fikat!



Så nu har jag fikat lite med två fina vänner, malin och sandra! :) Alltid lika mysigt! :) Nu ikväll blir det mys med älsklingen, får se vad vi ska hitta på för jag ska ju upp tidigt och jobba imorrn så det får bli en lugn kväll! Ha en mysig kväll!

/ S.

Trettionde december!

Godmorgon!
Idag är jag trött trött trött, gick upp för drygt en halvtimme sen och jag känner mig fortfarande som en zombie. men det är bara att ingorera, för om drygt en halvtimme är det jobb som gäller till fem. Sen bara hem och duscha, sen vankas det fika med två vänner. Ha en bra dag så hörs vi senare idag!



/ S.

några timmar på stan

Nu har jag avklarat några timmar på stan, shoppade bland annat min nyårsklänning. Underbart! :) Kan inte fatta att det bara är två dagar kvar tills nyår.. Synd bara att jag jobbar tidigt dagen efter..
Nu ska jag slöa lite innan det är dags att bege sig till jobbet!
Ha en bra kväll raringar!



/ S.

Tjugonionde november!



Godmorgon!

Idag tog jag och Viggo sovmorgon till elva, det var behövligt kände jag. och eftersom jag inte börjar förren i eftermiddag så pasade det ju perfekt. Ska strax fixa iordning mig lite för om drygt en timma ska jag göra lite ärenden på stan och även fika med Josefin! Ha en bra dag så hörs vi lite senare! :)

/ S.

prison break och senare träning!

Nu kikar vi Prison Break och har ätit en god pizza. Nu är det dags att gå ut och fixa lite med tvätten igen. Sen om en timma blir det träning för min del! Måste ta tag i det nu igen så jag är fit inför sommaren! ;)
 
   

/ S.


Tjugoåttonde december!

Godmorning!
I
dag är jag trött alltså, men fattar inte varför för vi la oss efter filmen igår och jag har sovit kanon skönt i natt. Men men, längtar tills imorrn då blir det lång sovmorgon! :) Om en timma blir det jobb till klockan fem, hörs då! Puss!


/ S.

bodyguard!

Ikväll blir det denna gamla goá film. Har sett den massa gånger men den funkar alltid! Om ni inte sett den, se den ikväll på 5:an klockan nio! See you tomorrow!

/ S.


kvällsmys hos karlssons!

Familjen Karlsson, Julafton 2009!

Nu är jag hemkommen från jobbet och älsklingen kommer strax hem från innebandyn. Sen åker vi till min familj där det kvällsmys med god mat.
Hoppas ni med får en mysig kväll!

/ S.


Tjugosjunde december!

Godmorgon!
I
dag blir det jobb igen, 11-17 så fick ju iallafall lite sovmorgon. Orkar inte skriva mer så vi hörs i eftermiddag efter jobbet! Ha en bra dag, Puss!



/ S.

hoooot!


D
essa snyggingar får pryda min data-skärm! Robert Pattinson and Joel Kinnaman! Mumma! ;)


/ S.


Tjugosjätte december!

Goddag raringar!

Är nu hemkommen från en stund på stan med älsklingen. Nu ska han på bandy och jag tänkte bara slappa framför tv:en, härligt! Hörs lite senare! Puss!

/ S.


Lite bilder från julafton!









Lite av alla fina människor som jag har omkring mig! :)


Tjugofemte december - Juldagen!

Godmorgon!
Just nu myser jag och älsklingen framför Prison Break (han fick hela boxen av mig igår). Om lite mer är det dags för jobb för mig, 12-17 idag bara så det ska bli skönt. Sen ikväll ska jag vara med älsklingen min, blir en lugn hemmakväll eller kanske bio. Men nu ska jag krypa ner under filten igen. Hörs efter jobbet! Puss!

Bild från igår! :)

/ S.


God jul!



God Jul önskar jag och älsklingen er! Just nu är vi hemma hos min familj, sen blir det att åka vidare. Ha en mysig dag raringar!

/ S.

min onsdags so long!

Nu idag sen jag skrev sist har jag umgåts med älsklingen min, har även vart och köpt julskum tills ikväll som jag och Theres ska ha och mysa med på jobbet. Blir även lussekatter och julmust, gott! :) Nu tills jobbet börjar ska jag krama och pussa min älskling. Ha en mysig uppesittarkväll medans jag jobbar! ;)



/ S.

syskona karlsson!



Så här blev kortet med ramen vi köpte, fint va? På mina söta syskon och mig! Detta pryder just nu en hylla i vårt sovrum! :)
/ S.

Tjugotredje december - dan för dopparedan!



Godmorgon kära vänner!

Imorgon är det julafton, helt sjukt! Kan inte riktigt fatta det tror jag, men inatt har det snöat en massa så det verkar som om det blir en vit jul iallafall!:) Enda nackdelen med dagen idag är att jag jobbar kväll ikväll, jag som ville kolla på uppesittarkväll och mysa med älsklingen. Men men, man kan inte alltid få som man vill. Hörs lite senare!

/ S.

Dagens sara!





Nu har jag vart och käkat pizza med Johan, fikan med Josefin blev inställd. Så nu blir det att hjälpa pappa med julklappsköpen. Sen blir det mer julklappsköp när killen slutat jobbet! :)

/ S.

Tjugoandra december!



Goddag mina vänner!

Har nu varit uppe i en timma och har myst i soffan och kollat Viggo när han försökt riva granen! Men nu ligger han lugnt och vilar bredvid mig, det är då vi tycker om han som mest här hemma! ;)
Idag är jag ledig, så då blir det lunch med min killkompis Johan och sen fika med Josefin. Och sen efter det blir det julklappsköp med pappa och sen med älsklingen när han slutat jobbet! :) Ha en mysig dag så hörs vi lite senare! :)

/ S.

Tjugoförsta december!

Godkväll!
Sorry för kass uppdatering idag men jobbade 9-17, sen hem duscha och fixa sig, sen iväg till Karin på jobbet där vi har haft lite julfika och julklappsdelning med tjejerna på jobbet! :) Och nu är jag precis hemkommen efter en lång dag. Resten av kvällen spenderas med killen såklart, mysigt! :) Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn!



/ S.

just nu avnjuter jag detta!



/ S.

mysiga Gårdagen!

Här kommer lite bilder från våran gårdag i Göteborg, hade så himla mysigt! Först blev det stan lite och sedann Liseberg, så mysigt! :) Sen när vi kom hem blev det god mat på Harrys, en perfekt avslutning på dagen! ♥








Mer bilder kommer! :)


/ S.


Nittonde december!

Godmorgon!
N
u har jag jobbat klart för vecka och är nu ledig i två dagar, underbart! :) Så idag ska jag och älsklingen åka till Göteborg över dagen! Gå på stan lite och även på Liseberg, ska bli så mysigt! :) Ha en underbar dag så hörs vi när vi kommit hem! Puss raringar! ♥



/ S.

julganen är klädd!



Så mysigt! :)
O
m en timma blir det jobb, och fram tills dess ska jag kramas med älsklingen min! Ha en mysig fredagkväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.


Artonde december!



Goddag!

Idag blev det uppstigning klockann nio, då blev det lite frulle och sen iväg och träna lite. Efter det solade jag lite och just nu sitter jag i soffan under en filt och bara myser. Jobbar ju kväll idag så nu på dagen ska jag bara mysa och ta hand om mig själv, så nu tänkte jag måla naglarna i en fin röd julfärg! Hörs lite senare!

/ S.

Årets julgran är köpt!



Efter lite klippning fick den plats i vardagsrummet! :)
Och Viggo.. han älskar den redan!


/ S.


Fylld eftermiddag!

Så nu är jag hemkommen efter några timmars jobb, ska strax ta tag i disken och skruva isär köksbordet för det ska målas om. Sen om lite mer än en halvtimma kommer älsklingen hem och då ska vi först träna lite, sen ska vi åka och köpa julgran!! :) Så jag har längtat! :) Så ikväll blir det väl att pynta den. Kommer bli en mysig kväll! :) Hoppas allt är bra med er raringar!

Vi vet i alla fall en Viggo som kommer gilla granen!

/ S.


sjuttonde december!

Godmorgon!
Sitter och är trött i soffan, hade svårt att somna igår kväll. Förretsen så hade jag och älsklingen tacomys igår, sen hem till min familj. Efter det blev det film sen mysprata i sängen aldeles för länge som vanligt! Men det är mysigt så! :) Idag blir det jobb 10-15, hörs efter det!

Vi Vintern 2007!

/ S.


fräscht duschdrapperi





Idag har jag lunchat med Josefin, sen kikat lite affärer med mamma. Fick med mig detta draperi hem plus en ram till syskonkortet! Visar sen hur kortet blev! :)

/ S.

Sextonde december!

Goddag!
Idag är jag ledig så det blev sovmorgon till halv elva, så skönt! Just nu så myser jag och Viggo i soffan framför tv:en, men jag ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa till mig lite. Vid middags-tid blir det lunch på stan med Josefin, måste även fixa och framkalla ett kort som togs i fredags på mina syskon och mig! :) ♥

Visst är vi söta? ;)

/ S.


lite snö på våran innegård!



Nu ska jag springa till Hemköp snabbt, sen blir det fika/lunch med Sanna! :)
Ha en mysig dag! :)

/ S.

Femtonde december!

Godmorgon!
H
ar redan vart vaken i 2,5 timmar, för jag fick gå upp tidigt för vi hade möte på jobbet halv nio imorse. Fick reda på nya tider vi ska ha, it sucked! kommer gå i konkurs i nästan tre månader känns det som, bara drygt 20 timmar/vecka! :( Hoppas att det löser sig! Förresten så snöar det ute plus att det ligger snö på marken här! :) Mysigt!



/ S.

inspiration!



/ S.

Fjortonde december!



Goddag raringar!
I
dag blev det uppstigning klockan nio, sen träning klockan tio, sen somnade jag och Viggo så mysigt i soffan en bra stund. Sen efter det blev det pannkaksbak som jag moffade i mig och just nu lyssnar jag på Lady Gaga! Hon är grym!

/ S.

Tredje advent!


M
yser just nu i soffan med Viggo medans mannen min är och spelar innebandy. Funderar på om jag ska orka mig ut på stan en liten sväng eller inte. Sen börjar jag jobba klockan fem, kör tre kvällar i rad nu. Så skönt när det är avklarat sen! Ha en mysig tredje advent! :)


/ S.


Tolfte december!

Goddag!
Nu har jag jobbat ett långt pass på jobbet och precis slängt mig i duschen så nu osar jag inte längre. Strax ska jag och älsklingen iväg till svärmor och svärfar och äta kvällsmat. Ha en bra kväll! :)



/ S.

fredagen!


H
ar haft mormor och morfar på besök, och fick en jätte fin julblomma. Sen träffade jag Malin och åt lite mat och tjöta massa. Sen hem till familjen och tagit syskonkort! Kramat & pussat älsklingen som nu åkt och kikat lite bandy. Sen det mys ikväll framför idol! :) Ha en mysig fredagkväll raringar!

/ S.


Elfte december!



Goddag mina vänner!
S
itter just nu nyduschat i soffan och käkar pepparkakor, mums! Har vart och tränat lite imorse och nu ska jag plocka iordning lite här hemma och sen fixa mig lite, lite senare kommer mormor och morfar på lite besök. Sen i eftermiddag har jagb fullt upp men detb tar vi sen! :) Ha en mysig fredag!

/ S.


pepparkaksbak här hemma!



/ S.

Brosch och pepparkaksformar


Denna brosch kunde jag inte låta bli att köpa, och kolla man kan ha den som en axeldetalj. Får nog springa in idag och köpa en till! :) Idag sprang jag och köpte pepparkaksformar för ikväll ska jag och älsklingen baka pepparkakor, mumms!
Ha en mysig kväll raringar!


/ S.


Nionde december!

Godeftermiddag, eller godkväll kanske man säger så här dags!
Sitter just nu och kollar på The City och väntar på att älsklingen kommer hem från innebandyn. Ikväll kanske det blir pepparkaksbak, sen blir det gymmet ikväll!
Vad gör ni ikväll raringar?



/ S.

kunde inte hålla mig längre..



H
ar vart så fruktansvärt sugen hela dagen och riktigt riktigt jobbigt sugen nu på kvällen. Så nu kunde jag inte tygla mig längre, så nu sitter jag med en 230 grammare och bara moffar. Underbart!

/ S.


Åttonde december!

Godmorgon!
Usch vad trött jag är idag, längtar tills imorrn då jag ska ta sovmorgon. Men först måste jag klara av åtta-timmar jobb. Buh, vill bara sova lite till..



/ S.

Mys med mina två killar här hemma!




Så nu är nio-timmars jobb avklarat och nu ska jag vila och mysa med dessa två fina killar. Senare ikväll tänkte jag försöka orka mig iväg och träna lite.
Ha en mysig ikväll raringar! :)

/ S.

ny hallbyrå!



Idag har vi köpt oss en ny hallbyrå, riktigt fin. Bättre bild kommer upp så fort den är på plats och har fått lite ordning i hallen! :) Nu blir det mys i soffan! :)

/ S.

Andra advent!

Andra advent idag och jag är ledig, mysigt! :) Så idag ska jag och älsklingen ut på stan och kika lite, sen blir det antagligen pyssel och förhoppningvis pepparkaksbak här hemma med! :) Hoppas ni får en mysig dag!


/ S.


den där megan!



/ S.

Julpyntar!





Detta hjärt-pyntet köpte vi idag på hemtex för ynka 29:-, sött va?! :)
Håller just nu på att julpynta lite, har vart och köpt julstjärnor och lite så. Men nu måste jag börja städa och fixa iordning mig lite för senare kommer en vän hit på besök! :)

/ S.

Nu blir det bio med baby! ♥


/ S.


Äntligen ledig!!

Så nu har jag avklartat mina elva dagar i rad på jobbet! :) Och det ska firas ikväll med älsklingen. Blir nog restaurang med god mat och ikväll blir det bio! Mysigt! :) Men nu först blir det duschen för oss! Ha en underbar fredagkväll!


En blåsig bild på oss från Bulgarien! :)

/ S.

fjärde december!



Godmorgon!
G
ick upp för en halvtimma sen och strax ska jag fixa mig lite till jobbet. Idag är min elfte dag i rad på jobbet, och jag känner att jag är trött i huvvet och kroppen så det är dags för ledighet imorrn. Äntligen!! :) Hörs sent i eftermiddag efter jobbet! Ha en bra dag raringar!

/ S.

En riktig sara-kväll!



Älsklingen är iväg på innebandy så jag har hela lägenheten för mig själv tills sent ikväll. Det är så skönt att vara helt ensam hemma ibland och idag passade det perfekt. Började dagen med jobb, sen en sväng på stan och köpte en jätte snyggt halsband till mig själv, sen iväg och sola och nu sitter jag i soffan med massa godis, tidning och massa god dricka! Så min kväll kommer spenderas i mjukiskläder i soffan och bara äta massa onyttigheten! :)

/ S.

nyinhandlat!

Har precis köpt mig denna, men är osäker om jag ska behålla den eller inte. Älsklingen kommer hem om en halvtimma så vi får se vad han säger! :) Våran kväll idag ska bli lugnt, måste vila min stackars arm. Men nu ska jag busa lite med Viggo, ha en mysig kväll! :)



/ S.


vill bli blond igen!

Idag vill jag verkligen ha mitt blonda hår tillbaka!

/ S.


Första december!

Godmorgon!
I
dag blev det sovmorgon, gick upp för drygt en timma sen. Jobbar ju eftermiddag idag och det är nog bra för jag har fortfarande skit ont i armen sedan sprutan igår, hoppas det blir lite bättre tills i eftermiddag iaf.

F
örsta december idag vilket innebär att jag öppnade första luckan på min chokladkalender som jag fick av mormor och morfar, älsklingenn fick även en och om jag har tur får jag äta upp hans med! ;) Men nu ska jag städa lite i lägenheten och sen komma på vad jag ska äta till lunch! Kiss!

 

/ S.


RSS 2.0