Rosa- bandet galan!

 
Nu är det dags för årets Rosa Bandet- gala och här hemma kommer vi självklart se den som varje år, och självklart vara med och skänka pengar! Det hoppas jag att ni alla därute gör, alla kan göra något! :)
 
Stor Rosa-kram på er!
 
/ S.

TRE från Lindex!

 
Dessa tre trillar snart in hos Lindex, och dom hade gärna fått flytta in till mig allihopa..
Får nog ta och spana in dom i helgen! 
 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
 
/ S.

Tråkig vattenskada!

 
Tidigt imorse hoppade jag och Svea in i bilen hem till mina föräldrar för det är så att vi har fått vattenskada i vårat badrum i lägenheten (mindre kul) så idag är dom där och fixar en ny brunn och till helgen får vi förhoppningsvis dit det nya golvet! Jobbigt under tiden nu när det är kaos hemma och är utan dusch, men tror det blir fint och bra när det väl är klart sen! :) Så här har Svea fullt upp att spana in allt nytt i ett annat hem, tur att hon är lättroad.. 
 
Kram på er! 
 
/ S.
 

Måndags- inspiration!

 
Ny vecka och måndag igen, kan inte förstå hur fort veckorna går..
Efter att ha jobbat hela helgen så har jag och Svea börjat veckan med en film och helgens godisresten i soffan, härlig och lugn start! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/ S.

Lördags-kvällen!

 
 
Igårkväll åt vi underbart god mat framför Så Mycket Bättre och avslutade kvällen med chokladfondue med jordgubbar och banan, så himla gott! :) 
 
Såg förresten att det inte gick att kommentera senaste inlägget, jag tidsinställde det eftersom jag jobbade då så det måste ha blivit något fel med det då.. konstigt! 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på veckan! 
 
/ S.

 
/ S.

Önske-outfit!

bild
 
Idag hade jag gärna gått klädd såhär, enkelt men snyggt! 
 
Igår kom vinterns första snö, men som tur är så försvann den lika fort som den kom. Men jag tror ändå att det är dags att inviga vinterjackan idag känns det riktgit kallt ute..
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

Torsdags- träning!

 
mfter att ha fikat två gånger idag så är det nu dags att cykla iväg för en medel/puls pass! 
 
Hoppas ni får en bra kväll! 
 
/ S.

Leopants

 
Så här ser jag ut ovanifrån idag! :)
 
Sedan imorse har jag fikat med mormor, morfar och min ena kusin, sedan gjort en lite ärenden. Skönt när det är gjort! Plus att jag fått hem mina kort som jag skickade på framkallning i måndags så det ska jag pyssla med nu! :)
 
/ S.

Mys-morgon!

 
Godmorgon! 
Idag fick jag ställa klockan tidigt för att vi bokat tvättstugan, inte så kul att gå upp tidigt för en sådan sak men jag gjorde det bästa av saken och tände ljus i mörkret och åt en god frukost framför vakna med the voice! Mysigt! :) 
 
 
/ S.

Tisdags- inspiration!

 
Började dagen med en härlig sovmorgon och tog sedan en liten promenad, tycker det var lite kyligare idag än vad det har varit senaste veckan. Kanske snart dags att inviga vinterjackan? Nä, det kan allt vänta någon vecka tycker jag! :)
 
Ha en trevlig dag! 
 
/ S.

Shopping!

 
Här ser ni en litet titt på lite av det som inhandlades i helgen, finns ju så otroligt mycket snyggt i butikerna just nu! :)
 
Hoppas ni har en fin start på veckan! 
 
/ S.

En helg i göteborg!

 
I lördagsmorse tog jag och sambon bilen till göteborg för shopping och en övernattning på hotell :) Vi bodde på scandic och hamnade på "the topfloor", finaste våningen med eget gym och ett stort och superfint rum och på den stora toan fanns badkar och tv. Lyxigt! :)
Så efter en dag på stan, och en massa mat så blev det en härlig stund i badet på kvällen! 
 
Nu är vi nyss hemkommna och slappar lite i soffan, ikväll blir det filmmys och god mat! 
 
Superhärliga dagar i göteborg och en bra uppladning för en ny vecka :)
 
/ S.
 
 

Dagens vill ha!

 
Har letat efter en tröja med batman-tryck i någon månad men inte hittat någon bra, tills jag såg denna! Den måste spanas in i helgen, du hittar den faktiskt på ginatricot!
 
/ S.

Its friday!

 
Fredagen började med en rejäl och mysig sovmorgon för mig och Svea, behövdes efter gårdagen otroligt tidiga uppgång.. Sen tog jag en kort promenad kring älven i småregnet, skönt att börja dagen med härlig luft i lungorna! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig för snart slutar sambon jobbet och då är det lunch som står på schemat. Resten av dagen är ganska oplanerad, så vi hörs antagligen senare! 
 
Trevlig fredag på er! :)
 
/ S.

Mjauu!

Sött smartphone-skal från h&m, du hittar dom här!
 
Nu är jag hemma efter ett väldigt tidigt pass på jobbet, jag steg upp redan kvart i fem imorse.. lite omänskligt tidigt tycker jag! Men nu är jobbdagen över och jag har några lediga dagar att se fram emot. Men först ska jag träffa Jenny och hennes Wilda för en fika och sen blir det träning och myskväll med sambon! :)
 
Happy torsdag!
 
/ S.

Onsdags- inspiration!

 
Idag tog jag en lång och efterlängtad sovmorgon, sedan dess har jag bara myst framför tv:en och städat lägenheten. Nu är det strax dags för lunch, och sa jag att jag är ledig idag förresten? Härligt! :)
 
Hoppas ni får en härlig onsdag! 
 
/ S.

Kvällsmys

 
Efter ytterligare ett dygns-pass plus extra inringd på andra jobbet så sitter jag nu äntligen hemma i soffan efter en god kvällsmat, sambon är och tränar så jag och Svea myser själva under/på favoritfilten! 
 
Snart är det dags för hollywoodfruarna, hörs imorgon! :)
Hoppas ni har en mysig kväll! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Denna snygga jacka kommer från Weekday och du hittar den här!
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

This Weekend

 
Blev lite dåligt med bloggning nu i helgen men det har varit fullt upp! Fredagkvällen spenderade vi hemma hos sambons vän, han bjöd på god mat och en trevlig kväll! :) Lördagen bestod av en sväng på stan, en fika och sedan bar det av till jobbet för ett dygns-pass. Gick av jobbet nu i eftermiddags och då blev det lite träning och nu sitter vi i soffan efter lite hämtmat och väntar på att solsidan ska börja :)
 
Hoppas ni får ett mysigt avslut på helgen, kram på er! 
 
/ S.

Fredags- inspiration!i

 
Redan fredag igen och just nu sitter jag i soffan efter att ha ätit en väldigt sen frukost i soffan, ska slöa med Svea en stund till innan det är dags att ta tag i dagen. Sambon slutar om en timma och då blir det våffel-lunch, sedan måste vi åka och slänga skräp och göra lite andra ärenden! Vi hörs lite senare, Kram! 
 
Trevlig fredag på er! :)
 
/ S.

Höstmarknad och presentköp!

Imorse följde jag med min mormor och morfar på höstmarknad i götene, hittade inget att köpa men ändå lite kul att gå och kika i det härliga vädret! 
 
Sen väl hemma i lidköping igen så tog jag en sväng på design outlet där jag lyckades hittade en perfekt tack-present till en vän som hjälpt oss med bänkskivan! :)
 
svart/vitt hos design outlet!
 
Hoppas ni också har en fin och solig höstdag denna torsdag! 
 
/ S.

Tränings-dags!

 
Nu sticker jag (och Svea tror hon) till friskis för ett fuego-pass, det roligaste passet på hela veckan! :) Sen blir det myskväll med sambon! :)
 
Ha en mysig kväll!
 
/ S.

Film-tips!

 
Medans jag städar för fullt här hemma just nu (nya bänkskivan är äntligen på plats) så tänkte jag passa på att ge er ett litet film-tips! Älska mig igen heter filmen och den är baserad på en verklig händelse, mycket fin och mysig! Perfekt film att se under favorit-filten en ruggig höstkväll :)
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Önske- outfit!

bild
 
Så här hade jag gärna gått klädd idag, det småregnar och blåser som tusan så jag ska möta upp en vän för en mysig lunch/fika på stan. Sen ikväll ska jag hoppa in och jobba extra, men bara tre timmar så det är lugnt för vi håller just nu på att byta bänkskiva så det är kaos i köket.. men ikväll blir förhoppningvis allt klart! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
 
Denna kartell-lampa hade mer än gärna fått flytta hem till oss, du hittar den här
 
/ S.

Måndags- inspiration!

 
En härlig helg har sprungit förbi och jag började nya veckan med en härlig sovmorgon och nu en god frukost i soffan. Dagen är helt oplanerat tills ikväll då det blir träning, så ska nog ta tag i lite samtal som behövs ringas och även plockas lite här hemma. Är pysselsugen så får se om jag kommer jag kommer på något kul att pyssla också :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan!
 
/ S.

Kladdkaks-muffins!

 
Jag har precis bakat en sats med kladdkaksmuffins här hemma, dock får jag dom aldrig så kladdiga och krispiga som jag vill ha dom. Vad gör jag för fel? 
Nu ska jag slappa i soffan med en ny tidning, ikväll är det köttbullsrullning som står på schemat! Mums! :)
 
Stor kram! 
 
/ S.

Höst-grillning!

 
Igårkväll for vi hem till mina föräldrar för lite höst-grillning, lika gott men lite kallare utomhus.. vi satt på deras inglasade terass utan värme, kanske sista gången för iår! Hösten är verkligen här! 
 
Önskar er en trevlig söndag! 
 
/ S.

Lördags-span!

 
Efter en mysig hemmakväll igår med massa god mat framför x-faktor så har vi redan varit uppe ett tag och sitter nu och äter frukost framför tv:en och ska strax hoppa in i duschen. Sen kommer mina föräldrar hit för att sedan gå ut en sväng på stan, jag ska spana in sakerna ovan (allt från lindex)! Rosa bandet är ett självklart köp och mössan är jag riktigt sugen på, och jag är i stort behov av en svart jacka så vi får se hur denna ser ut i butik..
 
Ha en mysig lördag så hörs vi nog senare :)
 
/ S.

Solig höstmorgon!

 
Imorse gick jag ut för en promenad i solen, det är ju inte jätte ofta man får se den såhär års så man får passa på att njuta av den när den väl är framme. Svänge förbi mamma där jag fick frukost och även lite fika, perfekt förmiddag! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag är klar tills sambon slutar jobbet om en timma, då får vi se vad vi hittar på :)
 
Hoppas ni också får en solig fredag, stor kram! 
 
/ S.

Torsdags-träning!

 
Nu sticker jag aldeles strax iväg på lite träning, medel/puls står på schemat och det är så skönt att det passet är så tidigt för då kan man ju äta kvällsmat i lagom tid efter sen och även kunna hitta på något på kvällen! :)
 
Ha en härlig torsdagkväll!
 
/ S.

Leolegs

 Nytt i garderoben, från h&m barnavdelning! 
 
Torsdag och jag började dagen med en härlig sovmorgon, sa jag förresten att jag inte jobbar förren nästa helg. Så har nio dagars ledighet att se fram emot nu, yey! :) 
 
Idag står lunch med en killkompis på schemat och sedan är det dags för tvätt, har så mycket tvätt idag så jag vet inte hur jag ska få med mig allt ut till tvättstugan ens..
Senare i eftermiddag är det träning och sedan myskväll med karln. Bra torsdag! :)
 
/ S.

Första onsdagen i oktober!

Vi i april :)
 
Idag efter jobbet så spenderade jag min förmiddag med min fina vän Fanny, alltid lika kul att ses! Det blev en god och mysig fika innan vi gick en sväng på stan, perfekt förmiddag! :)
 
Hoppas ni har en bra onsdag, Kram! 
 
/ S.

Våffel-lunch!

 
I brist på inspiration för lunch så fick det bli våfflor idag, det är riktig gott ibland speciellt med massa grädde och sylt. Mums! Nu ska jag läsa lite tidningar i soffan innan det är dags att cykla till jobbet om någon timma..
 
Ha en fin tisdag :)
 
/ S.

I detta ögonblick:

 
Ligger jag i soffan under favoritfilten med Svea och läser min ny bok, marshmallows till frukost. Någon av er som läst den? :)
 
/ S.

Måndags-inspiration!

 
Hej på er! 
Ytterligare en helg har sprungit förbi och idag är vi redan inne i oktobermånad, herrejösses vad fort tiden går. Idag måste jag ta tag i lite småsaker här hemma, sen är även en fika med mamma och mormor inplanerad. Ska även spana in en ny jacka som jag fastnade för på stan i helgen, har dock redan för många.. Så någon av er därute som är intresserad av en jack-bloppis här på bloggen? :)
 
/ S.

RSS 2.0