Smygtitt på baksidan

Vet ni? Nu äntligen ska ni få se två bilder på hur det ser ut på baksidan:
 
 
Här har vi matplatsen, och här ser ni även staketet och även hur altanen blev. Men sedan detta kortet togs så har även altanräcken på sidorna kommit upp i änden på altanen! Ska visa er mer bilder när allt det är helt klart! Antagligen blir det mattsvarta stolphattar på altanen också. 
 
 
Här får ni en liten smygbild på ena altanräcket till vänster i bild (men inte helt klart som ni ser då vissa bitar ska slipas ner lite) och så snickrade vi även ihop denna trappa förra helgen. Och nya betongkrukor och blommor skaffades också i samma veva :) 
 
 
Vill ni se mer bilder på hur det blir? :)
 
/ S.

Våran måndag och tillbaka till förskolan.

Igår firade vi som sagt sambon som fyllde 33 år! Han firades med paket och fin teckning som Tuva hade gjort. Sen när sambon åkte en sväng till jobbet så gick jag och barnen till frisören, det var dags för mig och Tuva att klippa oss och på eftermiddagen köpte vi med oss fika hem. 
 
 
Idag tisdag och jag är nu på jobbet då jag fick hoppa in extra då en arbetskollega är sjuk, så idag var det dags för barnen att gå till förskolan igen. Dom har varit lediga i två veckor men nu var det dags att gå och dom var så glada över att få gå dit igen :)
Ikväll skulle jag träffat en vän och ätit (utomhus såklart i corona tider) men tyvärr vaknade hon upp snuvig, så funderar på om jag ska försöka få mig mig någon att gå milen i skogen istället :) 
 
/ S.
 

Härlig helg och sambons födelsedag

Godmorgon måndag! 
Vilken härlig helg vi haft, solen har lyst och vi har alla haft ledigt tillsammans! 
 
Här nedan sammanfattar jag helgen lite fort i form av några bilder: 
 
Jag och barnen bakade fredagsfikat, blev väldigt goda cookies! 
 
Vi snickrade på baksidan och jag och Tuva tog en eftermiddagspromenan i området och plockade vitsippor! 
 
I lördags gjorde jag ärenden på stan och köpte bland annat växter och blomster till baksidan! 
 
Vi grillade i lördagskväll och det var så gott! 
 
Och igår började jag dagen med en morgonpromenad i skogen med en vän! 
 
 
Nu måndag och jag och barnen ska iväg till frisören om en stund. Men först frukost, och sedan ska vi fira sambon idag då han fyller 33 år! Grattis älskling 
 
/ S.

F R E D A G

(null)

 Godmorgon fredag! 
Jag och barnen gick redan i onsdag eftremiddag på helg så just nu njuter vi av lediga dagar, sambon ska bara jobba lite idag innan han också får ta helg! Så fort han slutat åker han och hämtar material inför helgens byggande, altanräcken ska upp och staket på kortsidan samt en grind! Hoppas byggandet ska gå bra så vi snart kan vara klar med alla grunder på baksidan så man sen kan göra det roliga, alltså dekorera. Sätta upp lampor, göra en rabatt, plantera och annat små fix :)
 
Ha en fin fredag fina ni! 
 
/ S.


A D I D A S

 
Våren är här och välkommen nya sneakers! Kunde inte släppa dom när jag såg dom på Adidas hemsida! :)
 
 
/ S.

Lite från förra veckan och dagens planer idag.

 
Spenderade mycket tid på jobbet förra veckan, men hann även med träning i pappas gym, Tuva tränade på att åka inlines, gräsmattan kom på plats och vi hade lördagsmys i lördags såklart! 
 
Nu är jag hemma igen efter massa timmar på jobbet denna helg, ska snart iväg till sjukgymnasten för min höst sen ska vi försöka börja med altanräcket här hemma idag. Hoppas även hinna iväg till pappa gym också ikväll :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Vi har en gräsmatta!

Denna veckans största händelse: Att vi rullade ut en ny gräsmatta! 
Här på bilden får ni även se en glimt av staketet vi byggt och vi bestämde oss för kantsten i vanlig betong! 
 
 
Nu är jag på jobbet för helgens sista jobbpass, och nästa vecka blir det betydligt mindre jobb och mer familjetid! 
 
Ha en mysig söndag! 
 
/ S.
 
 
 

F R E D A G

Sovrumsinspiration från BelleBonnieandMe på instagram! 
 
 
Blev så sugen på att slänga ut våran sänggavel och göra detta diy som bilden ovan. Så snyggt :)
 
 
Fredag och nu har jag startat min jobbhelg, så den mesta tiden kommer spenderas just här på jobbet men imorgon blir det lite träning och fira mamma som fyller år idag. Firandet blir utomhus med distans, något annat vågar man ju inte i dessa tider.. 
 
Hoppas ni alla mår bra! 
KRAM! 
 
/ S.

Önskningar till altanen

Som ni vet så håller vi på för fullt och grejar på våran baksida då den dränerades i höstas och all altan och häck revs! Nu är en ny altan på plats och staketet är klart, det som är kvar att göra är en trappa, grind och altanräcke. Sen imorgon kommer nya gräsmattan på plats. 
 
Så nu blir man ju såklart sugen på att piffa upp altanen med en massa snygga saker, tänker mig mycket betongdetaljer och en ljusslinga likt den nedan står på inköpslistan. 
 
 
/ S.
 

Vecka 16:

Inspiration till baksidan.
 
 
Tillbaka på jobbet efter en mysig och härlig påsk! Tycker det har varit så skönt att bara varit hemma och grejat (och jobbat lite). Vi har kommit en bra bit på baksidan och det vi grejar med just nu är att förbereda för den nya gräsmattan som kommer senare i veckan, och även börja lägga lite plattor. 
 
Annars i veckan så blir det mycket jobb, men det lediga tiden ska såklart spenderas med min lilla familj och träna hemma hos pappa i hans gym. Ska försöka komma ihåg att fota hur baksidan ser ut just nu, ni brukar ju gilla "Före och efterbilder" :) 
 
Hoppas ni haft en fin påsk :) 
 
/ S.

G L A D P Å S K

 
GLAD PÅSK från oss! ♥
 
/ S.

Långfredagen

 
I förmiddags startade vi påskhelgen med en utflykt, närmaste bestämt till Lasses grotta. 
 
 
Den ligger i skogen och det var så lugnt och skönt att vara där och se sig omkring innan vi fikade på en stock. 
 
 
Kom även på idén att ta med barnens påskägg och gömma där istället för hemma, och det blev uppskattat kan jag lova! 
 
 
Sen när det var dags att åka hem igen så plockade vi med oss lite vitsippor! 
 
-
 
Annars idag så har vi spenderat hela eftermiddagen med att greja på baksidan, så snart är staketen helt klart. Och det har varit sol och varmt hela dagen, så himla härligt! :)
 
Hoppas ni fått en bra start på påskhelgen ♥
 
/ S.

Serie- tips!

Tänkte passa på att bjuda på två serie-tips såhär i coronatider då dom flesta av oss spenderar mer tid hemma just nu. Rekomenderar er verkligen att se båda dessa seier :)
 
 
Younger: 
En dramakomedie om Liza som ljuger om sin ålder för att få sitt drömjobb! Små rolig och riktigt mysig feel-good seie! Finns på tv4play!
 
 
Eagles:
Dramaserie om ungdomar i en småstad, mycket kärlek, vänskap och intriger. Gillade du skam så kommer du nog med största sannorlikhet gilla denna också :) Finns på svtplay! 
 
 
Har ni sett någon av dessa två serier? Vad tyckte ni isåfall? :)
 
/ S.

Staketbygge och en solig måndag!

Måndag och idag har vi 16 grader och strålande sol, underbart! Jag och barnen har varit lediga under dagen, men för två timmar sedan var det dags för mig att åka till jobbet så det är just på jobbet jag är nu.
 
 
Igår efter ett jobbdygn på jobbet så åkte jag hem till familjen som grejade på baksidan, det var nämligen dags att börja bygga staketet! Svärfar var även här och hjälpte till vilket var bra så det gick lite fortare :) Ska visa er bilder sedan när det börjar bli klart, har ju bara en jord på gräsmattan så blir lite roligare att visa sedan när vi rullat ut den nya gräsmattan! 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration i form av en fin påskdukning! 
 
 
Godkväll fredag! 
Jag och barnen har haft en helt ledig dag och sambon slutade vid lunch, vi köpte hem mat från favoritpizzerian och gjorde några ärenden på stan och avslutade hemma i soffan med en glass. När sambon cyklade iväg på padelmatch så myste jag och barnen framför en film i soffan och nu har dom precis gått och lagt sig. Jag ska nu ta fram godispåsen och se senaste avsnittet av Eagels! 
 
Ha en mysig fredagkväll! 
 
/ S.

överraska med tulpaner

 
Idag överraskade barnen en pedagog på förskolan som ska gå hem för att hon ska barn, och vad uppskattad det blev! :)
 
 
Onsdag och idag har vi varit på jobb och förskola, men nu har barnen gått på helg och jag har två lediga dagar innan det blir helgjobb på lördag! 
 
/ S.
 

RSS 2.0