Söndag!


Ett kort från igår! :)

Godmorgon!
Det blev fest igår, och kul var det! Nu ska jag och killen åka och göra lite ärenden innan vi sedan ska hem till min mamma och fira henne lite på morsdag! :) Hörs senare!

/ S.

Festa eller grillkväll?

Åh, jag blir tokig när folk inte kan bestämma sig.. det är alltså inte helt bestämt om det blir utekväll eller inte, hoppas dom hör av sig snart. Annars ska jag och killen hem till hans föräldrar för grillmys! :) Vill båda sakerna men det blir ju lite svårt. Men vi hörs senare! :)

/ S.

Lördag!



Godmorgon!

Är redan uppe, och är skit trött. Killen gick upp för en timma sen och åkte med pappa på rallly. Sen var det bara att försöka somna om lite och nyss ringde min väckarklocka och det var dags för mig med att gå upp. Idag börjar jag nämnligen redan klockan nio, och jobbar till fem. Efter det blir det antagligen fest, ïnte helt bestämmt än. Men vi hörs så fort jag slutat i eftermiddag! Ha en bra dag!

/ S.

Gör det som Elin Kling!



Skit snyggt helt enkelt!
Måste hitta ett par snygga jeansshorts!

/ S.

Dagens!



Så är ser dagens ut idag!
Solen skiner ute och Josefin kommer hit strax och då ska vi äta glass, sen blir det att ge sig ut på stan och göra lite ärenden!

/ S.

Fredag!



Godmorgon!

Har precis kollat på vakna med the voice och ätit frukost, så nu blir det lite MTV innan jag om en timma ska träna. Är ju faktiskt ledig idag, vilket ska bli underbart! Så idag ska jag ta det lugnt, fram till på stan och även till systemet. Hörs efter träningen sen. Förresten så är det sol ute, underbart! :) Ha en bra dag! :)

/ S.

Nytt i garderoben!





Är snyggare på och i verkligeheten! :) Så snygga, så nöjd!

Jag är mindre nöjd med att jag börjar jobba om en timma kan jag lova!

/ S.

Dagens

Här kommer en dagens! Till det blir det min korta skinnpaj från H&M och mina rosa tygskor! :) Hörs senare!


Sen ut som jag har världens längsta överkropp och är helt sne, men det är jag inte. Haha, vet inte varför det ser ut så på kortet! :P

/ S.

Torsdag!


Jag och Fanny, på Madame Tussauds i Januari! :)

Godmorgon!
Idag jobbar jag kväll, och nu om en timma kommer Fanny hit för att träffa mig!! Det var ett tag sen vi sågs så det ska bli jätte kul idag. Hör av mig under dagen om jag hinner! Ha en fantastisk dag! :)

/ S.

Hemma hos mina föräldrar.

Just nu sitter vi hemma hos mina föräldrar, killen är där nere och lär sig lite inför lördagen då han ska åka med pappa i hans rallybil.. och medans det passade jag på att sätta mig här lite! Kollade precis igenom lite gamla bilder på mig, här får ni ett litet smakprov! :P

     

(Bilderna är klickbara!)

/ S.


Strax halv sju

Godkväll!
Har precis ätit kvällsmat med killen, och strax ska vi hoppa in i duschen. Idag efter jobbet så var jag och Sanna och köpte present till en kompis som fyllt år, blev bra saker där! :) Nu ikväll ska jag självklart vara med killen hela kvällen, hem till min familj lite sen även städa här i lägenheten. Men först somsagt blir det duschen för oss. Ha en bra kväll så hörs vi senare!


Min familj! :)

/ S.


Onsdag!



Godmorgon!

Sitter just nu framför Vakna med the voice och slöar i soffan. Ser ut att vara väldigt fint väder ute idag alltså, synd bara att man jobbar. Jobbar till fem idag, sen ska jag träffa Sanna direkt efter för att kolla på födelsedagspresent till en kompis. Ha en bra dag så hör jag av mig sen när jag kommit hem!

/ S.

Kväll

Träningen är avklarad och just nu väntar jag på att killen ska komma hem, han är just nu hos min pappa och hjälper honom med hans Rallybil.. Han ska nämnligen få åka med pappa på tävling i den, kul för han! :) Men passar på och säga God Natt nu, Hörs imorrn! :)

/ S.

Glass sen träning

Sitter just nu i soffan och äter en skål med glass, gott det! Sen om en timma blir det träning med sanna, ska bli skoj det! Hörs ikväll! :)



/ S.


Kakeldekor!



Kom nu hem från jobbet, har vart och köpt kakeldekor med till badrummet. Kommer bli skit bra tror jag! Ni får se resultat så fort det är klart. Nu ska jag mysa i soffan med killen, Hörs senare!

/ S.

Tisdag!



Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och kollar ut på det fina vädret, men börjar jobba om en timma så det blir inget stekande i solen inte. Men nu ska jag slappa lite innan jag ska göra iordning mig från jobbet! Ha en bra dag!

/ S.

nya hylla i badrummet!


Denna snygga pryder just nu vårt badrum, och vi är så nöjda! :)

Idag har vi jobbat, tränat och handlat. Så nu ska vi ta det lugnt i soffan och äta varma mackor!
Ha en bra kväll! :)

/ S.

Måndag!


Grattis säger vi till han i mitten som fyller 20 år idag.

Godmorgon!
Då var helgen ledighet över och dags att återgå till jobbet igen då.. synd bara att det är så otroligt skönt att vara ledig! Men idag börjar jag inte förren 11.00 så det är skönt att få lite sovmorgon med. Men nu ska jag svara på era kommentarer, Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

/ S.

Rabarberpaj!







Testade att baka rabarberpaj och den blev riktigt god. Extra gott med Marsan Vaniljsås till! :)

/ S.

kvällsmat

Godkväll!
Nu är kvällsmaten uppäten och just nu sitter vi och vilar lite i soffan. Vi har ju som sagt vart på Ikea och handlat idag, hittade massa bra saker faktiskt.. bilder kanske kommer imorrn på det! Senare ska vi försöka baka rabarberpaj och kanske ut och gå en liten sväng med. Men nu måste jag svara på era kommentarer, Ha en bra kväll!

/ S.

söndag!



Godmorgon!
N
u far vi ttill Ikea för lite shopping till lägenheten, ha en bra dag så hörs vi senare!

/ S.


Underbart väder!



Har haft massa saker att göra hela dagen!

Ikväll blir det ut och äta i solskenet, mysigt! :)
Ha en bra kväll! :)

/ S.

Lördag!



Godmorgon!

Lördag idag och jag gick nyss upp, killen har vart iväg två timmar och hjälpt min pappa med lite saker. Så när som helst kommer han hem igen, då blir det att duscha sen får vi se vad vi gör. Det är ju fint väder så får se om vi går en sväng på stan eller vad vi gör. Men vi hörs senare, Ha en bra dag!

/ S.

Nattinlägg!

Godkväll!
Slutade jobba för en halvtimma sen, och nu när jag kom hem och kröp ner i sängen fick jag inte ro att somna.. så jobbigt när det blir så för man vill ju verkligen bara somna nu. Men tänkte skriva några rader här så stensomnar jag säkert sen! :)

Dagen har vart bra, har spenderats med killen. först bjöd vi ju på lax och det blev riktigt gott verkligen, har börjat älska lax det sista. Sen blev det stan lite bland annat, sen stensomna vi i soffan. Så skönt och mysigt är det verkligen! Men nu ska jag försöka sova igen! Hörs imorrn!

/ S.

Lax!

Nu har jag tränat, solat, duschat och städat här hemma. Killen står för maten och jag sköter det andra, hans föräldrar ska nämnligen komma hit och äta middag med oss strax. Det blir färsk lax, färskpotatis och romsås! Ska bli så gott! Hörs senare! :)



/ S.

Fredag!


I Stockholm 9 Maj! :)

Godmorgon!
Här hemma är vi allt uppe, eller killen ligger kvar i sängen men ska få upp han nu. Själv ska jag iväg och träna lite nu, sen direkt efter blir det att sticka och sola lite solarie. Vill att solen ska komma hit nu till helgen då jag är ledig! :) Men nu måste jag svara på era kommentarer, hörs senare! :)

/ S.


Vad tycker ni om min nya jacka? :)



Jag bara älskar den! :)

/ S.

detta vrålåk skulle jag vilja äga!

För några månder sen köpte sig Lauren Conrad detta vrålåk, och jag bara älskar bilen alltså! Men tyvärr har jag inte en miljon över så den blir inte min just nu iaf! Kolla bara! :)









/ S.

Torsdag!



Godmorgon!

Idag är det torsdag och jag är äntligen ledig idag, så skönt. Har ju som sagt jobbat åtta dagar i sträck nu..just nu sitter jag och väntar på att Sanna ska höra av sig, vi ska antagligen ut och gå lite, kanske sola med. Killen gick upp tidigt för att åka och spela golf så han kommer hem snart med, och det är med han jag ska tillbringa denna lediga dag! :)
Hörs senare!

/ S.


Har nu jobbat åtta dagar i sträck!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen, har som sagt jobbat kväll idag! Min åttonde jobbdag i sträck.. men imorrn är jag ledig!! ska bli så gött! :)

Förlåt om jag har uppdaterat dåligt idag, men har myst framför tv:en med killen hela dagen. Vi såg på Twiligt, och shit va bra den var alltså! Ingen av oss tykcer egentligen om overkliga filmer, men denna gillade vi verkligen! :)

GILLAR DU DEN MED? :)



/ S.


Onsdag!

Godmorgon!
Idag tog jag och killen sovmorgon tills nu, skönt det. Just nu är han och handlar lite frukost för han ska nämnligen ge mig frukost på sängen idag, så gulligt av han! Hörs senare! :)



/ S.

hemkommen från jobbet!

Goddag!
Nyss hemkommen från jobbet och just nu slappar jag och killen i soffan framför tv:en. Ikväll blir det att ta det lugnt och senare ska jag träna lite med Sanna! :) Men först blir det nog någon mat och kanske lite godis (!)
Ha en bra kväll så hörs vi senare!


/ S.

Tisdag!



Godmorgon!

Idag gick jag upp med killen klockan sju, börjar nämnligen jobba klockan nio idag. Jobbigt att gå upp så tidigt eftersom jag inte är van vid det, men skönt att jag får ihop åtta timmar idag på jobbet iaf. Men nu ska jag halvsova i soffan lite innan det blir att fixa sig inför jobbet. Hörs i eftermiddag!

/ S.


Motionerat + Pizza

Godkväll, just nu sitter jag och killen i soffan och har precis delat på en pizza. Det var vi värda kände vi, har vart och gått ett spår på fem kilomenter, sen hem och pratat med min familj lite! Och resten av kvällen kommer nog bli att se dom nya Prison Break avsnitten som vi inte hunnit se än! Ha en bra kväll så hörs vi senare!

 

/ S.

Några bilder från i Lördags! :)











En mycket lyckad Partykväll! :)

/ S.

Måndag!



Godmorgon!
S
itter just nu framför tv:en och har precis ätit frukost, och laddar inför jobbet. Jobbar dag idag, skönt det! :) Synd bara att det inte är fint väder ute, för just nu är det regnigt och grått.. men spelar egentligen inte så stor roll när jag ändå ska jobba tills i eftermiddag! Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.

Söndag!


Jag igår! :)

Godmorgon! 
J
ag och killen vaknade nämnligen inte förren för en halvtimma sen, så skönt var det! Hade lite timmar att sova igen från natten tills igår, sen så kom jag inte hem så sent igår heller klockan väl väl lite innan två. Hade jätte kul igår när vi festade, alltid lika kul med Sanna och Wester! :)

O
m en timma ska vi börja laga mat här hemma, sen bara ta det lugnt och mysa. Sen klockan 17.00 så börjar jag jobba, ska bli skönt att jobba kväll idag faktiskt! Men nu ska jag krypa ner bredvid älsklingen under filten igen! Hörs senare!

/ S.

Party ikväll!



hallå där!

Kom hem från jobbet för en stund sen, har vart så sjukt mycket att göra idag alltså! Men nu är jag hemma och äntligen får ta det lite lugnt, har vart och handlat lite mat med killen som vi ska laga till om en timma. Men nu innan det ska vi hoppa in i duschen, ska bli härligt!

Sen ikväll blir det party för min del, ska bli jätte roligt verkligen! Jobbigt att jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska ha på mig, samma sak varje gång. Men jag får hitta på något, kanske inviga min nya korallfärgade tischa! :) Men nu först, duschen! :)
Ha en bra kväll!

/ S.
 


Lördag!

Godmorgon, kan säga att vi inte har sovit något i natt. För katten har vart uppe och spytt hela natten igen (som han gjorde i måndags) så nu har vi lämnat tillbaka han igen. Kan ju inte ha en katt som spyr hela natten, antagligen för att han inte kan vara utan dom andra katterna på Djurensvänner. Vilket är så tråkigt eftersom han är världens goaste och mysigaste katt hela tiden förutom på natten då han bara ska spy.. Usch!

Nu till mig, jobbet börjar om en timma.. vilket jag inte är så jätte laddad för just nu, men det brukar jag bli så fort jag kommer dit så! Sen ikväll är det fest som gäller, ska bli skit skoj! :) Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!



/ S.

Putte!



S
å nu har vi äntligen fått tillbaka Putte, och nu hoppas vi att han ska må bätttre. Just nu ligger han och myser med oss i soffan, så gosig katt verkligen! :) Killen mår fortfarande inte riktigt bra så ikväll ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, skönt det för det har vart en jobbig dag på jobbet med massor av folk! Men nu ska jag lägga mig bredvid mina två killar och mysa med dom! :) Hörs senare!

/ S.


Fredag!


Kortet taget på hotellet i Stockholm i lördags!

Godmorgon!
H
oppas ni sovit gott, det har iaf jag förrutom dom gånger killen vart uppe och kräkts.. Stackare! Hoppas verkligen inte att han smittar ner mig bara, det har jag inte tid med. Men men om en timma ska jag iaf iväg och jobba, skulle egentligen vart ledig idag men jag hoppade in åt en tjej som inte kunde. Alltid bra med extra timmar, men nu ska jag svara på era kommentarer. Hörs efter jobbet i eftermiddag, ha en bra dag så länge! :)

/ S.

Kvällen

Godkväll, sitter just nu framför tv:en med killen (som förövrigt precis kräkts, mysigt!). Innan det hände har vi bland annat tvättat och fixat iordning allt som har med det att göra. Annars idag har det inte hänt så mycket mer än jobbet och det jag nyss skrev, blir ju så när man jobbar till sju. Men nu ska vi gå och bädda klart sängen, Sov gott så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Torsdag!



Godmorgon på er!

Sitter just nu framför tv:en och har precis ätit frukost, börjar jobba klockan elva idag så jag har lite tid kvar tills jag måste bege mig dit. Men måste sortera lite tvätt och springa till apoteket och handla lite innan jobbet med, men det ska jag ju hinna med så! :) Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan och slappna av lite! Hörs senare!

/ S.

Om Stockholm!

Goddag tänke skriva lite snabbt om hur det var i Stockholm i helgen eftersom det är så många som har frågat, jag var självklart där med killen! :)

Framme i stockholm vid elva på förmiddagen i fredags och då blev det incheckning på hotellet, det var fint och det låg centralt! Sen gick vi ut på stan och kolla, jag köpte mig ett par solglasögon! Mest denna dag var vi ute och njöt av vädret, kollade lite affärer och hade det jätte mysigt!

Sen blev det lördag och då blev det shopping, för mig blev det en jacka, örhängen och en t-shirt. Sen blev det en tur mot stureplan och kolla, och njöt av den varma solen! :) På kvällen blev det underbart mat och bio, "Män som hatar kvinnor" och shit vilken bra film alltså. Ni som inte sett den, se den!

Sen söndag och dagen vi skulle åka hem, men tåget gick inte förren på eftermiddagen så vi kikade mer på stan och fikade och åt god mat! Sen blev det hemresa mot Lidköping igen!

EN UNDERBAR RESA HADE VI! :)



NU: Jobbet!

/ S.

Pannkakor - The Hills

Så nu har jag vart redig, först lagade jag pannkakor sen blev det att diska så nu tänkte jag att jag skulle luta mig bakåt i soffan och kolla på det nya The Hills avsnittet! :) underbart bra alltså! :) Hörs igen innan jobbet!



/ S.

Tillbaka i rutan!



Godmorgon!

Måste börja att säga att jag är sorry för dålig uppdatering, men först var det ju Stockholm sen har datan vart inne på lite fixning. Men nu är jag tillbaka igen! :)

J
ust nu sitter jag framför vakna med The Voice och äter frukost, ska strax iväg och städa lite. Senare ska jag berätta om Stockholm bland annat! :)

/ S.

STOCKHOLM BABY!

Imogon bitti åker jag och killen till Stockholm, fick ju det av han i 20-års present! :) Så vi ska bo på fint hotell två nätter och ha det mysigt och härligt! :) Så på söndag kväll är jag återigen hemma. Ha en underbar helg alla så hörs vi! :):):)






/ S.

The Hills

Kom precis hem från jobbet och nu börjar The Hills, underbart! :)



/ S.


Torsdag!

Godmorgon!
S
itter just nu och är väldigt trött i soffan, jag och killen blev pigga igår så vi gick inte och la oss förren lite innan två i natt. och vill ni veta varför jag är uppe såhär tidigt.. jo för att jag ska tvätta, kul va! Men jag ska bara köra två maskiner för jag börjar jobba klockan tio sen. Hinner nog skriva en gång innan jobbet!




/ S.

Över nio

Godkväll mina vänner!
Slutade ju som sagt klockan åtta idag, och sen dess har vi ätit taco och kollat på tv. Vi båda är lika trötta här hemma så resten av kvällen kommer bli lugnt! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare eller imorrn! :)



/ S.

Onsdag



Godmorgon!

Blev sovmorgon till tio idag, börjar nämnligen klockan tolv idag. Förresten vet ni att dom två dygn befinner jag och min kille oss i stockholm, ska bli så otroligt skönt att få vara ledig och komma bort i tre dagar. Någon av er som kan tipsa på något mysigt att göra i Stockholm med killen? :)
Ha en bra dag, hörs efter jobbet!

/ S.

I högtalarna just nu!



Längtar verkligen till sommaren när jag lyssnar på detta, så roligt så härligt! :)

/ S.

Dagens





T-shirt - Kizz
Jeans - Cubus
Skinnpaj - H&M


Har precis träffat Lollo en sväng, alltid lika trevligt! :)

Nu: Till djuraffären och köpa kattsaker!

/ S.

Tisdag



Godmorgon!

Idag tog jag mig en välvehövd sovmorgon till halv elva, är nämnligen ledig idag!!! :) Så nu om en timma ska jag iväg på lite spinning sen klockan två ska jag träffa Lollo en sväng, skoj! :) Sen efter det har jag en massa saker som behöver göras, så får väl ta tag i det. Hörs efter träningen igen!

/ S.


Nattinlägg

Kom hem från jobbet för snart en timma sen, har myst med killen i sägen lite. Men jag kunde inte somna så nu satte jag mig här för att bli trött så jag kan somna snabbt sen. Nu tänkte jag gå in på friskis hemsida och kolla om det är någon träning imorrn bitti, så hörs imorrn! God Natt!

/ S.

Lagat och ätit mat!


Snabbt och lätt! :)

/ S.

Vecka 19

  • Köpa kattsaker till våran blivande katt!
  • Jobba, jobba & jobba.
  • Städa hela lägenheten.
  • Kolla aktiviterer att göra i Stockholm
  • Stockholm Fredag- Söndag.
  • Köpa utemöblerna.
  • Kolla minidator.
  • Hinna träffa några av kompisarna innan helgen.

Här är bara lite av dom saker som jag ska hinna med denna vecka!

Nu: Ska jag ut och sola lite tänkte jag, hoppas vädret håller i sig!

/ S.


Måndag!



Godmorgon i stugan!

Just nu sitter jag framför tv:en och har precis ätit upp min frukost! Även idag jobbar jag kväll, men är uppe nu för klockan tio ska jag åka iväg och träna lite. Sen ska jag göra lite ärenden och så idag med. Efter träningen kommer en lista upp på lite saker som jag ska göra denna vecka. Men nu ska jag ta på mig träningskläderna. Hörs efter träningen!

/ S.

Söndag!

Goddag!
Sorry för kass uppdatering idag med, men har haft fullt upp hela helgen. Igår efter jobbet blev det grill och massa mys med killen. Idag har vi vart hemma hos min lillasyster som fyller år idag, sen vart och kollat på utemöbler och sådär. Och nu den sista timmen har vi bara legat framför tv:en och tagit det lugnt, och om en timma blir det jobb för mig. Så vi hörs senare!


Denna ring med mitt namn skulle jag vilja ha på mitt ringer!

/ S.

Lördag!

Godmorgon, förlåt för att jag inte skrev något igår men jag var ledig och hade det jätte mysigt med killen hela dagen så det blev inget skrivande.

Nu till idag, börjar jobba klockan nio idag. Sen efter jobbet ska jag vara med killen resten av lördagen, bara mysa och ha det gott! :) Hinner tyvärr inte svara på era kommentarer nu, får göra det efter jobbet sen! Ha en bra lördag!



/ S.

RSS 2.0