Namngivelse- önskningar!

 
Födelsetavla- finaste rådjurslampan- fina pandaleggings från lindex- sophie the giraff(bitleksak)- The babyguestbook- gåstol! 
 
 
Nästa helg ska vi ha lite namngivelse-firande för våran Tuva, och familjen har undrat vad dom ska köpa. Så jag slängde ihop ett litet kollage med saker som hon mer än gärna skulle vilja ha :)
 
Hoppas ni får en bra torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Trettionde Juli!

 
Idag börjades dagen tidigt så här hemma har vi redan ätit frukost och varit ute på en morgonpromenad, nu blir det mys i soffan innan det är dags för lill-tösen att äta igen. Sen hoppas jag att hon går med på att ligga på en filt i skuggan så jag kan få sitta en stund i solen! :) 
 
KRAM! 
 
/ S.

Sweatshirt- fynd!

Snubblade över denna snygga sweatshirt, och den är inte bara snygg utan även ett riktigt fynd! Du hittar den här för endast 79,50:-
 
Ha en fin tisdag! :)
 
/ S.

Ö L A N D

 
 
 
 
Blev några dagars bloggledigt, har nämnligen varit iväg på Öland. Jag och Tuva hängde på mina föräldrar dit för att andas campingliv igen, och som jag älskar det! :) Vi har haft lata dagar i solen, mest ätit gott, umgåtts och njutit av sol och värme! Så härligt att komma iväg hemifrån några dagar! :) 
 
Men nu tillbaka till vardagen igen, och idag har jag faktiskt varit iväg och jobbat några timmar då dom behövde hjälp på jobbet. Kul, och även bra för mig att lära mig vara ifrån våran Tuva några timmar då det inte är många månader kvar tills jag börjar jobba helt igen. Men nu ska jag fortsätta att pussa på våran tjej medans vi väntar på sambon, senare blir det träning och grillning! :)
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Nya köket i huset!

 
En bild på hur vårat nya kök blev, det är lite småsaker som inte är klart än men det får ta den tid det tar. Vi älskar iallafall köket och är så nöjda! :)
 
Vad tycker ni om köket? Gillar ni det? :)
 
/ S.

Mina lagerhaus- favoriter just nu!

 
Du hittar allt i butik eller här! :)
 
/ S.

Helgen:

 
 
Vilket otroligt väder vi fick i helgen, har varit ute massa och njutit! I fredagskväll kom Malin och Dennis (hunden på bilden) över på tacokväll och vi satt ute och njöt av den sista kvällssolen! I lördags lapades det sol och den gjordes det även igår också, så underbart! Gäller verkligen att passa på! 
 
Nu: Måndag och ny vecka och även idag är det underbart väder, så dags att starta dagen! :) 
 
Hoppas ni också haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.

Just nu:

 
Egentid med en gäng tidningar på en filt i trädgården i det underbara vädret! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Startar helgen med lite fredags- inspiration i form av två matplatser, är själv ute efter ett matsalsbord och några läckra stolar men har inte lyckats hitta några jag vill ha än. Men det dyker nog upp så småningom! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! 

/ S.

Mariebergsskogen

 
 
 
I lördags när vi besökte Karlstad så fick vi tips om att gå till Mariebergsskogen, där kunde man nämnligen besöka djur och även klappa några av dom. Och jag som älskar djur nappade direkt så där spenderade vi någon timma, jag och Tuva älskade det! Så mysig park och som sagt, älskar allt som har med djur att göra! :) Så ett tips till er som ska besöka karlstad - gå dit. Supermysigt! :)
 
Hoppas ni får en fin torsdag, KRAM! 
 
/ S.

TRE

Dessa tre underdelar måste jag spana in närmre på, är riktigt dålig på att bära shorts eller kjol men med dessa i garderoben hade det blivit betydligt lättare! ;) Du hittar dom här
 
/ S.
 

K A R L S T A D

 
I fredags tog jag och min lilla familj bilen till Karlstad för att spendera två dagar där, mina föräldrar skulle dit med husvagnen och varken jag eller sambon hade varit i Karlstad förut så vi bestämde oss för att åka dit vi också. Vi besökte ikea lite snabbt, sedan blev det grill och häng på campingen, årets första dopp i havet! Lördagen spenderades i Mariebergsskogen och sedan en sväng på stan, trevlig stad tyckte vi och är överrens om att vi gärna åker tillbaka! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Tuva 5 månader ♥

 
Idag blir vårat charmtroll 5 månader ♥
Du är vårat allt! ♥
 
/ S.

F R E D A G

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig och solig fredag! :)
 
KRAM! 
 
/ S.

Hamburgare i kvällssolen!

 
Igår spenderade vi några timmar på Ikea på dagen och på avslutade kvällen gjorde vi med en hamburgertallrik i kvällssolen. Härligt! Även idag är det soligt och varmt och vi har inget inbokat så får se om det blir stranden eller sitta hemma i trädgården, tror dock på det sistnämda då sambon tyvärr inte gillar sol och bad.. 
 
/ S.

Panda och rosa med volang!

Byxorna med pandorna på klämde jag på i butik igår och dom blir det defenitivt köp på, och dom rosa vill jag spana in lite närmre innan det kan bli köp! Du hittar bägge här
 
/ S.

EGNA HALLON

 
Då den lilla damen i familjen bestämde sig för att gå upp tidigt imorse så började jag och hon dagen med en morgonpromenad, och avslutade den gjorde vi i våran trädgård och åt hallon! Så lyxigt och gott att ha det i sin egna trädgård! :)
 
Hoppas ni får en bra dag, KRAM! 
 
/ S.

Senaste dagarna:

 
I torsdags flyttade vi äntligen in i huset, och vi stormtrivs redan :)
 
 
Var ute i mormor och morfars sommarstuga och firade mormor som fyllde år! 
 
 
Och igår blev det lunch i värmen på Spiken med svärföräldrarna! 
 
Annars då? Jo det är riktig värmebörja här, så otroligt varmt och kvavt! Till och med jag blir sugen på ett kallt dopp i havet, kanske får avslutade dagen med det ikväll.. Hoppas även att jag hinner komma iväg på lite träning ikväll för det har det varit väldigt dålig med, men först ska vi iväg på babysång med våran lilla tjej! ♥
 
Hoppas ni haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.

TRE från åhlens!

1. Jordglob, skulle lysa fint inne på Tuvas rum! 
2. Finaste pyjamasen, som lillan växt ur så den vill jag ha i en större storlek! 
3. Söt ballerinakjol, blir lika fin i inredningen på hennes rum sen när hon växt ur den! 
 
/ S.
 
 
 
 
 
 

Nike Air Max till Tuva

 
 
Dessa tuffa nike air max-skor fick Tuva av sin moster för några veckor sedan, hon kommer bli så tuff i dom! :) Dock är dom många storlekar för stora så vi får allt vänta ett tag innan dom kan invigas! 
 
Hoppas ni har en fin onsdag, KRAM!
 
/ S.

RSS 2.0