas rum

 
I detta nu är sambon och min pappa borta i radhuset och målar första lagret färg i Tuvas rum :) Så svårt att få med färgen på bild men den är lite lätt smutsrosa, håller tummar och tår för att färgen blir lika fin på väggen som den såg ut i färgbutiken :) 
 
/ S.

Wanties till sovrummet!

 
Som sagt, när man köpt nytt och renoverar vill man ju bara köpa massa nytt! Men jag får vänta, snart kommer sovrummet vara klart! :) Dessa saker ovan hade passat in perfekt, det blir mörkgrå väggar så dessa färger på detaljer hade blivit så snyggt till det, allt hittar du här
 
/ S.

Köket före och just nu i radhuset:

Såhär såg köket ut när vi fick huset för en vecka sedan:
 
Och såhär ser det ut nu, köket är nermonterat och väggen rakt fram ska rivas ner nästa vecka helt så det blir mer öppet mot vardagsrummet! 
 
 
Tänkte att jag skulle bjuda er på lite renoveringsbilder, kommer ihåg att det var uppskattad när vi renoverade vårat hus vi bor i nu. Så hoppas ni tycker det är kul att se och läsa om :) 
 
/ S.

Power Big Meet, fredagen och lördag!

Just nu pågår Power Big Meet här i våran lilla stad och cruisingslingan går längre ner på våran gata så igår var vi framme och kikade en liten stund innan vi gick bort till vänner på lek och grillning! Sen lite senare på kvällen gick vi fram och kikade lite till innan det var dags att få barnen i säng efter en rolig kväll.
 
 
Idag lördag och barnen bjöd på lite sovmorgon, annars har vi mest lekt här hemma. Tagit en promenad bort till radhuset där sambon och min bror var och rev golv och tak. Nu ikväll blev det även lite tacos innan vi gick fram och kikade på bilarna en stund innan det var dags att ta kväll här hemma. 
 
Hoppas ni har en fin helg! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag blir det en sväng på gymmet för min del, har haft ont i halsen och spenderat tid i nya huset så har knappt tränat något dom senaste veckorna. Men nu hoppas jag att jag kan komma igång lite igen :) Annars ska vi åka och greja lite i radhuset idag, har glömt av att säga att det nu är vårat så vi grejar för fullt! :) Sen ikväll blir det kankse grillning med vänner annars hemmakväll i soffan.
 
/ S.
 

3 wanties från ellos.se

Ellos har ju så otroligt mycket fint och man blir verkligen sugen på allt nu när man har nytt hur och allt.. Men får allt vänta att shoppa inredning tills renoveringen är klar så man ser om allt blir som man tänkt! Men dessa tre saker ovan är jag otroligt sugen på, koffertarna ska iallafall klickas hem så fort dom kommer in i lager igen. Och tapeten är jag sugen på till Lexus rum, men hans rum ligger sist på att göra listan så får lugna mig med det. Sen om det blir skrivbord på Tuvas rum så klickas stolen helt klart hem! :)
 
/ S.
 

Tre från veckan som gick:

Var ute i trädgråden och njöt av sommarvädret! 
 
Var ute i Råda för andra gången och plockade jordgubbar.
 
Spenderade fredagkvällen hos fina vänner, fick god mat och denna otroligt goda tårta! 
 
/ S.

Söndagen den andra juli.

 
Söndag och äntligen fick jag en liten sovmorgon, känner mig dock fortfarande helt slut. Tre månader med riktigt dålig sömn har börjat ta ut sin rätt nu tror jag.. 
 
Kom precis hem från en liten promenad för att få lillen att somna, klart han krånglar med sömnen även nu på dagen också så man aldrig har en chans att ta igen sig! Puh! Sambon skruvar just nu ihop vårat nya kök till radhuset och imorgon får vi nycklarna dit. Skönt att äntligen kunna börja greja även fast jag bara ser fram emot tills det är klart, kommer bli jobbigt med mycket renovering plus två små barn. 
 
Annars idag ska vi iväg till stadsträdgården och kika på babblarna-föreställning, så måste fixa en lite picknick-korg tills dess. Sedan blir det lite kalas för svärmor som fyller år idag! 
 
Hoppas ni har en fin söndag! 
 
/ S.
 

RSS 2.0