3 från Lindex!

Tre söta ting från Lindex som hade passat våran lilla tjej här hemma! :)
 
 
Annars då? Jo tisdag och imorse började vi dagen med lite mamma-träning på Friskis & Svettis, alltid lika kul! Sen blev det hem för dusch och lunch, och nu är vi precis hemkommna efter att ha varit iväg på Babysång! Så nu ska vi slappa lite i soffan innan pappan i huset kommer hem, senare ska vi iväg på fika hos vänner. Trevlig tisdag! :) 
 
Ha en fortsatt bra tisdag! 
 
/ S.

FORVER YOUNG

 
Startar veckan med att visa detta mäktiga klipp! Alltså Beyoncé och Jay Z, ÖVERMÄKTIGT! 
 
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra start på veckan, KRAM! 

/ S.

HAPPY WEKEEND!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig lördag! :)
 
Här hemma blir det matlagning ikväll och mys framför tv:en med handen i godisskålen! 
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Välkommen fredag och helg! 
Idag började vi dagen med att ligga kvar lite extra länge i sängen innan det blev frukost, sen blev det en halvtimma på gymmet medans Tuva var hos sin mormor, efter gymmet köpte jag med fika och hämtade hem lill-tjejen! Och nu har jag städat huset, så nu blir det slappa lite i soffan medans Tuva leker på golvet. Sen slutar sambon vid lunch och resten av dagen är helt oplanerad så jag gissar att det blir fredags-mys för hela slanten! :) 
 
Happy friday!

KRAM! 
 
/ S.

-

Fuskpälsjacka/ h&m // Skinnbyxa/ ellos // Skor/ skopunkten
 
TRE SNYGGA PLAGG SOM PASSAR PERFEKT TILL HÖSTEN!
 
 
Nu har vi precis varit och skrivit på kontrakt för våran sålda lägenhet, så otroligt skönt att den är såld och ett stort plus att vi fick så bra betalt för den. Super kul, så ikväll får vi nog fira lite tror jag! :)
 
/ S.

3 månader kvar tills julafton!

Otroligt vad fort tiden går, idag är det bara tre månader kvar till julafton! 
 
Och idag är det redan onsdag igen, jag och Tuva har precis ätit frukost och strax är det dags för bad/dusch för oss, senare blir det baby-sång på öppna förskolan. 
 
Ha en bra dag! :)
 
/ S.

Om Tuva hade varit lite äldre!

 
Finns ju så otroligt mycket fint på flick-avelningen på h&m som börjar på storlek 92, men det dröjer ju tills Tuva kommer upp i den storleken så jag får fortsätta gå och leta efter fina plagg på baby.. 
 
Här hittar du alla plaggen! 
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Mys-måndag!

 
I natt har det varit riktigt busväder, blåst halvstorm och regnet har öst ner. Och när vi vaknade imorse så var vädret detsamma.. så idag tänkte jag och Tuva ta en mysdag inne i mjukiskläder och mysa i soffan, den perfekta sysslan i detta väder! 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan, KRAM! 

/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag ska det handlas, tränas, till fotografen och kolla hur resultatet blev från förra veckans fotostund och sen ikväll blir det fredagsmys med tacos och godis. Perfekt start på helgen! :)
 
Happy fredag! 
 
/ S.
 

Morgonrunda

 
Nyss hemkommen från en kort joggingtur i det härliga höst-vädret! Nu är jag nyduschad och ska hämta hem Tuva som har fått umgåtts med sin mormor en timma medans jag sprang! :)
 
Ha en fin torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Höst- favoriter!

 
Just nu trillar det in mängder med höst-nytt i butikerna och webbshopparna, dessa är mina tre favoriter från ellos just nu. Du hittar allt här
 
Hoppas ni får en bra onsdag, KRAM! 
 
/ S.

MAMMA- CORE med min rosa träningstjej!

 
Idag var vi för andra gången på mamma-core på Friskis & Svettis, ett bra core-pass som lätt kan anpassas hur hårt man vill/kan träna som nybliven mamma. Förövrigt så var det just där förra veckan som Tuva tog sina två första krypsteg, klart det hände just på Friskis & Svettis, hon var ju trots allt med mig (i magen) på gympagolvet där i nästan åtta månader ♥
 
/ S.

-

Just nu är jag riktigt sugen på en rosa kappa, dessa tre finns på GinaTricot och den sista är min favorit. Den ska jag spana in i veckan! 
 
Ha en bra måndag! 
 
/ S.

Höst- städ!

 
Här hemma börjades dagen tidigt så vi har redan hunnit med att: rösta, slängt sorteringsartiklar, städat bilen och krattat i trädgården. Och så kommer dagen fortsätta, det ska städas och rensas och äntligen ska griffeltavelväggen till köket komma upp! :) 
 
Hoppas ni får en bra dag som avslut på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Trevlig lördagskväll!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig lördagskväll! Här hemma i huset står det en gryta och puttrar i köket och godiset är framplockat! Så det blir en myskväll med min lilla familj ♥
 
Ha en mysig kväll, KRAM! 
 
/ S.

FOTOGRAFERING PÅ DAGENS SCHEMA!

 
Idag ska vi gå till fotograf och ta kort på våran lilla älskling, ska bli kul och spännande att se hur det går! Så får vi hålla tummarna att det blir en massa bra bilder att förstora upp sen :) 
Annars idag så ska jag ha lite fikagäster här på förmiddagen, och ikväll blir det grillning! Bra start på helgen! :) 
 
Happy fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

En torsdagsmorgon på gymmet!

Pilatesboll, hantlar och bosu-boll, något jag ofta använder på gymmet! 
 
Efter att Tuva bjöd mig på lite sovmorgon imorse så körde jag en svettig halvtimma på gymmet, nu har vi båda ätit lunch och resten av denna torsdag är helt oplanerad. Skönt! Behöver iallafall tvätta lite och sen tar vi nog oss ut på en promenad till mataffären och handla lite! :)
 
Hoppas ni har en bra torsdag, KRAM! 
 
/ S.

Fjärdrar, mamma-core och tisdagstacos!

Just nu letar jag efter lite nya skjortor och blusar, och härromdagen hittade jag denna i skyltfönstret! Ser riktigt snygg ut tycker jag, så imorgon är det jag som går och testar den! Du hittar den här
 
Annars då? Jo idag har jag och Tuva varit på mamma-core på Friskis & Svettis, svettigt och härligt för mig och kul med massa nytt att titta på tyckte Tuva =nöjd mamma och bebis! :) Idag har det grejats och städats och nu väntar vi på sambon som trillar innan för dörren när som helst, ikväll blir det tisdagmys med tacos! :)
 
Hoppas ni får en mysig tisdagskväll! 
 
/ S.

En bra helg i september

 
Välkommen måndag! 
Helgen har som vanligt sprungit förbi och det blev en riktigt trevlig helg med matlagning med vänner, premiär-bad för Tuva, släktkalas och igår var jag och jobbade hela dagen. Nu tillbaka till måndagen: det är grått och regnigt så jag och Tuva bara myser inne och har tänkt göra det hela dagen, perfekt för dagens väder! :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Idag får denna otroligt söta förvaringskorg stå för Dagens vill ha! Den skulle passa jätte bra på Tuvas rum, du hittar den här
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Fredags-inspiration från alvhem mäkleri! 
 

Godmorgon fredag! 
Här hemma har vi redan ätit frukost och nu är det mys i soffan som gäller. Idag frammåt förmiddagen får vi fikagäster i form av en mammavän och barn, sambon slutar vid lunch och sedan ikväll ska vi ha över två vänner på middag! Bra fredag! :) 
 
Hoppas ni också får en bra fredag, KRAM! 
 
/ S.

Dags att uppdatera träningsgarderoben?

 
 
 
Snygga träningskläder från Gina Tricot, då jag själv tycker att det är tråkigt att träna i helsvart så är dessa perfekta för oss som vill ha lite annat! Snygga och till bra priser! 
 
Ha en bra dag, KRAM! :)
 
/ S.
 

TUVAS HÖSTYTTERPLAGG!

 
Så här kommer våran Tuva se ut i höst: rosa baseballjacka, leopardjacka och mockasiner. Jackorna är från h&m och skorna från kappahl, hon kommer bli riktigt tuff i detta tror jag! :) 
 
/ S.

ANANAS- LAMPA!

 
Måste kika in och visa er nyaste lamp-tillskottet, inte mindre än en ananas! Och visst är den snygg? Riktigt nöjd över kapet! :)
 
Annars då? Jo tisdag och idag vankas det möte på jobbet, snart är det nänmligen dags för mig att lämna över föräldraledigheten till sambon och jag ska börja jobba. Resten av dagen har jag och Tuva oplanerad, får se vad vi hittar på! :) 
 
Ha en fin dag, KRAM! 
 
/ S.

Hejdå Augusti!

 
Sista sommarmånaden är nu över och det har varit en bra månad, den har bla inneburit: namngivelse för Tuva, träning, barnvagnspromenader och en massa god mat och fika! :)
 
VÄLKOMMEN SEPTEMBER! 
 
/ S.

RSS 2.0